|
|
#121 |
|
Placuszek racuszek
|
Dot.: Tyłki wielkie mamy i o życiu rozmawiamy!
wydaje mi sie,ze programow jest tak duzo ile trenerow, a cwiczenia sa w miare podobne
ja mieszam programy ewy ch. z mel b i tiffany, wedle uznania oprocz efektow, to tez w sumie dla mnie niezla zabawa kiedys probowalam robic ciezarki z butelek z woda i robic wymachy, ale szybko sie przekonalam,ze takimi cwiczeniami swiata nie podbije..szybko mi sie to znudzilo, a ramiona mialam dalej jak roladki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Lepiej kupic ciezarki
1 i 2 kg. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#123 |
|
Placuszek racuszek
|
No, mysle, ze kazdy znalazlby jakis sposob dla siebie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#124 |
|
Konto usunięte
|
Na nasze dupki polecam przysiady jakie są na stronie FitnessBlender
mają dwa filmiki "100 rep squat challenge" gdzie jest 10 wariacji przysiadow więc wszystkie mięśnie pracują po miesiącu pośladki są nieźle podniesione, po kilku miesiącach w ogóle bajka. A teraz robię 15 minut zaawansowanych ćwiczeń na pośladki xD są na kanale GymRa na YT, będę na kompie to dam linki
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj grzeczne śniadanko, bo koktajl z 3/4 banana, 3 łyżek kaszy kukurydzianej, 100 ml mleka z kakao i miodem. Szkoda tylko, że go jeszcze nie wypiłam.
Na obiad szykuje się właśnie krem z kalafiora, więc też delikatnie. Żebym tylko do wieczora wytrwała.
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
EdizA, troche malo mi sie wydaje tego jedzenia, malo kalorii...
chyba, ze z goraca nie chce Ci sie jesc :pWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#127 |
|
Placuszek racuszek
|
ja bym sobie chetnie koktajl zrobila..kurcze, musze kupic w koncu blender
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niska jestem, w tym momencie pracuję więcej na siedząco niż fizycznie, ćwiczę sporadycznie, więc nie potrzebuję aż tyle jeść, tym bardziej, że czasami mam wrażenie, że mój organizm pochłania kalorie nawet z powietrza.
|
|
|
|
|
#129 |
|
Konto usunięte
|
Ramiona.
![]() I cóż pan zrobisz? Nic pan nie zrobisz. Macie jakieś cudowne ćwiczenia na ramiona? Mam w domu i karimatę do ćwiczeń, i ciężarki, i skakankę i nawet hula hop. I kolekcję płyt z ćwiczeniami. I co z tego, skoro samo posiadanie tych rzeczy nie pomaga w rzeźbieniu sylwetki.
|
|
|
|
#130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak przy braku aktywnosci fizycznej jesz nie mniej niz BMR to dobrze, o to chodzi moje BMR to ponad 1600 kcal, a to tylko kalorie, ktore organizm spala na dzialanie. Akurat niespecjalnie sie ruszam, wiec wystarcza.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#131 |
|
Placuszek racuszek
|
maaatko, w taki upal najchetniej bym jadla same chlodniki
apetyt faktycznie jest mniejszy, ale tez jak sie cwiczy, to czlowiek poci sie jak swinka ;|Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#132 |
|
Zadomowienie
|
Ja dziś na śniadanko miałam kasze kuskus z przyprawą do kurczaka [ nie chciało mi sie szukać soli
], z pomidorem i szczyporkiem - lenistwo ![]() Jestem ciekawa jak mi organizm zareaguje bo pierwszy raz ją jadłam ![]() Mam wymieszane płatki górskie,jagody goji itd - tzw. zdrowe śniadanie ale jakoś sie do niego nie pale, bo później jestem troche zamulona,a szukam śniadania które będzie lekkie,sycące i dające kopa ale może to kwestia mleka - poszukam kokosowego lub migdałowego
|
#133 |
|
Placuszek racuszek
|
ewa, widze, ze szukasz tego co ja :| nienawidze uczucia zamulenia po posilku, szczegolnie rano.. na razie ratuje sie pomidorem w salatce albo na kanapkach, eksperymentuje z jogurtem greckim itd. ale to nie to jeszcze
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#134 |
|
Konto usunięte
|
Aha.
![]() Pisałyście, że mierzycie te swoje biodra w jakichś dziwnych miejscach. ![]() Ja mierzę tak jak jest zaznaczone na TYM ZDJĘCIU. |
|
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest ciezkie, a migdalowe mozesz zrobic - wiekszosc kartonowych ma cukier i kosztuje krocie no i migdalowe nie jest takie lekkie jak ryzowe. [1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;47311351]Aha. ![]() Pisałyście, że mierzycie te swoje biodra w jakichś dziwnych miejscach. ![]() Ja mierzę tak jak jest zaznaczone na TYM ZDJĘCIU.[/QUOTE] Ja troche nizej, bo nizej mam najbardziej wystajace miejsce. Po prostu wez pomierz sie w kilku miejscach i tam gdzie masz najwiekszy wynik to jest to miejsce i tam pozniej mierz.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#136 |
|
Placuszek racuszek
|
ja mierze po prostu tam gdzie wychodzi mi najszerzej
akurat jest to miejsce, gdzie mam zaznaczone kosci wiec tam mierzeWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#137 |
|
Konto usunięte
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;47311184]Ramiona.
![]() I cóż pan zrobisz? Nic pan nie zrobisz. Macie jakieś cudowne ćwiczenia na ramiona? Mam w domu i karimatę do ćwiczeń, i ciężarki, i skakankę i nawet hula hop. I kolekcję płyt z ćwiczeniami. I co z tego, skoro samo posiadanie tych rzeczy nie pomaga w rzeźbieniu sylwetki. [/QUOTE]Ja w sumie teraz ćwiczę tylko po to żeby ujędrniać i podnosić tyłek, bo odkryłam W KOŃCU ( ) że chudnie się od diety a nie ćwiczeń xD Dla motywacji oglądam sobie zdjęcia zgrabnych wyćwiczonych tyłków i ruszam na matę ćwiczyć ![]() Filmiki o których mówiłam ![]() https://www.youtube.com/watch?v=mGvz...lZ9IdT&index=8 <-- przysiady https://www.youtube.com/watch?v=mRuB...Z9IdT&index=35 <-- zaawansowane poślady |
|
|
|
#138 |
|
Konto usunięte
|
Nie wiem, czy wiecie, ale, żeby przyśpieszyć spalanie tłuszczu z okolic brzucha trzeba włączyć do codziennej diety ok. 20- 25 gr. migdałów. Takich zwykłych, w brązowej skórce.
Zawarte w nich nienasycone kwasy tłuszczowe i coś tam jeszcze przyśpieszają spalanie tłuszczu. Na mnie zadziałało. Chociaż może to to, że najszybciej i najłatwiej jest mi zrzucić tłuszczyk z brzucha właśnie. Mój sposób to dużo błonnika, NNKT czyli warzywka, kasze, orzechy i jajka.
|
|
|
|
#139 |
|
Konto usunięte
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;47314185]Nie wiem, czy wiecie, ale, żeby przyśpieszyć spalanie tłuszczu z okolic brzucha trzeba włączyć do codziennej diety ok. 20- 25 gr. migdałów. Takich zwykłych, w brązowej skórce.
Zawarte w nich nienasycone kwasy tłuszczowe i coś tam jeszcze przyśpieszają spalanie tłuszczu. Na mnie zadziałało. Chociaż może to to, że najszybciej i najłatwiej jest mi zrzucić tłuszczyk z brzucha właśnie. Mój sposób to dużo błonnika, NNKT czyli warzywka, kasze, orzechy i jajka. [/QUOTE]Wooow serio? 20g to ile, garść? serio to coś przyśpiesza? Ja też jem dużo jajek, słonecznika, warzyw. Chleb też ale staram się ograniczać
|
|
|
|
#140 |
|
Konto usunięte
|
Wyczytałam to kilka lat temu w jakiejś gazecie o zdrowiu.
![]() Miałam wtedy okres intensywnego odchudzania, udało mi się wtedy schudnąć dużo i szybko. A dzięki nawykom jakich wtedy nabrałam, i wiedzy jaką zdobyłam udało mi się uniknąć efektu jojo, a to juz z 5 lat będzie. Ostatnio tylko mi parę kilo przybyło, ale to wina tarczycy a nie diety. Już z tym walczę.
|
|
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie BMR to 1300 kcal, więc sama rozumiesz, że poszaleć nie mogę. |
|
|
|
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Orbitrek uwielbiam ![]() [1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;47314185]Nie wiem, czy wiecie, ale, żeby przyśpieszyć spalanie tłuszczu z okolic brzucha trzeba włączyć do codziennej diety ok. 20- 25 gr. migdałów. Takich zwykłych, w brązowej skórce. Zawarte w nich nienasycone kwasy tłuszczowe i coś tam jeszcze przyśpieszają spalanie tłuszczu. Na mnie zadziałało. Chociaż może to to, że najszybciej i najłatwiej jest mi zrzucić tłuszczyk z brzucha właśnie. Mój sposób to dużo błonnika, NNKT czyli warzywka, kasze, orzechy i jajka. [/QUOTE]Dobrze, że mi przypomniałaś. Muszę poszukać swojego siemienia lnianego. Może zacznę znowu pić ![]() Dziewczyny, ćwiczy któraś z Was hulahop? Chciałabym sobie kupić na brzuszek ale nie wiem jakie na początek
Edytowane przez Silence_ Czas edycji: 2014-07-15 o 16:22 |
|
|
|
|
#143 |
|
Wredny kotecek
|
109 mam w biodrach nadaję się? W talii niecałe 70 więc różnica spora i strasznie tego nie lubię :/
Się witam się |
|
|
|
#144 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. No i nudne jest . A z chorym kręgosłupem też nie wolno za bardzo Cytat:
. A do sklepu taaak daleko
|||
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
no niezla roznica fajnie to musi wygladac
|
#146 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() musze przyznać że nie zamuliło mnie sniadanie więc będę to częściej włączać do diety,choć musze sprawdzić jak czesto kuskus będę mogła jeść - bez sensu ograniczac chleb jeśli kuskus to zniweluje,a nie wiele tej kaszy o tym wiem poza tym że szybko się ją robi jak zupkę chińską
|
|
#147 |
|
Konto usunięte
|
Kretka, a jak robisz mleko migdałowe?
|
|
|
|
#148 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#149 | |
|
Wredny kotecek
|
Taaa
![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
U mnie burza przeszła a miałam iść na spacer :P Czuję że już nie jestem pierwszej młodości, grawitacja zaczyna działać a mi się tak nie chce ćwiczyć |
|
|
|
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Piotrze i Pawle jest Natumi za to, mozesz kupic wersje z wapniem, ale jest mega droga (w porownaniu z tym samym z innych sklepow, np. internetowego sklepu vegekoszyk), u mnie niecale 10 zl kosztuje. Ja mleko kupuje wlasnie w Rossie - ryzowe i owsiane, na vegekoszyku konopne i czasem ryzowe z wapniem Natumi, teraz na owsiane Oats sie czaje, bo ich owsianego nie probowalam. Dobre jest tez kokosowe z wapniem. Kuskus to pszenica. Moze sprobuj kaszy jaglanej? Wedlug mnie jest mniam. [1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;47316896]Kretka, a jak robisz mleko migdałowe? [/QUOTE]Zalewam migdaly (szklanke) woda na kilka godzin (im wiecej tym lepiej, z 8-9 co najmniej), potem zdejmuje skorke - schodzi latwo po namoknieciu. Dolewam do migdalow 4 szklanki wody, wrzucam do miksera i miksuje kilka minut. Przecedzam ten plyn przez gaze i wychodzi mleko + pulpa migdalowa ("twarog" z migdalow, okara), z ktorej mozna zrobic paste do chleba, dodac do wypiekow, zjesc jak twarog do nalesnikow, itd. Takie mleko w ten sam sposob mozna zrobic z roznych orzechow (robilam z nerkowcow), pestek (robilam ze slonecznika), ryzu, owsa Tylko z soi robi sie troche inaczej.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Nie dogodzisz - albo ma sie za duza talie, albo za mala ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.

ja mieszam programy ewy ch. z mel b i tiffany, wedle uznania
oprocz efektow, to tez w sumie dla mnie niezla zabawa 
1 i 2 kg.

. A do sklepu taaak daleko