|
|
#121 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Push upy a zniekształcenie piersi
Dziewczyno, nie: "jakos ponosze" tylko uderz z tym do wlascicielki, bo to jest kpina z klienta. Im szybciej sie dowie, co robia jej pracownice tym lepiej rowniez dla niej samej
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#123 |
|
Konto usunięte
|
I tak mi nie zwrócą za stanik, a tak czy siak jest lepszy od tych które miałam wcześniej, więc chyba lepiej jak go będę nosić niż jakby miał leżeć w szafie a ja mialabym zacząć nosić dobry dopiero za jakieś 2 miesiace jak będę miała na kolejny. Ale sprawę i tak zgłoszę. Już napisałam na wątku o stanikach z pytaniem czy wiedzą może czy na Wizażu jest właścicielka sieci Only Her.
Edytowane przez 201605161006 Czas edycji: 2014-07-11 o 16:36 |
|
|
|
#124 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Plus jako wlascicielka moze zdecydowac o zwrocie. To jakie nosilas wczesniej, ze bylo az tak zle :p ?Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#125 |
|
Konto usunięte
|
Skoro mi powiedziały że z odpiętą metką nie wymienią to wiesz... zwłaszcza że jeśli to działa na zasadzie franczyzy to chyba nawet właścicielka nie może im nakazać żeby mi zwróciły, tak mi się wydaje. A też zanim będzie jakaś reakcja ze strony właścicielki a potem sklepu to pewnie miną z 2 tygodnie. Najwyżej jak kupię za ileś tam nowy to ten zostawię sobie tylko do ćwiczeń...
Wcześniej nosiłam z H&M których w ogóle nie dopasowywałam i były jedne za ciasne, drugie za luźne, inne mi nachodziły na piersi jak np. chodziłam po schodach itd. .
Edytowane przez 201605161006 Czas edycji: 2014-07-11 o 16:42 |
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#127 | |
|
and cigarettes
|
Cytat:
W tym samym hamerykańskim Subwayu dołożyli mi do kanapki paprykę, choć wyraźnie mówiłam, że nie chcę. Zwróciłam uwagę, że nie miało być bez (jeszcze zanim dostałam kanapkę do ręki), to pan mi powiedział "you can take it out yourself", bez minimalnego "sorry". Tak to wygląda w świecie z dobrą obsługą. Uogólnienia. |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#129 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- W ogóle mam wątpliwości czy na pewno ten stanik jest dobrany źle... bo one mi mówiły że mam taką klatkę piersiową że nie da się niby lepiej dobrać stanika niż one mi dobrały i że ten co mam na pewno jest dobrze dopasowany... Nie chcę żeby wyszło że się kłócę o coś co mi się nie należy. |
||
|
|
|
#130 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nigdy nic sie nie zmieni w mentalnosci sprzedawcow, jak klientki beda potulnie przyjmowac takie buble. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#131 |
|
niecnotliwa dziewica
|
To jest standardowa odpowiedź "nie da się" jak ktoś czegoś nie umie.
|
#132 |
|
Konto usunięte
|
Ok tak jak mówię, sprawę zgłoszę, ale stanik będę zmuszona nosić najbliższe dni, więc zwracać już nie zamierzam.
|
|
|
|
#133 |
|
Konto usunięte
|
A dlaczego nie zamienilas na 70D ?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#134 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#136 |
|
Konto usunięte
|
Nie, uznałam że skoro na wejściu mi powiedziały że i tak mi nie wymienią ani nie przyjmą zwrotu to nie widziałam sensu, a do tego czułam się tam jak intruz dzisiaj więc chciałam jak najszybciej wyjść.
---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cóż, napisałam do właścicielki sieci, ale i tak z tego co widzę na stronie, jest to na zasadzie franczyzy więc raczej właścicielka sieci nie ma ''pełnej władzy''. |
|
|
|
#137 |
|
Przyczajenie
|
Dobry wieczór,
Jestem właścicielką sklepu () Poznań. Odpowiadam w 100% za jakość obsługi w tym sklepie oraz za jej profesjonalizm. Dotarła do mnie informacja o powstałym wątku, który prześledziłam. Standard obsługi w naszym sklepie obejmuje pomiar, ocenę budowy anatomicznej odwiedzającej nas Pani, określenie jej typu biustu. Każda obsługiwana przez nas Klientka jest również oglądana i dotykana (oczywiście po uprzednim zapytaniu, czy możemy sobie na to pozwolić). Standardem jest również sugestia o założeniu bluzki itp. Nie mogę i nie chcę pozwolić sobie tu na personalne odniesienie się do Klientki, która założyła ten wątek, ponieważ wówczas musiałabym odnieść się w sposób bezpośredni do jej budowy, wymiarów itp. – a to wg mnie przekroczyłoby granice dyskrecji, do której zobowiązuje nasz zawód. W kwestii oferowanej rozmiarówki – jest ona pełna: od rozmiaru 6oB po rozmiar 115M. Ponadto oferujemy różne kroje i modele staników, również uwzględniając różnorodną szerokość fiszbin. W wątek stworzony przez Panie wkradło się sporo przekłamań, które godzą w dobre imię naszego sklepu. Jest mi przykro, iż szafowanie wyrokami i jednoznacznymi opiniami przyszło Paniom z taką łatwością i bez poparcia w osobistym sprawdzeniu tego, jak pracujemy dla naszych Klientek. Dziękuję wszystkim tym, którzy poddali w wątpliwość jednoznaczność i słuszność krytyki, bo dostrzegłam i te głosy. W przypadku wątpliwości lub chęci podjęcia polemiki - numer telefonu, pod którym można się ze mną skontaktować znajduje się na poznańskiej stronie sklepu. Zapraszam również do odwiedzin. Pani, która założyła wątek dziękuję za próbę rzetelnej oceny naszego sklepu i obsługi – niejednokrotnie próbowała Pani łagodzić ostre słowa, które padały tu pod naszym adresem. Jeśli poczuła się dziś Pani niewłaściwie potraktowana – przepraszamy z naszej strony – nie było to celowe. Oddanie Pani w „nowe” ręce nie miało na celu urażenia Pani – chodziło o zweryfikowanie wcześniejszego doboru przez inną brafitterkę. Konsultacja osoby trzeciej jest zawsze narzędziem, które pozwala na wychwycenie ewentualnych błędów lub utwierdzenie się w przekonaniu o słuszności wcześniej podjętej decyzji/wyboru. Życzę wszystkim miłego wieczoru, Magdalena Piejko, właścicielka () Poznań, brafitterka dobierająca stanik autorce wątku. Edytowane przez sublime Czas edycji: 2014-07-12 o 20:27 |
|
|
|
#138 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dobrze ze nie jestem z poznania---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Ale najbardziej rozbawilo mnie "Klientek" przez duze K w srodku zdania
Edytowane przez sublime Czas edycji: 2014-07-12 o 20:28 Powód: nazwa sklepu |
|
|
|
|
#139 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
!Takasobie udało Ci się wymienić stanik, po nowych wydarzeniach? |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#140 |
|
Rozeznanie
|
Nie jestem ekspertką i sugeruję się tylko zdjęciami autorki i własnym doświadczeniem. Dziwię się, że stanik w ogóle nie eksponuje biustu, w sklepie, gdzie ja kupuje biustonosze oprócz dobrania rozmiaru panie pomagają jeszcze dobrać odpowiedni fason - rozmiar rozmiarowi nierówny,to co u mnie ładnie wygląda u innej kobiety o tym samym rozmiarze w ogóle się nie sprawdzi. Nie spotkałam się również z tym,że w jakimś rozmiarze są "tylko"pushupy albo miękkie staniki.U mnie jest tak, że w przypadku braku innego fasonu sprzedawczyni nie wmawia mi, że nie ma,tylko sprowadza rozmiar i fason specjalnie dla mnie, nawet jeśli nie jest pewna, czy po przymierzeniu kupię stanik. W przymierzalni są uniwersalne koszulki, żeby można było zobaczyć, czy biustonosz ładnie leży pod ubraniem. Oprócz tego panie mają aktualne katalogi, bo wiadomo, że nie można mieć dosłownie każdego wariantu z każdej kolekcji, więc można sobie powybierać coś fajnego. Dodam, że mówię o sklepie w małym mieście,a nie ekskluzywnym salonie w stolicy...jestem w stanie zrozumieć brak przyjęcia zwrotu bez metki (nie mówię,że to OK w tym wypadku,ale to jednak często spotykana praktyka,towar musi być pełnowartościowy przy zwrocie), jednak na miejscu sprzedawczyni zaproponowałabym inną rekompensatę -może atrakcyjny rabat na kolejny zakup?
|
|
|
|
#141 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Z wcale nie tanim stanikiem, który nie pasuje na jej figurę/budowę, wymiary. A przecież był dopasowywany przez fachowca w tej dziedzinie. Korzystniej dla niej byłoby aby powiedzieć jej, że na jej budowę żadnego stanika w tym sklepie nie ma. Kupiłaby gdzie indziej , może znacznie taniej a z pewnością właściwy rozmiar. Proponuję w ramach zadośćuczynienia za nieprzyjemności, które ją spotkały w tak renomowanym sklepie , dyskomfort psychiczny i stracony czas pomyśleć o gratisowym staniku tym razem dobrego rozmiaru. To będzie najlepszą reklamą firmy.Autorka wątku na pewno o tym fakcie napisze. A wizaż i ten wątek ma mnóstwo czytelniczek. Bo to co Pani tu napisała mnie jako czytającej nie przekonuje do rzetelności firmy. Suche, puste słowa , usprawiedliwianie się na siłę. Nawet sugerowanie, o nietypowej budowie autorki. Nieładnie. Edytowane przez sublime Czas edycji: 2014-07-12 o 20:30 Powód: nazwa sklepu |
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Z odpiętą metką nie wymienią?
No to go zareklamuj. ![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Swoją drogą ten wjazd kogoś z tego sklepu na forum to już jest jakaś totalna abstrakcja, teraz to na 200% tam nie polezę Co gorsza może rozpozna mnie w sklepie. Zeeeero profesjonalizmu. Zero. |
|
|
|
#143 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Autorko, Ty gdzieś pisałaś jaki konkretnie model kupiłaś, czy coś przegapiłam?
---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Co za tragiczna firma z tragicznym podejściem do klienta. Przynajmniej już zapamiętam żeby od ONLY HER trzymać się jak najdalej. I sądzę, że nie tylko ja.
|
|
|
|
#145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie raz mierzyłam zwykły stanik, ale to nie dla mnie. Czuję się dziwnie
|
|
|
|
|
#146 | |
|
and cigarettes
|
Cytat:
Proponuję firmie OnlyHer (albo przynajmniej oddziałowi w Poznaniu) zatrudnić sobie kogoś od PR, bo ten post wyżej jest śmieszno-straszny. Dobrze, że nie jestem z Poznania, przynajmniej tam na pewno nie trafię. |
|
|
|
|
#147 |
|
Konto usunięte
|
Rzadko zgadzam sie z grubella ale ten post uznaje za wyjatkowo trafny
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#148 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2014-07-12 o 20:49 Powód: Nazwa sklepu. |
|
|
|
|
#149 | |
|
lokalna gwiazda
|
Cytat:
Patrząc na zdjęcia widzę szeroką klatkę z małym biustem. Może rzeczywiście trudno dobrać dla niej biustonosz, tym bardziej, że sama mówi, że zawsze miała je niedopasowane. Też mam rozmiar 75C i w moim przypadku całość wygląda zupełnie inaczej. Moje piersi są zbliżonymi do siebie półkulami i gdybym miała na sobie taki biustonosz jak autorka, to biust wypadłby mi z niego, gdybym się pochyliła. A mój biust wygląda na 2 razy większy. takasobie, noś ten biustonosz. Skoro go kupiłaś, byłaś zadowolona, piersi ci nie wypadają, dobrze się w nim czujesz i podoba ci się. I biustu ci nie zdeformuje. |
|
|
|
|
#150 |
|
Konto usunięte
|
Ale ja nie kumam kto jest specem od marketingu. Nasz klient nasz pan, to nie jest sklep warzywny gdzie pani jadzia kupiła marchewkę podgnitą i rozpowiedziała po wsi że jest niefajna. To sklep z drogą bielizną gdzie powinno stworzyć się intymną przyjacielską atmosferę, a gdy wynika taka burza to niezależnie jak to wyszło należy albo grzecznie przemilczeć albo posilić się na schylenie głowy i gratisy i jakąś wazelinę. Bo nie wiem jak nazwać ten post, przypomina mi jakiegoś focha. Klientka jest niezadowolona, od kilkuset postów internauci się produkują, wizaż to nie jest pierwsze lepsze forum, to razem z platformą mało i wielkobiuściastych jakaś tam potęga internetowych for, więc naprawdę wstyd dla mnie tak załatwiać sprawę. Już pomijając czyja jest racja, choć moim zdaniem stoi ona po stronie takiej sobie (bo jeśli klientka jest niezadowolona to coś jest nie tak), to ze strony sklepu który kreuje się na ekskluzywny oczekiwałabym czegoś innego. No ale może zobaczyli skromną studentkę to ją zlali, bo gdyby szafiarka kupowała staniczek to rzecz jasna dostałaby kraton gratisów a pocztą złote fiszbiny
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:23.

.