Dove Noirishing oil care - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zamknięte > Fora sponsorowane > Dove - Wizażanki o pielęgnacji włosów

Notka

Dove - Wizażanki o pielęgnacji włosów Masz problem z dobraniem pielęgnacji do Twoich włosów? Zapytaj Wizażanek i skorzystaj z rad ekspertek Dove!

Narzędzia
Stary 2014-07-17, 23:29   #121
VanillaSky1983
Raczkowanie

Dot.: Dove Noirishing oil care

Na pewno na duży plus jest wydajność szamponu - wystarcza naprawdę niewielka ilość do spienienia (choć może to ja zbyt długo używałam szamponów bez SLS )
Brak puchu u mnie na razie tylko pierwszego dnia - dziś (drugi dzień po myciu) trochę mnie zmoczyło i po powrocie do domu miałam standardową szopę
Zobaczymy, być może zestaw potrzebuje trochę czasu żeby zadziałać
VanillaSky1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-19, 21:34   #122
Pinacolada
Zadomowienie

Testuję serię od tygodnia. Szampon spełnia swoje podstawowe funkcje - dobrze oczyszcza, nie obciąża włosów i w zasadzie nic poza tym nie robi. Maseczka jest bardzo fajna, mam po niej bardzo miękkie i wygładzone włosy (z natury kręcone) i przede wszystkim nie są obciążone
Odżywka w sprayu też świetnie się spisuje, włosy są miękkie, nienapuszone, ale też nie są przyklapnięte.
Ogólnie póki co seria wydaje się być naprawdę fajna, chociaż nie sądzę żeby mogła jakoś trwale nawilżyć czy w inny sposób poprawić stan włosów.
Pinacolada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 10:21   #123
evveliina
Przyczajenie

Dla mnie ta linia Dove to absolutny hit. Mam włosy, które strasznie się puszą, a dodatku są suche i tylko ten szampon z olejkiem arganowym doskonale sobie z nimi radzi. Najpierw bałam się, że olejek arganowy będzie zbyt ciężki dla moich włosów, a skóra głowy szybciej będzie się przetłuszczać ale moje obawy nie sprawdziły się. Włosy są wyraźnie bardziej odżywione, lśniące i gładsze-i to niemal od pierwszego użycia! Pokochałam też maseczkę w tubce- w duecie z szamponem sprawdza się znakomicie. Najmniej mam do powiedzenia na temat odżywki w sprayu-może dlatego, ze nie przepadam za odzywkami bez spłukiwania. Ale mam zamiar wypróbować i ten spray
evveliina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-22, 19:56   #124
dijka
Przyczajenie

Moim faworytem z całego zestawu jest odżywka w sprayu! Szampon fajnie się pieni i zostawia miły zapach, maseczka daje ładny efekt ale rzadko mam czas i cierpliwość do nakładania i zmywania tego typu kosmetyków.Jednak dla efektów warto się pomęczyć Za to odżywa w sprayu to parę naciśnięć atomizera i po sprawie. Włosy dzięki niej łatwiej się rozczesują - więc same plusy.
Stary 2014-07-23, 11:53   #125
Ernestyna44
Przyczajenie

Również testuję tą serię, już prawie dwa tygodnie Maseczka i odżywka są bardzo dobre. Dzięki nim włosy są bardziej ujarzmione, bardzo łatwo się rozczesują, o co u mnie trudno, są gładsze i lśniące. Szampon też jest ok, choć nie do końca...Nie ma to jak stosowanie produktów z jednej linii, zawsze efekty są lepsze
Stary 2014-07-23, 14:13   #126
1f20f4490eed8ff468648bac3d7a94c7b4b466fa_64c4487266a0a
Konto usunięte

Moim zdaniem szampon prócz tego, że dobrze się pieni i ładnie pachnie nie robi nic, bez odżywki moje włosy są tak poplątane - normalnie jeden wielki kołtun;(

Maseczka jest OK, ale jak użyję "śladową" ilość to znów mam trudności z rozczesaniem, na plus jest to, że jak użyję jej większą ilość to nie obciąża włosów. Co do odżywki w spray'u sprawdza się bo naprawdę zmiękcza włosy, są sypkie i nieobciążone. Nie polecam jej natomiast na suche włosy - spryskałam same końcówki symbolicznie a mimo to stały się tłuste... Nie wiem, czy kupiłabym ten zestaw. Chyba tylko spray...
1f20f4490eed8ff468648bac3d7a94c7b4b466fa_64c4487266a0a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 14:29   #127
monikagod
Raczkowanie

Włosy faktycznie lepiej się rozczesują, jednak mam wrażenie, że przy stosowaniu razem szamponu i odżywki włosy stają się ciężki, oklapnięte.

http://refreshyourdaily.blogspot.com/
monikagod jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-07-28, 08:57   #128
VanillaSky1983
Raczkowanie

U mnie na kapryśnych falowano-kręconych najlepiej sprawdza się zestaw szampon + odżywka do spłukiwania.
Odżywka w sprayu za mocno obciąża włosy, co skutkuje ich wyprostowaniem.
VanillaSky1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-28, 11:14   #129
1f20f4490eed8ff468648bac3d7a94c7b4b466fa_64c4487266a0a
Konto usunięte

Są już ankiety wynikowe :p
1f20f4490eed8ff468648bac3d7a94c7b4b466fa_64c4487266a0a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-28, 14:09   #130
evelinee23
Przyczajenie

Ja już od kilku tygodni testuję tą serię. Najbardziej podoba mi się szampon Odżywka jest ok, ale niestety maseczka....Po niej dalej mam sianowate włosy:/
evelinee23 jest offline Zgłoś do moderatora  

Nowe wątki na forum Dove - Wizażanki o pielęgnacji włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości