![]() |
#121 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Staraczki i Mamusie cz. 7 (szczęsliwa)
CALINECZKO
![]() ![]() ![]() ![]() Ja pamiętam, jak szłam do lekarza myśląc, że 4 kwietnia to taka ładna data, dwie czwórki. A wychodząc czułam, że powoli zaczyna mnie to przerastać. I napisałam do Was. I od tego czasu moje myśli krążą wokół tego forum. Ostatnio coraz mocniej, bo widzę, ile wsparcia dajecie. Tak, jak pisałyście- każda jest na innym etapie. I dzięki temu zachowujemy homeostazę ![]() Dziękuję, że jesteście! Każda z Was wniosła coś do mojego życia. Zaraz poodpisuję na resztę, bo też chciałam zabrać głos w niektórych dyskusjach. ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- SIMONEE- Twoja ciąża daję mi OGROMNĄ, ale to OGROMNĄ nadzieję, że przy zawirowanym cyklu może się udać ![]() DZIECIATE FORUMOWICZKI- nie wymażecie dzieci ze swojego życia, tylko dlatego, że my go nie mamy ![]() To jest część Waszego życia, codzienność. I ja bardzo lubię czytać, co u Was słychać, więc tym samym, co się dzieję też i u Waszych Mężów i dzieci. Sama piszę o siostrzenicy, albo o dzieciach znajomych i mam nadzieję, że nie odbieracie tego, jako przytyk : o ty nie masz dziecka, bo sama się jeszcze takiego dzieciątka nie dorobiłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Witam się i ja w nowej części.
![]() Nie było mnie pół dnia a myślałam, że nie nadrobię. ![]() Sonia działaj dzisiaj działaj, nie ma że boli ![]() Buu.. ja myślę, że psycholog to świetny pomysł. Skoro sama już dojrzałaś do tej decyzji, to znaczy że tego potrzebujesz. Idź a na pewno bardzo Ci to pomoże. ![]() ![]() Gryzia rewelacyjne masz te rezultaty ![]() ![]() Elinka moja @ spóźniła się 9 dni!! ![]() Calineczko ![]() ![]() ![]() Kasika Wszystkiego co najlepsze ![]() ![]() U mnie @ zbliża się ku końcowi. Ale.... TŻ dostał rewelacyjną ofertę pracy w Holadnii i bardzo poważnie zastanawiamy się nad wyjazdem... Jego zarobki i moje tutaj, razem nie dają takiej kwoty jak jego pensja jeśli wyjedziemy... a naprawdę nie narzekamy na Polskie zarobki. Jeśli wyjedziemy to ja też chcę znaleźć tam jakąś pracę, a wówczas jesteśmy jakiś rok uziemieni i starania trzeba przełożyć. Dlatego obecnie mamy wielki dylemat ![]() ![]() I z tym dylematem idę spać. Musimy dać odpowiedź do końca tygodnia, a wyjeżdżalibyśmy już 13 czerwca... Edytowane przez goodgirl_ Czas edycji: 2014-05-27 o 21:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Lwica. Doczytalam ze ginekolog zalecil ci przerwe 3 mies. Czy wyjasnil dlaczego? Bo lyzeczkowania nie mialas. Czy to ze wzgledu na tabletke ktora zawiera iles tam chemii( kiedys tak slyszalam ze te tabletki maja tyle chemii ze wlasnie dlatego zalecaja wstrzymanie).
Pytam bo ja w sumie jestem jeszcze przed ginekologiem ale na podobnym etapie u mnie zdarzylo sie to samo z tym ze wszystko odbylo sie samo( choc sie przekonam u gina czy sie wszystko wyczyscilo) i w sumie nie zakladalam zadnej przerwy...no i teraz juz nic nie wiem... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#124 |
Wtajemniczenie
|
ALMARIEL- ja się wpraszam na naleśniki. Mogę je jeść zawsze i wszędzie.
![]() BUU- jeśli na nfz to: do psychiatry nie jest potrzebne skierowanie. Do psychologa można je wziąć od lekarza POZ. Jeśli widzisz taką potrzebę, to może warto się wybrać i zobaczyć, jak to wygląda, czy będzie Ci to odpowiadać, tego oczekujesz. Zawsze możesz też szukać do skutku takiego, który żebyś była zadowolona. Uważam, że psychoterapia może wiele wnieść do naszego życia. To takie warsztaty poznawania siebie i dochodzenia do tego, skąd się wzięły konkretne emocje i uczucia. Oczywiście, jeśli najpierw będziemy chcieli i potrafili je zdefiniować. Ale od tego właśnie jest specjalista, który jest od tego, żeby nam pomóc wejść na właściwy tor. Magiusia Ci napisała dużo mądrych słów, wartych uwagi ![]() KASIK- życzę Ci rodzinki z Twoich marzeń ![]() ZŁOŚNICA- mam nadzieję, że na tej dawce tsh ładnie spadnie, a Ty będziesz się czuła, jak młody Bóg ![]() Badanie za 6-8 tygodni zleciła dlatego, że tyle trwa wyrównanie tyroksyny w naszym organizmie, więc wynik wcześniejszy da Ci tylko informacje, czy w ogóle zaczęło spadać. Poziom po dłuższym czasie i przy założeniu, że dawka jest właściwa powinien się utrzymywać tylko z lekkimi wahaniami. ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- GOODGIRL- duża decyzja przed Wami, rozważycie na pewno wszystkie za i przeciw. Może będziesz chciała zajść w ciążę tam i urodzić tutaj? Jest tyle opcji i wierzę, że wybierzecie najlepszą dla Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Konto usunięte
|
Kasika przepraszam, że nie wczoraj, ale miałam napisać i poszłam spać! Spokojnej dalszej części ciąży, szczęśliwego rozwiązania i spełnienia marzeń
![]() Buu ja też uważam, że psycholog to dobry pomysł ![]() ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry z rana
![]() Calineczko żyjesz? Sonia jak byku? 5 cs @7.06? |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Konto usunięte
|
hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
a tak w ogole to dzien dobry
![]() ale u mnie dalej wysoka tempka ;p zero spadku, zero skoku hahaha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Hehehe szalona Sonia nasza wariatuńcia
![]() ![]() Mlebi hej ![]() 5 cs @7.06? |
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
;p i teraz juz nic nie wiem;p tempka zwariowana moja jest;p kurde jak to dziwnie mierzyc tempke i widziec takie dziwne cos - u mnie tragicznie pozno owu w tym cyklu. wc zoraj 18dc i lekarz mowil ze do 24h czyli zalozmy ze owu 19dc... a cykle 30-31. ten chyba moze miec 31 jednak. oby sie nam udalo;* |
|
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Konto usunięte
|
Sonia ale to wszystko jest ok. Faza lutealna 11 - 12 dni jest ok
![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
u niektórych pęcherzyk pęka jak ma 26 mm, a rośnie 2 mm na dzień |
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;46639390]Sonia ale to wszystko jest ok. Faza lutealna 11 - 12 dni jest ok
![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() okej, zobaczymy co z tego wyjdzie;p ogolem myslalam zawsze ze mam owu jakos do 18dc a nie pozniej;p a w zeszlym cyklu mialam owu pewnie 18dc a 16 byl seksik i nie starczyl;p oby teraz styknelo;p hahahahahaha ![]() bo meczace jest to staranie sie - a co dopiero dziewczyny maja powiedziec. seks codziennie - dla mnie nie jest az tak fajny. wolalabym co 3dni jakos, a wiem ze powinno sie co dwa jakos . ---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ---------- Cytat:
i to znaczy ze do 24h peknie na bank niezaleznie czy ma 22 cczy 24. ---------- Dopisano o 07:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ---------- owu tez wg tempki 3 dni w ta lub ta;p wiec zobaczymy, juz nie ma co nad rozlanym mlekiem biadolic i gadac;p ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Aggo ona to właśnie tak zaargumentowala
![]()
#136 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Sonia szkoda ze nie zrobiłaś testu bo ciekawa byłam czy też by wyszedł
![]()
#138 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Sonia czekamy na Twoje II teraz
![]() Brzydka pogoda u mnie dziś.
#140 |
Konto usunięte
|
U mnie też brzydko. Akurat dzisiaj, jak jadę na próbną fryzurę i mam przymiarkę i pożyczyłam mamie auto
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
U nas już mżawka.Ale mi się nie chce iść do pracy.Wczoraj musiałam wziąć espumisan tak mnie wzdęło bo jeszcze zjadłam wz u teściowej i popiłam zieloną herbatką
![]() 5 cs @7.06? |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Mnie się nie chce siedzieć w pracy
![]()
#143 |
Zakorzenienie
|
jestem wstałam
![]() u mnie też kiepska pogoda, właśnie śniadanko i herbatka ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Konto usunięte
|
Kanwa no obżarstwo nie jest dobre... Nie cierpię być objedzona - zdecydowanie bardziej wolę być głodna
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
mi też się nie chce tam iśc
![]() a jutro Matki Boskiej Pieniężnej ![]() ![]()
![]() |
#146 |
Konto usunięte
|
U mnie Pieniężnej było w poniedziałek (premia) a drugie Pieniężnej jest w piątek
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;46639598]U mnie Pieniężnej było w poniedziałek (premia) a drugie Pieniężnej jest w piątek
![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() dwie pieniężne masz? ja tylko jedną ![]()
![]() |
#148 |
Konto usunięte
|
Elinka to zależy czy plan zrobię. Jak zrobię to mam 2, jak nie to 1.
Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;46639610]Elinka to zależy czy plan zrobię. Jak zrobię to mam 2, jak nie to 1.
Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() rozumie osobono premia osobno podstawa
![]() |
#150 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.