![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nature Millenaire
Nuty z mojego notesu:
czystek, ziarna ketnii piżmowej,korzenie irysa, drzewo oud,cedr,żywiza benzoesowa,wetiwer. Tyle że nie zaznaczyłam która to wersja,a teraz po czasie(już prawie 2 lata ma ta notatka) nie pamiętam ![]()
![]() |
#122 | ||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo możliwe ,bo skoro nie miałam zaznaczone w notesie która to wersja to musiałam być bardzo pewna tego że będę pamiętać ( ![]() a w tamtym czasie interesowała mnie tylko damska wersja ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#124 |
Panaroja
|
Odgrzebuję wątek , bo spotkała mnie duuuża przykrość - psikam , a tu nic nie pachnie
![]() ![]() ![]() Czy Waszym NM tez się zwietrzało , czy tylko moja taka lewa ![]() Jeszcze jedno - zwietrzała damska , męska się dobrze trzyma (przynajmniej do przedwczoraj ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie spotkałam się jeszcze ze zwietrzałą NM ![]()
![]() |
![]() |
#126 |
Panaroja
|
No właśnie się dlatego dziwię , bo przechowywana była prawidłowo , w ciemni , w stałej temperaturze , żadnym podgrzewaniom i naświetlaniom nie podlegała , kontakt z powietrzem sporadyczny
![]() Jeszcze dwa miesiące temu pachniała normalnie , a teraz nic , śladowy zapach drewna z bazy . Nos mi działa normalnie , bo wszystkie inne perfumy pachną jak pachniały , tylko ten jeden flakon się bezwonny zrobił ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Ja też miałam dość sporo flaszek NM i wszystkie były w najlepszym porządku. Pomijając fakt, że wersja opisywana kursywą (ciemniejszy korek) była zawsze mniej słodka, niż wersja z prostym opisem (korek bardziej pomarańczowy). Wszystko inne parametry, czyli intensywność, trwałość, charakter zapachu było identyczne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Panaroja
|
Muszę zrobić tak
![]() ![]() ![]() Po dokładniejszych oględzinach i kolejnych psiknięciach okazało się , że zwietrzało to co było w rurce - po przepsikaniu jej zawartości ukazała się prawidłowa NM - psiknęłam rano na rękę i nadal pachnie ![]() ![]() ![]() W innych , o których myślałam że zaczynają wietrzeć było to samo - widać tworzywo z rurki reaguje z substancjami zapachowymi czy jak ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:40.