![]() |
#121 |
Konto usunięte
|
Dot.: "Rolnik szuka żony"
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem coś z nim nie tak z charakterem, ale to tylko moje przypuszczenia.
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Program mi się mega podoba-szczery i prawdziwy, fajna koncepcja(wybór, poznawanie itd.), wszystko zrobione na poziomie. Co do uczestników to moje spostrzeżenia: Paweł-kulturalny i obyty Grzegorz-ciepły i wrażliwy Adam- z poczuciem humoru i zaskakująco elokwentny Zbigniew- normalny facet Stanisław- romantyk z mądrością życiową Co do ostatniego odcinka to tak Paweł- wszystkie dziewczyny fajne- te dwie ciemne blondynki co przeszły, Judyta w ogóle taka żywiołowa, Natalia z twarzy sympatyczna ale z charakteru już średnio:P Ale myślę, że po prostu takie wrażenie pierwsze chciała zrobić ![]() Grzegorz- podobnie jak Wy nie rozumiem czemu tą z krótkimi włosami odrzucił, była chyba najfajniejsza z nich wszystkich. Odpaść powinna ta blondynka Kinga(?), rzeczywiście zachowywała się jakby była tam za kare Adam- Inga za stara dla niego była(na zdjęciu jakoś inaczej wyglądała:P) ale pozostałe panie bardzo fajne, zwłaszcza ta z lokami i rozgadana Sylwia. Choć szczerze mówiac myślałam, że podziękuje tej grubszej co mówiła że choćby miała kręgosłup złamać to go zdobędzie czy coś ![]() Zbigniew- dużego wyboru nie miał ![]() ![]() Stanisław- faworytka to pani blondynka! Ma piękny uśmiech i w ogóle wydaje mi się żeby się dogadali, też taka wrażliwa i ogarnięta. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Dostojna peema.
|
Hej dziewczyny, dołączam do wątku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po prostu go nie polubiłam, mam do tego prawo i MOIM ZDANIEM nie jest sympatyczny. A o singlach to ani słowa nie pisałam ![]()
![]() |
#127 |
Przyczajenie
|
Telewizja publiczna - PONOĆ telewizja z misją... ten program przeczy wszystkiemu. Nie oglądałam, ale już sam tytuł mnie załamuje
|
![]() ![]() |
![]() |
#128 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#129 |
Rozeznanie
|
A ja to nie moge zniesc Stanislawa noramlnie jego ciagle filozofowanie...i Zbigniew tylko jedna dziewczyna...
Edytowane przez Agrh Czas edycji: 2014-09-21 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Rozeznanie
|
Nie ogladalam 2 pierwszych odcinkow, wczoraj przez przypadek obejrzalam w tv 3, ale czemu Zbigniewowi zostala tylko jedna dziewczyna Kasia?
#131 |
Zakorzenienie
|
pozostałe w ogóle nie przyjechały go poznać i od początku ma jedną
|
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Ekspert od Dupy Strony
|
Myślałam że jakieś pojawią się w kolejnych odcinkach...
#133 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie ten program to taka katolicka wersja "kto poslubi mojego syna"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Proponowali mu to i powiedział że po pierwsze ta dziewczyna i tak była jego faworytką a po drugie że nie jest chętny na spotkanie z innymi skoro raz nie miały dla niego czasu
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli tak, to równie dobrze patrząc po twoim podpisie mogłabym złosliwie tez wysnuć tezę, że coś z tobą nie tak. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Rozeznanie
|
Dzieki.
![]()
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do ostatniego odcinka. Zbyszek się rozkręcił ![]() Moje odczucia co do Pawła podsumowała dziewczyna którą wyeliminował. On nie szuka żony czy dziewczyny do poważnego związku tylko dziewczynę do wspólnego imprezowania. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
No nie sądzę, Paweł nie wygląda na imprezowicza to po pierwsze, a po drugie nie bardzo miałby na to czas...
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Zadomowienie
|
Też nie uważam żeby Paweł szukał kogoś na imprezy.
Dobrze, że odpadły te dziewczyny od Grześka i Adama. A ta dziewczyna Zbyszka - on wojskowy, ona chce pokoju na świecie, jakoś mi to nie pasowało. ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#140 |
Ekspert od Dupy Strony
|
Oglądam wczorajszy odcinek.
Mam wrażenie, że te babki Stanisława ciągle robiły jakieś dwuznaczne aluzje, a on udawał, że nie rozumie, albo nie rozumiał ![]() Grażynka - jaka fryzura ![]() Przynajmniej pani od Stasia odeszła z godnością, ładnie to podsumowała, z takim optymizmem. W przeciwieństwie do tej dziewczyny, którą odrzucił Adam. Wydaje mi się, że teraz będzie miał twardy orzech do zgryzienia. Mam nadzieję, że coś zaiskrzy między Grzesiem a Ewą. Ta nowa nie pasuje mi do niego. Ale Grażynka była śliczna w młodości. Ten obrazek anioła stróża pamiętam z dzieciństwa. Nie wiem czemu wymienili tamten na papieża. Paweł mieszka w przepięknej okolicy.
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2014-09-22 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdzie nie napisałam, że jak się nie znajdzie nikogo po 30stce to coś z tym kimś nie tak... ![]() Po prostu nie polubiłam Pawła, odrzuca mnie jego charakter (po tym co zobaczyłam w TV) i MOIM ZDANIEM, coś nie tak z jego charakterem- np. jest zarozumiały czy zadufany w sobie. Na forum dyskutujemy, wymieniamy się opiniami, a nie nadinterpetujemy czyjeś wypowiedzi, prawda? ![]() Co niby ze mną nie tak z podpisu, bo nie rozumiem? :O
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Natalia od Pawła wygląda jak Barbara Kurdej-Szatan
![]()
#143 |
Zakorzenienie
|
Dołączam do wątku
![]() ![]() Co do Pawła, to tez go nie polubiłam.. Patrząc nawet na rodzaj aktywności, jaki wybrał w ostatnim odcinku dla dziewczyn (mini golf), mozna wywnioskować, ze próbuje sie troche na sile kreować na lepszego od innych. Nie spodobało mi sie tez to, ze rodzicom nawet nic nie powiedział na temat swoich wybranek. Jakos tak dziwnie to wyszło. |
![]() ![]() |
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaraz się biorę za oglądanie niedzielnego odcinka, wcześniej nie miałam czasu ![]()
![]() |
#145 |
BAN stały
|
Mamusia Zbyszka mogła sobie darować w wypowiedzi przed kamerą informacje o nim , że dopiero na przyjazd kandydatki zaczął sprzątać obejście a wcześniej to nie sprzątał.
Adam nadal ma moja sympatię. Nie jest atrakcyjny ani na twarzy ani z sylwetki lecz ma w sobie to "coś" co pociąga w nim. |
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Albo jak matka Zbyszka skrytykowała jak urządził pokój. Kwiaty jej nie pasowały ![]()
![]() |
#148 |
BAN stały
|
Jeśli matka krytykuje własnego syna na wizji to jak będzie traktować synową gdy zostaną sami , już bez kamer w codziennym życiu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
![]()
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Zbyszek bardzo mi się spodobał, widać, że bardzo dba o Kasię, zależy mu na niej i facet naprawdę się stara
![]() Adam super, cieszę się, że ta dziewczyna odpadła... Fajny facet z niego musi być ![]() Stanisław też podjął dobry wybór ![]() Paweł jak grał w golfa z tymi dziewczynami- żałosne ![]() Grzegorza z odcinka na odcinek lubię coraz bardziej ![]() Nie mogę się już doczekać kolejnego odcinka!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.