![]() |
#121 | |
Raczkowanie
|
Dot.: My jesteśmy młode damy, lecz o brzuszki się staramy :)
Cytat:
Byliśmy nad jeziorem i jeździliśmy rowerkami wodnymi. Udawał, że mnie strąca i że wyrzuca mnie z rowerka. I po chwili uklęknął i poprosił mnie o rękę ![]() PaniPierozkowa tęskniłam także ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
hej Diamante
![]() ja rowniez chcialam wczesnie dzidziusia,ale jednak zdecydowalam sie na studia, ktore skonczylam, mam umowe o prace i zrobilam jeszcze kolejne studia podyplomowe i mam 23 lata i rowniez staram sie o dziecko z moim M - juz 4 cykl nam puknął ![]() powodzenia! |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jak tam Twój okres? Cześć Sonia, my to się z Sonią znamy z innego wątku ![]()
II kreseczki - 11.09.2014r. ![]() 26 lipca - kolejny rok razem! ![]() Julek - 10.05.2015r. 21:40 ![]() pierogowamama.com |
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Witaj Soniu
![]() @ dalej nie ma.... ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby to była ciąża ![]() Kiedy testujesz? Mówiłas chyba o czwartku? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
II kreseczki - 11.09.2014r. ![]() 26 lipca - kolejny rok razem! ![]() Julek - 10.05.2015r. 21:40 ![]() pierogowamama.com |
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękujemy za dobre fluidki ciążowe ![]() Jak widac każda z nas ma inne podejście do tego tematu... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Witam w poniedziałkowy poranek ![]() Czy weekend był u Was stosunkowo udany?? ![]() Mi się tak pierdaczy ten cykl ![]() ![]() Jeszcze chyba sobie pęcherz znowu przeziębiłam... ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Poniedziałek jak to poniedziałek - śpiący. @ dalej nie przyszła, a poza tym chciałabym już weekend! Weekend był cudowny rzecz jasna przez zaręczyny ![]() Ojejku biedaku, uwazaj na sie ie prosze ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj ja tez... a jeszcze sobota pracująca to nie wiem kiedy ten tydzień mi się skończy... ![]() Diamante to kiedy w końcu testujesz? ![]()
![]() |
#130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie weekend udany, Tż wymęczony :p No właśnie tuż przed owu tempka spada z tego co mi wiadomo a po niej jest skok, wiec to dobrze ze spadła :p Ja nie wiem co z ta moja owu, wczoraj kolejny test negatywny, to był mój ostatni wiec stwierdziłam ze mam to w dupie bo mnie tylko stresują te testy, nawet wczoraj mi przeszło przez głowę ze moze mam cykl bezowulacyjny :/ Bede po prostu kontynuować molestowanie dopóki ovufriend mi owulki nie zaznaczy, wczoraj miałam 36,3 wiec spadek a dzisiaj 36,6, mam nadzieje ze jutro tez będzie minimum 36,6 i zaznaczy mi owulke na wczoraj ![]() ![]() DIAMANTE - weź moze zatestuj, bo ja ciekawa jestem ![]() miłego poniedziałku ![]() A my z Tż za jakas godzinke ruszamy na urlop do Władysławowa ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Boje sie testowac ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- Pierożku mój miłej wycieczki ![]() Ja już nie jestem ciekawa, bo zawsze rozczarowanie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba akurat to dobre nie jest bo tez robiłam testy owu i ![]() Ja też często się z pęcherzem mam co dobrego ![]() ![]() ![]() Zazdraszam urlopu.... ![]() ![]() ![]() My jedziemy w przyszłym tyg ![]()
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
Ja nie mam urlopu, odpocznijcie też za mnie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
|
DAWAJ! Ja z Pierożkową Cię wspieramy duchowo
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#135 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wątpię, że gdzieś wyskoczymy. ![]() ![]() Zawsze tak jest że @ nie przychodzi robie miliony testów i potem po prostu opóźnienie... Masakra jakaś ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie załamuj się ![]() ![]() A ile juz @ Ci sie spóźnia?
![]() |
#137 |
Konto usunięte
|
hej. ;* u mnie @ do tej pory nie widać.. testowałam w sobotę to była jedna.. jestem teraz u tesciów, moze później skocze do Ciepielowa to kupię i zobaczymy. poproszę o kciuki !!
---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- u mnie jest to samo.. piąty dzien sie teraz spoznia. w zeszłym miesiacu duzo wiecej, tez milion testów robiłam.. |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
My jesteśmy młode damy, lecz o brzuszki się staramy :)
DIAMANTE- Wspieramy super mocno
![]() OLALA - ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
@ spoznia sie 5 dzien. Niedosc ze @ nie ma to mam trudny dzien w pracy i na dodatek dopiero poniedziałek. Chciałabym na chwilę gdzieś wylecieć, bez śladu i odpocząć.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Olala - ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny nie stresujcie się tak tym testowaniem.... ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
![]() Nie łam się! ![]()
![]() |
#141 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Staram się ale jest ciężko jakoś mi dzisiaj i wszystko mnie dobija.. Nie mam dziś sił dziewczyny.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej, co to za spadek nastroju? Kochana idź wypij kawkę, zjedz cos słodkiego i od razu Ci sie humor poprawi ![]() ![]() A co do małpy to wyjścia sa dwa albo sie spóźnia, albo nie przyjdzie przez najbliższe 9 miesięcy, i ta niepewność z każdym dniem coraz bardziej będzie psuła Ci humor, zatestuj jak będzie negatyw to leć do gina żeby dał leki na wywołanie okresu żeby jak najszybciej zacząć nowy cykl i czasu nie marnować, buziaki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
Wiesz to nawet nie chodzi o stres tylko jak spóźnia Ci sie okres to masz nadzieje na II a jak wychodzi negatyw to od razu stres dlaczego sie spóźnia, a dlaczego tak długo, cos musi byc nie tak, ja na pewno bym tak miała gdyby mi sie spoznil. Chociaz ja i tak jestem w dobrej sytuacji bo mi sie nigdy okres nie spóźnia, wiec jak mi sie spóźni tak jak DIAMANTE i OLI 5 dni to na bank ciąża Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
||
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#144 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak byliśmy nad jeziorem to wracając nocowaliśmy u jego rodziny na wsi właśnie i w niedzielę byłam na spacerze z 3letnim synkiem tż kuzynki i ciocia mówi: Ola pierwszy raz widziałam jak przeleciało na raz 14 bocianów! Jak nic to o Tobie. Ale czy to taka prawda? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jakby tak miało być to ja już z 5-ro dzieci powinnam urodzić ![]() Ale może komuś tam sie sprawdza.... ![]() Ola jak masz takie komplikacje z @ to idź do gina niech coś zaradzi!
![]() |
#146 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Byłam, mam cyclodynon. Ale albo niedziała albo ja nie wiem ;/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
BAN stały
|
Witam ponownie.
Podczytuje Was prawie codziennie ale jakos nie mam sily albo checi zeby napisac. Wczoraj zaliczylam pierwsze ![]() Myslalam ze mnie omina, bo to juz 10 tydzien a tu prosze... ![]() diamantegirl na Twoim miejscu poszlabym na bete.Po tym czasie na pewno wynik bylby wiarygodny |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Konto usunięte
|
Cześć! Można dołączyć?
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
Raczkowanie
|
Jak najbardziej ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Cytat:
Troche Ci zazdroszczę tych mdłości ![]() Muszę iść, ale mam pracę i ciężko wybrać się na badania.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Konto usunięte
|
![]() Ja nie byłam na żadnych badaniach. Pójdę jak mi wykres nie wróci do 'normalności' ![]() edit: doczytałam że Ty podejrzewasz ciąże ![]() ![]() Edytowane przez 201604261006 Czas edycji: 2014-07-28 o 17:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:38.