|
|
#121 |
|
Jedyna oryginalna Lips :)
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 23 :)
może i ja powinnam.
|
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
haha
![]() Swoją drogą szkoda że nie można nicku na wizazu zmienić xD Cytat:
bo bym musiała być w ciąży na śłubie albo już być w ciąży Mój G ostatnio stwierdził że odwołujemy ślub i zrobimy kiedyś z chrzcinami powiedziałam to moim licealistkom na co one że po co ślub przekładać:P zdążę jeszcze urodzić dziecko i nawet schudnąć do ślubu hah
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
lipstick Ty o tym dove dostałaś cokolwiek mailem czy tylko w ten link weszłaś z wynikiem i tyle? kurcze dziś czwartek a ja w sobotę jadę do olk, mam nadzieję, że ten kurier się wyrobi bo nie wiem gdzie mi to zostawi
![]() jeszcze mój kuzyn na weekend zostaje ale ma gości i z nimi wybędzie na miasto |
|
|
|
#124 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Tez tak myśle, najmłodsza u mnie w pokoju ma z 35 lat, najstarsza 62 Swoją droga ja juz nie miałam na co czekać. Z M. jestem 5,5 roku, on ma 26 lat. A kiedy tu się sobą nacieszyć i dzieci począć? |
||
|
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#126 | |
|
|
w dniu ślubu będę miała 26 lat i 4 miechy do 27 urodzin. TŻ 6 dni po ślubie skończy 30.
a dziecko... sprawa trudna. wszystko zależy od zdrowia. mam nadzieję urodzić do 28rż ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wchodziłam już wczoraj na wizaż, wiec mnie nowy wątek zaskoczył ![]() Wczoraj była okropna pogoda, nawet burza przeszła,ale i tak byliśmy na zapiekankach dzisiaj zapowiada się słoneczny dzień Lipstick, też bym wzięła światełka choinkowe ![]() Groszek, nie wiedziałam, że u nas w lubelskim się mówi na to gościniec U nas będzie ![]() Kreciorek, bardzo ładna ta sukienka Próbuję dobudzić Tż, bo głodna jestem i chcę iść na śniadanie, ale ten jak spał tak dalej śpi |
|
|
|
#129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale sytuacja materialna po ślubie jeszcze moze nie byc taka jaka powinna na dziecko. no zobaczymy ..... |
|
|
|
|
#130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki
|
|
|
|
|
#131 |
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() Ja ostatnio trochę zaniedubuje forum. Ale mam teraz tyle wolnego czasu, że nadrabiam wszystkie zaległości- odwiedzam koleżanki, znajomych, ogarniam szafe jeszcze muszę pozbyć się wszystkich notatek :P z 5 lat pedagogiki A może któraś z Was potrzebuje ? z UMK. HihiBuziaczki
|
|
|
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na szczęście większość miałam na kompie to tylko na płytę zgram całe 5 lat studiów
|
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam cukierki w szufladzie
|
|
|
|
#134 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale też mam nadzieję "uwinąć" się choćby z jednym do 28
|
|
|
|
|
#135 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie ma za co |
||
|
|
|
#136 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#137 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurier był 2 razy, zostawił zawiadomienie i tam był adres gdzie miałam odebrać paczkę- na poczcie głównej w Tarnowie :P bo to pocztex wysyła czyli kurierzy pozcty polskiej :Pno my z Ex czasami tak mamy xD jak z fajerwerkami kiedyś hah Cytat:
nic w przyrodzie nie ginie
|
||
|
|
|
#138 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Osobiście znam przypadek 24 letniej kobiety, której rodzina trula d..., ze najwyższy czas na małżeństwo, dzieci. Rzecz miała miejce sporo lat temu, panna mieszkała z rodzina, wtedy takie były zwyczaje. Akurat od roku spotykala się z chłopakiem ale chciała z nim zerwać, o czym mówiła, bo jej nie pasował. Dostała bure, ze traci czas, bo kolejny będzie rok chodził, a ona się starzeje. Wyszła za maz, po roku separacja, potem jeszcze kilka prób ratowania małżeństwa, rozstania i powroty (bo rozwód nie wchodził w grę). Są małżeństwem do dzis. Za cene wieloletniego leczenia przez nią depresji zrujnowanego zdrowia. Wiec niech nikt nie będzie taki mądry czy to za wcześnie czy za późno. Życie układa się różnie - jednemu wystarczy mieć 20 lat, innemu wyjdzie w wieku 40 lat. I nic nikomu do tego. |
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
teściowa mi ostatnio opowiadała i w sumie moja mama też, że za ich czasów nikt nie patrzył kto ile ma lat jaki status że liczyło się uczucie i wtedy ślub dziecko.
i to chyba prawda bo wszystkie osoby starsze które znam to tak robiły. ehhh.... a teraz??? |
|
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najwyżej będę mieć awizo ![]() ![]() taaak ludzie najbardziej się potrafią burzyć o rzeczy za darmo
|
|
|
|
|
#141 |
|
Wtajemniczenie
|
No własnie, nie wiadomo jak będzie z kasą po ślubie. Ja chciałabym w zawodzie, ale jak nie wyjdzie, to będę z TŻ firmę prowadzić, tylko, żeby wypaliło
Teściowa moja mówi. ze jak się jedno wykarmi, to i drugie, a jak dwójkę, to i trójkę. No ale mi się to myślenie nie podoba. A dziecko tanie w utrzymaniu nie jest...
|
|
|
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#144 |
|
Konto usunięte
|
Hahaha, jak poszłam płukać ranę do mojego ze spuchnięciem to się zapytał: "czy będzie mnie Pani bić?"
![]() Joasia, spoko, szybciutko to zejdzie. Opuchlizny nie miałaś dużej z tego co widziałam na foto, u mnie to wyglądało ze 2 razy gorzej Co do snów...Ja dzisiaj miałam sen...że grałam w futbol amerykański z muzułmankami.... TŻ stwierdził, że coś mam poryte w głowie ![]() A w liceum, jak byłam z ex śniło mi się, że brałam z nim ślub, czekałam już w sukni w kościele i byłam bardzo przerażona tym, tak, że chciałam uciec. Jak się obudziłam to poczułam taką ulgę... I że mi to nie dało wtedy nic do myślenia ![]() Jestem trochę przerażona, powinnam zaprojektować zaproszenie, a ja cały lipiec w rozjazdach, w tygodniu nie mam kiedy, masakra.... |
|
|
|
#145 | |
|
Wtajemniczenie
|
Trudna sytuacja, serio. Poza tym kiedyś rozwodów się tak często nie brało, bo co ludzie powiedzą itp. Czy było dobrze czy nie, czy pił albo bił, to baby siedziały jak uwiązane, co często było związane z tym, iż bały się samotności albo tego, ze sobie nie poradzą w życiu.
Cytat:
Teraz człowiek za dużo analizuje. Najpierw wykształcenie, dobra praca, a potem jakiś związek i slub. A lata mijają, często przelatują przez palce. |
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Ex ogólnie to jest ten dział a laski się "burzą" w "Dove-wizażanki o pielęgnacji włosów" :P
|
|
|
|
#147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;47238870]Hahaha, jak poszłam płukać ranę do mojego ze spuchnięciem to się zapytał: "czy będzie mnie Pani bić?"
![]() Joasia, spoko, szybciutko to zejdzie. Opuchlizny nie miałaś dużej z tego co widziałam na foto, u mnie to wyglądało ze 2 razy gorzej [/QUOTE]biedny lekarz! ja nie pokazywałam foty z opuchlizną na szczęście haha :P bo miałam serio mega chomika TŻ jeszcze wczoraj, mimo że już mega mi opadła, wrócił z pracy i z tekstem"wyglądasz jakbyś miała 2 cukierki z buzi" Świnia! ![]() Muszę iść do sklepu.. tylko zastanawiam się czy malować czy iśc patologicznie z siniakiem :P A sny.. ja zaraz przed poznaniem TŻta miałam sen że brałam bajkowy ślub, cudowny!! byłam przeszczęśliwa wszystko było pięknie tylko nie widziałam twarzy Pana Młodego, bo był taki wysoki i nie było go w moim śnie widać.. a później pojawił się Pan G :P ja 169, on 192 więc zgadza się że nie widziałam twarzy hah
|
|
|
|
#149 |
|
Wtajemniczenie
|
hejka
mam ostatnio trochę luzu w pracy i sporo dni wolnych i postanowiłam ruszyć swój zaniedbany biznes allegrowy także dzisiaj pracowity dzień przed kompem mnie czeka ![]() super, gratuluję ![]() oj bidulko nic się nie martw, zanim się obejrzysz wszystko zniknie ![]() Ja w dniu ślubu będę już miała skończone 25 a TŻ 26 i jak dla mnie to taki spoko wiek a dziecko na pewno przed 30, tak około 27 byłoby najlepiej ale w tej kwestii to wiadomo, że samo chcenie nie wystarczy bo natura bywa niestety przewrotna i sama znam parę, która właśnie świadomie zaczęła starać się o dziecko w momencie gdy już byli ustawieni finansowo, dziewczyna obroniła doktorat, mają duże mieszkanie a o dziecko niestety starją się już od 5 lat...
|
|
|
|
#150 | |
|
Wtajemniczenie
|
My też ;D Ale na początek dobre będzie jedno zdrowe
Swoją droga uwielbiam patrzeć na mojego M. jak się bawi z siostrzeńcami czy bratankami, co super wygląda, a dzieciaki go uwielbiają Cytat:
Oczy zrobiła jak 5 zł i stwierdziła, że w sumie racja, że faktycznie, a poza tym, to ona się nie wtrąca, bylebyśmy szczęśliwi byli, bo ona wnuków już trochę ma
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.

dzisiaj zapowiada się słoneczny dzień
U nas będzie 

ale też mam nadzieję "uwinąć" się choćby z jednym do 28
pobij go i Ty