O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XII - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-29, 06:20   #121
_Kluska_
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XII

Hejo

Yss to się stresu najadłaś przez tą pomyłkę
A akrylu ja nie lubię właśnie za ten smród no i za piłowanie. Żel jest duużo łatwiejszy.

Ewciu spokojnego dnia może po urlopie będzie miała dobry humor
Brawo dla Kostka za spanie u siebie wie, że teraz mama musi się wysypiać

---------- Dopisano o 07:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:00 ----------

Ziajka masz rację z tymi włosami. Hormony z ciąży trzymały i poprawiały wlosy a teraz przestały działać. No i kp..
Tak musi być i zewnętrznie dużo nie pomożemy raczej.

A może wpadniesz zobaczyć co jest do uporządkowania w mojej szafie? :p.

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 06:42   #122
Gianna M
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XII

Hej

Oczywiscie my od 5 na nogach:/ ja juz zdycham jeszcze kawa mi sie marzy!!!!!!

Ewciu ale to nie masz krostki?a moze to wloski odrastaja i swedzi? Ja tak mam plus dodatkowo slonce zlapie i wtedy jest koszmar kostki tez mnie swedza.ja wapno na to pije i smaruje czesto balsamem a jak to nie pomaga to nawet jak slonce nie zlapie to psikam panthenolem ewentualnie mozna polknac cos na odczulenie jakby juz bardzo dokuczalo jakis zyrtec,claritine, allertec itp raz na dobe sie bierze taka tabletke.

Alez ja juz glodna jestem wiecie zawsze tak jest jak czlowiek nie moze to najwiecej by zjadl i najbardziej glodny:/

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 07:18   #123
iza243
Zakorzenienie

Witam

Cytat:
Napisane przez Ziajka Pokaż wiadomość
Iza cały czas to samo mm stosujesz? Może zmień firmę i wtey lepiej Domisiowi pomoże? Koleżanka kończyła kp to zmieniała małej trzy rodzaje mm i dopiero ostatnie podpasowało. Pozostałymi pluła, nie chwytała butli i był wrzask.
Jak dostawał mm to zawsze to było Bebiko i pił.

Teraz mu daje kaszki które mają już mm modyfikowane w sobie z Bobovity.Rano tą kaszke łyżeczką wcina,wiec nie wiem czemu nie chce z butli.
Cytat:
Napisane przez yssmay Pokaż wiadomość
Biedactwo...A co zrobiłaś? Wywróciłaś się czy coś?

Arletko Mam nadzieję, że się wyspałaś .

Tasia Nadal kciukuje!!!

Lila Mi wypadają a tu porodu jeszcze nie było. Taka masakra po anty tabsach i hormonach. A jeszcze zapuściłam i mam teraz strasznie długie. Nie chce mi się ich ścinać. Najgorsze, że iść na obcięcie końcówek też nie potrafię. Zresztą tutaj nie ma gdzie.

Ja dziś o mało zawału nie dostałam. U nas na Islandii sierpień to miesiąc zwrotu/zapłaty podatku za zeszły rok. My za każdym razem musimy płacić z TŻ i nam zabierają z wypłaty. Nie chce mi się tłumaczyć czemu musimy płacić. W każdym razie przychodzę do pracy a szef mi pokazuje pismo ile mam do zapłaty w tym roku. A tam masakryczna kwora równa mojej wypłacie. Słabo mi się zrobiło, tak samo u TŻta. Więc biegiem do księgowej, która zajmuje się moim rozliczeniem. Na całe szczęście okazało się, że to błąd w systemie. Ale teraz będę musiała jakieś papierki podpisywać. Ale co się nadenerwowałam to moje.
A wieczorem mnie naszło żeby spróbować zrobić sobie pazurki metodą akrylową. No i odpuściłam w połowie. Nie szło mi to, śmierdzi to okrutnie. W dodatku proszek miał być różowy a jest clear. Potem pół godziny walczyłam z domyciem wszystkiego. Niestety nadal śmierdzi mi w mieszkaniu .
Idę do TŻta a potem spać.
O kurcze to dobrze że się wyjaśniło.

Jem śniadanie idziemy na rynek i po wyniki.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 07:36   #124
arletka1313
Zakorzenienie

hej.
tasia kochana,trzymaj sie tam,kciukasy zeby oksy pomogła.

gianka o matko wsoółczuje ci i tej głodówki i tych lewatyw.

ruda moze nie bedzie tak zle w pracy???

laski miałyscie mi podac przepis na ogóry z musztarda

u mnie noc cudownie!!!zasnełam migiem,a przed snem sie nalatałam bo muchy były. tz wrócił przed 1 i dał małęj mleko a mnie obudził tylko na przytulanki, po czym ponownie zasnełam szybko,a Lenka ponownie obudziła sie dopiero o 5~!!wypiła mleczko i obudziła sie po 6 i lezała sobie w łóżeczku pare minut. takze sie wyspałam, wnioskuje ze moze jej za goraco pod kocem spac,bo dzis spała bez koca i ślicznie.

mamy dziś wizyte u ortopedy,oby z bioderkami było juz wszystko dobrze,nie chce zeby chodziła w tych majtkach.
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 07:44   #125
201606011622
Konto usunięte

hej dziewczyny ;* ale piękna pogoda
201606011622 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 08:07   #126
PannaMagda
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny
Kretyn miał wczoraj przyjść po rzeczy i po psa.. i napisał mi, że jedzie do znajomych z nimi pogadać, może oni by go wzięli w co ja się w ogóle wplątałam
Ale spędziłam wczoraj uroczy wieczór za to
Stary 2014-07-29, 08:28   #127
arletka1313
Zakorzenienie

Madziu przytulam słońce
czy to tylko mi sie coś stało z wizazem????
Hania 6.09.2016

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-07-29, 08:49   #128
Ziajka
Wtajemniczenie

No k%#@# naprodukowałam się, odpowiedziałam wszystkim i mi zeżarło post

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Arletko zapomniałam pójdę dziś do mamy i wezmę przepis. Piękna nocka, brawo dla tż i Lenki za współpracę

Iza łyżeczką na kolację kaszki też nie zje? Skoro w dzień ok to wygląda na to, że chyba ma fochy na mm i awanturuje się o cycusia. Albo potrzebuje Twojej bliskości. A jak je butle? Kubula ostatnio codziennie kaszkę na kolację wcina i jak wcześniej najpierw chciał dorwać się do piersi i dopieo pi chwili załapywał butle to wczoraj jak już zobaczył butelkęto cieszył się i sam się na nią rzucił szczęśliwy. Przytulaj go jak je butle, całuj, patrz w oczka, głaszcz. Może pomoże. Ja tak robię i Kuba nie odczuwa braku bliskości, przynajmniej tak mi się wydaje.

Kluska lecę do twojej szafy. Kuba miał frajdę z mojego układania, może Pyzulce też spodoba się. Tylko jeszcze przydałoby się przepędzić zevmjie chomika, bo mam trochę ubrań które są ok ale źle się w nich czuje, powinnam wywalić, no ale może kiedyś się przekonam

Ewcia może to uczulenie na środek czyszczący z pracy? Obserwuj, zastosuj się do rad dr Gianki, polecam wapno

Madziu no debil i tyle ten eks. Szkoda nerwów, olej siuśkami psiaków

Yss co za stresior dobrze, że to pomyłka

Ziajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 08:49   #129
CoffeeHeaven
Zadomowienie

cześć!

Wczorajsze zakupy maluszkowe udane, dziś pół dnia spędzę na zaległych wizytach szpitalnych, odezwę się po.

Tasia
jeszcze chwilka i będzie po wszystkim, dobrze, że jesteś pod kontrolą, trzymam mocno kciuki!

Mysti fajnie, niech tż się stara

Kluska Pyzulka pięknie przybiera

Migotka mi przysłali na maila wniosek z mojego funduszu, wypełniłam i zaniosłam do zus-u, inaczej można się pogubić

Iza super, że wyniki są w normie.

Gianka dziękuję, że pytasz Czuję się ok, narzekam tylko na opuchliznę nóg, ale wiem, że to jest nieuniknione, duchota cały tydzień dziś mam wizytę, mam nadzieję, że coś się ruszyło.

Ewcia dobrze będzie, nie stresuj się

Madzia popatrz jaki bidok, nie ma gdzie się podziać, załatwi lokum i przyjedzie po rzeczy, nie ma innego wyjścia

Ziajka złośliwość rzeczy martwych

Edytowane przez CoffeeHeaven
Czas edycji: 2014-07-29 o 08:51
CoffeeHeaven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 08:53   #130
Ziajka
Wtajemniczenie

Gianka jak pobyt Mamy? Fajnie tak, raźniej. Odpoczęłaś troszkę?

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Kubulek sam zasnął zjadł, podmieniłam pierś na smoczek ale oczywiście wielkie oczy zrobił, już myślałam , że po spaniu. A tu ciągnie smoka i przytula się do mnie , chwilę tuliłam, widzę, że wyciszony i oczka senne, położyłam w łóżeczku, pogłaskałam po główce i zasnął

To teraz jak zrobić, żeby tak zawsze było ?

Edytowane przez Ziajka
Czas edycji: 2014-07-29 o 08:56
Stary 2014-07-29, 08:55   #131
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Napisane przez yssmay Pokaż wiadomość
Biedactwo...A co zrobiłaś? Wywróciłaś się czy coś?

Arletko Mam nadzieję, że się wyspałaś .

Tasia Nadal kciukuje!!!

Lila Mi wypadają a tu porodu jeszcze nie było. Taka masakra po anty tabsach i hormonach. A jeszcze zapuściłam i mam teraz strasznie długie. Nie chce mi się ich ścinać. Najgorsze, że iść na obcięcie końcówek też nie potrafię. Zresztą tutaj nie ma gdzie.

Ja dziś o mało zawału nie dostałam. U nas na Islandii sierpień to miesiąc zwrotu/zapłaty podatku za zeszły rok. My za każdym razem musimy płacić z TŻ i nam zabierają z wypłaty. Nie chce mi się tłumaczyć czemu musimy płacić. W każdym razie przychodzę do pracy a szef mi pokazuje pismo ile mam do zapłaty w tym roku. A tam masakryczna kwora równa mojej wypłacie. Słabo mi się zrobiło, tak samo u TŻta. Więc biegiem do księgowej, która zajmuje się moim rozliczeniem. Na całe szczęście okazało się, że to błąd w systemie. Ale teraz będę musiała jakieś papierki podpisywać. Ale co się nadenerwowałam to moje.
A wieczorem mnie naszło żeby spróbować zrobić sobie pazurki metodą akrylową. No i odpuściłam w połowie. Nie szło mi to, śmierdzi to okrutnie. W dodatku proszek miał być różowy a jest clear. Potem pół godziny walczyłam z domyciem wszystkiego. Niestety nadal śmierdzi mi w mieszkaniu .
Idę do TŻta a potem spać.
No właśnie ani się nie wywróciłam ani nic w tym stylu . Jak byłam na wsi to zle stanęłam a miałam Wanease na biodrze. I może to wtedy.

Kochane mam problem z Wiktoria

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Kochane dziękuję za wsparcie

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-29, 08:59   #132
arletka1313
Zakorzenienie

coffee to sie nabiegasz dzis.

ziajka spoko,poczekam, poszłąm zerwac ogórki a tu tylko kilka, wiec jutro chyabw ezme od mamy bo słoiki kupiłam to pasowałby zrobic jeszcze.
moja tak sama zasypia,wypije mleczko,odkąłdam,pieluszk a na buziaka i spi,widze ze lubi zasypiac na boczku. moze i ty spróbuj z pieluszka???

ciekawe jak tam nasza aga na urlopie.

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

basiu co z Wiki???
Hania 6.09.2016

Stary 2014-07-29, 08:59   #133
Ziajka
Wtajemniczenie

Coffee za maraton wizyt szpitalnych . Zastukaj do Madzika i powiedz, że wszyscy już na Nią czekamy

Basiu co się dzieje Kochana. Z tą kostką to pewnie tak jak piszesz, nie wytrzymała obciążenia. Oby szybko przeszło.

Edytowane przez Ziajka
Czas edycji: 2014-07-29 o 09:01
Stary 2014-07-29, 09:05   #134
CoffeeHeaven
Zadomowienie

Cytat:
Coffee za maraton wizyt szpitalnych . Zastukaj do Madzika i powiedz, że wszyscy już na Nią czekamy
Cały czas z nią rozmawiam, jak będzie uparciuchem, to wyjdzie, kiedy będzie chciała niestety
Stary 2014-07-29, 09:11   #135
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Kochane od końca roku przebywa ciągle u dziadka i jak przychodzi i mi i Tzowi pyskuje i to coraz częściej i gorzej. Powiedziałam że ma zakaz chodzenia d

Kochane od końca roku szkolnego Wiki chodzi ciągle do dziadka . I zaczęła mi i Tz-owi strasznie pyskowac. Tydzień temu dałam karę ba bajki. Nie pomogło ( ciągle do dziadka chodziła) a dzisiaj to już przegiela. Dziś powiedziałam że nie może chodzić tam . Zobaczymy jak będzie.

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Ewciu może rzeczywiście tak jak dziewczyny piszą że uczulenie ba środki czystości

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2014-07-29, 09:12   #136
Ziajka
Wtajemniczenie

Arletko u nas pielucha to początek zabawy Kuba lubi swoje łóżeczko tylko zwykle w nim szaleje, a nie wycisza się. No zobaczymy jak to będzie. Kluczem do sukcesu jest zmęczenie nie mam z nim problemów ze spaniem, ale cieszy mnie, że odzwyczaja się od piersi. No i ten smoczek pomógł. Sama już nie wiem czy walczyć o niego czy nie stosować, żeby nie przyzwyczaić.

Stary 2014-07-29, 09:12   #137
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Wanessa śpi . Ide na zakupy

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2014-07-29, 09:13   #138
CoffeeHeaven
Zadomowienie

Basiu faktycznie trzeba pilnować, teraz strasznie dzieci od małego uczą się łaciny.
Stary 2014-07-29, 09:14   #139
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
coffee to sie nabiegasz dzis.

ziajka spoko,poczekam, poszłąm zerwac ogórki a tu tylko kilka, wiec jutro chyabw ezme od mamy bo słoiki kupiłam to pasowałby zrobic jeszcze.
moja tak sama zasypia,wypije mleczko,odkąłdam,pieluszk a na buziaka i spi,widze ze lubi zasypiac na boczku. moze i ty spróbuj z pieluszka???

ciekawe jak tam nasza aga na urlopie.

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

basiu co z Wiki???
Aga pisała w niedzielę bo miala Dzas krostki na buzi właściwie na oczach ale nie odpisala jak na urlopie

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2014-07-29, 09:15   #140
Ziajka
Wtajemniczenie

Basiu pewnie Dziadek pozwala na więcej i Wiki to pasuje. Musisz być stanowcza, dasz radę, a Wiki to mądra dziewczynka, szybko poprawi się.

Stary 2014-07-29, 09:21   #141
arletka1313
Zakorzenienie

basiu porozmawiaj z dziadkiem, na pewno by nie pozwolił zeby Wiki wam pyskowała.

ziajka aha,u nas pielucha to wycieszenie i spanie. sama dziś nad smoczkiem myslałam ze moja juz za bardzo sie nauczyła,a tym bardziej zeby dokuczaja i sobie nim troche łagodzi swedzenie.

kurcze ale mam lenia, miałam robic ogórki,ale mało,nie robie, miałam robic gołąbki,ale gaz mi sie skończył, miałam prasowac i tez mi się nie chce...
Hania 6.09.2016

Stary 2014-07-29, 09:23   #142
mysia1986
Zakorzenienie

Hej.

Iza, za wyniki. Pochwal się co na rynku ciekawego kupiłaś ?

Arletko, no super nocka. Oby takich więcej.

Coffe, zakupy udane to już możesz rodzić Powodzenia dzisiaj!

Gianka, biedaku. Bez jedzenia. Wodę chociaż możesz pic? Chyba tak bo bez wody przy takiej pogodzie to

Magda, no tylko tego eks pałą potraktować Pacan!
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 09:32   #143
PannaMagda
Zakorzenienie

Teraz mi pisze, że jak nie nikt nie będzie psa chciał to go do schroniska odda.. kretyn jakich mało. Co ja z tym człowiekiem robiłam 4 lata :/
Stary 2014-07-29, 09:50   #144
Gianna M
Zakorzenienie

Mysiu wlasnie nie wiem czy moge pic ale pije bo inaczej padne w ten zar!

Tasia jednak dzis nie dostanie oksy bo ordybator stwierdzil ze dzis maja duzo cc i podejscie dopiero jutro, jest troszke zla. Ale juz tak blisko, oby tylko jutro nic nie wymyslili

Magda co za kretyn z niego, nieodpowiedzialny gnojek!!!

Yss o masz ja tez bym pewno sie przerazila jakby sie okazalo ze tyle do doplaty dobrze ze sie wyjasnilo

Coffee to kciuki za wizyte

Ziajka no fajnie ze mama jest bo razniej zawsze, popoludniami ich nie ma bo chodza w miasto ale wtedy juz z tz siedzimy

Iza na pewno wszystkie wyniki beda dobre daj znac koniecznie!

Ewciu to ja mam zalegle zdjecia do nadrobienia musze kompa odpalic.

Ale glodna jestem a wizyta na 14,45 wyjde tylko i ide na maca

Stary 2014-07-29, 11:03   #145
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
mamy dziś wizyte u ortopedy,oby z bioderkami było juz wszystko dobrze,nie chce zeby chodziła w tych majtkach.
Oby było wszystko ok
Cytat:
Napisane przez PannaMagda Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Kretyn miał wczoraj przyjść po rzeczy i po psa.. i napisał mi, że jedzie do znajomych z nimi pogadać, może oni by go wzięli w co ja się w ogóle wplątałam
Ale spędziłam wczoraj uroczy wieczór za to
Debil
Cytat:
No k%#@# naprodukowałam się, odpowiedziałam wszystkim i mi zeżarło post

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Arletko zapomniałam pójdę dziś do mamy i wezmę przepis. Piękna nocka, brawo dla tż i Lenki za współpracę

Iza łyżeczką na kolację kaszki też nie zje? Skoro w dzień ok to wygląda na to, że chyba ma fochy na mm i awanturuje się o cycusia. Albo potrzebuje Twojej bliskości. A jak je butle? Kubula ostatnio codziennie kaszkę na kolację wcina i jak wcześniej najpierw chciał dorwać się do piersi i dopieo pi chwili załapywał butle to wczoraj jak już zobaczył butelkęto cieszył się i sam się na nią rzucił szczęśliwy. Przytulaj go jak je butle, całuj, patrz w oczka, głaszcz. Może pomoże. Ja tak robię i Kuba nie odczuwa braku bliskości, przynajmniej tak mi się wydaje.

Kluska lecę do twojej szafy. Kuba miał frajdę z mojego układania, może Pyzulce też spodoba się. Tylko jeszcze przydałoby się przepędzić zevmjie chomika, bo mam trochę ubrań które są ok ale źle się w nich czuje, powinnam wywalić, no ale może kiedyś się przekonam

Ewcia może to uczulenie na środek czyszczący z pracy? Obserwuj, zastosuj się do rad dr Gianki, polecam wapno

Madziu no debil i tyle ten eks. Szkoda nerwów, olej siuśkami psiaków

Yss co za stresior dobrze, że to pomyłka

Na kolacje nie próbowałam łyżeczką.Dziś spróbuje z butli inny smak-waniliowy bo na śniadanie bardzo mu smakuje
Cytat:
[/COLOR] Kubulek sam zasnął zjadł, podmieniłam pierś na smoczek ale oczywiście wielkie oczy zrobił, już myślałam , że po spaniu. A tu ciągnie smoka i przytula się do mnie , chwilę tuliłam, widzę, że wyciszony i oczka senne, położyłam w łóżeczku, pogłaskałam po główce i zasnął

To teraz jak zrobić, żeby tak zawsze było ?

Oby tak było częściej
Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
Kochane od końca roku przebywa ciągle u dziadka i jak przychodzi i mi i Tzowi pyskuje i to coraz częściej i gorzej. Powiedziałam że ma zakaz chodzenia d

Kochane od końca roku szkolnego Wiki chodzi ciągle do dziadka . I zaczęła mi i Tz-owi strasznie pyskowac. Tydzień temu dałam karę ba bajki. Nie pomogło ( ciągle do dziadka chodziła) a dzisiaj to już przegiela. Dziś powiedziałam że nie może chodzić tam . Zobaczymy jak będzie.

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Ewciu może rzeczywiście tak jak dziewczyny piszą że uczulenie ba środki czystości
Dziewczyny dobrze piszą pogadaj z dziadkiem o sytuacji.
Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Hej.

Iza, za wyniki. Pochwal się co na rynku ciekawego kupiłaś ?
Patrzyłam za torebką ale nic ciekawego nie było.
Cytat:
Teraz mi pisze, że jak nie nikt nie będzie psa chciał to go do schroniska odda.. kretyn jakich mało. Co ja z tym człowiekiem robiłam 4 lata :/
Ja pier.nicze
Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość

Ale glodna jestem a wizyta na 14,45 wyjde tylko i ide na maca

Nie żałuj sobie

Morfologia jest bardzo dobra

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 11:09   #146
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Witam się i ja!

Ruda Mam nadzieję, że nie było tak strasznie jak myślałaś.

Cytat:
Trzymam za to mocno kciuki!!!!

PannaMagda Brak mi słów. Wytrwałości i cierpliwości życzę!

Ziajka Brawa dla czarodzieja!!!

Cytat:
No właśnie ani się nie wywróciłam ani nic w tym stylu . Jak byłam na wsi to zle stanęłam a miałam Wanease na biodrze. I może to wtedy.
Pewnie tak . To oby szybko doszła do siebie.

Cytat:
To może tak jak dziewczyny mówią, pogadaj z dziadkiem.

Jezzzuuu nadal mi śmierdzi w mieszkaniu po tym akrylu. Już nie wiem co mam jeszcze umyć .
TŻ już w pracy, ja śniadanko i zaraz będę ćwiczyć. Nie lubię ćwiczyć z pełnym brzuszkiem . Znowu za późno sobie przypomniałam, że mam jeść.
Odezwę się potem. U mnie nudy i pogody nie ma.
yssmay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 11:17   #147
mysia1986
Zakorzenienie

Iza, cieszę się, ze badania dobre. Oby wieczorna kaszka smakowała

W tak : albo ćwiczycie, albo dużo z dziećmi spacerujecie, albo biegacie a ja robię NIC No dobra, na rolkach jeżdżę, ale czy to wystarcza

Mam ostatnio kryzys i prywatny i zawodowy. Straciłam ochotę na wszystko. Najchętniej bym się zwolniła, spakowała plecak, wszystkich olała i pojechała w cholerę.
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 11:19   #148
Gianna M
Zakorzenienie

Yss ciezko sie pozbyc smrodku po akrylu wiem bo sama kiedys probowalam jak tz sis sobie u nas pazury robila a ja potem tydzien mieszkanie wietrzylam.

Arletko kciuki za bioderka na pewno bedzie dobrze

Iza super ze wyniki dobre!!! Jupi jupi jupi!

Stary 2014-07-29, 12:07   #149
_Kluska_
Zakorzenienie

Mysiu, TAK! Tobie rolki wystarczają
pamiętaj że po każdym dołku jest górka

Ziajka brawp dla Kuby

Arletko trzymam kciuki za ortopedę

Coffee bardzo dzielnie znosisz te upały

Kończę bo zaraz się spoznie na spotk

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Izaaaa super wyniki

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Idę dziś po ten żel zmniejszający pocenie. Masakra, płynie ze mnie aż mi wstyd
To w aptece?

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta

Edytowane przez _Kluska_
Czas edycji: 2014-07-29 o 11:55
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 12:23   #150
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
jak tak mozna

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Oby było wszystko ok

Debil

Na kolacje nie próbowałam łyżeczką.Dziś spróbuje z butli inny smak-waniliowy bo na śniadanie bardzo mu smakuje

Oby tak było częściej

Dziewczyny dobrze piszą pogadaj z dziadkiem o sytuacji.

Patrzyłam za torebką ale nic ciekawego nie było.

Ja pier.nicze

Nie żałuj sobie

Morfologia jest bardzo dobra
brawa za wyniki

Izus to Ty dajesz malemu kaszki 2 razy dziennie ??

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Iza, cieszę się, ze badania dobre. Oby wieczorna kaszka smakowała

W tak : albo ćwiczycie, albo dużo z dziećmi spacerujecie, albo biegacie a ja robię NIC No dobra, na rolkach jeżdżę, ale czy to wystarcza

Mam ostatnio kryzys i prywatny i zawodowy. Straciłam ochotę na wszystko. Najchętniej bym się zwolniła, spakowała plecak, wszystkich olała i pojechała w cholerę.
Mysiu co sie stalo ??
jestesmy z Toba

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017

Edytowane przez b a r b a r a
Czas edycji: 2014-07-29 o 12:24
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości