![]() |
#121 |
.
|
Dot.: Czy to dyskwalifikuje faceta?
shini, cudna rada - kosmetyczka. nawet ja nie chodzę, wątpię żeby faceci tam tłumnie chodzili.
autorze, co tu dużo mówić - nie pobzykasz mimo nie bycia aseksualnym. gdyby nie stulejka to może byś sobie nawet znalazł dziewczynę, która pokazałaby ci, o co w tym całym seksie chodzi...
![]() |
#122 | |
Wtajemniczenie
|
Dziś stulejka, jutro penektomia
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#124 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Facet może pójść na męski manicure, oczyszczanie twarzy, na maseczki łagodzące podrażnienia skóry po goleniu i wiele innych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zielona Driada
|
Poza tym wszelkie zabiegi, działania itd., które autorowi pomogą w osiągnięciu dobrego samopoczucia, w podbudowaniu siebie, w zyskaniu pewności siebie są jak najbardziej wskazane. Co by to nie było
![]()
![]() |
#126 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#127 |
Konto usunięte
|
To ja się wypowiem jako osoba "siedząca" w temacie.
Mój chłopak ma częściową stulejkę, czego nie był świadomy przez całe swoje życie- dopiero ja pewnego dnia rzuciłam, że może powinien obejrzeć to lekarz, bo chociaż teraz jest wszystko okej, to profilaktyki nigdy dość ![]() 1. Czy stulejka "capi"? Nie w każdym przypadku. Częściowa umożliwia pełne zsunięcie napletka, jeśli penis jest "w stanie spoczynku", także nie ma problemu z zachowaniem higieny i nie ma żadnych infekcji. Podejrzewam, że z pełną może być gorzej, ale z taką nie miałam do czynienia, więc nie wiem. 2. Czy po zabiegu potrzebna jest rekonwalescencja? To zależy od metody (a jest ich kilka), ale generalnie TAK- od kilku dni, do nawet kilku tygodni. Przez pierwszy tydzień mogą pojawiać się problemy z siedzeniem i ból w trakcie chodzenia. Jeśli było cięcie- są normalne rany, które mogą krwawić. 3. Czy każda stulejka to zagrożenie dla zdrowia? Nie, jeśli nie utrudnia zachowania higieny. 4. Czy stulejka utrudnia współżycie? Różnie, nie w każdym przypadku- w moim ani trochę. Generalnie jeśli możliwa jest masturbacja, to również seks jest możliwy. Stulejka to nie zawsze zarośnięcie całego penisa z grzybami hodowanymi pod napletkiem i z niemożliwością uprawiania seksu. Podejrzewam, że gdyby autor miał którykolwiek z tych problemów, to nie wytrwałby z nią 32 lata, przecież infekcje są bolesne, niemożliwa byłaby masturbacja... Ciężko mi to sobie wyobrazić. Nie wiemy, jakie jest zaawansowanie choroby. Jeśli, jak u mojego chłopaka, zabieg to "kwestia estetyki, nie zdrowia" (jak ujął to jego lekarz), to jestem w stanie zrozumieć, że autor z nim zwleka, zwłaszcza, że chwilowo nie ma ze swojego sprzętu specjalnego użytku. Jeśli natomiast wada jest poważniejsza i stanowi zagrożenie dla zdrowia, to to już jest skrajna nieodpowiedzialność i pomieszanie priorytetów- praca nigdy nie powinna być stawiana ponad zdrowiem, faceci z takim podejściem nie mają u mnie szans. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
BAN stały
|
No właśnie, zapomniałem, że przecież może mieć częściową stulejkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
.
|
skoro lekarz 2 razy umówił się z nim na zabieg to raczej nie była kwestia estetyki.
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Tym bardziej jeśli to częściowa stulejka, to nie będzie musiał po zabiegu leżeć miesiąc na intensywnej terapii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
BAN stały
|
Stulejka jest niestety całkowita, tzn. nigdy nie widziałem żołędzi swojego penisa. Przykrego zapachu na pewno nie ma, nie raz próbowałem wąchać
![]() Jeśli chodzi o masturbację, to taka klasyczna (ruchy wzdłużne) nie jest możliwa (tzn. jest możliwa, ale bolesna). W związku z tym przypuszczam, że stosunek też nie jest możliwy. Wypracowałem jednak własną technikę, polegającą na ocieraniu napletkiem o żołądź przez ruchy w poprzek i pozwala mi to osiągać orgazm. Masturbuję się dość często, mam wręcz wrażenie, że zbyt często ![]() Nie wiem, niektórym z Was chyba popłynęła wyobraźnia, bo zaczynają się opisy jakiegoś brudasa w poplamionych ciuchach. Nic z tych rzeczy - na zewnątrz jestem zadbanym, normalnym, porządnie ubranym mężczyzną. Jestem może i brzydki, ale zewnętrznie zadbany. Nie sądzę, że bez stulejki tak łatwo znajdę dziewczynę. Żadnej z dotychczasowych partnerek do randkowania nic o stulejce nie mówiłem, a i tak nic z tych znajomości nigdy nie wyszło, a było ich kilkanaście. Do kosmetyczki nie pójdę. Uważam to jednak za przejaw zniewieścienia i "pedalstwa". Jeszcze raz jednak podkreślam, że myję się, ładnie ubieram, chodzę do fryzjera itd. Może i się nie mieści w głowie, jak można będąc seksualnym wytrzymać tyle bez seksu. Nie była to u mnie jednak kwestia wyboru, tylko kwestia braku partnerki. Czyli kwestia wyboru, tylko nie mojego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ja bym Ci kolego mimo wszystkiego radził ustalić termin zabiegu i wziąć sobie na ten czas l4. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
oglądam czasem Sekrety Chirurgii i tam są osoby, które przez wiele lat borykały się z jakimś problemem, czy brzydki nos, czy brak biustu, jakieś defekty... no i już po operacji widać niesamowitą ulgę, radość tych osób, poczucie triumfu, że przezwyciężyły tą trudność.
Pomyśl o tym, jakie to będzie cudowne uczucie już się uporać z tym problemem, kiedy przestanie Ci to ciążyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moi przyjaciele geje mają milion razy większe jaja niż Ty ![]() Ja przestaje się udzielać, powiedziałam wszystko, co chciałam a facet niech robi, co chce ze swoim życiem, nie wiem po co ciągnąć ten wątek. Chce mieć takiego ptaka to niech ma ![]()
Wymienie w lutym rozswietlacz Boirjois, ciuchy s/m https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1220876 Edytowane przez shini Czas edycji: 2014-06-21 o 18:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
l[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;46979681]Powiedzial to 32-letni prawiczek, ktory nigdy nie byl w zwiazku.
Fascynujace doprawdy, do lekarza nie masz kiedy isc. Na bycie homofobem czas znajdziesz zawsze.[/QUOTE] ![]() Nienawidzę homofobii i jej nie toleruje, fajnie ze inni na forum też tak myślą ![]() ![]() ![]()
Wymienie w lutym rozswietlacz Boirjois, ciuchy s/m https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1220876 Edytowane przez shini Czas edycji: 2014-06-21 o 18:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
Lepszy "zniewieściały i spedalony"- bo chodzący do kosmetyczki- facet, niż "mężczyzna", który przez 30 lat kiszony w majtkach problem medyczny próbuje rozwiązać na (kobiecym) forum.
![]() |
#141 |
BAN stały
|
Absolutnie, ale to absolutnie nie jestem homofobem. Specjalnie użyłem określenia "pedalstwo" w cudzysłowie, żeby miało ono znaczenie 'zespół cech stereotypowo uznawanych w społeczeństwie za niemęskie', a nie znaczenie 'homoseksualizm'. Brzydzę się homofobią. Mam wielu znajomych gejów i kompletnie nic do nich nie mam. Znam też kilka lesbijek i również przyjaźnię się z nimi. Podejrzenia o homofobię są po prostu żenujące. Jeżeli ktoś określeniem "pedalstwo" w znaczeniu jak powyżej poczuł się oburzony, to jestem zdziwiony. Podkreślam jeszcze raz, jestem absolutnie tolerancyjny w stosunku do gejów. Na tym kończę swoje wypowiedzi w tym zakresie, bo nie o tym traktuje wątek.
Czy mężczyzna staje się mężczyzną jak doprowadzi do seksu z kobietą? Bo teksty typu "powiedział 32-letni prawiczek" nasuwają mi na myśl, że tak właśnie myślicie. Zresztą o tym też nie traktuje wątek. Prym w odbieganiu od tematu wiedzie shini, która już uznawała mnie za aseksualnego, potem za brudasa w poplamionych ciuchach, a potem za homofoba. Co do tematu, raczej nie uciekam przed partnerkami. Tzn. jak widzę, że nic nie będzie, że słabo się rozmawia, to kończyłem spotykanie się bo nie widziałem nadziei. Być może na dziesiątym spotkaniu by coś z takiego wspólnego męczenia tyłka wyszło, ale takiego czegoś nie chcę. Z kolei te, z którymi mi się dobrze rozmawiało, zwykle same przestawały chcieć się spotykać. Jednak nawet od tych, które mi się nie podobały, nie miałem nigdy oznak, że im się podobam. Edytowane przez samotny_t Czas edycji: 2014-06-21 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
jeszcze to do Ciebie nie dotarło jakie jest zagrożenie? masz już 3 dychy na karku a zachowanie przedszkolaka który boi się szczepienia i będzie odwlekał to w nieskończoność.. porównanie do kobiety z grzybicą idealne, chciałbyś kobietę z grzybicą? czego Ty się właściwie boisz? mówisz że chcesz zrobić zabieg - kiedy?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja słowa na p nie używam nigdy, bo go nie znoszę, także przez szacunek dla osób homoseksualnych. Sam przyznałeś, że to stereotypy dotyczące faceta u kosmetyczki itd. miło więc, że je powielasz. A może sądzisz, że rozmawiasz z ludźmi tak ograniczonymi, że tylko stereotypami wytłumaczysz im o co kaman? Chcesz trzymania się tematu, więc czego od nas jeszcze oczekujesz? Że powiemy Ci hoduj dalej stulejkę, znajdź dziewczynę, która ją pokocha (stulejkę) i żyjcie długo i szczęśliwie? ![]() ![]() Moim zdaniem nigdy nie zrobisz zabiegu, nie znajdziesz dziewczyny i całe życie będzie Ci trudno się masturbować, miłego życia ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#144 |
BAN stały
|
Zamierzam zoperować się niezwłocznie po tym, jak skończą się przyczyny obiektywne, czyli comiesięczne podróże po całym świecie.
Jeszcze dla ludzi o mocnych nerwach, jednocześnie twierdzących, że to "bardzo prosty" zabieg: https://www.youtube.com/watch?v=DXAv2zJjrYY |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zielona Driada
|
Myślę, że nie ma dla Ciebie nadziei autorze. Po co Ty ciągniesz ten wątek? Chciałeś wiedzieć, czy stulejka dyskwalifikuje, to się dowiedziałeś, wszyscy piszą Ci dobrze byś zabrał się za siebie, a Ty masz to najzwyczajniej w nosie.
Gadasz o dzieciństwie, o zaniedbaniach rodziców, wiesz dobrze, że nie możesz uprawiać seksu i piszesz, że to nie seks świadczy o byciu mężczyzną. Wyliczasz po ilu randkach mogłoby coś być z kobietą...itd. itp. I znów przytaczasz przykład, ze zabieg może się nie udać ![]()
![]() |
#146 |
.
|
wiem jak wygląda taki zabieg i pytam się - co w nim trudnego? średnio rozgarnięty weterynarz by sobie z tym poradził.
po drugie- podróże to twoja durna wymówka. urlop masz, l4 możesz wziąć. wystarczy, że po powrocie z podróży udasz się na zabieg, a w kolejnym miesiącu już będziesz mógł lecieć. ale, co ja się będę produkować. nie mój problem.
![]() |
#147 |
BAN stały
|
Nie, lekarz zalecił minimum 2 miesiące abstynencji od lotów samolotem. W kabinie jest obniżone ciśnienie, w związku z tym powietrze mniej napiera na tkanki, co powoduje powiększenie opuchlizny pooperacyjnej. Może dojść nawet do eksplozji.
Skazana - oglądałaś film, który wrzuciłem? Tam wydarzenia są dość dramatyczne jakby nie było. Jeszcze dopiszę: te loty powinny skończyć się w ciągu roku. Do tego czasu raczej nie mogę wziąć urlopu ani L4, bo są to kluczowe dla firmy wydarzenia. Edytowane przez samotny_t Czas edycji: 2014-06-21 o 22:36 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
Jesli uwazasz, ze to taki straaaszny zabieg to obejrzyj np wyciecie migdalkow albo, o zgrozo, porod. A jakos miliardy kobiet rodza i zyja, ba! wychodza ze szpitala i zapdalaja przy bobasie. I nawet po tym seks uprawiaja. Miekka pipka jestes. I tak cie zadna nie zechce przez charakter. Dlatego nie dotrwaly do 5 randki, bo przeciez ptaka na stol w ristorante nie wywalales.
A no i urzeklo mnie okreslenie 'pedalstwo' od 32 prawiczka ze stulejka. 'Zespol cech postrzeganych przez spoleczenstwo za niemeskie' . Chlopie, jak facio nie widzial waginy w wieku 32 lat to JEST NIEMESKI wg tych 'uroczych' kryteriow. Mielkie pipki sa niemeskie. SPA i kosmetyczki nie zaszkodza Ci bardziej juz, musialbys ubrac mini... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#149 |
.
|
od której minuty są niby dramatyczne wydarzenia, histeryku? opuchlizna pooperacyjna schodzi szybciej niż po dwóch miesiącach.
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie piszmy już nic, niech autor sam się kisi w tym wątku ze swoją stulejką
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.