![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Który laptop lepszy, proszę o radę ;)?
Przeglądarka - Internet Explorer 11, sprawdziłam moje ip szybkość 10,86 mb/s czyli może wolno chodzić? coś mogę poprawić?
![]() |
#122 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#124 |
BAN stały
|
nie ma za co
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Zainstalowałam mozilla firefox 30.0 mam nadzieję że będzie lepiej
![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Kurcze faktycznie chodzi jakby lepiej ![]()
![]() |
#126 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Maxthon jest super, ma miliardy bajerów, ale nie jest ani szczególnie szybki, ani szczególnie dobry poza wciskającą w fotel wygodą użycia. Ja najbardziej lubię chrome. A Norton prawie na pewno muli Ci komputer. Odradzałabym jednak całkowite zaprzestanie użytkowania xD Edytowane przez nosferatku Czas edycji: 2014-06-26 o 07:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- a i używanie nortona raz włączonego a raz nie nie ma całkowicie sensu. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#129 |
Zadomowienie
|
Polecam AVG, zamiast Avasta, ciut lepszy wg mnie. Poza tym komputer jest nowy i nienajgorszy więc tak czy siak nie powinien mulić z żadnym antywirusem.
A Chrom to lipa ![]()
![]() |
#130 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomoc w wyborze komputera/laptopa - ZBIORCZY!
Dziewczyny, czy uważacie, że laptopy Toshiba są awaryjne?
jak z jakością? macie je długi czas? chodzi mi o konkretny model, ma fajne wnętrze, ale trochę dygam jak z jakością wykonania http://www.mediamarkt.pl/zabrze/note...-1h9,id-905034 dzisiaj wybiorę między tym, a Dellem - http://www.euro.com.pl/laptopy-i-net...-w8.bhtml#opis jest trochę słabszy, ale znów podobno te lapsy są bezawaryjne już chyba wszystkich prosiłam o rady, więc i tu proszę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ogólnie z awaryjnością zależy od modelu a nie od firmy. Miałam toshibę 7 lat i nic jej się nie działo, ale dla mnie "nic się nie działo" może znaczyć co innego niż dla Ciebie bo ja sobie wszystko sama zrobię przy komputerze, typu wymiana ram, czy postawienie systemu od nowa, moje laptopy nie lądują w serwisie bo sobie radzę. Wylądowałby tylko jakby np. miała dysk uszkodzony, żeby mi na gwarancji wymienili, bo po co mam płacić za nowy jak sami mi włożą nowy za darmo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
wróciłam do domu z Dellem, oby służył
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Potrzebuję szybką poradę: który będzie lepszy?
http://allegro.pl/laptop-lenovo-g510...387807555.html czy http://www.sferis.pl/p/261803-laptop...-dvd-win8.html Jestem raczej mało wymagającym użytkownikiem- laptop służy mi do przeglądania stron, oglądania filmów, słuchania muzyki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
Macbook Pro czy laptop ?
Witam.
Za rok wybieram sie na studia ( chce iść na uniwersytet ekonomiczny , informatyka i ekonometria ) i stoje przed wyborem dość poważnym gdyz pieniadze nie są małe a chce miec dosc dobry sprzet do pracy na kierunku. Chcialabym poznać wasze opinie na temat Mac Book pro , jak się na nim pracuje , czy wydajny , czy nadaje sie do pracy studenta. Jeśli nie , jakie dobre laptopy możecie polecic. Zalezy mi głownie na tym by nie zawieszał się system ( na asusie i samsungu jest to standard i strasznie to przeszkadza ) . Dodam że nie jestem osobą grającą w gry , wiec brak możliwosci grania w różne gry nie jest dla mnie problemem. Dziękuje z góry za opinie ( jeśli jest juz podobny wątek proszę podlinkować , ja nic nie znalazłam podobnego ) Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
Dot.: Macbook Pro czy laptop ?
Osobiście od dwóch lat używam MacBooka Pro. Jestem programistką i marketingowcem, pracuję głównie z tekstami, internetem i prezentacjami, oprócz tego bloguję. System jest niesamowicie wydajny, ale uczciwie - wydanie kasy na MacBooka po to, by był to komputer "na studia" albo maszyna do pisania to strata pieniędzy. To bardzo zaawansowany sprzęt, mający ogromne możliwości - wykorzystuję je przy grach i przy tworzeniu grafiki, rownież trójwymiarowej.
Myślę, że dla Twoich potrzeb odpowiedniejsze byłby jednak komputer z Windowsem. Warto zwrócić uwagę na firmę Dell.
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za odpowiedź na pewno jeszcze przegladne inne oferty
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja co prawda nie mam MacBooka, ale iMaca, to wypowiem się o samym systemie. Jest stabilny, nie wiesza się, ostatnio wyszedł nowy system za darmo. Do grafiki idealny. Ale co do użytkowania standardowego to faktycznie lepiej Windows. Bo taniej no i ciągle jest problem z dostępnością wielu programów, możliwe, że na specjalistycznych studiach będzie to przeszkadzać...
![]() |
![]() |
#140 |
Konto usunięte
|
Posiadam Della i Imaca. Wczesniej mialam lenovo i to byly najlepsze laptopy. Dell sie scina, zamula, mimo, ze mam nie wiele aplikacji, programow i plikow. jedyny plus jest taki, ze po zalaniu go pol litrem herbaty odkad wysechl, dziala. Na lenovo nigdy sie to nie zdarzalo. Natomiast MAC, co tu duzo mowic, szybki i sprawny. takze, jesli laptop to tylko lenovo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Problem możesz mieć z uczelnią, która pewnie wszystko ma postawione na oprogramowaniu M$ - co prawda są zamienniki i nie tak trudno się przestawić, ale to zawsze jakaś "trudność" ![]() Mogę polecić szczerze jakiegoś Della, bo sprzęt naprawdę niezłej jakości. Wielu pewnie poleciłoby Ci HP albo Sony - ja odradzam. W przypadku pierwszego strasznie głośno chodzą niektóre modele - Technologia "HP CoolSense - czyli wiatrak cały czas chodzi na maksymalnych obrotach", a Sony... Nie ufam firmom, które robią telewizory, laptopy, telefony itd... ![]() Edytowane przez PaniWa Czas edycji: 2014-08-29 o 09:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
Dziekuje za cenne rady. U mnie były głownia Asusy i Samsung ( zawód totalny ). Cały czas było zawieszanie się komputera a jak pobrał aktualizacje na samsunga ( mam z tamtego roku ) to pobieral z 2 dni to potem komputer mulił cały czas. Czytałam że MAC ma dobry system który sie nie wiesza , ze dlugo mozna dzialac na komputerze na jednym zasilaniu ( po jednym doładowaniu , można zapomniec gdzie sie ma ładowarkę ) . Mam plany isc na IiE wiec nie wiem jak to będzie, ale widzę że co do DELL to opinie są podzielone
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Przyczajenie
|
Laptop
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
Hej!
Zamierzam kupić laptopa i jestem kompletnie zielona w tym temacie ![]() Laptopa będę używać głownie w domu do: przeglądania stron internetowych, oglądania filmów, słuchania muzyki, pisania prac na studia, proste prezentacje multimedialne. Czasem zdarza mi się obrabianie zdjęć czy tworzenie grafiki. Co do ceny - myślę, że do 2000zł. Czy możecie coś polecić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
BAN stały
|
Cytat:
Lenovo G510 ASUS R510CC Acer v3-371 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wielkość ekranu, hmm, standardowa ![]() Zaraz przejrzę Twoje propozycje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
Cześć!
Potrzebuję laptopa, a maksymalna cena, którą chcę na niego przeznaczyć to 3 tys zł. Może być więcej, ale sprzęt musi być naprawdę genialny. Najważniejsze jest dla mnie, żeby był lekki (wielkość nie jest już dla mnie tak istotna) z długo trzymającą baterią (4-5 h minimum) i w miarę szybkim procesorem, ale bez szaleństw. Laptop jest przede wszystkim narzędziem pracy - piszę na nim, wykonuję obliczenia w prostym programie statystycznym, Excelu, no nic nadzwyczajnego. Do tego oglądanie filmów, Internet, itp. Myślałam o MacBooku, ale jest strasznie drogi, a ja nie mam jakichś ogromnych wymagań co do sprzętu.
2/52 ![]() Ostatnio przeczytana: G. Orwell - Folwark zwierzęcy "Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię, to na człowieka, potem znów na świnię i na człowieka, ale nikt już nie mógł się połapać, kto jest kim." Edytowane przez blue houdini Czas edycji: 2014-09-17 o 12:30 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | |
BAN stały
|
Cytat:
Lenovo IdeaPad Y510P Lenovo Z 710 Dell Inspiron 7737 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#150 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:07.