|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Testowanie Dove Hair Therapy zaczynamy :)
Szkoda ze ja sie nie załapałam ale napewno zakupie ekspresowa maseczke Intensive Repair
|
|
|
|
#122 |
|
Zadomowienie
|
Mam pytanie do laureatek- czy dostałyście już bony na ubrania do H&M???
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie dostałam ale to mi sie podejrzane wydaje zeby Pesel podawać ja jak wygrałam w zeszłym roku IPada to nie wymagali ode mnie żadnych danych po za adresem i NIP-em dla skarbówki .
|
|
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#125 |
|
Raczkowanie
|
Faktycznie jak reklama... chciałabym mieć spektakularnie wyglądające włosy...
|
|
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
I tu wstawiamy babkę z dłuuugimi i lśniącymi włosami w kolorze orzechowym
|
|
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
już patrzę wzrokiem pełnym zazdrości na tę posiadaczkę pięknych włosów w reklamie...
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
Ja zawsze patrzę zazdrośnie na włosy kobiet z reklam szamponów czy odżywek...mimo że wiem, że ten efekt WOW jest osiągnięty nie tylko za sprawą stylizacji, kosmetyków ale i grafików.
|
|
|
|
#129 |
|
Przyczajenie
|
hej jaki bon do HM, jak można było go dostać?
|
|
|
|
#130 |
|
Przyczajenie
|
wow. a ja paczkę dostałam dopiero dzisiaj, nawet sobie nie wyobrażacie mojego zdziwienia
nie wiem, czy to normalne, że tak późno ją dostałam, czy nie w każdym razie bardzo się cieszę, że moje włosy mają nową dawkę ratunku ![]() |
|
|
|
#131 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co prawda żadnego maila z banerkiem nie dostałam jeszcze, ale pewnie wszystko przede mną
|
|
|
|
|
#132 |
|
Rozeznanie
|
Hej
ja również dziś dostałam paczkę z Hair Therapy do włosów farbowanych, dziś zaczynam kurację
|
|
|
|
#133 |
|
Rozeznanie
|
Cześć
też dostałam dziś paczkę i zastanawiam się o co chodzi, bo wiadomości na pw też nie dostałam. W każdym bądź razie bardzo się cieszę na testowanie
|
|
#134 |
|
MAT
|
jakie bylo moje zdziwiene, kiedy dzis rano doszla paczka
ale wiadomosci z banerkiem tez nie dostalam, nawet przeszukalam spam i kosz
Edytowane przez waru Czas edycji: 2014-07-10 o 12:55 |
|
|
|
#135 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam w klubie
![]() Paczkę odebrałam 15minut temu zupełnie się tego nie spodziewając! Miła niespodzianka ![]() Wiadomości nie ma, banerka też nie... Czekamy! Testujemy!
|
|
#136 |
|
Przyczajenie
|
Chwila ulgi. Nie jestem jedyna, która była mocno zdziwiona otrzymaniem paczki. W regulaminie pisali, że paczki przyślą do 29.06 - więc dziś - 10.07 moje zdziwienie było wielkie. Banerka też nie dostałam.
W poprzednich akcjach wizażanki miały banerki, ale w stopce nie mogę wstawić obrazka. Jednakże bardzo się cieszę. Moje włosy to istne utrapienie. Mimo farbowania przetłuszczają się jak diabli. Myję włosy rano, a o 17.00 wyglądają już jak po tygodniu!!! Zabieram się do testowania i zobaczymy co z tego wyjdzie. |
|
|
|
#137 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie Wizażanki po raz pierwszy
( pierwszy raz dostałam produkt do testowania i nie bardzo wiem co mam dalej robić, bardzo proszę o pomoc, będę wdzięczna )Dziś rano odwiedził mnie listonosz z paczką, której zawartość była dla mnie wielką niespodzianką. W środku zestaw DOVE do włosów farbowanych Cieszę się bo moje farbowane na blond włosy niestety bardzo szybko po farbowaniu nabierają żółty odcień ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
#138 |
|
Przyczajenie
|
Witam
od paru dni jestem posiadaczką zestawu Dove hair therapy color repair jestem ogromnie zaskoczona przesyłką i ślicznie dziękuję ! Jestem bardzo zadowolona z szamponu ponieważ włosy świetnie się po nim rozczesują i są bardzo wygładzone. Maska i 60 sekundowa terapia są oszałamiające. Po ich zastosowaniu włosy cudownie się rozczesują, pięknie pachną oraz mają blask. Dużą zaletą tej lini jest również fakt, że produkt kapitalnie pachnie Jest to linia przeznaczona do ochrony koloru włosów farbowanych oraz z pasemkami. Produkt spisuje się rewelacyjnie włosy są odżywione a kolor wygląda świeżo. Z całego serca zdecydowanie POLECAM !
|
|
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
sylwciaa90 to ja się niesamowicie cieszę o także otrzymałam do włosów farbowanych
![]()
|
|
|
|
#140 |
|
Przyczajenie
|
Witam serdecznie, również otrzymałam dzisiaj paczuszkę, bardzo się cieszę- to moje pierwsze testowanie. żadnej wiadomości jeszcze nie otrzymałam. Mam nadzieję że moje włosy w końcu dojdą do siebie
|
|
|
|
#141 | |||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ja również nie dostałam żadnego maila ani baneru ani nic ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
wydaje mi się, że ta linia nam pomoże ja testuję już od kilki dni i póki co jestem zadowolona Jesli chodzi o samą organizację to musisz właśnie udzielić tutaj swojej opini dotyczącej tego w jaki sposób sprawdza się u Ciebie ten produkt czy polecasz itp do 14 lipca tutaj na swoje konto dostaniesz ankietę, którą musisz uzupełnić w oparciu oto jaki efekt uzyskujesz dzięki tym produktom. Ankiete wysyłasz i wydaje mi się, że to tyle z obowiązków, które musimy wykonać
|
|||
|
|
|
#142 |
|
Przyczajenie
|
A co z tym banerkiem? Gdzie go szukać? No i jak dodać ?
|
|
|
|
#143 |
|
Przyczajenie
|
Hej, dziś otrzymałam paczuszkę a w niej zestaw Dove hair therapy color repair. Jestem ogromnie zaskoczona, jeszcze nigdy nic nie udało mi się wygrać a tu taka niespodzianka. Cieszę się że akurat ten zestawik do mnie powędrował ponieważ moje włosy po farbowaniu straciły swój blask, wierzę że ta linia produktów Dove mi pomoże
Jak już kilka dziewczyn pisało ja również nie dostałam wiadomości z banerkiem, ale może jeszcze dojdzie?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
To ja przed odsubskryubowaniem wątku (testowałam wcześniej w pierwszej edycji) napiszę że jeszcze będzie trzeba wystawić KWC każdego z testowanych produktów
![]() U nas baner to było dove wpisane w obu nawiasach [][/] czyli ![]() P.s. ta 60 sekundowa terapia do farbowanych jest świetna!! sama sprawdzam ciągle cene w rossmanie bo bym sobie ją zakupiła włosy mam długie, ok 50 cm, ale dość cienkie i miałam ją na 5 razy bo łatwo się rozprowadza Powodzenia!
|
|
|
|
#145 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Paczka jest, info zero ![]() A ja dostałam Dove Intense Repair - szampon, maseczkę i regenerujacą maskę z aktywatorem ciepła
If you can dream it, you can do it Edytowane przez Panna Policjantka Czas edycji: 2014-07-10 o 15:52 |
|
|
|
|
#146 |
|
Przyczajenie
|
Jakie było moje zdziwienie gdy do moich drzwi zapukał listonosz z paczką...
Otwieram a tu taka niespodzianka Bardzo się cieszę , że zostałam wyróżniona i od jutra zaczynam testowanie ![]() Oczywiście powiadomienia też nie dostałam wogóle więc moje zaskoczenie było jeszcze większe. |
|
|
|
#147 |
|
Przyczajenie
|
dzięki za odpowiedź na pytanie, co dalej ? zatem czekamy na meila z ankietą tak ?
|
|
|
|
#148 |
|
Przyczajenie
|
Właśnie umyłam włosy szamponem dove do włosów farbowanych. I WOW one się błyszczą, łatwo się rozczesały, jestem pozytywnie zaskoczona. Nie miałam czasu na użycie odżywki ani tej tubeczki ale szampon jak dla mnie po pierwszym zastosowaniu na duży plus
|
|
|
|
#149 | |
|
MAT
|
Cytat:
![]() ja dostalam zestaw do wlosow suchych i puszacych sie i strasznie sie ciesze, bo po ciaglym farbowaniu na blond na glowie zrobilo mi sie siano. w sklad zestawu wchodzi szampon, ekspresowa maseczka regerujaca i cos, z czego ciesze sie najbardziej - odzywka w sprayu bez splukiwania <3 |
|
|
|
|
#150 |
|
Raczkowanie
|
Hej. Przed chwilką nie spodziewając się dostałam paczkę z kosmetykami linii nourishing oil care i zabieram sie za testowanie
|
|
Nowe wątki na forum Dove - Wizażanki o pielęgnacji włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.

nie wiem, czy to normalne, że tak późno ją dostałam, czy nie w każdym razie bardzo się cieszę, że moje włosy mają nową dawkę ratunku