![]() |
#121 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 +
Ale super wątek!
![]() ![]() rocznikowo 26 lat, singielka od 8 miesięcy ![]() wcześniej byłam w związku 4,5 lata, zaręczona, w tym roku miał być ślub. ale na naszych wspólnych wakacjach rok temu, on poznał inną, więc ja go kopnęłam w dupę a on poleciał prosto do tamtej i są razem do dziś ![]() a ja się po rozstaniu wyprowadziłam z domu, poznałam mnóstwo nowych ludzi, odnowiłam stare znajomości, zaczęły się szalone imprezy i spontaniczne wyjazdy, randkowanie, i nawet wdałam się w gorący, trwający nadal romans przebijający wszelkie Greye i inne opowieści ![]() Jak tak teraz myślę, że miałabym za 4 miesiące zostać mężatką i wieść nudne małżeńskie życie, nie doświadczając tego, co było mi dane przeżyć po rozstaniu, to bym się załamała ![]() ![]() ![]() no to też mam tak czasami, na szczęście, rzadko mam czas aby się nad tym głęboko zastanawiać ![]() na to życie jest zbyt krótkie ![]() pozdrawiam! Edytowane przez Tycikata Czas edycji: 2014-04-27 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Przyczajenie
|
Dobry wieczór
![]() Za dwa miesiące kończę 25 lat, singielką jestem od ponad miesiąca, ale w najbliższej perspektywie nie zamierzam tego zmieniać. Facet zostawił mnie zupełnie niespodziewanie, po 9 latach znajomości, w tym 6 lat byliśmy razem - na raty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
wiecie, co? Zauważyłam po rozstaniu profil eksa na badoo. Byłam w szoku, bo nie wierzę, że nagle założył w tym samym czasie co ja (ja założyłam po rozstaniu)
A niby mówił, że usunął (jak byliśmy ze sobą), natomiast miałam dziwne przeczucie- jechaliśmy do Bydgoszczy i pisał smsa, zerknęłam mu przez ramię i wklepywał kontakt "misiaczek" ![]() ![]()
#126 |
Przyczajenie
|
Mój były poszukuje miłości, jak jakiś desperat. Słyszałam, że próbuje już z trzecią osobą w ciągu miesiąca. Śmieszy mnie to, bo ponoć tak się dusił w związku, a teraz na siłę zmierza by być w nowym
![]() Edytowane przez zielona_sukienka Czas edycji: 2014-04-28 o 11:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
masakra. Ja na razie nie zamierzam się wiązać ale chcę wyjść do ludzi, poznać nowe osoby. Zresztą, nie widzę na horyzoncie interesującej osoby, która odpowiadałaby mi w 100%.
#128 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=olivs88;46213626]Cześć dziewczyny
![]() ![]() Hej , witaj w wątku ;-) Kolejna silna osoba która po rozstaniu daje radę ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 | ||||
.
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
czas, żebym i ja się odezwała. ostatnia znajomość (bliska, ale chyba nie nazwałabym tego związkiem) trwała kilka miesięcy i zakończyła się prawie 2 miechy temu. w sumie przez to, że musiałam na pół roku zmienić miasto zamieszkania + pan okazał się piotrusiem panem.... mimo tego, że był sporo starszy i po przejściach - chyba kryzys wieku średniego... ostatni rok poznawałam przez internet wielu facetów, na jednym mi bardzo bardzo zależało, ale dał ciała 2x, więc teraz nawet się do siebie nie odzywamy. chwilowo nie chce mi się nawet poznawać nowych ludzi,a z częścią poznanych facetów utrzymuję kumpelskie stosunki. obiektów do kochania czy miłości platonicznej brak ![]() nadaję się? ![]()
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
Malutka_czarna dziekuje
![]() ![]() ![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#132 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Szybciej się ogarnęłam, bo ja jednak zawsze miałam swoje życie, spotykałam się z dziewczynami, chodziłyśmy na imprezy bez facetów, nawet na wakacje pojechałam z nimi, więc w sumie żyję tak jak wcześniej, tylko teraz mogę sobie pozwolić na więcej ![]() Mam różne koleżanki - te, które czy z facetami czy bez potrafią się świetnie bawić i nie pisać ciągle smsków do swoich misiaczków, jak również i takie, które mogą się spotkać tylko na chwilę, bo zaraz "misiaczek" po nich przyjedzie, bo stęskniony, choć dopiero co się widzieli, a w czasie spotkania jeszcze się powymieniają smsami. ![]() Z tymi drugimi z wiadomych względów rzadziej się spotykam ![]() Poza tym, malutka_czarna, nigdy nie jest za późno aby się otworzyć na nowe znajomości i nowe koleżanki ![]() ![]() ![]() [1=818b6f2de5dfa79adb4775d e183f054ac63b96e9_6594a3f aefca2;46211745] ![]() ![]() ![]() szczerze? on taki zadowolony raczej nie jest ![]() ![]() podejrzewam, że jest z nią, bo jest. Zresztą, mam to gdzieś jak to tam u niego jest, ważne, że ja mam się dobrze ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Tycikata Czas edycji: 2014-04-28 o 15:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Według mnie tak
![]() Doradźcie mi proszę, gdzie poznać fajnych ludzi. Nie jestem osobą siedzącą w domu po pracy. Chodzę na kurs języka obcego, biegam, od maja wracam do fitnessu, ale mam trudność z tym, żeby utworzyć jakieś bliższe znajomości. Na kursie jest spoko, lubię zajęcia, ale z nikim mi tak naprawdę nie "zaiskrzyło". Na fitnessie mam wrażenie, że każda dziewczyna przychodzi z koleżanką, tylko ja sama. Mam plan zacząć biegać w bardziej obleganych miejscach przez biegaczy, może kogoś spotkam. Ostatnio nawet weszłam na czat, ale po chwili się zmyłam, czułam się jakoś nieswojo. Mam 2 bliższe koleżanki, z trzecią nawiązuję chyba bliższą relację. Tylko każda z nich ma faceta i widzimy się średnio raz na 2-3 tygodnie, częściej gadamy przez telefon. A mnie się marzy żeby mieć kilka osób, do których przedzwonię i wychodzimy choćby na kawę na miasto, albo jedziemy gdzieś na majówkę. Jakieś rady? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Konto usunięte
|
Classic, w jakim mieście mieszkasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
.
|
Cytat:
![]() |
#136 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Singielki! Jakie macie plany na długi weekend majowy?? Podpowiedzcie coś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do długiego weekendu, to cieszę się z jego powodu (odpoczynek od pracy) i martwię jednocześnie (nie chcę czuć się samotna). Mam umówione spotkania z dwiema koleżankami. A poza tym kiepsko. Kumpela z pracy chce zorganizować grilla, więc może skorzystam z zaproszenia i się pojawię tam. A tak poza tym to będę spędzała czas sama ze sobą (mieszkam sama) to znaczy pójdę pobiegać, poczytam książkę, pogotuję coś itp. Mam nadzieję, że nie złapie mnie dół ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Konto usunięte
|
Ja wybieram się na imprezę i to nawet w męskim gronie, ale to tylko kumple
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
u mnie to samo, w pracy wszystkie mężatki albo w związkach. Mam plan aby pojeździć na rolkach i może iść na noc horrorów do kina?
#140 |
Raczkowanie
|
Ja majowke tez spędzę na pisaniu magisterki
![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Przyczajenie
|
Ja niestety również spędzę majówkę pisząc magisterkę. Od miesiąca niestety nic nie ruszyłam, bo nie potrafiłam się skupić.. nie ma co, były miał wyczucie czasu z przewróceniem mojego życia do góry nogami :p We wrześniu zdaję też egzamin na aplikację i czas najwyższy się zmobilizować
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Konto usunięte
|
Ja się wyłamię i powiem, że nie lubię (to mało powiedziane) starszych facetów, nawet jeśli to 3-4 lata. Nie, nie, nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#144 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Ale dużo z nas pisze magisterke. Magisterke mam i ja ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Konto usunięte
|
U mnie w pracy są sami faceci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Skoro mowa o majówce, to na facebooku są różne grupy gdzie ludzie szukają kompana/zbierają ekipę na jakąś wycieczkę czy wyjazd ![]() ![]() ja sama się na to powoli czaję i może w taki sposób spędzę część swoich wakacji ![]() myslałam aby wykorzystać majówkę w taki sposób, ale już mam innego plana ![]() Ja rok temu w majówkę pisałam mgr-kę, także łączę się z Wami w bólu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Konto usunięte
|
Ja już na szczęście jestem na finiszu, nie wiem nawet czy nie skończę w tym tygodniu, bo teraz wzięłam sobie 2 dni wolnego na pisanie, ale przeraża mnie ten ogrom nauki, który czeka mnie później
![]() Edytowane przez 20160901857 Czas edycji: 2014-04-29 o 12:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Przyczajenie
|
@malutka_czarna, chodze na zwykla psoychoterapie, najpierw byla ona ukierunkowana zeby mnie wyleczyc z mysli samobojczych, ale teraz to taka ogolna 'pogadanka'. Zostaly mi jeszcze 2 miesiace, ale bardzo mi to pomaga i jakos tutaj na zachodzie, to nie jest wstyd, ze ktos chodzi do psychologa, na szczescie
![]() Co do sportu, wlasnie od stycznia uczeszczam na Zumbe, biegam, czasami cwicze z Chodakowska jak zla pogoda, tancze sama dla siebie. Zaczelam sie odwazniej, seksowniej ubierac, wreszcie nosze szpilki. Czasami rozstanie pomaga odnalezc fajna kobiete w sobie na nowo ![]() Niestety, stracilam jedna paczke przyjaciol pare dni temu, ale czuje ulge, w zasadzie nie mialam z nimi nic wspolnego procz mojego juz ex bylego przyjaciela, troche mi zal tej przyjazni, ale wierze, ze akurat dobrzy znajomi zostali przy mnie ![]() Zaczelam chodzic na wieczorki kabaretowe dla amatorow, swieta zabawa plus poznaje sie mase ludzi! Wczesniej juz poznalam takiego komika, ktory wczoraj mi powiedzial, ze mu sie podobam a ja zamiast cos 'zaflirtowac' powiedzialam, ze nadal mysle o moim eksie, wiec wiadomo, ze go od razu odrzucilo! Probowalam z nim dzisiaj porozmawiac, ale totalnie mnie olal i wcale mu sie nie dziwie! Sama sabotazuje swoje szczescie przez moje ciagle mysli o eksie i wieczne opowiadania o nim podczas jakiejkolwiek rozmowy ![]() ![]()
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
Bardzo sie ciesze, ze sie ciesze ze swojej współlokatorki, bo jak jej zrzedze, ze juz bym z chęcią kogoś poznała to ma większe zrozumienie niż inne koleżanki w parach :p ale akurat na salsę chodzę sama bez niej, na początku próbowałam ja tam zabrać ale ona nie chciała wiec w koncu poszłam sama i nie żałuje
![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 06:17 ---------- Poprzedni post napisano o 06:17 ---------- Zreszta nie tylko singielka ![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:17.