![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dove Noirishing oil care
Na pewno na duży plus jest wydajność szamponu - wystarcza naprawdę niewielka ilość do spienienia (choć może to ja zbyt długo używałam szamponów bez SLS
![]() Brak puchu u mnie na razie tylko pierwszego dnia - dziś (drugi dzień po myciu) trochę mnie zmoczyło ![]() ![]() Zobaczymy, być może zestaw potrzebuje trochę czasu żeby zadziałać |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
Testuję serię od tygodnia. Szampon spełnia swoje podstawowe funkcje - dobrze oczyszcza, nie obciąża włosów i w zasadzie nic poza tym nie robi. Maseczka jest bardzo fajna, mam po niej bardzo miękkie i wygładzone włosy (z natury kręcone) i przede wszystkim nie są obciążone
![]() Odżywka w sprayu też świetnie się spisuje, włosy są miękkie, nienapuszone, ale też nie są przyklapnięte. Ogólnie póki co seria wydaje się być naprawdę fajna, chociaż nie sądzę żeby mogła jakoś trwale nawilżyć czy w inny sposób poprawić stan włosów. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Przyczajenie
|
Dla mnie ta linia Dove to absolutny hit. Mam włosy, które strasznie się puszą, a dodatku są suche i tylko ten szampon z olejkiem arganowym doskonale sobie z nimi radzi. Najpierw bałam się, że olejek arganowy będzie zbyt ciężki dla moich włosów, a skóra głowy szybciej będzie się przetłuszczać ale moje obawy nie sprawdziły się. Włosy są wyraźnie bardziej odżywione, lśniące i gładsze-i to niemal od pierwszego użycia! Pokochałam też maseczkę w tubce- w duecie z szamponem sprawdza się znakomicie. Najmniej mam do powiedzenia na temat odżywki w sprayu-może dlatego, ze nie przepadam za odzywkami bez spłukiwania. Ale mam zamiar wypróbować i ten spray
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Przyczajenie
|
Moim faworytem z całego zestawu jest odżywka w sprayu! Szampon fajnie się pieni i zostawia miły zapach, maseczka daje ładny efekt ale rzadko mam czas i cierpliwość do nakładania i zmywania tego typu kosmetyków.Jednak dla efektów warto się pomęczyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Przyczajenie
|
Również testuję tą serię, już prawie dwa tygodnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Konto usunięte
|
Moim zdaniem szampon prócz tego, że dobrze się pieni i ładnie pachnie nie robi nic, bez odżywki moje włosy są tak poplątane - normalnie jeden wielki kołtun;(
Maseczka jest OK, ale jak użyję "śladową" ilość to znów mam trudności z rozczesaniem, na plus jest to, że jak użyję jej większą ilość to nie obciąża włosów. Co do odżywki w spray'u sprawdza się bo naprawdę zmiękcza włosy, są sypkie i nieobciążone. Nie polecam jej natomiast na suche włosy - spryskałam same końcówki symbolicznie a mimo to stały się tłuste... Nie wiem, czy kupiłabym ten zestaw. Chyba tylko spray... |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Włosy faktycznie lepiej się rozczesują, jednak mam wrażenie, że przy stosowaniu razem szamponu i odżywki włosy stają się ciężki, oklapnięte.
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
U mnie na kapryśnych falowano-kręconych najlepiej sprawdza się zestaw szampon + odżywka do spłukiwania.
Odżywka w sprayu za mocno obciąża włosy, co skutkuje ich wyprostowaniem. |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Konto usunięte
|
Są już ankiety wynikowe :p
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Przyczajenie
|
Ja już od kilku tygodni testuję tą serię. Najbardziej podoba mi się szampon
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:03.