po co ludzie śpiewają w telewizji? - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-05-25, 21:10   #121
_Beata _
ja.

Dot.: po co ludzie śpiewają w telewizji?

kiedys byla moda na reality show teleturnieje i lecialy glownie one, teraz trendy jest talent show i seriale typu trudne sprawy itd. wkrotce na czasie bedzie jeszcze cos innego.
_Beata _ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-25, 21:57   #122
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

Cytat:
Napisane przez Madziaq Pokaż wiadomość
Nie wiem, czemu mnie cytujesz, ja przecież nie krytykuję tych programów i nie mówię, że nie dają popularności. Top Trendy, niezależnie od mojej opinii na jego temat, jest konkretny i wiadomo jakie było kryterium przyznania nagród - ilość sprzedanych płyt i to ma według mnie sens. Nie liczy się tam gust osób w komisji, tylko to ile płyt kupili ludzie i to chyba jest odzwierciedleniem popularności.
zacytowałam Cię, żeby Ci odpowiedzieć. Tak jak teraz. Widzę, że przez te etiudy każdy ma jakąś manię prześladowczą
Stary 2014-05-25, 22:01   #123
Madziaq
Raczkowanie

Tylko nie zrozumiałam, czemu mi pisałaś o tych zespołach z talent show, ja tylko chciałam skrytykować Fryderyki
Madziaq jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-25, 22:10   #124
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez jaksy Pokaż wiadomość
Nie oszukujmy się, szeroko rozumiana branża artystyczna, to taka branża, że można być mega zdolnym, a nigdy, albo przez lata, nie dostać swojej szansy. Nie dziwię się że ludzie szukają jakichkolwiek okazji by się pokazać, bo głową muru nie przebijesz.
Wiadomo, że nie każdy zrobi karierę. W tv liczy się też jeszcze jeda kwestia, osobowość sceniczna*. Trzeba się wpasować, albo być tak bardzo niemedialnym, że aż medialnym (jak podsiadło np). Ile bardzo dobrych osób odpada po drodze, bo się nie sprzedadzą w tv.

Czy ktoś z talent show się wybije i zostanie zapamiętany pokaże tylko czas. Osobiście nie widzę wśród nich uczestników nikogo kto ma szansę zapaść w pamięć pokoleniom, bo wszyscy są raczej nijacy albo śpiewają dobrze, ale bez szału :P No niestety, popkultura jest w ogromnej części napędzana przez konsumentów - słuchających, oglądających, kupujących, chodzących na koncerty/konwenty/inne - i trzeba umieć zdobyć przychylność tłumu. Nie ma gwiazdy, jeśli nie ma porządnej fanbazy, taka jest prawda. Trzeba umieć zachęcić ludzi do tego aby się tobą zainteresowali, a tego nie umie wiele osób. To próbują choćby tymi łzawymi historiami, co wychodzi żenująco, bo to jedyne co umieją zrobić.
No i śpiewać umie serio wieeeele osób, ale nie każdy ma zadatki żeby być artystą/gwiazdą/whatever.
Z osobami z tych programów najczęściej jest tak, że albo śpiewają porządnie, ale bez szału albo mają niewystarczająco ciekawe osobowości albo nie mają pomysłu na siebie i żadnych planów, zero jakiegokolwiek zacięcia żeby się wybić i tylko tak płyną z prądem chwilowej popularności bazowanej na programie. No i mało kto potrafi przyciągnąć fanów.

Ja obczajam tylko na YT niektóre talent show, ale tylko castingi w poszukiwaniu ciekawych głosów żeby słuchać samej

Cytat:
Napisane przez elvji Pokaż wiadomość
Ale czy to nie jest tak, że telewizja robi regularne badania i puszcza ludziom dokładnie to, czego chcą? Wydaje mi się, że gdyby ludzie nie chcieli oglądać danego programu, gdyby ich coś takiego nie interesowało, telewizja nie wyemitowałaby tego. Telewizja jest raczej dla masowego odbiorcy. Są programy chyba też niszowe, typu telewizja Kultura, czy coś takiego.
Teoretycznie tak, praktycznie np. taki zarząd TVP sam nie wie jak funkcjonuje kultura masowa i telewizja
Polskie media w ogóle mam wrażenie, że nawet nie próbują się starać i zamiast zajać się swoją ramówką i ofertą (The Walking Dead lecące na TVP w środku nocy, bez żadnej promocji, reklamy, nic, szukajcie, a znajdziecie...), zabrać się za stworzenie porządnych scenariuszy, seriali i programów, zżynają od siebie nawzajem i robię wszystko na zagranicznych licencjach (i w 90% robią to beznadziejnie), składają ramówkę na szybko i na kolanie i dają takie gówno ludziom. No i serio, nie można winić nikogo kto to gówno ogląda, skoro tylko ono leci w telewizji. Wiecie, jak cały czas karmicie mysz cheddarem, to nie możecie mieć do niej pretensji, że nie lubi camemberta :P

Polskie seriale to już w ogóle tragedia, wszystkie o tym samym, z tymi samymi aktorami, Jezuuuu.
(marzy mi się porządny serial oparty na choćby Wiedźminie, ale prędzej CW czy Fox weźmą się w garść niż polska telewizja)

Cytat:
Napisane przez pankasztan Pokaż wiadomość
@Hultaj
Nagrywanie zabawnych scenek trudno porównać do tworzenia muzyki. Zupełnie inny proces twórczy. To pierwsze jest dużo prostsze.
Oj, nie. Jako ktoś kto jednocześnie siedzi w pisaniu fikcji i tworzeniu muzyki, stwierdzam stanowczo, ze nie można tak podsumowywać obu procesów twórczych. To tak się tylko wydaje, że jedno może robić każdy, a drugie tylko wybrańcy, ale serio, obie rzeczy wymagają od uja wysiłku, pracy i krztynę talentu.
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-25, 22:31   #125
Niedopowiedzenia
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem czy słyszelibyśmy o Dawidzie Podsiadło, a przecież stał się on rewelacją rynku muzycznego w tym roku.
I tak o nim nie słyszałam. Tzn. widziałam na Wizażu już kiedyś coś o nim,ale nie mam pojęcia co śpiewa,kim jest,itp. i nie chcę tego zmieniać.

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
np taka cleo :d wystąpiła w programie i że tak powiem, odprawili ją z kwitkiem.
a potem? kariera potoczyła się dość szybko
Właśnie,ona jest najlepszym przykładem

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Cytat:
Napisane przez dominikmeller25 Pokaż wiadomość
zresztą mnie ostatnio rozwaliło że Kwiatkowski wydaje nową płytę która zawierać będzie utwory z poprzedniej płyty tyle że w nowych aranżacjach, to już jest dowód na schyłek tego człowieka i wyciąganie tego co da się jeszcze z niego wyciągnąć, Feel podobnie przed zniknięciem zrobiło.
artysta będący w gazie nie cofnie się wstecz, tylko pójdzie za ciosem z nowym materiałem, a sztucznie wykreowane postacie są po prostu krótkoterminową inwestycją dla firmy i trzeba jak najszybciej wyciągnąć wszystko co się da z nich.
Mnie ostatnio rozwaliła moja mama jak Kwiatkowski odpadł z TzG. Prawie okna powypadały,tak się cieszyła Mówi,że przypomina jej z wyglądu ślimaka i tak też tańczy No i zawsze jak przechodził dalej to z godzinę mi gadała,że małolaty za nim w majtki sikają i na niego głosują,a powinni nie liczyć ich głosów

Nie dbaj o markę ołówka, sprawdź czy jest zatemperowany.

Porozmawiaj z nami o Bułgarii

Od dupy strony, zapraszamy
Niedopowiedzenia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-25, 22:31   #126
anne_mary
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Niedopowiedzenia Pokaż wiadomość
I tak o nim nie słyszałam. Tzn. widziałam na Wizażu już kiedyś coś o nim,ale nie mam pojęcia co śpiewa,kim jest,itp. i nie chcę tego zmieniać.
Nigdy nie bedzie tak, ze kazdy kazdego będzie znal. To nie zmienia faktu, ze duzo osob kojarzy go i muzyke jaka tworzy, zdobywa coraz wiecej fanow, coraz więcej ludzi przychodzi na koncerty, a jest juz dlugo po zakończeniu edycji x faxtora ktora wygrał

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

anne_mary jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-25, 22:31   #127
khloe
Strzelaj lub emigruj!

też sie zastanawiam po co tyle tych talent show-ów

polski rynek muzyczny to nie ameryka.
Tu nagle nie zjawia się nikt i nie proponuje nagrania płyty

Wg mnie udział w tym programie ma tylko i wyłącznie sens wtedy, gdy ktoś ma swój repertuar, wie co chce śpiewać, w jakim gatunku muzycznym jest mu najlepiej. Udaje się ludziom, którzy wiedzą, co chcą robić i mają pełny materiał na płytę, a potrzebują medialnej reklamy.

Jednak 90% osób przychodzi na zasadzie :" ładnie śpiewam", więc może mi się uda. Te osoby, jeżeli wygrywają ten program to i tak kończą zapomniane śpiewając jakies covery w podrzędnych lokalach. Takim przykładem jest Ala Janosz.

Dla mnie programy muzyczne w Polsce raczej nie maja racji bytu.
A już nie na pewno po 5 edycji z każdego tytułu

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-25, 22:35   #128
Niedopowiedzenia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anne_mary Pokaż wiadomość
Nigdy nie bedzie tak, ze kazdy kazdego będzie znal. To nie zmienia faktu, ze duzo osob kojarzy go i muzyke jaka tworzy, zdobywa coraz wiecej fanow, coraz więcej ludzi przychodzi na koncerty, a jest juz dlugo po zakończeniu edycji x faxtora ktora wygrał

Z tych wszystkich programów to kojarzę kilka zespołów/wykonawców,ale akurat o nim nie mam zielonego pojęcia.

Stary 2014-05-25, 22:37   #129
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
Dlaczego?
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-25, 22:38   #130
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

Cytat:
Napisane przez Madziaq Pokaż wiadomość
Tylko nie zrozumiałam, czemu mi pisałaś o tych zespołach z talent show, ja tylko chciałam skrytykować Fryderyki
krytykując Fryderyki napisałaś, że ważne są te nagrody, które przyznają widzowie dlatego poruszyłam ten temat, takie dopowiedzenie. Rozumiem, że masz jakiś problem z cytowaniem swoich postów bo nie wiem jaki jest problem w tym, że dopisuję bądź odpowiadam Ci cytując Twój post
Stary 2014-05-25, 22:44   #131
Niedopowiedzenia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia_aisa Pokaż wiadomość
Dlaczego?
1.Nie lubię muzyki z takich talent show,słucham zupełnie czego innego
2.Sądzę,że gdyby było to coś co może mnie zainteresować to prędzej czy później i tak do mnie dotrze-przez facebooka,radio,ktoś puści jak będziemy siedzieć gdzieś. Dobrzy wykonawcy mają to do siebie,że sami docierają.

Stary 2014-05-25, 22:46   #132
Madziaq
Raczkowanie

Nie napisałam, że jest problem i go nie mam, po prostu nie wiedziałam, dlaczego podajesz te przykłady i myślałam, że mnie nie zrozumiałaś
Madziaq jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-25, 22:48   #133
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
2.Sądzę,że gdyby było to coś co może mnie zainteresować to prędzej czy później i tak do mnie dotrze-przez facebooka,radio,ktoś puści jak będziemy siedzieć gdzieś. Dobrzy wykonawcy mają to do siebie,że sami docierają.
Serio to co napisałaś w kontekście tego, co i jak śpiewa Dawid, wydaje się dla mnie po prostu śmieszne, ale spoko. A to ostatnie zdanie - mocno śmieszne. Ja mam tak, że sama odkrywam muzykę, bo wiem, że dobrej trzeba się naszukać - i to mi sprawia frajdę. Z kolei jak taki Podsiadło wyskakuje mi z telewizora i widzę, że głos ma świetny, a i sam pomysł na aranżację jest mistrzowski - to się cieszę podwójnie.
Ps. a czego słuchasz?
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-25, 23:09   #134
Lemmy is God
Wtajemniczenie

Ja mam wrażenie że niektórym zespołom/wokalistom talent-show bardziej zaszkodziły niż pomogły. I tego typu programów jest za dużo jak na polski rynek.

A Fryderyki od samego początku waliły lekką kaszaną. Wielką wtopą było jak nagradzali Kazika jako autora tekstów i poleciała jedyna piosenka z płyty KNŻ do której tekstu nie napisał.
Lemmy is God jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-25, 23:18   #135
anne_mary
Rozeznanie

Cytat:
Pierwsze jest troche malo sprecyzowane, bo muzyka ludzi z talent show jest rozna podobnie jak rozni sa tam ludzie. Fakt ze rapu to raczej nie znajdziesz, a pewnie o niego ci chodzi, ale rock, pop, jazz, reggae... rozne się przewijaja

Stary 2014-05-25, 23:25   #136
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

Cytat:
Napisane przez anne_mary Pokaż wiadomość
Pierwsze jest troche malo sprecyzowane, bo muzyka ludzi z talent show jest rozna podobnie jak rozni sa tam ludzie. Fakt ze rapu to raczej nie znajdziesz, a pewnie o niego ci chodzi, ale rock, pop, jazz, reggae... rozne się przewijaja

rapu dużo było w must be the music, nawet w dogrywce w ścisłym finale.
Stary 2014-05-25, 23:26   #137
anne_mary
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez girlonthebridge Pokaż wiadomość
rapu dużo było w must be the music, nawet w dogrywce w ścisłym finale.
Racja, moj blad nie popatrzylam na ogol programow, jade cały czas na jednym, to dlatego

Stary 2014-05-25, 23:38   #138
jaksy
Zasiedzenie

Cytat:
Napisane przez roseblue Pokaż wiadomość
o to to to . Ja mam dosyć widoczną bliznę, pewnie powinnam opowiedzieć ze łzami w oczach, że zostałam zaatakowana przez nożowników (oparzenie zbyt oczywiste).
W top model, była taka z blizną. Jechała na tej historii z 10 odcinków

Tego "wykonu" też nie mogę znieść, taka maniera. W x faktorze wszyscy tak mówią, no ale jakie tam jury jest. Nikt z nich nie jest autorytetem, z całym szacunkiem dla ich dokonań.

Wysłane z aplikacji. Przepraszam za literówki - czasem nie trafiam w klawisze.
Stary 2014-05-26, 06:48   #139
Mimiko
BAN stały

Moim zdaniem prędzej czy później to gwiazdy talent show i tak gdzieś znikną. Nie mówię, że wszystkie, ale większość. Po pierwszym "Idolu" zachwycano się Eweliną Flintą, Szymonem Wydrą czy Tomkiem Makowieckim, a dzisiaj nikt o nich nie słyszy już. Ciekawe czy zajęli się czymś innym niż śpiewanie czy działają gdzieś tam na marginesie popularności.
Mimiko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-26, 07:19   #140
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

Cytat:
Napisane przez Mimiko Pokaż wiadomość
Moim zdaniem prędzej czy później to gwiazdy talent show i tak gdzieś znikną. Nie mówię, że wszystkie, ale większość. Po pierwszym "Idolu" zachwycano się Eweliną Flintą, Szymonem Wydrą czy Tomkiem Makowieckim, a dzisiaj nikt o nich nie słyszy już. Ciekawe czy zajęli się czymś innym niż śpiewanie czy działają gdzieś tam na marginesie popularności.
Tomek Makowiecki pomaga ale i tworzy coś swojego. Nadal działa w branży. Chociaż obecnie bardziej znany ze swojego małżeństwa z Reni Jusis.

Wydra nadal nagrywa i nadal wydaje płyty nadal w tym samym obszarze w którym nagrywał przed idolem.

Flinta raczej nie wytrzymała presji i raczej nie wstrzeliła się z repertuarem. Zaczęła od razu po programie, był mały szum a potem lipa to już chyba lepiej poszło Ali Janosz, na początku miała niewypał z nieudanymi piosenkami ale obecnie tworzy niszową muzykę, założyła rodzinę, poukładało jej się, może nie jest Madonną ale łączy muzykę z zarabianiem i prowadzeniem domu (ma własną rodzinę) jakby nie było zarabianie pasją to w dzisiejszych czasach naprawdę wiele.

Najdłużej po takich programach jak na razie trzymała się Dąbrowska (pomijam depresję ciążową), Brodka, Wyszkoni, Totoszko zobaczymy jak poradzi sobie dalej Enej, Lemon i Bednarek. Varius Manx też przecież wszystkie wokalistki po Anicie Lipnickiej brał z szansy na sukces.

Jak to mówią taki sukces jaki kraj. Zobaczcie w innych krajach te osoby, które wygrywają robią karierę. Taki Michał Kwiatkowski (w PL występował w szansie na sukces, we Francji zdobył 2gi miejsce w Akademii Gwiazd, to brat tego kwiatkowskiego - polskiego biebera) on we Francji naprawdę robi oszałamiającą karierę. Ciekawe jak sie potoczy kariera Anety w Niemczech.

Narzekacie na różnorodność gatunkową, znaczy jej brak a w Must be the music co chwila przewija się i rock i rap i jazz. Np. taka Ifi Ude po programie zaliczyła prawie wszystkie większe festiwale, nadal sporo koncertuje a nie jest komercyjna. W ostatnim finale sixpounder to też dobra szkoła rocka (twierdzą, że do programu poszli dla promocji bo właśnie wydali 2 płytę). Taki Enej czy Lemon też grywali przed programami ale to właśnie udział w programie rozbujał ich karierę.
Stary 2014-05-26, 08:11   #141
2ystem1645
Zadomowienie

Cytat:
Nie wiem jak to skomentować.
Dawid Podsiadło zgarnął wiele prestiżowych nagród, co jest dowodem jego wartości. Jego płyta sprzedaje się nie najgorzej.

Oprócz wymienionych przez Ciebie wykonawców wybili się jeszcze: Lemon, ten zespół polsko-ukraiński, Liszowska, Bednarek, itd.
TVN ci płaci za reklamę?

Jak już łaskawie dadzą jakiś fajny film to tak późno, że albo zasypiam w jego trakcie albo jeszcze przed. I oczywiście jest to najczęściej w środku tygodnia gdzie ja zazwyczaj następnego dnia mam na ranną zmianę. Bogu dzięki jest internet. Oglądam kiedy chcę i co chcę.

Tak poza tym, powoli rośnie też moda na kulinarne szoł. Niedługo w ogóle zrezygnują z filmów i dobrych seriali na rzecz takich bzdur.

Cytat:
Napisane przez girlonthebridge Pokaż wiadomość
Ja oglądam, nie wszystkie, lubię bardziej niż powtarzanie tego samego filmu 10 razy i to najlepiej dzień po dniu (niektóre programy mają jakąś głupią zasadę, że ten sam film puszczają np. w piątek i powtarzają w sobotę, jak się zaczęły talent showy całe szczęście nie ma to miejsca, przynajmniej nie trafiłam jeszcze)
Zauważyłam na TVN niepokojącą tendencję do wstawiania wszystkich części Transformersów w comiesięczną ramówkę.
Harry Potter też co jakiś sezon, to samo Władca Pierścieni, a także Ace Ventura co chwilę na jakimś kanale miga.

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
Nie będę się spierać, zobaczymy, czy za 10lat te osoby będą wzbudzać dalej zainteresowanie.
Chyba nie ma sensu przekrzykiwać się na argumenty taka np. Miley też ma wielu fanów i też gra koncerty. Czy utrzyma się na scenie równie długo jak udało się to np. Madonnie to się okaże.
Krytykowana przez ciebie Brodka jest na rynku naście lat.

Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość
no spoko po prostu znam inny typ ludzi, którzy są mega zapracowani naprawdę ciężko i w czasie wolnym nadal nie oglądają gówienek bo też tego nie rozumieją. I ja również nie rozumiem i tyle. Dla mnie to żaden argument.
I nikt nie gada żeby po robocie robić super mądre rzeczy, nie o to mi chodzi ;d
Też znam takich ludzi co pracują choć umysłowo, to jednak bardzo ciężko a mimo tego wolą inaczej odpocząć niż oglądać talent szoł itp. Jednak rozumiem też Drabineczkę, że może niektórym oprócz jakiejś książki, dobrego filmu czy rodzinnego spaceru może przyjść ochota na Warsaw Shore.

Dziwią mnie jedynie ludzie, którzy od x sezonów są na bieżąco z takimi programami. To jest przykre.

Cytat:
Napisane przez mm444 Pokaż wiadomość
Gdzie Ty szukasz pomocy? Nie na porządnym forum (...), tylko w siedzibie zła - na wizażu.
2ystem1645 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-26, 09:13   #142
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez elvji Pokaż wiadomość
Ja lubęi the voice, chociaż zastanawiam się, dlaczego nie ma programu, gdzie występowaliby w konkursie wokaliści z gotowymi pomysłami na siebie, swoimi piosenkami, kompozycjami, według mnie to byłoby wartościowsze i ciekawe. Bo tak to przecież tylko jakby karaoke, a podniecają się tym, jakby po tym programie już wszyscy mieliby zostawać gwiazdami, że już następnego dnia wszystko się odmieni, za sprawą telewizji. No ale to ma być bajka, ale czy wszyscy zdają sobie sprawę, że to takie nieprawdziwe jest.
Też mnie to zastanawia Niestety często wychodzi na to, że jak ktoś śpiewa covery to jest fajny, ale jak przychodzi do śpiewania własnych piosenek - okazuje się, że połowa tej "fajności" to była świetna piosenka, której teraz brakuje i wychodzi nijako.

Ogólnie to ja lubię takie muzyczne programy, ale nie wszystkie, chyba tylko the voice i must be the music są w stanie mnie zainteresować, reszta moim zdaniem bierze totalnych amatorów którzy nie umieją śpiewać Z pierwszej edycji mustme the music wyhaczyłam sobie parę fajnych zespołów - też mnie zdziwiło, że nic o nich nie słychać, wydaje się że polskie zespoły to większość na jedno kopyto i niezbyt ciekawe na dodatek, a tu proszę, są młodzi ludzie tworzący fajną muzykę, tylko przebić się nie mogą, z wielu przyczyn.

Niestety zaliczam się do grona tych, którzy pierwszy raz słyszą o Dawidzie Podsiadle (chyba tak się to odmienia ), puściłam go sobie na youtubie, ale szczerze mówiąc nie słyszę w nim nic specjalnego. Może nie moja stylistyka.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-26, 13:58   #143
201604181004
Konto usunięte

Ja ogladalam the voice of poland w pierwszej edycji dla nergala:- p. Chyba tylko fajne jury zacheciloby mnie do ogladania tego. Adas mnie skitecznie zachecil:d

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

"he he he jakie śmieszne"
http://www.pudelek.pl/artykul/67245/...music_zdjecia/
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-26, 16:50   #144
2ystem1645
Zadomowienie

Jakie ona ma ciało! Kto by pomyślał?

Cytat:
Napisane przez mm444 Pokaż wiadomość
Gdzie Ty szukasz pomocy? Nie na porządnym forum (...), tylko w siedzibie zła - na wizażu.
2ystem1645 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-26, 18:29   #145
Suvia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Szatanka666 Pokaż wiadomość
Ja mam lepsze pytanie... Dlaczego ludzie WYSYŁAJĄ SMS i głosują, wydają swoje pieniądze na te programy?
a ja się zastanawiam czy ktoś wysyła... Bo znam i dzieciaki, które się emocjonują jakimiś tańcującymi rówieśnikami, i starsze osoby, które sobie te szoły oglądają, ale zaangażowanie kończy się w tym momencie, kiedy w grę wejdzie wydanie kasy na sesemesa.

I się czasem zastanawiałam, czy to przypadek, czy jednak takie głosowania to totalna ściema (jak i całe te programy)

<spiskowa teoria dziejów>

~ Hank Moody
Suvia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-26, 18:40   #146
Pani_Kredka
Raczkowanie

W Must Be The Music głosujac na kogoś można wygrać 50 tys zł, więc wierzę, że ludzie jednak wysyłają.
Pani_Kredka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-26, 18:50   #147
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

Cytat:
Napisane przez Suvia Pokaż wiadomość
a ja się zastanawiam czy ktoś wysyła... Bo znam i dzieciaki, które się emocjonują jakimiś tańcującymi rówieśnikami, i starsze osoby, które sobie te szoły oglądają, ale zaangażowanie kończy się w tym momencie, kiedy w grę wejdzie wydanie kasy na sesemesa.

I się czasem zastanawiałam, czy to przypadek, czy jednak takie głosowania to totalna ściema (jak i całe te programy)

<spiskowa teoria dziejów>
Jak kiedyś miałam okres "wciągnięcia" się w jakiś program (tak dogłębnie) śledziłam profile osób biorących udział w konkursie to ludzie potrafili setki smsów wysłać na daną osobę potem się licytowali rachunkami, więc można. Nawet starsze osoby, w sensie dojrzałe grupa wiekowa 35-45 lat.

Mignęła mi zajawka sopot top trendy i zapowiedzi wykonawców. Wykonawców jest 10 (ta 10tka tworzona jest po ilości sprzedanych płyt) i w 10 jest: Brzozowski (Voice), Lisowska (X factor), Lemon, Enej (MBTM) jakby nie patrzeć to już 40% :P
Stary 2014-05-26, 20:00   #148
pankasztan
Rozeznanie

Cytat:
Twój upór jest irracjonalny. Ciekawa postać polskiej sceny muzycznej, a czy na dłużej utrzyma się na firmamencie to trudno powiedzieć. Ja mu życzę jak najlepiej.

Największy jego przebój:
http://www.youtube.com/watch?v=Wg4A_d9F7xk
pankasztan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-26, 20:14   #149
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

Cytat:
Twój upór jest irracjonalny. Ciekawa postać polskiej sceny muzycznej, a czy na dłużej utrzyma się na firmamencie to trudno powiedzieć. Ja mu życzę jak najlepiej.

Największy jego przebój:
zwłaszcza, że występował na coce live festival oraz orange warsaw festival, na orange występował przed Laną Del Rey.
Stary 2014-05-26, 20:17   #150
Niedopowiedzenia
Zakorzenienie

Cytat:

Największy jego przebój:
Wiem,że to jego największy przebój,googlałam wczoraj o nim,przesłucham sobie jak będę korzystała ze sprzętu z działającymi głośnikami.

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości