Push upy a zniekształcenie piersi - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-11, 16:29   #121
201605161428
Konto usunięte

Dot.: Push upy a zniekształcenie piersi

Dziewczyno, nie: "jakos ponosze" tylko uderz z tym do wlascicielki, bo to jest kpina z klienta. Im szybciej sie dowie, co robia jej pracownice tym lepiej rowniez dla niej samej

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
201605161428 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 16:31   #122
Hibiku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jeannee Pokaż wiadomość
Noszę push-up przez 13 lat życia, nigdy w tym czasie nie kupiłam innego stanika. Nie zauważyłam zdeformowanych piersi. Nie wyobrażam sobie chodzić w innym staniku. Nie chodzi o rozmiar moich piersi tylko wygodę
No wiesz... różnicę zauważa się właśnie gdy zaczyna się nosić inny stanik;p nie wiem jak byś chciała to zauważyć nosząc ciągle puszapek
Hibiku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 16:35   #123
201605161006
Konto usunięte

I tak mi nie zwrócą za stanik, a tak czy siak jest lepszy od tych które miałam wcześniej, więc chyba lepiej jak go będę nosić niż jakby miał leżeć w szafie a ja mialabym zacząć nosić dobry dopiero za jakieś 2 miesiace jak będę miała na kolejny. Ale sprawę i tak zgłoszę. Już napisałam na wątku o stanikach z pytaniem czy wiedzą może czy na Wizażu jest właścicielka sieci Only Her.

Edytowane przez 201605161006
Czas edycji: 2014-07-11 o 16:36
201605161006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 16:37   #124
201605161428
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez takasobie93 Pokaż wiadomość
I tak mi nie zwrócą za stanik, a tak czy siak jest lepszy od tych które miałam wcześniej, więc chyba lepiej jak go będę nosić niż jakby miał leżeć w szafie a ja mialabym zacząć nosić dobry dopiero za jakieś 2 miesiace jak będę miała na kolejny. Ale sprawę i tak zgłoszę. Już napisałam na wątku o stanikach z pytaniem czy wiedzą może czy na Wizażu jest właścicielka sieci Only Her.
Ale moga wymienic Plus jako wlascicielka moze zdecydowac o zwrocie. To jakie nosilas wczesniej, ze bylo az tak zle :p ?

Stary 2014-07-11, 16:39   #125
201605161006
Konto usunięte

Skoro mi powiedziały że z odpiętą metką nie wymienią to wiesz... zwłaszcza że jeśli to działa na zasadzie franczyzy to chyba nawet właścicielka nie może im nakazać żeby mi zwróciły, tak mi się wydaje. A też zanim będzie jakaś reakcja ze strony właścicielki a potem sklepu to pewnie miną z 2 tygodnie. Najwyżej jak kupię za ileś tam nowy to ten zostawię sobie tylko do ćwiczeń...

Wcześniej nosiłam z H&M których w ogóle nie dopasowywałam i były jedne za ciasne, drugie za luźne, inne mi nachodziły na piersi jak np. chodziłam po schodach itd. .

Edytowane przez 201605161006
Czas edycji: 2014-07-11 o 16:42
Stary 2014-07-11, 16:43   #126
Hibiku
Zakorzenienie

Cytat:
A też zanim będzie jakaś reakcja ze strony właścicielki a potem sklepu to pewnie miną z 2 tygodnie.
Hm... nie kojarzę bym dostała odpowiedź później niż po 1-2 dniach wstrzymaj się jeszcze moment, może wyjdzie na twoje
Stary 2014-07-11, 16:46   #127
coffee
and cigarettes

Cytat:
Napisane przez tyene Pokaż wiadomość
Teraz siedzę w Stanach i chcesz wiedzieć, jak wygląda obsługa klienta? Składasz skargę, że zrobiono Ci niesmaczną kanapkę w Subwayu, po kilku h masz telefon z przeprosinami od managera i zniżkę. I tak też to wygląda w świecie z dobrą obsługą.
Ta.
W tym samym hamerykańskim Subwayu dołożyli mi do kanapki paprykę, choć wyraźnie mówiłam, że nie chcę. Zwróciłam uwagę, że nie miało być bez (jeszcze zanim dostałam kanapkę do ręki), to pan mi powiedział "you can take it out yourself", bez minimalnego "sorry". Tak to wygląda w świecie z dobrą obsługą.
Uogólnienia.
coffee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 16:54   #128
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Skoro mi powiedziały że z odpiętą metką nie wymienią to wiesz... zwłaszcza że jeśli to działa na zasadzie franczyzy to chyba nawet właścicielka nie może im nakazać żeby mi zwróciły, tak mi się wydaje. A też zanim będzie jakaś reakcja ze strony właścicielki a potem sklepu to pewnie miną z 2 tygodnie. Najwyżej jak kupię za ileś tam nowy to ten zostawię sobie tylko do ćwiczeń...

Wcześniej nosiłam z H&M których w ogóle nie dopasowywałam i były jedne za ciasne, drugie za luźne, inne mi nachodziły na piersi jak np. chodziłam po schodach itd. .
Napisz do niej na forum, o którym Ci pisały dziewczyny. Tam się dba o dobrą prasę. Nie wierzę, że Cię oleje. Nick znasz, wystarczy założyć konto i do niej wysłać prywatną wiadomość. Spróbuj. Przecież nie każemy Ci wyjeżdżać do niej z tzw. buzią, ale po prostu napisz, że zwracasz się z uprzejmą prośbą o wpłynięcie na personel sklepu tego i tego, bo źle dobrano Ci stanik (opinia dziewcząt z forum), sama czujesz, że nie jest do końca dobry i chciałabyś dokonać WYMIANY.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 17:04   #129
201605161006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Hibiku Pokaż wiadomość
Hm... nie kojarzę bym dostała odpowiedź później niż po 1-2 dniach wstrzymaj się jeszcze moment, może wyjdzie na twoje
Tylko ja wygodnego w miarę stanika potrzebuję na najbliższe trzy dni, bo w tych co mam więcej jak 3-4 h nie ujdę, dlatego tak mi się spieszyło z ewentualną wymianą, normalnie poszłabym w poniedziałek. Najwyżej tamta sprzedawczyni dostanie reprymendę a ja za jakieś 2 miesiące kupię właściwy.

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Napisz do niej na forum, o którym Ci pisały dziewczyny. Tam się dba o dobrą prasę. Nie wierzę, że Cię oleje. Nick znasz, wystarczy założyć konto i do niej wysłać prywatną wiadomość. Spróbuj. Przecież nie każemy Ci wyjeżdżać do niej z tzw. buzią, ale po prostu napisz, że zwracasz się z uprzejmą prośbą o wpłynięcie na personel sklepu tego i tego, bo źle dobrano Ci stanik (opinia dziewcząt z forum), sama czujesz, że nie jest do końca dobry i chciałabyś dokonać WYMIANY.
Tak też bym zrobiła ale jestem pod stanikową kreską że tak powiem w tym momencie bo potrzebuję czegoś wygodnego i do noszenia na weekend a nic w miarę wygodnego nie wyczaruję, mam tylko to. Miałam nadzieję, że dziś mi wymienią, nie zrobiły tego i powiedziały że nie wymienią... Wiem że właścicielka sieci olać nie oleje, ale zanim zareaguje będzie przyszły tydzień. A jeśli te sklepy są na zasadzie franczyzy to w sumie nawet jej uwaga może nic nie dać.

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

W ogóle mam wątpliwości czy na pewno ten stanik jest dobrany źle... bo one mi mówiły że mam taką klatkę piersiową że nie da się niby lepiej dobrać stanika niż one mi dobrały i że ten co mam na pewno jest dobrze dopasowany... Nie chcę żeby wyszło że się kłócę o coś co mi się nie należy.
Stary 2014-07-11, 17:06   #130
201605161428
Konto usunięte

Cytat:
Tylko ja wygodnego w miarę stanika potrzebuję na najbliższe trzy dni, bo w tych co mam więcej jak 3-4 h nie ujdę, dlatego tak mi się spieszyło z ewentualną wymianą, normalnie poszłabym w poniedziałek. Najwyżej tamta sprzedawczyni dostanie reprymendę a ja za jakieś 2 miesiące kupię właściwy.

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

Tak też bym zrobiła ale jestem pod stanikową kreską że tak powiem w tym momencie bo potrzebuję czegoś wygodnego i do noszenia na weekend a nic w miarę wygodnego nie wyczaruję, mam tylko to. Miałam nadzieję, że dziś mi wymienią, nie zrobiły tego i powiedziały że nie wymienią... Wiem że właścicielka sieci olać nie oleje, ale zanim zareaguje będzie przyszły tydzień. A jeśli te sklepy są na zasadzie franczyzy to w sumie nawet jej uwaga może nic nie dać.

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

W ogóle mam wątpliwości czy na pewno ten stanik jest dobrany źle... bo one mi mówiły że mam taką klatkę piersiową że nie da się niby lepiej dobrać stanika niż one mi dobrały i że ten co mam na pewno jest dobrze dopasowany... Nie chcę żeby wyszło że się kłócę o coś co mi się nie należy.
Hahahaha...metoda na dobranie stanika: alez pani zdeformowana, pani sie cieszy, ze w ogole zechcialo nam sie pani dopasowac :p
Nigdy nic sie nie zmieni w mentalnosci sprzedawcow, jak klientki beda potulnie przyjmowac takie buble.

Stary 2014-07-11, 17:07   #131
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

To jest standardowa odpowiedź "nie da się" jak ktoś czegoś nie umie.
Stary 2014-07-11, 17:10   #132
201605161006
Konto usunięte

Ok tak jak mówię, sprawę zgłoszę, ale stanik będę zmuszona nosić najbliższe dni, więc zwracać już nie zamierzam.
Stary 2014-07-11, 17:15   #133
201605161428
Konto usunięte

A dlaczego nie zamienilas na 70D ?

Stary 2014-07-11, 17:19   #134
201605161006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez TheUnlike Pokaż wiadomość
A dlaczego nie zamienilas na 70D ?

Już mówiłam, raz że sprzedawczynie nie zgodziły się bo metka była odcięta (ale miałam metkę), dwa że mi obie powiedziały że ten stanik jest mi niedopasowany, ten 70D.
Stary 2014-07-11, 17:42   #135
Hibiku
Zakorzenienie

Cytat:
Już mówiłam, raz że sprzedawczynie nie zgodziły się bo metka była odcięta (ale miałam metkę), dwa że mi obie powiedziały że ten stanik jest mi niedopasowany, ten 70D.
Swoją drogą przymierzałaś dziś jakiekolwiek inne rozmiary?
Stary 2014-07-11, 18:37   #136
201605161006
Konto usunięte

Cytat:
Swoją drogą przymierzałaś dziś jakiekolwiek inne rozmiary?
Nie, uznałam że skoro na wejściu mi powiedziały że i tak mi nie wymienią ani nie przyjmą zwrotu to nie widziałam sensu, a do tego czułam się tam jak intruz dzisiaj więc chciałam jak najszybciej wyjść.

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Cóż, napisałam do właścicielki sieci, ale i tak z tego co widzę na stronie, jest to na zasadzie franczyzy więc raczej właścicielka sieci nie ma ''pełnej władzy''.
Stary 2014-07-11, 22:26   #137
magdalena_bra
Przyczajenie

Dobry wieczór,
Jestem właścicielką sklepu () Poznań. Odpowiadam w 100% za jakość obsługi w tym sklepie oraz za jej profesjonalizm. Dotarła do mnie informacja o powstałym wątku, który prześledziłam. Standard obsługi w naszym sklepie obejmuje pomiar, ocenę budowy anatomicznej odwiedzającej nas Pani, określenie jej typu biustu. Każda obsługiwana przez nas Klientka jest również oglądana i dotykana (oczywiście po uprzednim zapytaniu, czy możemy sobie na to pozwolić). Standardem jest również sugestia o założeniu bluzki itp. Nie mogę i nie chcę pozwolić sobie tu na personalne odniesienie się do Klientki, która założyła ten wątek, ponieważ wówczas musiałabym odnieść się w sposób bezpośredni do jej budowy, wymiarów itp. – a to wg mnie przekroczyłoby granice dyskrecji, do której zobowiązuje nasz zawód.
W kwestii oferowanej rozmiarówki – jest ona pełna: od rozmiaru 6oB po rozmiar 115M. Ponadto oferujemy różne kroje i modele staników, również uwzględniając różnorodną szerokość fiszbin.
W wątek stworzony przez Panie wkradło się sporo przekłamań, które godzą w dobre imię naszego sklepu. Jest mi przykro, iż szafowanie wyrokami i jednoznacznymi opiniami przyszło Paniom z taką łatwością i bez poparcia w osobistym sprawdzeniu tego, jak pracujemy dla naszych Klientek. Dziękuję wszystkim tym, którzy poddali w wątpliwość jednoznaczność i słuszność krytyki, bo dostrzegłam i te głosy.
W przypadku wątpliwości lub chęci podjęcia polemiki - numer telefonu, pod którym można się ze mną skontaktować znajduje się na poznańskiej stronie sklepu. Zapraszam również do odwiedzin.
Pani, która założyła wątek dziękuję za próbę rzetelnej oceny naszego sklepu i obsługi – niejednokrotnie próbowała Pani łagodzić ostre słowa, które padały tu pod naszym adresem. Jeśli poczuła się dziś Pani niewłaściwie potraktowana – przepraszamy z naszej strony – nie było to celowe. Oddanie Pani w „nowe” ręce nie miało na celu urażenia Pani – chodziło o zweryfikowanie wcześniejszego doboru przez inną brafitterkę. Konsultacja osoby trzeciej jest zawsze narzędziem, które pozwala na wychwycenie ewentualnych błędów lub utwierdzenie się w przekonaniu o słuszności wcześniej podjętej decyzji/wyboru.
Życzę wszystkim miłego wieczoru,
Magdalena Piejko, właścicielka () Poznań, brafitterka dobierająca stanik autorce wątku.

Edytowane przez sublime
Czas edycji: 2014-07-12 o 20:27
magdalena_bra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-12, 09:15   #138
201604181004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez magdalena_bra Pokaż wiadomość
Dobry wieczór,
Jestem właścicielką sklepu () Poznań. Odpowiadam w 100% za jakość obsługi w tym sklepie oraz za jej profesjonalizm. Dotarła do mnie informacja o powstałym wątku, który prześledziłam. Standard obsługi w naszym sklepie obejmuje pomiar, ocenę budowy anatomicznej odwiedzającej nas Pani, określenie jej typu biustu. Każda obsługiwana przez nas Klientka jest również oglądana i dotykana (oczywiście po uprzednim zapytaniu, czy możemy sobie na to pozwolić). Standardem jest również sugestia o założeniu bluzki itp. Nie mogę i nie chcę pozwolić sobie tu na personalne odniesienie się do Klientki, która założyła ten wątek, ponieważ wówczas musiałabym odnieść się w sposób bezpośredni do jej budowy, wymiarów itp. – a to wg mnie przekroczyłoby granice dyskrecji, do której zobowiązuje nasz zawód.
W kwestii oferowanej rozmiarówki – jest ona pełna: od rozmiaru 6oB po rozmiar 115M. Ponadto oferujemy różne kroje i modele staników, również uwzględniając różnorodną szerokość fiszbin.
W wątek stworzony przez Panie wkradło się sporo przekłamań, które godzą w dobre imię naszego sklepu. Jest mi przykro, iż szafowanie wyrokami i jednoznacznymi opiniami przyszło Paniom z taką łatwością i bez poparcia w osobistym sprawdzeniu tego, jak pracujemy dla naszych Klientek. Dziękuję wszystkim tym, którzy poddali w wątpliwość jednoznaczność i słuszność krytyki, bo dostrzegłam i te głosy.
W przypadku wątpliwości lub chęci podjęcia polemiki - numer telefonu, pod którym można się ze mną skontaktować znajduje się na poznańskiej stronie sklepu. Zapraszam również do odwiedzin.
Pani, która założyła wątek dziękuję za próbę rzetelnej oceny naszego sklepu i obsługi – niejednokrotnie próbowała Pani łagodzić ostre słowa, które padały tu pod naszym adresem. Jeśli poczuła się dziś Pani niewłaściwie potraktowana – przepraszamy z naszej strony – nie było to celowe. Oddanie Pani w „nowe” ręce nie miało na celu urażenia Pani – chodziło o zweryfikowanie wcześniejszego doboru przez inną brafitterkę. Konsultacja osoby trzeciej jest zawsze narzędziem, które pozwala na wychwycenie ewentualnych błędów lub utwierdzenie się w przekonaniu o słuszności wcześniej podjętej decyzji/wyboru.
Magdalena Piejko, właścicielka () Poznań, brafitterka dobierająca stanik autorce wątku.
Tragedia do kwadratu dobrze ze nie jestem z poznania

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

Ale najbardziej rozbawilo mnie "Klientek" przez duze K w srodku zdania

Edytowane przez sublime
Czas edycji: 2014-07-12 o 20:28 Powód: nazwa sklepu
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-12, 09:49   #139
150f22149d232a15625e38a732d46b6c6e220cbb_63e043022f3b0
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
Tragedia do kwadratu dobrze ze nie jestem z poznania

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

Ale najbardziej rozbawilo mnie "Klientek" przez duze K w srodku zdania

No szacunek musi być!

Takasobie udało Ci się wymienić stanik, po nowych wydarzeniach?
150f22149d232a15625e38a732d46b6c6e220cbb_63e043022f3b0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-12, 09:55   #140
nadijka
Rozeznanie

Nie jestem ekspertką i sugeruję się tylko zdjęciami autorki i własnym doświadczeniem. Dziwię się, że stanik w ogóle nie eksponuje biustu, w sklepie, gdzie ja kupuje biustonosze oprócz dobrania rozmiaru panie pomagają jeszcze dobrać odpowiedni fason - rozmiar rozmiarowi nierówny,to co u mnie ładnie wygląda u innej kobiety o tym samym rozmiarze w ogóle się nie sprawdzi. Nie spotkałam się również z tym,że w jakimś rozmiarze są "tylko"pushupy albo miękkie staniki.U mnie jest tak, że w przypadku braku innego fasonu sprzedawczyni nie wmawia mi, że nie ma,tylko sprowadza rozmiar i fason specjalnie dla mnie, nawet jeśli nie jest pewna, czy po przymierzeniu kupię stanik. W przymierzalni są uniwersalne koszulki, żeby można było zobaczyć, czy biustonosz ładnie leży pod ubraniem. Oprócz tego panie mają aktualne katalogi, bo wiadomo, że nie można mieć dosłownie każdego wariantu z każdej kolekcji, więc można sobie powybierać coś fajnego. Dodam, że mówię o sklepie w małym mieście,a nie ekskluzywnym salonie w stolicy...jestem w stanie zrozumieć brak przyjęcia zwrotu bez metki (nie mówię,że to OK w tym wypadku,ale to jednak często spotykana praktyka,towar musi być pełnowartościowy przy zwrocie), jednak na miejscu sprzedawczyni zaproponowałabym inną rekompensatę -może atrakcyjny rabat na kolejny zakup?
nadijka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-12, 10:13   #141
grubella
BAN stały

Cytat:
Dobry wieczór,
Nasza koleżanka wizażanka wyszła ze sklepu niezadowolona.
Z wcale nie tanim stanikiem, który nie pasuje na jej figurę/budowę, wymiary.
A przecież był dopasowywany przez fachowca w tej dziedzinie.
Korzystniej dla niej byłoby aby powiedzieć jej, że na jej budowę żadnego stanika w tym sklepie nie ma.
Kupiłaby gdzie indziej , może znacznie taniej a z pewnością właściwy rozmiar.

Proponuję w ramach zadośćuczynienia za nieprzyjemności, które ją spotkały w tak renomowanym sklepie , dyskomfort psychiczny i stracony czas
pomyśleć o gratisowym staniku tym razem dobrego rozmiaru.

To będzie najlepszą reklamą firmy.Autorka wątku na pewno o tym fakcie napisze. A wizaż i ten wątek ma mnóstwo czytelniczek.
Bo to co Pani tu napisała mnie jako czytającej nie przekonuje do rzetelności firmy.
Suche, puste słowa , usprawiedliwianie się na siłę. Nawet sugerowanie, o nietypowej budowie autorki. Nieładnie.

Edytowane przez sublime
Czas edycji: 2014-07-12 o 20:30 Powód: nazwa sklepu
grubella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-12, 10:42   #142
chwast
Zakorzenienie

Z odpiętą metką nie wymienią?
No to go zareklamuj.

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Swoją drogą ten wjazd kogoś z tego sklepu na forum to już jest jakaś totalna abstrakcja, teraz to na 200% tam nie polezę jeszcze mnie znajdzie i będzie pisać o nietypowej budowie, tragedia.
Co gorsza może rozpozna mnie w sklepie.

Zeeeero profesjonalizmu. Zero.
chwast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-12, 11:38   #143
siarka40
Szef ds. Wymianek

Autorko, Ty gdzieś pisałaś jaki konkretnie model kupiłaś, czy coś przegapiłam?

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Śniegowa Pokaż wiadomość
Koleżanka z Poznania mówi, ze tam średnio ze sklepami. Avocado jest dobre, ale meeega drogie. Ewentualnie Lawendowe wzgórza
Nie wiem czy istnieje jeszcze Yoshi, ale ja tam zaczynałam, a później przyprowadzałam koleżanki. Poza tym jest Amazonka na Półwiejskiej, sklep z polskimi stanikami z szeroką rozmiarówką w Pasażu Rondo. To tak na szybko.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-12, 12:15   #144
maryanna3
Zakorzenienie

Co za tragiczna firma z tragicznym podejściem do klienta. Przynajmniej już zapamiętam żeby od ONLY HER trzymać się jak najdalej. I sądzę, że nie tylko ja.
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-12, 12:46   #145
Jeannee
Zakorzenienie

Cytat:
No wiesz... różnicę zauważa się właśnie gdy zaczyna się nosić inny stanik;p nie wiem jak byś chciała to zauważyć nosząc ciągle puszapek
To, że chodzę bez stanika po domu, na basen nie mam usztywnianego, w nocy śpię bez? Nie wiem co za problem zauważyć, czy ma się zdeformowane piersi

Nie raz mierzyłam zwykły stanik, ale to nie dla mnie. Czuję się dziwnie
Jeannee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-12, 12:51   #146
coffee
and cigarettes

Cytat:
Napisane przez Grubella
Proponuję w ramach zadośćuczynienia za nieprzyjemności, które ją spotkały w tak renomowanym sklepie , dyskomfort psychiczny i stracony czas
pomyśleć o gratisowym staniku tym razem dobrego rozmiaru.
Z tym że wiesz. Pani brafitterka twierdzi, że ten jest super dobrany, bo Takasobie jest źle zbudowana.

Proponuję firmie OnlyHer (albo przynajmniej oddziałowi w Poznaniu) zatrudnić sobie kogoś od PR, bo ten post wyżej jest śmieszno-straszny.
Dobrze, że nie jestem z Poznania, przynajmniej tam na pewno nie trafię.
coffee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-12, 12:55   #147
201604181004
Konto usunięte

Rzadko zgadzam sie z grubella ale ten post uznaje za wyjatkowo trafny

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-12, 13:02   #148
201708160922
Konto usunięte

Cytat:
Dobry wieczór,
Nie wierze

Edytowane przez Trzepotka
Czas edycji: 2014-07-12 o 20:49 Powód: Nazwa sklepu.
201708160922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-12, 15:50   #149
I am Rock
lokalna gwiazda

Cytat:
Napisane przez coffee Pokaż wiadomość
Z tym że wiesz. Pani brafitterka twierdzi, że ten jest super dobrany, bo Takasobie jest źle zbudowana.

Proponuję firmie OnlyHer (albo przynajmniej oddziałowi w Poznaniu) zatrudnić sobie kogoś od PR, bo ten post wyżej jest śmieszno-straszny.
Dobrze, że nie jestem z Poznania, przynajmniej tam na pewno nie trafię.
Nie zauważyłam, by ktokolwiek twierdził, że takasobie jest źle zbudowana, czy zdeformowana. Bez przesady.
Patrząc na zdjęcia widzę szeroką klatkę z małym biustem. Może rzeczywiście trudno dobrać dla niej biustonosz, tym bardziej, że sama mówi, że zawsze miała je niedopasowane. Też mam rozmiar 75C i w moim przypadku całość wygląda zupełnie inaczej. Moje piersi są zbliżonymi do siebie półkulami i gdybym miała na sobie taki biustonosz jak autorka, to biust wypadłby mi z niego, gdybym się pochyliła. A mój biust wygląda na 2 razy większy.
takasobie, noś ten biustonosz. Skoro go kupiłaś, byłaś zadowolona, piersi ci nie wypadają, dobrze się w nim czujesz i podoba ci się. I biustu ci nie zdeformuje.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-12, 16:25   #150
201604181004
Konto usunięte

Ale ja nie kumam kto jest specem od marketingu. Nasz klient nasz pan, to nie jest sklep warzywny gdzie pani jadzia kupiła marchewkę podgnitą i rozpowiedziała po wsi że jest niefajna. To sklep z drogą bielizną gdzie powinno stworzyć się intymną przyjacielską atmosferę, a gdy wynika taka burza to niezależnie jak to wyszło należy albo grzecznie przemilczeć albo posilić się na schylenie głowy i gratisy i jakąś wazelinę. Bo nie wiem jak nazwać ten post, przypomina mi jakiegoś focha. Klientka jest niezadowolona, od kilkuset postów internauci się produkują, wizaż to nie jest pierwsze lepsze forum, to razem z platformą mało i wielkobiuściastych jakaś tam potęga internetowych for, więc naprawdę wstyd dla mnie tak załatwiać sprawę. Już pomijając czyja jest racja, choć moim zdaniem stoi ona po stronie takiej sobie (bo jeśli klientka jest niezadowolona to coś jest nie tak), to ze strony sklepu który kreuje się na ekskluzywny oczekiwałabym czegoś innego. No ale może zobaczyli skromną studentkę to ją zlali, bo gdyby szafiarka kupowała staniczek to rzecz jasna dostałaby kraton gratisów a pocztą złote fiszbiny
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości