|
|
#122 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: W maju pozbędę się:Gucci,Ferre,Demeter,K atyPerry,Rihanna,HalleBer ry,Astor,TBS
niestety nic
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W maju pozbędę się:Gucci,Ferre,Demeter,K atyPerry,Rihanna,HalleBer ry,Astor,TBS
Coś u mnie za :
nieotwarty czerwony lakier pudrowa wit c niacynamid Tusz do rzes L'ambre 3 Action Mascara, czarna, raz uzyta. śliwkowy inglot Miniaturka Gianfranco Ferre EDT 5ml, nowka miniaturka Mirage Oriflame. Mam z wymiany, buteleczka nie jest pełna, ale podobno zapach jest nieużywany. Gucci Guilty Black Moge zrobic odlewke Halle by Halle Berry 5ml, Victoria's Secret Rapture 5ml Calypso Ambre 3 ml Harajuku Lovers Wicked Baby 5 ml ale bede prosić o atomki. Maska do wlosow scandic line bananowa ok 50% z 250ml Avon Ultra sexy mus do ciala 70% ze 150 ml Glinka różowa (biała z czerwoną) ok 20g ![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Wymiary Mgiełka z kolią : szer między pach: ok 46cm pas : ok 47 cm dlugosc : ok 61 cm Mgiełka Bershka neonowa: rozm S szer m pach: ok 46cm pas : ok 45cm długosc z tylu : ok 67 cm ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- W stanie idealnym, one były raz ubrane na chwile tylko ![]() Niestety, na wymianę mam tylko to co w wątku ![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Oki, to może być tak jak napisałaś A czy dołożysz jeszcze żel Avon męski?? Jeżeli tak i wszystko ok, to możesz napisać do mnie na pw, chyba, że jeszcze potrzebujesz czasu na zastanowienie się ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Wolałabym żel , chyba, że naprawdę nie ma takiej opcji ? ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- OKI, to napiszę do Ciebie na Pw
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:27.

A czy dołożysz jeszcze żel Avon męski??