![]() |
#121 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie maj - czerwiec 2014 cz X
Cytat:
Cytat:
![]() Co do dźwigania to położna radziła się oszczędzać 4-6 tyg po cc |
||
![]() ![]() |
![]() |
#122 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlaczego martwisz się wagą twojego maleństwa ? ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() Trauma powoli mija faktycznie... I z perspektywy czasu ( 2 tyg ) wiem że kiedyś będę chciała mieć drugie dziecko - ale marzy nam się z Tż przygarnąć jakieś maleństwo z domu dziecka ![]() ![]()
![]() |
#123 |
BAN stały
|
Justynka, świetnie wszystko opisałaś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Rozeznanie
|
Ja kąpię codziennie, nie szoruje tylko w wodzie opłukuję, pupkę umyję i fałdki poprzecieram
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Za rok zapomnisz totalnie o traumie. I o tym, że Franek płakał i o wszystkich nerwach. Słowo harcerza. W kwestii adopcji też mam takie marzenie, ale nie wiem czy ostatecznie jaj mi starczy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
MAMOKTOSIA zezwalam.
Pytalam jakis czas temu o.zdjecia naszych pociech. Gdzie ci je wyslac i gdzie beda wystawione? Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
#127 |
Zakorzenienie
|
![]() Justynka świetny opis porodu ![]() nie masz sobie nic do zarzucenia, to przeciez nie Twoja wina, ze Franiu takim dorodnym chłopakiem się okazał ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
witam się późnym wieczorkiem...
dziś po raz ostatni przed porodem graliśmy ze znajomymi w monopol ![]() od rana kilka razy miałam zawroty głowy... i czuję się jakaś osłabiona... chyba poród tak czy inaczej zbliża się wielkimi krokami mam nadzieję tylko, że akcja porodowa nie zacznie się przed cesarką... nie będę ukrywać mam już dość ciąży i czuję się okropnie jeszcze od wczoraj męczy mnie okropna zgaga... jeszcze tylko 2 dni i poznam swojego synka, nie mogę się doczekać ale też strasznie się boję... troszkę jakby mi się to wszystko śniło ![]() pójdę zjeść jeszcze kuraka zrobionego przez tż, obejrzę project runway i lecę się wysypiać na zaś ![]() jutro muszę ogarnąć dużo rzeczy bo we wtorek już do szpitala ![]() justiwi trzymam za Ciebie dziś kciuki przez cały dzień ![]()
Edytowane przez Lu7 Czas edycji: 2014-05-18 o 23:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Wtajemniczenie
|
Noo wlasnie- justiwi- ja tez trzymam mocno kciuki! za Was!!!! I przy okazji za wszystkie oczekujace;-)
30.04.2014 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez beatusia10 Czas edycji: 2014-05-18 o 23:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
My kąpiemy codziennie ze względu na rytuał, ale na takiej zasadzie jak Madziarek, bez szorowania
![]() ![]() ![]() Chociaż jutro tż na delegacje wybywa i nie wiem jak to będzie...
#131 |
Wtajemniczenie
|
Kochane dziewczyny z taka ilością kciukow musi się udać.
Folley działa w końcu bo o 1.00 pożegnałam czopa i skurcze trochę dokuczaja przez co trudniej o mocny sen i zbieranie energii.wracam do prób odpoczynku ![]() Wysyłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymaj sie dzielnie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
JUSTIWI to dzialamy ;kciuki:
Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
#134 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
30.04.2014 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez beatusia10 Czas edycji: 2014-05-19 o 03:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lecę z rana do labka zrobić morfo, oby PLT nie spadło, bo inaczej szpital :rosi: Edytowane przez Ramona_85 Czas edycji: 2014-05-19 o 05:20 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Hej ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Justiwi kciuki, oby szybko poszło
![]() Beatusia o 19 zaczynamy akcje kąpiel ![]() Dzieńdobry ![]() Jak jednego mi sie udało o 5 przekonać żeby jeszcze pospał to drugi stwierdził, że jest głodny ![]()
#138 | |
Zadomowienie
|
Justyna jeśli masz ochotę się pochwalić synkiem to na mojego maila blogowego poślij zdjęcie, będzie opublikowane na FB naszej strony. Tylko zaznacz w treści maila, ze wyrażasz zgodnę na publikacje na FB mataja.pl
justwi ogormne kciukasy, byłoby super gdyby sam Foley zadziałał! Cytat:
![]() Wiem, że o tym wiesz ale i tak CI napisze - kiedyś sie synchronizują. Świetnie sobie radzisz z dwójką kobieto! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Justiwi ![]() ![]() My z rana mamy parę załatwień więc miłego dnia u nas pięknie słoneczko świeci ![]() ![]()
#140 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry, u nas pobudka przed 6
![]() Kciuki dla potrzebujacych ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zadomowienie
|
Justiwi kciuki zaciśnięte
![]() Witam sie z rana. Nadal boli mnie migdalek,tantum werde nic nie daje od kilku dni stosuje i lipa ![]() w dodatku dzis z rana zaczęło pobolewac ucho :/ Chyba sie trzeba wybrać do lekarza ... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podejrzewam, ze bez antybiotyku się nie obędzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
Kurcze nie chciała bym brac zadnych tabletek
![]() Mam jeszcze pyt moze wiecie co to moze byc... core od tygodnia swędzi głowa,nie zmienialiśmy szamponu ani nic wiec nie wiem z kad to swędzenie.Lupiezu nie ma,zadnych ranek ani krostek. Ale drapie sie okropnie :/ w dodatku mowi ze czuje bąble ze ma ale ja ich nie widze,chyba ze pod skóra? Spotkała sie któraś z czymś podobnym? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#144 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Witam sie poniedzialkowo, u mnie start 39tc ![]()
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
MamAKtosia mówisz że sie zgraja?
![]() ![]()
#146 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() my mloda kapiemy na razie co 2 dzien, ale pewnie zaraz przejdziemy na tryb codzienny ![]() dzien dobry tak w ogole ![]() mloda dzis budzila sie czesciej, ale jestem wyspana ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() U Nas noc nawet fajna ![]() ![]() ![]() Kurcze tak sobie myślę czy nie za często Majka czasem chce cyca ?? Syn jadł co 3h +/-. A ta czasem domaga się co 1-1,5h chociaż to chyba nie chodzi o jedzenie , a bardziej o zasypianie . A też nie chcę aby mi się nauczyła zasypiać tylko przy cycu. Bo wygląda to tak że zje potem albo zaśnie albo nie. Jak nie zaśnie to leży spokojnie przez godzinę a potem marudzi i szuka cyca , dostanie poje z 10min i śpi. A może ona tak często chce tego cyca , bo te 10min max 15 co je jej nie wystarcza?? No ale jak ją próbuję rozbudzić aby pojadła więcej to się nie da, bo ona śpi niewzruszona ![]() Widziałam temat kąpieli. My kąpiemy codziennie i tak jak Madziula i Madziarek. Syna kąpaliśmy też codziennie i to był taki wieczorny rytuał ![]() Kapiel zaczynamy o 19 i lecimy jak to Madziula napisała hurtowo ![]() Dziś zamierzam wyjść na pierwszy spacer ![]() Edytowane przez Nikii89 Czas edycji: 2014-05-19 o 07:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#148 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() My dziś pierwszy spacer i położna mówiła, że godzinke już można pochodzić... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() My nadal w szpitalu,narazie nie zapowiada się na wyjście..jutro podobno mam mieć usg,wtedy może coś będzie wiadomo. Oszaleć można w tym szpitalu,nuudzi mi się strasznie i mam wrażenie,że Iga niedługo zapomni jak wygladam.. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Martuszka przeważnie mocno ciągnie , zdarza się też czasem że tylko pociumka , ale to jest sporadyczne.
Niegrzeczna ja Cie podziwiam, bo przy takiej bezczynności szpitala ja bym się wypisała na własne żądanie. Oby w końcu coś w Twojej sprawie ruszyło. Majka właśnie zasnęła na brzuszku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.