|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nawet choćby skały sr*ły, My będziemy Dzieci miały ;) cz. X
Brawurko kciuki i dziekuje za kciuki M odbierze popoludniu wiec dam znac
|
|
#122 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak badania? Cytat:
oczywiscie ze mierze kochana 3dni byla taka sama hehe Cytat:
Cytat:
zeby bylo dobrze!Cytat:
![]() A ja umieram w pracy,zawalona robota..w dodatku szef musi sie zastanowic czy moge isc zgodnie z wczesniejszymi ustaleniami na tydzien urlopu od poniedzialku. Mamy 35st w biurze,niedobrze mi i slabo.. Wyslane z Samsunga Galaxy S3
|
|||||
|
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jak były ustalenia to co ma się zastanawiać... u mnie w pracy od ponad 3 miesięcy nie działa klimatyzacja, pracujemy po 12 godzin, ludzie uciekają bo nie da się wytrzymać, a co dopiero tyle stać. Szefostwo musi się zastanowić kto ma płacić za naprawę klimtyzacji.. brak słów... |
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję kochane ;*
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Zakochani ...zaczarowani od 02.11.2008 11.05.09 żegnaj kruszynko ![]() 17.03.10 żegnaj kruszynko ![]() wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę ![]() 07.05.13 ciąża pozamaciczna ![]() 04.05.14 - II kreseczki 20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud |
|
|
|
#125 |
|
Wtajemniczenie
|
BUU- 17.02
BRAWURKA- choruję na całego, najchętniej bym spała, ale za oknem robią asfalt na jednej ulicy, a na drugiej wymieniają rury. Mieszkamy na rogu i od 6:30 słyszę tylko terkot, buczenie, łupanie. Zamknięcie okna powoduje zablokowanie dopływu powietrza w upał, więc nie wiem jeszcze, co gorsze. MARIOLKA- jak tam nastrój? |
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo, nawijam do Was z plazy i przesyłam nadmorskie fluidki
![]() ELINKA - z Agnes widzimy sie chyba dzisiaj jak trafi do nas na plaże ![]() BUU - pogoda piękna, żar sie leje z nieba ![]() Przepraszam ze sie nie odnoszę ale taki upał zamienia mój mózg w kalafior i na telefonie cieżko sie Was czyta. Buziaki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
gornek a Ty badalas wczesniej tsh?
Brawurko oczywiscie kciuki zacisniete ![]() Melbi no odnosnie ciuchow ciazowych jeszcze,maja to do siebie ze sa wieksze,ja mam jedne spodnie 36 z poprzedniej ciazy i sa mocno luzne w h&m maja szeroka rozmairowke-od xs po duze rozmiary ja sobie tylko dokuilam jedne rybaczki ciazowe pierozkowa udanego spotkania ![]() aggo nie chcesz dolaczyc do mamus lutowych? ![]() sonia biedna ![]() ten twoj szef to normalnie mnie wkurza coraz bardziej
|
|
|
|
#128 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana my nigsy nie mielismy. A zima grzeja tak ze mamy tez 35stopni! Cytat:
![]() Wyslane z Samsunga Galaxy S3
|
||
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Brawurka kciuki za tsh i wizytę
U nas też klimatyzacja nie działa. Znowu. Jest milion stopni i nie ma czym oddychać.
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
U nas klima dziala ale jest tuz nad moja glowa i niestety zbyt dlugo nie da sie wytrzymac
|
|
#131 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
to dobrze nas męczą w pracy
|
|||
|
|
|
#132 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym ze z tego co wiem wyniki usg dot.np.przeziernosxi karkowej sa natychmiast ale te z krwii dopiero po kilku tygodniach. Nie mniej z tego co wiem jesli usg wyjdzie dobrze to nie ma szans by z krwii pogorszyly, tylko polepszaja. Na pewno bedzie dobrze. Nje moge sie doczekac jak jutro nam napiszesz ze wszystko jest pieknje. Ale zeby nie bylo rozumiem Twoj strach. U mnie przy Daro usg genetyczne wyszlo pieknie a mimo tego przy drugiej ciazy tez sie boje tego genetycznego. Cytat:
ja mysle ze to ciaza. Teraz tylko kciuki by wszystko bylo dobrze i dziecko sie zdrowo rozwijalo.Daro dzis ok. Zywy, brak temp., kupy w normie. U mnie w rodzinie szykuje sje afera :/ jak wiecie planujemy z TZ przeprowadzic sie do wiekszego mieszkania ( wynajmowac je). Wyjdzie nam za to cos kolo 2 tys.miesiecznie. Jak tez wiecie moi rodzice maja 2 spore domy. W jednym mieszka babcia, drugi byl budowany dla mnie ale gdy kilka lat temu oddali go babci to mama przeprowadzila sie do nowego ( tata jest sporadycznie bo pracuje za granica). No i dzis babcia ( mama mojego taty) sie dowiedziala o tym wynajmie. Jest zbulwersowana i wsciekla na moja mame. Uwaza ze mama powinna zamkeszczac z babcia a nam ( skoro bedzie nas 4) oddac drugi dom. Mowilam babci ze ma sobie odpuscic dyskusje z mama bo mama sie tylko obrazi ale babcia jest wsciekla, bo jej pozostLi dwaj synowie z zonami oddaja dzieciom wszelkie swoje oszczednosci by mialy lzej a moja mama nie chce ( w dodatku babcia wie ze gdyby to tata decydowal to by mi oddali). Ech...bedzie afera. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#133 |
|
Wtajemniczenie
|
BUU- cały czas się nad tym zastanawiam. Trochę podczytywałam wątek. W klubie kiedyś napisałam, że mam opory przed wątkami mamusiowymi. Jak jeszcze poleżę kilka dni w tym hałasie, to może jeszcze poczytam zaległe posty i może się przekonam...
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
aggo pamietam
w kazdym razie zawsze cieplo Cie przyjmiemy jak sie zdecydujesz ![]() magiusa a wam zalezy na tym domu?tzn skoro byl dla Ciebie budowany to sa jakies dokumenty na to czy mama stwierdzila ze Ty sie tam i tak teraz nie przeprowadzisz? afera nic milego-moze sie jakos uda uniknac klotni i jako spor rozwiazac,co innego jak juz sie tez zdecydowaliscie na wynajem i nie bardzo Ci zalezy |
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Buu robilam juz tsh i caly czas bylo powyżej 3, wiec juz nie wiem. Niby zachodzą z wyzszym, ale ft4 mam w normie. Lekarz mówil, ze zrobimy 3 podejście z clo, jak znowu nic Tz pojdzie na badanie i odpuszczam do końca roku.
Sent from my RM-825_eu_poland_345 using Tapatalk
|
#136 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Nosiłam bez paska.Brawurka- kciuki za wizytę!!!! Dziękuję, że pytasz . Trochę mnie pobolewa ale funkcjonuję. Już byłam z małym na rehabilitacji. Także jest wszystko raczej ok. Z resztą już wczoraj zostałam sama z J. po tym wszystkim bo mąż musiał iść do pracy.Cytat:
ale Bąbel sam zdecydował, że chce być z nami wcześniej
Edytowane przez konsternacja Czas edycji: 2014-07-29 o 13:01 |
||
|
|
|
#137 |
|
Konto usunięte
|
Pierozka odpoczywaj sobie
Magusia a Ty chcesz tam mieszkać ? Elinka kciuki za wyniki Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Mlebi dzieki
![]() Mam nadzieje ze bedzie ok 1
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Z mieszkaniem tam to jest tak ze fajnie by bylo mkec wlasny domek i fajnie by bylo placic za wlasny gaz, rachunki etc a nie wydawac na wynajem 2 tys + oplaty. Mozna to zaoszczedzic. Nie mniej nie jest to dla mnie sprawa zycia i smierci i nie zalezy mi tak mega by tam tersz zamieszkac. W przyszlosci jak najbardziej.
Dokumentow nie ma bo jakie maja byc? Tata budowal dom i mowil wprost ze to dla mnie, gdzie mial to zapisac? Wiem ze gdyby tato decydowal to od razu bym dostala ten dom ale mysle ze tato tez nie chce wojny z mama. Najbardziej mi zal babci, bo wiem ze sie zdenerwuje ta rozmowa a mama bedzie wielce obrazona Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
Magiusa, a dlaczego nie chciałabys już teraz tam zamieszkać i pogadać z mamą?
|
|
|
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
07.07.2012 & Edytowane przez Magiusa Czas edycji: 2014-07-29 o 13:30 |
|
|
|
|
#143 |
|
Konto usunięte
|
Magusia to przykre że mama taka jest. Wiadomo że lepiej mieć 2 koła w kieszeni ale sytuacja ciężka. Zwłaszcza to co mówi mama.
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#144 |
|
Konto usunięte
|
Magiusa ciężka sprawa. Z jednej strony babcia ma sporo racji - dodatkowe 2 tys. przy 2 małych dzieci to kupa kasy. Z drugiej "znając" Twoją mamę to będzie wielka afera i obraza czego od razu mocno współczuję.
Gornek ja bym z takim TSH poszła do endo. |
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#146 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
MAGIUSIA- nic nie jest czarne, albo białe... Tu nie ma gotowego, dobrego rozwiązania. Trzeba przegadać, przeanalizować i zobaczyć, na czym Wam bardziej zależy, z czego możecie zrezygnować, a co jest do wypracowania. Czasem lepiej wynająć i mieć święty spokój, a czasem warto pokusić się o uregulowanie stosunków rodzinnych. Różnie bywa Ja bym wzięła sprawę na spokojnie, odczekała, aż emocje opadną, przegadała z mężem, mamą, ustaliła ew. warunki. Cytat:
W ogóle to cześć, bo nawet Cię nie przywitałam
|
||
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
gornek przepraszam ze dopytuje,bo nie pamietam
![]() a bierzesz cos na zbicie tsh czy lekarz uznal ze jeszcze jest w normie i moze byc? elinka zebys Ty sie nie przeziebila jak masz klime az tak blisko siebie magiusa bo w calej tej sytuacji zapomnialam jaka jest Twoja mama a juz nie raz pisalas,wybaczczyli rozumiem ze wy teraz nie braliscie nawet tego domu pod uwage do zamieszkania?tylko od razu chcieliscie wynajmowac? nie dziwie sie babci ze jest zbulwersowana,Twoja mama troche dziecinnie sie zachowuje,zamiast sie cieszyc ze dziecko moze miec lepiej niz ona miala,no ciezko mi ocenic co nia kieruje ale pamietam teraz ze pisalas ze nie mialas z nia lekko |
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
Nie biore nic na zbicie, bo ft3 i ft4 mam w normie, wiec yznal ze nie musze. Jednak teraz w niedziele z nim rozmawiałam i mam powtórzyć tsh i ft4 i z wynikami przyjść na wizyte. Najwyzej będziemy zbijać, jednak do enfo nie tak latwo sie dostać, wiec zapewne dostane receptę i będę brala.
Sent from my RM-825_eu_poland_345 using Tapatalk
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
gornek to moze jednak warto wlasnie zbic to?
ja sie dokladnie na tsh nie znam,nie wiem jak reszta nie jest podwyzszona ale samo tsh wyzsze,no nie wiem ja wiem ze czasem tu byly watki gdzie zachodzily dziewczyny majac wysokie to tsh a nie masz w okolicy jakies eno-gina do ktorego moglabys sie zapisac na konsultacje? |
|
|
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a cześć
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:45.

za wyniki.

07.07.2012
. Nosiłam bez paska.