Scent Bar LIII - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-10, 14:02   #121
rachell111
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LIII

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Ad. 1.
Ad. 2. Śmietana też będzie dobra. U nas dziś to samo będzie: ryż + truskawki + śmietana + ewent. cukier
Wcięło mi posta ?

Zrobiłam bez niczego tzn tylko truskawy ryż i cukier - Tooo jest teeeeeeeeeeen smak sprzed lat
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 14:25   #122
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Wcięło mi posta ?
Nie wcięło, nie cytowałam części nr 2.

Cytat:
Zrobiłam bez niczego tzn tylko truskawy ryż i cukier - Tooo jest teeeeeeeeeeen smak sprzed lat

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 14:52   #123
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Znad robienia konfitury truskawkowej z miętą

Cytat:

ja jadę na sobotę na rodzinne truskawki

i macham znad (a raczej spod) acetonu i pasty z pumeksem we włosach tzn. aceton już pewnie wywietrzał ale wyczesywanie tej pasty mała masakreska
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 16:00   #124
Polly_
grozi wypollizowaniem

a ja mam obiad zupełnie odmienny bo makaron z truskawkami
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 16:08   #125
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
A ja same truskawki

Idę jutro na konferencję egiptologiczną, w tym roku postaram się w nikogo nie splunąć zębem...
A w ogóle, to odebrałąm wczoraj moją Panienkę. Stoi jeszcze na stole, oparta o ścianę i koth uparcie trzyma straż przy niej

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 17:11   #126
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Ja tez

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 17:48   #127
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

To tylko ja nie miałam truskawek na obiad? na śniadanie za to miałam
a na obiad kalafior z jajem sadzonym

Ze złych wieści od endo wróciłam jednak ze zdiagnozowaną niedoczynnością tarczycy (pomijając pcos i inne takie o których wiem)
Z dobrych wieści z okazji chwilowej przerwy od lekarzy za tydzień jedziemy z paczką znajomych do Chorwacji (jak zwykle decyzja spontaniczna, dziś się wszystko rozstrzygnęło)

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-10, 18:10   #128
Florens
Zakorzenienie

a ja właśnie zszamałam jaglaną z truskawkami, miodem i jogurtem greckim

i ze zdrowych rzeczy to od dziś łykam omega 3 z krylu , no zobaczymy co to da

dobry baru

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

Ze złych wieści od endo wróciłam jednak ze zdiagnozowaną niedoczynnością tarczycy (pomijając pcos i inne takie o których wiem)
Z dobrych wieści z okazji chwilowej przerwy od lekarzy za tydzień jedziemy z paczką znajomych do Chorwacji (jak zwykle decyzja spontaniczna, dziś się wszystko rozstrzygnęło)

to już prawie plaga

a Chorwacji zazdroszczę i gratuluję

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 18:17   #129
tricolor
Wtajemniczenie

Ale gorąco... U mnie dziś bez truskawek, na obiad młode ziemniaczki, zsiadłe mleko, koperek
Stary 2014-06-10, 18:34   #130
Murszafka

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
Ale gorąco... U mnie dziś bez truskawek, na obiad młode ziemniaczki, zsiadłe mleko, koperek
O nie... Tez chce...

Stary 2014-06-10, 18:51   #131
tricolor
Wtajemniczenie

Mursz jaki piękny kothhhh mogę go na pulpit?

Czytam te zalinkowane artykuły i własnym oczom nie wierzę...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-10, 19:23   #132
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

a jaaa a gdzie do chorwacji?

Cytat:

haha,ja planuje to na jutro
Stary 2014-06-10, 19:27   #133
Murszafka

Cytat:
Mursz jaki piękny kothhhh mogę go na pulpit?

Czytam te zalinkowane artykuły i własnym oczom nie wierzę...
A ketórego?? Dawaj maila na priva, to prześlę lepszą rozdzielczość

Stary 2014-06-10, 19:37   #134
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
a ja właśnie zszamałam jaglaną z truskawkami, miodem i jogurtem greckim

Cytat:

to już prawie plaga

a Chorwacji zazdroszczę i gratuluję

a z tą plagą to masz rację
Cytat:
a jaaa a gdzie do chorwacji?
Na Istrię, okolice miasta Pula
lokalizacja wybrana ze względu na to ze jest w miarę blisko na południu już wszędzie prawie byłam więc teraz czas na północną Chorwację

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2014-06-10, 20:05   #135
Parabelka
Panaroja

snad truskawek z bitou śmietanou w ramach kolacji
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
I niech zgadnę, jest oczoyebnie róziowy?
a nieeee , kakaowo-nudowy otaki http://sklep.paese.pl/p/132-kaszmir-mono znaczy w drugim od góry rzędzie trzeci od lewej

Cytat:
ale to ksiazka do ogladania a nie czytania. w dodatku czarno=biala, wiec dostosowana własnie do tego etapu o ktorym mowisz
ale jak trzymiesięczny did , który jeszcze nie siedzi , ma oglądać książkę zresztą lepiej kiedy didy oglądają rzeczy w silnych kolorach nie biało-czarne bo to lepiej im na musk robi . Zauważcie , że didy samoistnie wybierają kolory oczoyebne , nie śliczniusie pastele
Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Wspomnienia minionego weekendu

Cytat:
I jeszcze Szarość do Was macha

Cytat:
Prawda taka, że oni sami wiedzą najlepiej co im dla dziecka potrzebne, i w sumie wszystko już mają. Najsensowniej byłoby kupić coś im - rodzicom. Kiedyś K. wspomniała, że szuka MĄDREJ książki o pierwszym roku zycia dida. Kilka już przerobili i mówi że to taki chłam, np przekład z amerykańskich standardów, nijak nie mający się do naszej rzeczywistości, że ona nie wie jak ludzie to mogą polecać? No i skoro sami nie potrafią znaleźć (choć może już znaleźli, muszę dopytać) słusznej lektury to jakim cudem my to zrobimy. Widzę, że odrzucają intuicyjnie póki co wszelkie mody, jak np z karmieniem na żadanie, chusty etc etc.

Mam nadzieję, że któryś prokurator patafiana wsadzi. Może inni wezmą wówczas na wstrzymanie.

Murszę - za cooooo? Za cooooo zamknęliście kotha ?
1.najlepsza książka jaką znam to taka http://allegro.pl/nasze-dziecko-jadw...320763800.html niestety poza allegrem niedostępna bo nakład wyczerpany sto lat temu . Poza schematami żywieniowymi wszystko tam jest nadal aktualne - pierwsze trzy lata rozwoju i opieki krok po kroku sama z tego korzystałam jak zaczynałam pracę . Did w pigułce opracowane przez Instytut Matki i Dziecka , jak najbardziej godne polecenia jako lektura obowiązkowa
2.akurat karmienie na żądanie to nie moda jak did głodny , musowo nakarmion być musi , bo potrzebuje . Trzymanie głodnego niemowlaka z zegarkiem w ręku do określonej godziny to nieludzkie okrucieństwo a did po dwóch-trzech miesiącach i tak sam sobie rytm karmień ustala .
3. też taką nadzieję żywię
4.
Cytat:
Prolajfowców zobowiązałabym do adopcji niechcianych, nieuleczalnie chorych dzieci. Plus do odpowiedzialności finansowej za zdrowie kobiety zmuszonej do donoszenia takiej ciąży

No oczywiście, że wiedzą lepiej.
Ludzie tego typu mają bardzo niewyraźne miny, gdy w bezpośredniej konfrontacji dostają pod nos encyklikę, kazanie czy odpowiedni fragment katechizmu zaprzeczający ich mniemaniu o prawidłach ich religii
1. tylko tych dzieci mi szkoda
2.zgadza się
Cytat:
To musi być pyszne połączenie.

Ad truskawek - jak się je truskawki z ryżem na obiad żeby były dobre? Dodaje się śmietany? Cukru i cynamonu? Kurczę ostatni raz jadłam takie coś jak miałam 6 lat i nie wiem co tam siedziało. A musimy z chuopinem wrzucić coś na szybko bo potem nach der Stadt szukając prezentu oraz haczyków do rolet A na razie unikam żarełka namiastowego - z wyjątkiem jednej zdrowej knajpki no ale tam nam nie po drodze będzie raczej.
ja dodaję śmietany/jogurtu plus cukier
Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość

i macham znad (a raczej spod) acetonu i pasty z pumeksem we włosach tzn. aceton już pewnie wywietrzał ale wyczesywanie tej pasty mała masakreska
matkobosko , tworzysz sobie rzeźbę nowoczesną na guowie , instalację znaczy ?
Cytat:

ale chociaż wiadomo już co jest

od trzech dni pamiętam ,że mam coś napisać Barowi , a jak wchodzę to zapominam co to

drogi Baru czy z wiekiem węch się psuje ?co wąchnę jakąś perfumę to nie pachnie albo ledwo ledwo testowałąm dziś Anioła cukrowego , Candy eau de fleur czy tak jakoś , Irresistible de Rose czy tak jakoś , Limon verde i Bonbona i najdłużej wytrzymał bonbon bo jakieś dwie godziny , resztę szlag trafił albo od razu (irresistible i limon verde) albo prawie od razu (candy i anioł)

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.

Edytowane przez Parabelka
Czas edycji: 2014-06-10 o 20:07
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-06-10, 20:29   #136
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Parabelka ma rację - przynajmniej wiesz, co się dzieje. Choć to chyba marna pociecha
A Chorwacji już gratuluję

Stary 2014-06-10, 20:36   #137
Murszafka

Ewusia, oczywiście, że lepiej wiedzieć, z czym się walczy Ja już 2x się leczyłam na tarczycę, za każdym razem po 2 lata. To pewnie nie koniec (tfu, tfu), ale lepiej mieć świadomość i być czyjnym. Będzie dobrze
A poza tym, wiecie, jak dużo można dietą?? Nic mi nie dolega odkąd trzymam się zasad -nic przetworzonego, wszystko robię sama, nie kupuję gotowców, minimum kalorii, maksimum witamin i innych paskudztw, co to zdrowe są Do tego stopnia, że ostatnio mi lekarz badał ciśnienie (po recepty na alergię poszłam), gdyż każdy, kto na mnie spojrzy, podejrzewa, że mam wysokie bardzo. I miałam 120/80 -a ile znacie wielorybów z takim ciśnieniem??

Kto zgadnie, co mam dziś na kolację??

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Rejcz -dopiero doczytałam -koth się sam zamknął Ale w myśl znanej zasady, uważał, że trawki po drugiej stronie są lepsze

Stary 2014-06-10, 21:05   #138
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

1. Ecch - lepsza diagnoza niż brak diagnozy - to teraz za leczenie Ja kiedyś miałam podejrzenie pcos ale już się wyjaśniło że nie mam - U Ciebie to nawet pasuje - niemnijej wróg rozpoznany - życzę skutecznej walki, jakoś optymistycznie to widzę

2. Nooooo to się nazywa życie, takie spontany. Świetna sprawa an rozładowanie emocji

Cytat:
i ze zdrowych rzeczy to od dziś łykam omega 3 z krylu , no zobaczymy co to da
Mursi mursi coś dac , toć to same dobro
Cytat:
U nas jutro - a w międzyczasie wpadają rybki

Cytat:
Rejcz -dopiero doczytałam -koth się sam zamknął Ale w myśl znanej zasady, uważał, że trawki po drugiej stronie są lepsze
Nieee no wim wim, to było wężykiem Kapitalna scena

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

O hesusie przenajświętszy najważniejsze mi się nie zacytowało

Parabelkooooooo - dzięki stokrotne za namiar na all - kupię. Mam już kocyki do wózka z flanelki - bo piękne i bo potrzeba wiele bo did zazwyczaj szybko brudzi ale książki jestem ciekawa.
Kocyki mam już potwierdzenie, że potrzebne, bo spotkałam na swej drodze kilka rydwanów z maluchami właśnie pod takimi flanelkami. Bo na dworze gorąco a w sklepach klima, no i flanelka oddycha. No i śliczne były

Co do karmienia na żądanie - nie nooo nie głodzą nie głodzą, ot starają się wyregulować rytm, już go nawet złapali, Did ma prawie 2 mieszki.

Dzięki za nieocenione rady

Poczytałam se trochę poradników w Matrasie Straszny jest ten swiat. Ja nie wiem, ale to wszystko brzmiało jak kpina, żart. Jak książki pisane dla picu.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-06-10 o 21:08
Stary 2014-06-10, 21:05   #139
Maja102
Zakorzenienie

Jak się składa cefałkę do jakiegoś urzędu? Chodzi mi o to, skąd się bierze:
  • oświadczenie kandydata o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych do celów rekrutacji
  • oświadczenie kandydata o korzystaniu z pełni praw publicznych
  • oświadczenie kandydata o nieskazaniu prawomocnym wyrokiem za umyślne przestępstwo lub umyślne przestępstwo skarbowe
To trzeba z jakiegoś urzędu brać, czy samemu się z internetu ściąga, drukuje i już?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-10, 21:18   #140
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

a z tą plagą to masz rację

Na Istrię, okolice miasta Pula
lokalizacja wybrana ze względu na to ze jest w miarę blisko na południu już wszędzie prawie byłam więc teraz czas na północną Chorwację

o to zamawiam szczegółowa relacje foto-bo tam mnie jesczze nie było

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
snad truskawek z bitou śmietanou w ramach kolacji

a nieeee , kakaowo-nudowy otaki http://sklep.paese.pl/p/132-kaszmir-mono znaczy w drugim od góry rzędzie trzeci od lewej

ale jak trzymiesięczny did , który jeszcze nie siedzi , ma oglądać książkę zresztą lepiej kiedy didy oglądają rzeczy w silnych kolorach nie biało-czarne bo to lepiej im na musk robi . Zauważcie , że didy samoistnie wybierają kolory oczoyebne , nie śliczniusie pastele

ale najnowsze badania mowia dokladnie co innego, stad cały trend czarnobiały sie wziął jako najbardziej rozwojowy dla dida

najpierw pokazuje sie obrazki czarno-białe, potem czarnobiałe z czerwonym i zółtym, potem z ziel i niebieskim...

a ja ma ogladac, no jak to jak...lezac na brzuszku

zreszta didy maja taka zajawke na te ksiazeczki ze uzywa sie ich wlasnie do zachecania opornych didow by brzuszkowały i łebek unosiły

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Cytat:

1.najlepsza książka jaką znam to taka http://allegro.pl/nasze-dziecko-jadw...320763800.html niestety poza allegrem niedostępna bo nakład wyczerpany sto lat temu . Poza schematami żywieniowymi wszystko tam jest nadal aktualne - pierwsze trzy lata rozwoju i opieki krok po kroku sama z tego korzystałam jak zaczynałam pracę . Did w pigułce opracowane przez Instytut Matki i Dziecka , jak najbardziej godne polecenia jako lektura obowiązkowa

ale wytyczne tez sie zmieniły co do zywienia.

ja doznałam szoku gdy przeczytalam ze w celu zapobiegania celiaki obecnie daje sie najpoerw kaszki glutenowe, a potem bezglutenowe.

przez całe lata było dokładnie na odwrót.

pewnie wiecej takich zaskoczen mnie czeka, choc bede miec tylko kilkanascie lat róznicy miedzy didami, a nie kilkadziesiat.

no i w kaisaze ktora ja czytalam pisali ze dida na nicnik sie kladzie jak zacznie siadac....a terzz czytam ze własciwie do 3 rz did nie ma prawa kontrolowac zwieraczy , to te didy dawniej jakies inne były bo włsciwie jak zaczynały chodzic to i sikały juz dosc sprawnie
Stary 2014-06-10, 21:23   #141
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

matkobosko , tworzysz sobie rzeźbę nowoczesną na guowie , instalację znaczy ?

drogi Baru czy z wiekiem węch się psuje ?co wąchnę jakąś perfumę to nie pachnie albo ledwo ledwo testowałąm dziś Anioła cukrowego , Candy eau de fleur czy tak jakoś , Irresistible de Rose czy tak jakoś , Limon verde i Bonbona i najdłużej wytrzymał bonbon bo jakieś dwie godziny , resztę szlag trafił albo od razu (irresistible i limon verde) albo prawie od razu (candy i anioł)
1. Ja obstawiam piling

2. Heh, są miliony powodów. A tak na prawdę ja widzę 2:
1. Ostatnio robią popłuczynki po perfumach
2. W upały skóra może hmmm nie trzymać dobrze zapachu?

Ja z kolei, pozostając w temacie perfumianym, nafonhauam się Fordów I serio, ja muszę mieć asystenta/przyjaciela/znawcę ze sobą do testów przedzakupowych. Powaga. Najszczersza była Agnyska, uczciwie powiedziała co na mnie pachnie a co śmierdzi. Mało kto się tego podejmie, a już na pewno nie daglasanka. Choć trafiłam na znawcę. Moim zdaniem Orchidy Forda, na mnie śmierdzą, Białe paczuli też. Winiłam już wszystko, upały, mrozy, hormony - no ale kur dwa zawsze śmierdza, no chyba że to innym pachną a ja mam spaczony odbiór? Właśnie nie ma komu ocenić Chuopina nie słucham. Eccch... Jaśminory nie ma nigdzie, ale już mi jaśmin bokiem wychodzi od testó innych jaśminów.

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Jak się składa cefałkę do jakiegoś urzędu? Chodzi mi o to, skąd się bierze:
  • oświadczenie kandydata o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych do celów rekrutacji
  • oświadczenie kandydata o korzystaniu z pełni praw publicznych
  • oświadczenie kandydata o nieskazaniu prawomocnym wyrokiem za umyślne przestępstwo lub umyślne przestępstwo skarbowe
To trzeba z jakiegoś urzędu brać, czy samemu się z internetu ściąga, drukuje i już?
spokojnie z netu - to jednolite formułki - bynajmniej ja tak kiedyś brałam
Stary 2014-06-10, 21:37   #142
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

ale chociaż wiadomo już co jest

Cytat:
Parabelka ma rację - przynajmniej wiesz, co się dzieje. Choć to chyba marna pociecha
A Chorwacji już gratuluję

i w ogóle to weź mnie kopnij w 4 litery, bo miałam sie odezwać w sprawie tego Santala i zapomniałam o tym to od nadmiaru lekarzy w moim życiu chyba Jutro ogarnę temat
Cytat:
Ewusia, oczywiście, że lepiej wiedzieć, z czym się walczy Ja już 2x się leczyłam na tarczycę, za każdym razem po 2 lata. To pewnie nie koniec (tfu, tfu), ale lepiej mieć świadomość i być czyjnym. Będzie dobrze
A poza tym, wiecie, jak dużo można dietą?? Nic mi nie dolega odkąd trzymam się zasad -nic przetworzonego, wszystko robię sama, nie kupuję gotowców, minimum kalorii, maksimum witamin i innych paskudztw, co to zdrowe są Do tego stopnia, że ostatnio mi lekarz badał ciśnienie (po recepty na alergię poszłam), gdyż każdy, kto na mnie spojrzy, podejrzewa, że mam wysokie bardzo. I miałam 120/80 -a ile znacie wielorybów z takim ciśnieniem??
mam nadzieje ze uda się szybko unormować przynajmniej te tarczycę
a co do diety to masz zapewne rację ja się staram jak mogę, ale różnie mi to wychodzi, głównie z lenistwa
Cytat:
Kto zgadnie, co mam dziś na kolację??
truskawki?
Cytat:
1. Ecch - lepsza diagnoza niż brak diagnozy - to teraz za leczenie Ja kiedyś miałam podejrzenie pcos ale już się wyjaśniło że nie mam - U Ciebie to nawet pasuje - niemnijej wróg rozpoznany - życzę skutecznej walki, jakoś optymistycznie to widzę

2. Nooooo to się nazywa życie, takie spontany. Świetna sprawa an rozładowanie emocji

Cytat:
o to zamawiam szczegółowa relacje foto-bo tam mnie jesczze nie było
oki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Edytowane przez Ewusia_marchew
Czas edycji: 2014-06-10 o 21:40
Stary 2014-06-10, 21:53   #143
rachell111
Zakorzenienie

Ja jutro idę do endo z wynikamy - nie wiem czy już nie pisałam przed chwila, ale noremalnie wszystko robię na raz

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-06-10, 22:37   #144
Murszafka

Cytat:
a co do diety to masz zapewne rację ja się staram jak mogę, ale różnie mi to wychodzi, głównie z lenistwa

truskawki?
Oj, to prawda, ciągły niedoczas jest przez to i 1,5-2 godziny dziennie w garach...

Oootóż tak Koktajl dokładnie -truskawki, banan, otręby owsiane, kefir i odrobina cukru trzcinowego... Mrrr...

Stary 2014-06-10, 23:03   #145
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 23:10   #146
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Nawet ręcznie można napisać, chyba nie ma specjalnych druków.
Normalnie, że "ja niżej podpisana oświadczam, że nie byłam... i tak dalej". U nas zwracali uwagę żeby na każdym takim świstku łącznie z cv i lm była data.
A tekst o przetwarzaniu dodaj małym druczkiem, chyba tylko do cv się dodaje na dole.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-11, 07:16   #147
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jutro idę do endo z wynikamy - nie wiem czy już nie pisałam przed chwila, ale noremalnie wszystko robię na raz

Cytat:
Oj, to prawda, ciągły niedoczas jest przez to i 1,5-2 godziny dziennie w garach...

Oootóż tak Koktajl dokładnie -truskawki, banan, otręby owsiane, kefir i odrobina cukru trzcinowego... Mrrr...

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość

Znad spóźnienie lekkiego

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2014-06-11, 08:21   #148
Murszafka

Heloł
Chyba mam przetruskawczenie -głowa mnie boli... Ale jadę zaraz na konferencję egiptologiczną, nie do pracy, więc i tak jest pięknie Mam nadzieję, że serio w tym roku nie splunę w nikogo zębem...

Stary 2014-06-11, 08:32   #149
aileenn
Mother of Cats

Znad kawy i początku kolejnego dnia z watą zamiast mózgu
Na szczęście meteo "mówi", że jutro w Krk będzie chłodniej.

Cytat:
no i w kaisaze ktora ja czytalam pisali ze dida na nicnik sie kladzie jak zacznie siadac....a terzz czytam ze własciwie do 3 rz did nie ma prawa kontrolowac zwieraczy , to te didy dawniej jakies inne były bo włsciwie jak zaczynały chodzic to i sikały juz dosc sprawnie
No bez jaj. Napędzają sprzedąż producentom pampersów czy co?

Cytat:
i w ogóle to weź mnie kopnij w 4 litery, bo miałam sie odezwać w sprawie tego Santala i zapomniałam o tym to od nadmiaru lekarzy w moim życiu chyba Jutro ogarnę temat
Spokojnie, mi się nie spieszy. Mam pewność sandałowego zaspokojenia

Cytat:
To Ciekawa jestem diagnozy.

Stary 2014-06-11, 08:33   #150
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Nawet ręcznie można napisać, chyba nie ma specjalnych druków.
Normalnie, że "ja niżej podpisana oświadczam, że nie byłam... i tak dalej". U nas zwracali uwagę żeby na każdym takim świstku łącznie z cv i lm była data.
A tekst o przetwarzaniu dodaj małym druczkiem, chyba tylko do cv się dodaje na dole.
dzięki, dopiszę te durne daty
i znalazłam na stronie min. skarbu gotowy druk ze wszystkimi zgodami na jednym świstku
A i tak pewnie prace dostanie znajomy urzędasa

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości