|  2014-06-24, 18:48 | #122 | 
| Zadomowienie | 

Dot.: w czerwcu m.in. paletkę Sleek Respect, balsam do ciała Marca Jacobsa i inne róż

| 
|     |   | 
|  2014-06-24, 19:12 | #123 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: w czerwcu m.in. paletkę Sleek Respect, balsam do ciała Marca Jacobsa i inne róż

Bardzo zależy ma na żelu, ale w sumie po przejrzeniu raz jeszcze Twojej wish to nie mam za bardzo co oddać.   No ale to nic. Czyli tak jak napisałam zostaje? O której godzinie pasowałoby Ci się spotkać 30.06 pod Magnolią? Może umówimy się pod Empikiem, tam łatwiej będzie się znaleźć i pogoda niestraszna nawet jakby padało.  Empik jest zaraz przy głównym wejściu po lewej stronie. PS. I ewentualnie jak ja bym była w Rynku to które miejsce Ci najbardziej odpowiada? ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Aaa, przypommniało mi się, że mam jeden produkt który mógłby Cię zainteresować, niedawno go kupiłam, jeszcze nie zdążyłam go otworzyć. Taki eliksir do włosów z Loreal, przeciw blaknięciu koloru. Zapłaciłam za niego 16 zł. http://m7.agitomedia.pl/image/700x70....1067486.2.jpg Tutaj opis i sposób użycia: https://polki.pl/uroda_wlosy_galeria...lg_id=10010736 A jak nie to niech zostanie jak było.   
				__________________ ..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień!   Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016   Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2014-06-24 o 19:14 | 
|     |   | 
|  2014-06-26, 21:11 | #126 | 
| Zakorzenienie | 

Bardzo dziękuję za tusz, ale mam w zapasie   
				__________________ [B]Nigdy nie zapominaj najpiękniejszych dni Twojego życia Wracaj do nich ilekroć w Twoim życiu wszystko zaczyna się walić Biustonosze: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77106731 | 
|     |   | 
|  2014-06-27, 11:36 | #127 | 
| Zadomowienie | 

Wpadł mi w oko żel iwostin, peeling soraya + próbki la roche    | 
|     |   | 
|  2014-06-27, 19:24 | #128 | 
| Rozeznanie | 

Cześć, z chęcią przygarnęłabym książki na przykład klasykę literatury angielskiej (szczególnie siostry Bronte), z kosmetyków najbardziej : fikuśne i smakowite peelingi, rzeczy z Orientany, Sylveco, Green Pharmacy. 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2014-06-28, 09:48 | #129 | 
| Zadomowienie | 

Tak do końca nie sprecyzowałaś co byś chciała   Ale wagę i maskę☠na pewno + plus któryś róż czy cień, co tam byś wybrała  Zastanów się nad Iwostinem i się☠odezwij   | 
|     |   | 
|  2014-06-28, 17:10 | #130 | 
| Wtajemniczenie | 

Jejku to nie jest kodeks który trzeba twardo trzymać,jesli umówie sie z kimś na priv to pewnie to sa zasady moje a zasady sa czasem po to by je łamać hehe żartuje a tak na poważnie to jestem do zgody jak ryba do wody,uczciwość to priorytet nikogo nie wystawie i nikogo nie oszukam. Nie denerwuj sie kochana wszystko sie ustala z konkretna osoba a jak ktoś by kombinowal to wtedy obowiązują zasady  ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Przepraszam  Juz wszystko zmieniam ,niewiedza to spowodowała,doczytam dokładniej regulamin i postanawiam poprawę,moze czytałam nieodpowiednie wątki ... Myślałam ze zasady ustala sie w wątku juz wszystko mi wyjaśniłas pozdrawiam serdecznie i mam nadzieje ze wybaczysz poczatkujacej   | 
|     |   | 
|  2014-06-29, 11:20 | #131 | 
| Rozeznanie | 

Twój zbiór Orientany naprawdę mi imponuje i z chęcią bym z niego skorzystała   . Odpowiadałoby Ci aby za te trzy rzeczy, które Ci się u mnie podobają oddać mi: - jedną z książek: Wyspa Kanibali (na tej zależy mi bardziej) lub Polacy w Wermachcie. - szampon YR. - mniejsze lub większe - wedle uznania - odlewki Twoich rzeczy z Orientany, peelingu z liczi i granatem oraz maski łopianowej ? 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2014-06-30, 08:12 | #132 | 
| Rozeznanie | 

Ok, nie ma problemu, poczekam.

__________________ | 
|     |   | 
|  2014-06-30, 10:52 | #133 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-06 Lokalizacja: Paradise City 
				Przekupka: 94 pkt  / 100% pozyt. | 

__________________ Wymienie w lutym rozswietlacz Boirjois, ciuchy s/m https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1220876 Edytowane przez shini Czas edycji: 2014-06-30 o 10:58 | 
|     |   | 
|  2014-06-30, 13:29 | #134 | 
| Raczkowanie | 

Niestety nic, dziękuję.

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.