Ciążowe brzuszki w śnie i na jawie, wspieramy się stale w tej słusznej sprawie! - III - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-15, 08:47   #121
soniuska
Zakorzenienie

Dot.: Ciążowe brzuszki w śnie i na jawie, wspieramy się stale w tej słusznej sprawie!

Aneczko dziekuje

Dorota
Kocuro
Meliska

dziekuje za zyczeniaa!

Wyslane z Samsunga Galaxy S3
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 08:52   #122
Ewunia_01
Wtajemniczenie

Dot.: Ciążowe brzuszki w śnie i na jawie, wspieramy się stale w tej słusznej sprawie!

Cytat:
Napisane przez Guerka Pokaż wiadomość
Aniu jeszcze nic nie jest przesądzone, może akurat będzie odpowiedź pozytywna
A co do zęba to współczuję
Ewunia spróbuję tak zrobić, mam nadzieję ze nie padnę zanim tz przyjdzie z pracy

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Trzymam za dziewczyny. Musi się którejś udać mi osobiście dałoby mi takiego pozytywnego kopniaka i jeszcze większą nadzieję ze mi też sie w końcu uda
Nie możesz kawę wypij ale na męża czekaj ja z moim wstawałam mi 6:30 zeby było rano

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Aneczko dziekuje

Dorota
Kocuro
Meliska

dziekuje za zyczeniaa!

Ode mnie też najlepsze życzenia
Ewunia_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 09:01   #123
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość

Kordelka - wiem co przeżywałaś,my spaliśmy u znajomych wczoraj bo chłopaki szli na stadion olimpijski mecz oglądać i ogólnie nocka z głowy,bo Szwaby tak szalała po wygranej,że szok! Petardy wszystko było,a o 5 do pracy....
Kordelka, to może z nami 23 zatestujesz?

(
Mam zamiar testowac 27. Nie gwarantuje, ze nie zmienie zdania, ale jakna razie taki plan.
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 09:02   #124
ANNASAR
Zakorzenienie

Cytat:
Aneczko dziekuje

Dorota
Kocuro
Meliska

dziekuje za zyczeniaa!

Wszystkiego najlepszego Soniu

LIA
18.12.2014
ANNASAR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 09:02   #125
_Aniutka_
Rozeznanie

Aneczko spokojnej podrozy, bardzo udanego odpoczynku i szczesliwego powrotu bedziemy tesknic

Aniu annasar zab to masakra a za kredyt moi znajomi tak mieli, ze szykowala im sie odmowa prawdopodobnie i zadz do banku jeszcze przed decyzja i powiedzielu, ze jak bank nie jest zdecydowany to oni rezygnuja tutaj i skladaja do innego papiery, bo dostali lepsza oferte. I co?! Raz dwa decyzja pozytywna byla
Stary 2014-07-15, 09:03   #126
Guerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Aneczko dziekuje

Dorota
Kocuro
Meliska

dziekuje za zyczeniaa!

Sonia, spełnienia wszystkich marzeń
Stary 2014-07-15, 09:08   #127
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Ewunia_01 Pokaż wiadomość
Jestem
Wróciliśmy przed chwilą, mąż pojechał jeszcze do firmy a ja muszę rozpakować nas i lecimy się kąpać z maleństwem
Chwilkę usiadłam poczytać co u was
Przed obiadem brzuch mnie dość mocno rozbolał! taki ból jak przy # i się strasznie zestresowałam chodziłam sprawdzać czy nie plamię. Na szczęście chwile to trwało i juz jest wszystko ok.
U mnie chyba humorki sie zaczynają bo ryczeć bez powodu mi się chce

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

Zapisałam się do gina na 25.07
Ale mam stracha
No i babeczka z rejestracji się zapytała co słychać to się pochwaliłam

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

Dziewczyna z marcówek ma dwa serduszka czyli bliźnięta
I małego synka ale my matki jesteśmy wspaniałe wiec ze wszystkim sobie poradzimy
Ja bym chciała mieć parkę albo dwie córeczki bliźniaczki dwóch chłopców chyba nie, bo z dwoma rozrabiakami to juz trudniej
Witaj, mam nadzieje, ze cos zobaczysz.
Znamlaske co ma bliznieta i o rok starszego synka i to sami chlopcy.
Nie zgodze sie z tym, ze chlopcy to rozrabiali, a dziewczynki aniolki, roznie to bywa.

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Koliberku, super wieści!!! oby tak dalej! nawet nie wiesz jak się cieszę

W ogóle ciążóweczki - chodzicie na wizyty same czy z TŻ-tami?
Ja zawsze chodzilam z tztem(no ze 2 razy bylam z tesciem, ale oczywiscie do gabinetu nie wchodzil ).Duze znaczenie mialo to, ze sama to nie mialam jak dojechac i kiepsko z dogadywaniem sie.

Najsmieszniejsze jest to, ze na ostatnio wizyte chcialam, zeby mnie podrzucil w drodze do pracy a potem wrocic teksowka, ale tz sie nie zgodzil i zalatwil mi swojego tate jako transport. I akurat wtedy zaczelam rodzic, jakbym pojechala sama to bym zawalu dostala.
Stary 2014-07-15, 09:09   #128
Ewunia_01
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Mam zamiar testowac 27. Nie gwarantuje, ze nie zmienie zdania, ale jakna razie taki plan.
A Ty nie masz terminu @ na 20.07???

Cierpliwa jesteś ja bym nigdy nie wytrzymała tyle w niepewności
Ale u mnie jak nie ma @ w terminie to na bank jest ciaza do tej pory tak było
Stary 2014-07-15, 09:10   #129
_Aniutka_
Rozeznanie

Soniu wszystkiego najlepszego II najszybciej

Zanetka nad mozie jedziemy

Ewuniu to moze na chlopczyka takie dobre samopoczucie?

Aniu koliberku jeszcze raz gratulacje synkowe super, ze wszystko dobrze

Za testujace jutro ogrooooomne kciuki nowy watek, nowe ciazoweczki wierze w to mocno

Dla wszystkich i

Ja sie nie moglam dobudzic dzisiaj... chyba po wczorajszym wieczorze namietnym mnie jeszcze trzyma

W ogole mialam sen, ze z siostra chodzilysmy po wielkim sklepie i ogladalysmy takue fajne spodnie jakby koronkowe i przed 8 siostra dzwoni jaki kolor chce spodni, bo znalazla jakues fajne i chce mi kupic tylko pumpy a nie koronki hihi ale sie smialam
Stary 2014-07-15, 09:11   #130
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez 7koliberek7 Pokaż wiadomość
wlasnie wrocilam z polowkowego...potwierdzil i ze chhlopak moj maz nie dowiierzal i kilka razy mowil lekarce zeby jeszcze raz sprawdzila zeby pomylki nie bylo...maluszek jest jak to okreslila lekarka "okazem zdrowia" popatrzyla na brzuch mojego meza i powiedziala ze chyba po tatusiu jest tak najedzony od glowki do tylka ma 20 cm i wazy 380g, na usg sobie spal...lekarka probowala go obudzic ale mial ja gdzies i dalej spal w najlepsze...polozenie juz zmienil na glowkowe, i podobno jest bardzo wtulony we mnie...
To super, jak slodko
Stary 2014-07-15, 09:11   #131
ANNASAR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Aniutka_ Pokaż wiadomość

Aneczko spokojnej podrozy, bardzo udanego odpoczynku i szczesliwego powrotu bedziemy tesknic

Aniu annasar zab to masakra a za kredyt moi znajomi tak mieli, ze szykowala im sie odmowa prawdopodobnie i zadz do banku jeszcze przed decyzja i powiedzielu, ze jak bank nie jest zdecydowany to oni rezygnuja tutaj i skladaja do innego papiery, bo dostali lepsza oferte. I co?! Raz dwa decyzja pozytywna byla
Ja poczekam do piatku ,nie jestem taka smiala

LIA
18.12.2014
ANNASAR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 09:11   #132
Meliska86
Wtajemniczenie

Taka siostra to skarb
Córcia
Meliska86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 09:15   #133
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Guerka Pokaż wiadomość
Witam sie i ja
Meliska fajnie ze wypoczęłaś. Może namówię mojego tz na taki wypad
Dorotko to calkiem dobry pomysl z tymi kosmetykami. Czesto widzę na mieście dziewczyny tak 6-7 miesiąc jak kupują juz np pampersy albo oliwki, kremy, pudry itd.
Znajac siebie pewnie wpadlabym w szał zakupowy dla dzieciaczka
Jeśli chodzi o wózki, to ja nie mam nic sprecyzowanego co mi sie podoba, a co nie. Napewno nie chcialabym takiego jaki ma sasiadka z dolu. Ciemny, szary, mały i wogule jakiś taki dziwny bleeee[COLOR="Silver"]
ja kosmetyki to jakis miesiac przed porodem kupowalam.
A reszte rzeczy mialam juz w czwartym miesiacu(ciuszki, posciel, materaz, przewijaki itp).Dlatego, ze chcialam kupic w Polsce, w Niemczech kosztowalo by to 3 razy wiecej, a akurat byly swieta i mial kto te rzeczy przywiesc, wiec kupilam zdalnie, na allegro(przyszly do tesciowej).
Stary 2014-07-15, 09:15   #134
kocuro88
Zakorzenienie

Ewuniu Ty to masz szczęście
chciałybyśmy tak jak Ty rach ciach i w ciąży

i zapomniałam co miałam jeszcze napisać.
Ja mam pamięc dobrą ale krótką
Stary 2014-07-15, 09:16   #135
Ewunia_01
Wtajemniczenie

Cytat:
Witaj, mam nadzieje, ze cos zobaczysz.
Znamlaske co ma bliznieta i o rok starszego synka i to sami chlopcy.
Nie zgodze sie z tym, ze chlopcy to rozrabiali, a dziewczynki aniolki, roznie to bywa.

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Ja zawsze chodzilam z tztem(no ze 2 razy bylam z tesciem, ale oczywiscie do gabinetu nie wchodzil ).Duze znaczenie mialo to, ze sama to nie mialam jak dojechac i kiepsko z dogadywaniem sie.

Najsmieszniejsze jest to, ze na ostatnio wizyte chcialam, zeby mnie podrzucil w drodze do pracy a potem wrocic teksowka, ale tz sie nie zgodzil i zalatwil mi swojego tate jako transport. I akurat wtedy zaczelam rodzic, jakbym pojechala sama to bym zawalu dostala.
Ale ogólnie dziewczynki są inne, nawet jesli rozrabiary, ja sobie w ogóle nie wyobrażam mieć samych chłopców jakos tak, za to dziewczynki mogłabym mieć nawet i 4 lub wiecej Od zawsze wiedziałam ze chcę mieć córeczkę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-15, 09:17   #136
kocuro88
Zakorzenienie

a wogole to ostatnio dziewczyny macie jakieś sny prorocze itp.
Co jutro przewidujecie??
Stary 2014-07-15, 09:21   #137
Ewunia_01
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _Aniutka_ Pokaż wiadomość
Soniu wszystkiego najlepszego II najszybciej

Zanetka nad mozie jedziemy

Ewuniu to moze na chlopczyka takie dobre samopoczucie?

Aniu koliberku jeszcze raz gratulacje synkowe super, ze wszystko dobrze

Za testujace jutro ogrooooomne kciuki nowy watek, nowe ciazoweczki wierze w to mocno

Dla wszystkich i

Ja sie nie moglam dobudzic dzisiaj... chyba po wczorajszym wieczorze namietnym mnie jeszcze trzyma

W ogole mialam sen, ze z siostra chodzilysmy po wielkim sklepie i ogladalysmy takue fajne spodnie jakby koronkowe i przed 8 siostra dzwoni jaki kolor chce spodni, bo znalazla jakues fajne i chce mi kupic tylko pumpy a nie koronki hihi ale sie smialam
Mówisz? na chłopca mam przeczucie, ale co bedzie to sie okaże
Moze ta ciąża ma być dla mnie łaskawsza podobno tak jest ze każda jest inna, ale po przejściach w pierwszej nie mogłabym uwierzyć w to ze ciaza moze być łagodna w pierwszym trym
Stary 2014-07-15, 09:23   #138
kordelka85
BAN stały

Cytat:
A Ty nie masz terminu @ na 20.07???

Cierpliwa jesteś ja bym nigdy nie wytrzymała tyle w niepewności
Ale u mnie jak nie ma @ w terminie to na bank jest ciaza do tej pory tak było
Mam.@ moze sie spoznic wiec dam jej troche czasu.
No i tego 27 moge byc prawie pewna wyniku.Nie wiem jakas spokojna jestem i mi sie nie piekli, czy sie dowiem pare dni w te, pare we wte.
Moge zmienic zdanie.
Stary 2014-07-15, 09:23   #139
Ewunia_01
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kocuro88 Pokaż wiadomość
a wogole to ostatnio dziewczyny macie jakieś sny prorocze itp.
Co jutro przewidujecie??
Meliska moim zdaniem na pewno nam sie pochwali dwoma kreseczkami i Justyna też Agolandia ciezko powiedzieć ale mam nadzieje ze rowniez
Dziewczyny jutro testujace ile jutro bedzie dpo???

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-15, 09:28   #140
Meliska86
Wtajemniczenie

mam nadzieje, że juto jakieś pozytywy będą

Ewunia jak tam ząbki małej?

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

wy tak we mnie wierzycie a ja w siebie w ogóle zapewne was rozczaruje no ale cieszę się ze jesteście takie kochane
już jestem nastawiona na te jakieś badania, drożności leki i wogole cholernie się boję.
Córcia
Stary 2014-07-15, 09:30   #141
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Mówisz? na chłopca mam przeczucie, ale co bedzie to sie okaże
Moze ta ciąża ma być dla mnie łaskawsza podobno tak jest ze każda jest inna, ale po przejściach w pierwszej nie mogłabym uwierzyć w to ze ciaza moze być łagodna w pierwszym trym
Bomasz juz dziecko i musisz sie nim zajmowac, musisz dawac rade wiec dlatego ciaza laskawsza..
Ja na to licze, najgorzej sie boje pobytu w szpitalu. Bo tutaj z byle powodu potrafia ciezarna zatrzyma na pare dni.
Raz mnie bolalo podbrzusze, akurat lekarka miala urlop wiec pojechalismy na IP, porobili badania, nic nie znalezli powaznego, macica uciska na narzady wewnetrzne i bolalo bedzie, zalecili paracetamol jak bardzoo, ale i tak 4 dni lezalam w szpitalu tak na wszelki wypadek.
W pierwszej ciiazy to nawet mi bylo rybka, moglam tam caly czas byc bo taki hotel z calodobowa odsluga i dobre zarcie (heheheh), ale teraz nie mialabym z kim malego zostawic.Maz musi sobie zaoszczedzic urlop jak pojde rodzic.

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Soniusia najlepszego
Stary 2014-07-15, 09:43   #142
kocuro88
Zakorzenienie

Meliska musi Ci się udać!!! Trzymam mocno kciuki!!

Za wszystkie testujące jutro trzymam
Stary 2014-07-15, 09:59   #143
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Bomasz juz dziecko i musisz sie nim zajmowac, musisz dawac rade wiec dlatego ciaza laskawsza..
Ja na to licze, najgorzej sie boje pobytu w szpitalu. Bo tutaj z byle powodu potrafia ciezarna zatrzyma na pare dni.
Raz mnie bolalo podbrzusze, akurat lekarka miala urlop wiec pojechalismy na IP, porobili badania, nic nie znalezli powaznego, macica uciska na narzady wewnetrzne i bolalo bedzie, zalecili paracetamol jak bardzoo, ale i tak 4 dni lezalam w szpitalu tak na wszelki wypadek.
W pierwszej ciiazy to nawet mi bylo rybka, moglam tam caly czas byc bo taki hotel z calodobowa odsluga i dobre zarcie (heheheh), ale teraz nie mialabym z kim malego zostawic.Maz musi sobie zaoszczedzic urlop jak pojde rodzic.

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Soniusia najlepszego
dziekuje;*

no wlassnie kciuki za 3 muszkieterow!
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 10:14   #144
ksuwka
Zadomowienie

Witajcie!

Trzymam kciuki za jutrzejsze testowanko. Muszą być II kreski

Soniu, wszystkiego najlepszego

Karolcia, śniłaś mi się dzisiaj

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Aniu (Koliberku) gratuluję syna , śliczne te zdjątka z usg
ksuwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 10:18   #145
Meliska86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ksuwka Pokaż wiadomość
Witajcie!

Trzymam kciuki za jutrzejsze testowanko. Muszą być II kreski

Soniu, wszystkiego najlepszego

Karolcia, śniłaś mi się dzisiaj

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Aniu (Koliberku) gratuluję syna , śliczne te zdjątka z usg
ooooo a co Ci się sniło
Córcia
Stary 2014-07-15, 10:19   #146
ksuwka
Zadomowienie

że do mnie przyjechałaś z mężem
Stary 2014-07-15, 10:22   #147
Meliska86
Wtajemniczenie

heheh to dobrze, że nic strasznego
może kiedyś do Ciebie przyjadę
Córcia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-15, 10:24   #148
ksuwka
Zadomowienie

Zapraszam
Stary 2014-07-15, 10:38   #149
Meliska86
Wtajemniczenie

ale tu dzisiaj cisza
Córcia
Stary 2014-07-15, 10:39   #150
kasica_89
Raczkowanie

witajcie kochane
ale się rozpisałyście nie było mnie z rana bo zdawałam egzamin ze służby przygotowawczej, ale najważniejsze, że zdane, pochwalę się a co

kocuro88 eee tam nie myśl, że popsujesz, może akurat będziesz miała piekny preznt pourodzinowy to ja też mogę z wami testować 24
i proszę mi tutaj nie mówić, że się nie udało, wiara czyni cuda
i udanego buszowania po sklepach kochana

Meliska86 za testowanko, oby jutro był szczęśliwy dzień
chyba się przejadę do tego energylandu, jak tak pozytywnie byłaś zaskoczona

hehe kochana, nic nie szkodzi, że bezpośrednio takiego stwierdzenia użył mój lekarz, dzień po owulacji jak byłam na wizycie tzn. jednym słowem, że jest się takim miękkim w środku, pulchnym hehe ciężko to tak opisać słowami, w każdym bądź razie przy aplikowaniu luteiny dopochwowo kazał to obserwować bo podobno przy implantacji i potem w ciąży obserwuje się coś takiego, ale nie zawsze zresztą w trakcie z tz też czuję jakoś tak gładko, miekko, ciężko opisać

a rynek wrocławski zresztą kocham cały wrocław, nawet sesję poślubną tam mieliśmy

ej no, a gdzie siła podświadomości i pozytywne nastawienie, to najważniejsze, głowa do góry, a nie nastawianie się na jakieś badania, drożności itp
aneczka2238 wypoczywajcie i bawcie się udanego wypadu

ANNASAR ojeja jeja to niedobrze, będziecie składali jeszcze do innych banków?

Aniutkataka siostra to skarb my też jedziemy nad morze, kiedy i gdzie planujecie?

ja chyba też już straciłam nadzieję i raczej pogodziłam się, że ten cykl idzie na straty bo po owu tempka na poziomie 36,8-37,0, a dzisiaj 5 dni po owu w 21 dc spadek tempki na 36,5

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości