![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspolnie sie odchudzamy i o naszą urodę dbamy!
a co dzis jadlas na tej diecie owocowej? jakie owoce i ile ?
mnie tak ssie teraz... zjadlam o 19 kolacje a o 22 wypilam senes przez co teraz mnie ssi e ![]() Wysłane z mojego iPod touch przez Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
3banany ale male byly 3pomarancze Kiwi Troche winogron Dla mnie to troche kiepska pora na ta diete bo jest malo owocow ktore moge jesc dlatego lepiej poczekam na arbuzy,maliny i truskawki jak juz bedzie ich wiecej do kupienia. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#123 |
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkie nowe dziewczyny
![]() Snów, na owocki też masz alergię? Dieta oczyszczająca M. Blaszczyszyn, w necie latwa do wygooglania ![]() Nadal się nie zluszczam, musiały mi się jakieś trafne skarpeciory trafić. Urodowo wczoraj body wrap, fitnessowo szkoda gadac,dietetycznie dość dobrze. Codziennie wcierka- teraz seboradin z zen szeniem. ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- W temacie olejowania ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
a któraś czytała coś o diecie owocowej
![]() Dziewczyny, zjadłam na obiad 3/4 pizzy z Telepizzy o średnicy 21 cm. Była naprawdę nie duża i zostawiałam ranty z każdego kawałka. Macie pomysł jak to policzyć ![]()
Minimalizm. Rozsądek. Konsekwencja. 64,9 ... 64,0 ...58,0 Edytowane przez BuryKotZPiwnicy Czas edycji: 2014-05-10 o 13:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Poczytam o niej,ja dzis ani dietowo ani cwiczeniowo nie ok,siedze przy komputerze i pracuje z mikroskopem. Totalnie nie moja branza ale dzis pomagam. Niestety na owoce tez,na jablka,gruszki,kiwi(wczor aj zjadlam i dostalam krostek na ustach),brzoskwinie,sliwk i itp. Ale i tak jem ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Cytat:
Warto dla oczyszczenia,dlugo nie mozna bo nie dostarcza wszystkich skladnikow odzywczych ![]() Ja to chyba po prostu musze MŻ i WR. Teraz bede miala @ wiec sie zwaze po i napisze jak z waga. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#126 |
Ekspert ds. fantastyki
|
Wspolnie sie odchudzamy i o naszą urodę dbamy!
Mnie się wyżynają ósemki
![]() Do paznokci zmieszałam sobie rycynę z alterrą i oliwą z oliwek, zastanawiam się, gdzie kupić olej z awokado, ktoś poleca sklepy? Szczoteczka do twarzy z biedronki całkiem w porządku działa, za tę cenę polecam gorąco. Edytowane przez Amicitia_ Czas edycji: 2014-05-10 o 17:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wspolczuje osemek ![]() Na pewno na zrobsobiekrem.pl jest. Ostatnio zamawialam ![]() Wlasnie nad nia mysle ale chyba juz nie upoluje dzis po 20 ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
u mnie dziś trochę cheat, ale to to jest w sobotę na grillu z rodziną
![]()
![]() |
#129 |
Rozeznanie
|
Nie bylo szczoteczek so twarzy.ale to nic,ostatnio kupilam jeżyka do twarzy i go testuje. Wreszcie w domu. Jutro dietetycznie bedzie grzecznie a rano zakupy z glamour,zawsze to pare groszy taniej
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#130 |
Ekspert ds. fantastyki
|
Snow, Powodzenia na zakupach!
![]() BuryKotZPiwnicy: grill zawsze spoko <3 szkoda, że sesja się zbliża ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziekuje ![]() Wlasnie olejuje wlosy ![]() Wspolczuje sesji ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
![]() ja mam zakwasiory jak nie wiem :P ale dziś poćwiczyłam:20 minut zumba + 30 minut trening NIKE ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma juz ktoras z Was za soba licencjat ? jak u Was wygladala obrona ?
![]() |
![]() |
#134 |
Konto usunięte
|
Witam,dziewczyny pozwolę sie dołączyć ,otóz nie wiem jak i kiedy przytyłam 20kilo
![]() kiedyś szczupła i zgrabna A dziś?... ło matko... gdy weszłam na wagę zamarłam! nie sądziłam ze tyle waże, jestem nabita jak klops,przeżyłam przez to załamanie i depresje w ostatnim czasie stałam się bardzo nerwowa jakbym miała ADHD nic mi nie pasuje ,sygnał miałam już duzo wczesniej kupując kurtkę na zime ! w nic nie mogłam dopiąć sie w biusicie,do teraz nie wiem dlaczego nie zaczełąm pół roku temu...dlaczego czekałąm aż waga dobije tylu kilo.....wkońcu miarka sie przebrała!wylądowałam u lekarza na bóle pleców i nóg;(prykas? Musze schunąc 20kilo!!!!! ![]() pytanie jak....? ![]() ![]() jestem zdeterminowana i chce wygladać jak kiedys !3 lata tyłam po kilka kilo i OOO! Efekty? załączam zdjeicia ale w ubraniu bo na golasa nie mam aż tyle odwagi i zachęcam do pokazania sie ![]() ![]() w piątek byłam na 1 treningu ovaball& płaski brzuch mój 1wysiłek 1,5 h i 30min siłka bieżnia ,rower,steper każde po 10min, dziś mam extra zakwasy brzucha ,bo na początek to dośc duzo ale od jutra zaczynam codziennie!karnet wykupiony,dieta w trakcie,nowe adziole czekają wiec GO! cel? 69kilo do zrzucenia 22! czas? wierzę na na moje 33 urodzinki 25wrzesnia wbiję sie w extra kiecke! o osiągach będę na bierząco informowała liczę skromnie na mały doping potrzebjue kopa ,z góry dziekuję ![]() ![]() Edytowane przez 201709081028 Czas edycji: 2014-06-04 o 14:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Hej! Witamy ![]() Ja wlasnie wrocilam z zakupow.dietetycznie narazie.grzecznie, planuje dzis stepper i hula hop a do tego farbowanie wlosow ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
Nie było mnie tylko dwa dni (musiałam napocić się nad moją pracą dyplomową ![]() Dietka jakaś jest, od trzech dni nie zeżarłam nic słodkiego, sukces! Słodycze to moja wielka słabość ![]() Wczoraj się zważyłam i doznałam wielkiego szoku - ważę 67 kg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do ćwiczeń to jak na razie nie mam orbitreka, coś w nim pukało i wysłałam go do serwisu a raczej dopiero wyślę, gdyż jutro zgłosi się po niego kurier, pewnie będę na niego czekać jakieś 2 tygodnie, ale wrzucę z powrotem do Mel B i jej treningu pośladków, nóg i ramion ![]() SnowWhitesPoisonBite jak ma na imię twój jeż? Muszę przyznać, że się w nim zakochałam, już nie mogę się doczekać, kiedy będę miała własnego. Co do urody to wczoraj wypiłowałam paznokcie i naniosłam na nie odzywkę. Dodatkowo codzienne rutyna demakijaż, oczyszczanie i nawilżanie. Dzisiaj będzie maseczka i balsamowanie całego ciała, bo wczoraj mi się nie chciało. Chciałabym dziennie nie przekroczyć wiecej niż 1200 - 1300 kal. Pić ok 2 l wody dziennie i 2 filiżanek zielonej herbaty. Tak więc do dzieła ![]() Dzisiaj: Śniadanie: dwie kromki chleba alpejskiego z pomidorem, ogórkiem serem i szynką, kawa (300 kal). II Śniadanie: jogurt naturalny +kiwi (135 kal), Obiad: duszony kurczak, kalafior z wody, sok pomarańczowy (360 kal) Podwieczorek: sorbet z czarnej porzeczki + kawa (dwie gałki to tylko 134 kal + 76 kal =210 kal ) Kolacja: sałatka grecka + jabłko (300 kal) Razem: 1305 kal.
![]() |
#137 |
potworkowa
|
ja już po zakupach, wczoraj trochę polatałam z młodą i dzisiaj czuję mięśnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
potworkowa
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
hahah, właśnie tak zrobiłam
![]() niby troszkę lepiej, ale i tak ciągnie ![]() ![]() a co kupiłaś ciekawego? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Rozeznanie
|
Basia _W jeż nazywa się Jeżowy po prostu, a we wtorek ma urodziny
![]() ![]() aza3994 dobry patent z tą maseczką ![]()
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
mój kolega ma jeża, zabawne zwoerzatko , ale trochę żal mi go w klatce.
ja też byłam na zakupach dziś i kupilam dluga spodnice, 2 bluzeczki i miętową marynarke za 35zl ![]() ![]() Wysłane z mojego iPod touch przez Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Wtajemniczenie
|
Ja też byłam na zakupach
![]() ![]() ![]() Dietetycznie zgrzeszyłam czekoladową muffinką. Fitnessowo - tylko spacer, ale woła mnie stepper, więc jest szansa, że zaryzykuję ![]() Wczoraj urodowo: odżywka Aubrey przed myciem (wyczytałam na opakowaniu, że świetnie nadaje się do tego celu), po myciu maska YR, seboradin wtarty w skalp. Efekt? Mam dzisiaj spuszoną miotłę na głowie, która niczym nie daje się ugrzecznić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
to dziś zakupowy dzień
![]() po tylu maskach masz puch na głowie ? ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego iPod touch przez Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale on go nie wypuszcza??? Moj ma ciagle otwarte duze terrarium i na noc pol pokoju do dyspozycji,czasem chodzimy na spacery. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
no moze sobie chodzic, ma takie jakby "podworko"
![]() Wysłane z mojego iPod touch przez Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak dzikie jak hodowlane :P ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
wiem, że hodowlane, ale chodzi mi o to, że jeż nie pasuje mi do wizerunku zwierzątka domowego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To prawda ![]() ![]() Melduje godzine hh,farbowanie wlosow na czarno i turkusowo,a teraz powolo ide spac. Dobranoc wszystkim ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:08.