|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XII
Hejo
Yss to się stresu najadłaś przez tą pomyłkę ![]() A akrylu ja nie lubię właśnie za ten smród no i za piłowanie. Żel jest duużo łatwiejszy. Ewciu spokojnego dnia ![]() ![]() Brawo dla Kostka za spanie u siebie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:00 ---------- Ziajka masz rację z tymi włosami. Hormony z ciąży trzymały i poprawiały wlosy a teraz przestały działać. No i kp.. Tak musi być i zewnętrznie dużo nie pomożemy raczej. A może wpadniesz zobaczyć co jest do uporządkowania w mojej szafie? :p.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XII
Hej
Oczywiscie my od 5 na nogach:/ ja juz zdycham jeszcze kawa mi sie marzy!!!!!! Ewciu ale to nie masz krostki?a moze to wloski odrastaja i swedzi? Ja tak mam plus dodatkowo slonce zlapie i wtedy jest koszmar kostki tez mnie swedza.ja wapno na to pije i smaruje czesto balsamem a jak to nie pomaga to nawet jak slonce nie zlapie to psikam panthenolem ewentualnie mozna polknac cos na odczulenie jakby juz bardzo dokuczalo jakis zyrtec,claritine, allertec itp raz na dobe sie bierze taka tabletke. Alez ja juz glodna jestem wiecie zawsze tak jest jak czlowiek nie moze to najwiecej by zjadl i najbardziej glodny:/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | ||
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
Teraz mu daje kaszki które mają już mm modyfikowane w sobie z Bobovity.Rano tą kaszke łyżeczką wcina,wiec nie wiem czemu nie chce z butli. Cytat:
Jem śniadanie idziemy na rynek i po wyniki.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
hej.
tasia kochana,trzymaj sie tam,kciukasy zeby oksy pomogła. gianka o matko wsoółczuje ci i tej głodówki i tych lewatyw. ruda moze nie bedzie tak zle w pracy??? laski miałyscie mi podac przepis na ogóry z musztarda ![]() u mnie noc cudownie!!!zasnełam migiem,a przed snem sie nalatałam bo muchy były. tz wrócił przed 1 i dał małęj mleko a mnie obudził tylko na przytulanki, po czym ponownie zasnełam szybko,a Lenka ponownie obudziła sie dopiero o 5~!!wypiła mleczko i obudziła sie po 6 i lezała sobie w łóżeczku pare minut. takze sie wyspałam, wnioskuje ze moze jej za goraco pod kocem spac,bo dzis spała bez koca i ślicznie. mamy dziś wizyte u ortopedy,oby z bioderkami było juz wszystko dobrze,nie chce zeby chodziła w tych majtkach.
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Konto usunięte
|
hej dziewczyny ;* ale piękna pogoda
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Kretyn miał wczoraj przyjść po rzeczy i po psa.. i napisał mi, że jedzie do znajomych z nimi pogadać, może oni by go wzięli ![]() ![]() Ale spędziłam wczoraj uroczy wieczór za to ![]() ![]()
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Madziu przytulam słońce
![]() czy to tylko mi sie coś stało z wizazem????
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Wtajemniczenie
|
No k%#@# naprodukowałam się, odpowiedziałam wszystkim i mi zeżarło post
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Arletko zapomniałam ![]() ![]() Iza łyżeczką na kolację kaszki też nie zje? Skoro w dzień ok to wygląda na to, że chyba ma fochy na mm i awanturuje się o cycusia. Albo potrzebuje Twojej bliskości. A jak je butle? Kubula ostatnio codziennie kaszkę na kolację wcina i jak wcześniej najpierw chciał dorwać się do piersi i dopieo pi chwili załapywał butle to wczoraj jak już zobaczył butelkęto cieszył się i sam się na nią rzucił szczęśliwy. Przytulaj go jak je butle, całuj, patrz w oczka, głaszcz. Może pomoże. Ja tak robię i Kuba nie odczuwa braku bliskości, przynajmniej tak mi się wydaje. Kluska lecę do twojej szafy. Kuba miał frajdę z mojego układania, może Pyzulce też spodoba się. Tylko jeszcze przydałoby się przepędzić zevmjie chomika, bo mam trochę ubrań które są ok ale źle się w nich czuje, powinnam wywalić, no ale może kiedyś się przekonam ![]() Ewcia może to uczulenie na środek czyszczący z pracy? Obserwuj, zastosuj się do rad dr Gianki, polecam wapno ![]() Madziu no debil i tyle ten eks. Szkoda nerwów, olej siuśkami psiaków ![]() Yss co za stresior ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zadomowienie
|
cześć!
Wczorajsze zakupy maluszkowe udane, dziś pół dnia spędzę na zaległych wizytach szpitalnych, odezwę się po. Tasia jeszcze chwilka i będzie po wszystkim, dobrze, że jesteś pod kontrolą, trzymam mocno kciuki! Mysti fajnie, niech tż się stara ![]() Kluska Pyzulka pięknie przybiera ![]() Migotka mi przysłali na maila wniosek z mojego funduszu, wypełniłam i zaniosłam do zus-u, inaczej można się pogubić ![]() Iza super, że wyniki są w normie. Gianka dziękuję, że pytasz ![]() ![]() Ewcia dobrze będzie, nie stresuj się ![]() Madzia popatrz jaki bidok, nie ma gdzie się podziać, załatwi lokum i przyjedzie po rzeczy, nie ma innego wyjścia ![]() Ziajka złośliwość rzeczy martwych ![]() Edytowane przez CoffeeHeaven Czas edycji: 2014-07-29 o 08:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Wtajemniczenie
|
Gianka jak pobyt Mamy? Fajnie tak, raźniej. Odpoczęłaś troszkę?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() To teraz jak zrobić, żeby tak zawsze było ? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Ziajka Czas edycji: 2014-07-29 o 08:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochane mam problem z Wiktoria ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Kochane dziękuję za wsparcie
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
coffee to sie nabiegasz dzis.
ziajka spoko,poczekam, poszłąm zerwac ogórki a tu tylko kilka, wiec jutro chyabw ezme od mamy bo słoiki kupiłam to pasowałby zrobic jeszcze. moja tak sama zasypia,wypije mleczko,odkąłdam,pieluszk a na buziaka i spi,widze ze lubi zasypiac na boczku. moze i ty spróbuj z pieluszka??? ciekawe jak tam nasza aga na urlopie. ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- basiu co z Wiki???
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Wtajemniczenie
|
Coffee
![]() ![]() Basiu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Ziajka Czas edycji: 2014-07-29 o 09:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Kochane od końca roku przebywa ciągle u dziadka i jak przychodzi i mi i Tzowi pyskuje i to coraz częściej i gorzej. Powiedziałam że ma zakaz chodzenia d
Kochane od końca roku szkolnego Wiki chodzi ciągle do dziadka . I zaczęła mi i Tz-owi strasznie pyskowac. Tydzień temu dałam karę ba bajki. Nie pomogło ( ciągle do dziadka chodziła) a dzisiaj to już przegiela. Dziś powiedziałam że nie może chodzić tam . Zobaczymy jak będzie. ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Ewciu może rzeczywiście tak jak dziewczyny piszą że uczulenie ba środki czystości
#136 |
Wtajemniczenie
|
Arletko u nas pielucha to początek zabawy
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Wanessa śpi . Ide na zakupy
#138 |
Zadomowienie
|
Basiu faktycznie trzeba pilnować, teraz strasznie dzieci od małego uczą się łaciny.
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#140 |
Wtajemniczenie
|
Basiu pewnie Dziadek pozwala na więcej i Wiki to pasuje. Musisz być stanowcza, dasz radę, a Wiki to mądra dziewczynka, szybko poprawi się.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
basiu porozmawiaj z dziadkiem, na pewno by nie pozwolił zeby Wiki wam pyskowała.
ziajka aha,u nas pielucha to wycieszenie i spanie. sama dziś nad smoczkiem myslałam ze moja juz za bardzo sie nauczyła,a tym bardziej zeby dokuczaja i sobie nim troche łagodzi swedzenie. kurcze ale mam lenia, miałam robic ogórki,ale mało,nie robie, miałam robic gołąbki,ale gaz mi sie skończył, miałam prasowac i tez mi się nie chce...
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Iza, ![]() ![]() Arletko, no super nocka. Oby takich więcej. ![]() Coffe, zakupy udane to już możesz rodzić ![]() Gianka, biedaku. Bez jedzenia. Wodę chociaż możesz pic? Chyba tak bo bez wody przy takiej pogodzie to ![]() Magda, no tylko tego eks pałą potraktować ![]()
#143 |
Zakorzenienie
|
Teraz mi pisze, że jak nie nikt nie będzie psa chciał to go do schroniska odda.. kretyn jakich mało. Co ja z tym człowiekiem robiłam 4 lata :/
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Mysiu wlasnie nie wiem czy moge pic ale pije bo inaczej padne w ten zar!
Tasia jednak dzis nie dostanie oksy bo ordybator stwierdzil ze dzis maja duzo cc i podejscie dopiero jutro, jest troszke zla. Ale juz tak blisko, oby tylko jutro nic nie wymyslili Magda co za kretyn z niego, nieodpowiedzialny gnojek!!! Yss o masz ja tez bym pewno sie przerazila jakby sie okazalo ze tyle do doplaty dobrze ze sie wyjasnilo ![]() Coffee to kciuki za wizyte ![]() Ziajka no fajnie ze mama jest bo razniej zawsze, popoludniami ich nie ma bo chodza w miasto ale wtedy juz z tz siedzimy ![]() Iza na pewno wszystkie wyniki beda dobre daj znac koniecznie! Ewciu to ja mam zalegle zdjecia do nadrobienia musze kompa odpalic. Ale glodna jestem a wizyta na 14,45 wyjde tylko i ide na maca ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Patrzyłam za torebką ale nic ciekawego nie było. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Morfologia jest bardzo dobra ![]() ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |||
Wtajemniczenie
|
Witam się i ja!
Ruda Mam nadzieję, że nie było tak strasznie jak myślałaś. Cytat:
PannaMagda Brak mi słów. Wytrwałości i cierpliwości życzę! Ziajka Brawa dla czarodzieja!!! Cytat:
![]() Cytat:
Jezzzuuu nadal mi śmierdzi w mieszkaniu po tym akrylu. Już nie wiem co mam jeszcze umyć ![]() TŻ już w pracy, ja śniadanko i zaraz będę ćwiczyć. Nie lubię ćwiczyć z pełnym brzuszkiem ![]() Odezwę się potem. U mnie nudy i pogody nie ma. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Iza, cieszę się, ze badania dobre. Oby wieczorna kaszka smakowała
![]() W tak : albo ćwiczycie, albo dużo z dziećmi spacerujecie, albo biegacie a ja robię NIC ![]() ![]() Mam ostatnio kryzys i prywatny i zawodowy. Straciłam ochotę na wszystko. Najchętniej bym się zwolniła, spakowała plecak, wszystkich olała i pojechała w cholerę.
#148 |
Zakorzenienie
|
Yss ciezko sie pozbyc smrodku po akrylu wiem bo sama kiedys probowalam jak tz sis sobie u nas pazury robila a ja potem tydzien mieszkanie wietrzylam.
Arletko kciuki za bioderka na pewno bedzie dobrze ![]() Iza super ze wyniki dobre!!! Jupi jupi jupi! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Mysiu, TAK! Tobie rolki wystarczają
![]() ![]() Ziajka brawp dla Kuby ![]() Arletko trzymam kciuki za ortopedę ![]() Coffee bardzo dzielnie znosisz te upały ![]() Kończę bo zaraz się spoznie na spotk ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Izaaaa super wyniki ![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Idę dziś po ten żel zmniejszający pocenie. Masakra, płynie ze mnie aż mi wstyd ![]() To w aptece?
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2014-07-29 o 11:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
Izus to Ty dajesz malemu kaszki 2 razy dziennie ?? ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
jestesmy z Toba
https://www.suwaczki.com/tickers/zrz6sg18kwbn516c.png ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez b a r b a r a Czas edycji: 2014-07-29 o 12:24 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:39.