![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: 4 miesięczne wyzwanie_ kto dołączy?
Dzisiejsze menu:
Twarożek z siemieniem lnianym + sałatka (pomidor, ogórek, sałata), gryzek naleśnika Mały placek po węgiersku (mama nalegała) ;/ Trzy spring rollsy z kawałeczkiem kurczaka i warzywami ![]() ![]() Serek wiejski z pomidorem i ogórkiem, mała garść płatków Zwiększyłam czas ćwiczeń z hula hop z 20 na 25 min ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
No właśnie o co chodzi z tym hula hop? Miały być wypustki, że niby z masażerem a większość dziewczyn skarży się na siniaki, to nie lepiej kupić zwykły hula hop?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chyba, że kręci się takim zwykłym, pustym. Ja do mojego nasypałam ryżu, bo łatwiej mi się kręci i mam wrażenie, że lepiej działa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Allly witamy!!!
![]() czy z tego wynika, że jestem tutaj najstarsza? ![]() ![]() udało mi się jednak wrócić do domu, więc jeszcze właśnie jem, chociaz niby wieczorem sie nie powinno ![]() ![]() dzisiaj: I grahamka z serkiem light i szynką II grilowany filet z kurczaka, warzywa na patelnię III ser biały chudy z jogurtem, połową banana i łyżeczką miodu IV 2 kromki wasy z szynką, pomidor, kilka grzybków marynowych ![]() to tyleee, ciekawe czy przetrwam do rana ![]()
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
dokladnie tak jak piszesz tylko jak mnie maz zobaczyl po pierwszym dniu to chcial mi je wyrzucic bo wygladalam jak ofiara przemocy domowej ale teraz juz ok
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
Madelaine nie jestes najstarsza
![]() ![]() Dzis dla mnie udany dzien ![]() ![]() Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2
![]() |
![]() |
#127 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() To gdzie miałaś możliwość pracy, w jakim kraju? Jestem w rejonie Andaluzji na samym południu Hiszpanii, mam szczęście że siostra wybrała taką lokalizację do zamieszkania bo jest pięknie ![]() ![]() ![]() Witamy nową koleżankę! ![]() Moje dzisiejsze menu: 1. śniadanie- tradycyjnie sałatka owocowa 2. Drugie śniadanie: Jogurt naturalny plus płatek ryżowy 3.Obiad- zupa kalafiorowa 4. Podwieczorek plus kolacja- połączone posiłki z racji późnego powrotu do domu, pełnoziarniste pieczywo z pomidorem i ogórkiem świeżym 4 dzień za nami i czuje że jest coraz lepiej jeśli chodzi o determinacje u mnie ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Przyczajenie
|
A ja dzisiaj nie do końca zdrowo, nie calkiem 5 posiłków, ale sama w domu, gorąco, gotować się nie chce....
Na śniadanie kanapki z chleba orkiszowego z chudą wędliną z kurczaka i pomidorem, na obiad i kolację kurczak z ryżem w sosie chińskim. A do tego 20km na rowerze wieczorkiem. Kolo 20 pogoda robi się świetna, nie zabija ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
Kurczę, za wcześnie zjadłam kolację i zrobiłam turbo spalanie. -.- Teraz zrobiłam się głodna i zjadłam dwie kanapki :'(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
eve_1988 widzę po roczniku z Twojego loginu, że jednak jestem
![]() ![]() Anita też ostatni raz byłam w andaluzji, costa del sol, niedaleko malagi, było cudnie! ![]() ![]() jedzenie skończyło się na tym co napisałam, wypiłam tylko herbatę owocową jeszcze i własnie ide spac ![]()
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
Skoro dołączyłam, może napiszę coś o sobie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
Ally, masz już mnóstwo kilogramów za sobą! gratuluje i zazdroszczę!
![]() ![]() ![]() co dzisiaj planujecie na obiad? bo nie bardzo pomysł mam co zrobić ![]()
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
Dziękuję <3
Mój obiad zazwyczaj wygląda tak: indyk/ kurczak/ wołowina na oliwie z oliwek/ duszona itp i do tego warzywa: albo gotowane bez soli, albo sałata i np pomidory tez bez soli, sosów itp Czasami dodaję do tego makaron pełnoziarnisty, ale max 3 łyżki stołowe. I tak od mniej więcej dwóch miesięcy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
Anit: dziękuję <3 od razu mi wraca motywacja do diety
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny w 5 dniu wyzwania!
![]() Po wczorajszym "załamaniu pierogowym" doszłam do siebie. Nie ma co się kusić. Jakie polecacie ćwiczenia dla początkujących i średniozaawansowanych w stylu Skalpela, w sensie trening do 45 min, na wszystkie partie i nie zbyt trudny ![]()
~ Nigdy nie narzekaj, że masz w życiu pod górkę, jeśli zdecydowałeś, że idziesz na szczyt. ~ 78 - 77 - 76 - 75 - 74 - 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 ![]() 1 z 20 |||||||||||||||||||||||| loading
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
Liviene zawsze wszyscy sportowcy powtarzają w kółko, że na redukcję najlepsze są aeroby
![]() ![]() ![]() ale jak coś macie do polecenia to też chętnie poczytam, może akurat mnie coś ruszy ![]() ja się dzisiaj zdecydowałam na kotlety z jajka i kalafior ![]() ![]()
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
Madelaine - Tanya Valko - Arabska żona, Arabska córka, Arabska krew
![]() kurcze, kocham rower, ale dętka mi pękła i nie ma mi kto naprawić ;(
~ Nigdy nie narzekaj, że masz w życiu pod górkę, jeśli zdecydowałeś, że idziesz na szczyt. ~ 78 - 77 - 76 - 75 - 74 - 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 ![]() 1 z 20 |||||||||||||||||||||||| loading
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A jeśli chodzi o jadłospisy to nie wiem czy swoje pisać, bo jestem w tym dosyć monotonna jedyne co może mi się zmieniać to obiad i owoce, które zaserwuje sobie na II śniadanie ![]() ![]() Ale obiecałam sobie, że tym razem postaram się nauczyć jeść warzywa, bo jedyne jakie się pojawiają to w formie mizerii i pomidora z sałatą na kanapce... Także muszę poszukać jakiś wegetariańskich przepisów, np ostatnio chodzi mi po głowie faszerowana kaszą gryczaną papryka ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale... nie mam pojęcia, jak działa ![]() ![]() Moje jadłospisy też są dość monotonne, mam kilka "żelaznych" dań i rzadko jem coś innego. Na kolację zawsze jajecznica i góra warzyw, czasem do tego chleb, jeśli danego dnia sporo ćwiczyłam. Ale zaczęłam myśleć o diecie rozłącznej. Znajoma mówiła, że u niej daje świetne efekty, mimo, że ona się w ogóle nie pilnuje, je co chce, tylko nie łączy węglowodanów z białkami. Do tego bardzo ograniczyłam gluten. Cierpiałam na straszne bóle brzucha, teraz jest o niebo lepiej ![]() ![]() A jak nie wyjdzie, to gryczana jest rewelacyjna do omletów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
maureen dzięki, spróbuję może jutro, już ją polubiłam na fejsie
![]() Dziewczyny, co z naszą tabelką? ![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
Ktoś mówił, że zrobi jak będzie miał czas :P ale tak jak podejrzewałam, parę osób się tylko przywitało z wielkim zapałem i już sie straciło
![]() kurde, zawsze o tym hula hop a ja dalej sie nie przekonałam, żeby kupić i spróbować ![]() ![]() jyyli też słyszałam, że dieta rozłączna przynosi efekty ale to ewidentnie nie dla mnie! ![]() ![]() ![]() maureen co to jest skinny fat? ![]() ![]()
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
Co do hula hop, jeśli dopiero zaczynasz to ćwicz na zwykłym pustym, ja na razie mam tylko takie i ćwiczę na nim ok 20/25 minut. Mimo to bardzo się przy tym pocę, więc ten trening chyba coś daje.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() A jak będziemy robić tą tabelkę? Każda swoją czy wspólnie jedną? Ja w sprawach takich jestem "nogą kulawą" ![]() Jeszcze jesli chodzi o wypisanie osób, które biorą udział w wyzwaniu w pierwszym poście.. zrobię to kochane w tym moim pierwszym poście, zrobię ![]() ![]() ![]() Zgrzeszyłam dziś po raz pierwszy od poniedziałku;/ siostra zrobiła karpatkę, powiedziała że się pogniewa na mnie jak nie spróbuje i uległam ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
Anita, wydaje mi się że jedną wspólnie.
Dziewczyny, znalazłam coś super! ![]() ![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Raczkowanie
|
Dokładnie tak
![]() No i właśnie nie wiem czy z tymi aerobami to się tyczy też młodych dziewczyn czy tylko 'starszych kobiet' u których ta skóra nie jest już tak elastyczna aby mogła bezpiecznie opleść nowy brzuszek ![]() http://wolskatrenuje.blogspot.com/20...kinny-fat.html z przymróżeniem oka ![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- O chyba mi się udało ![]() Spróbujcie tteraz https://docs.google.com/spreadsheets...it?pli=1#gid=0 Edytowane przez maureen92 Czas edycji: 2014-08-01 o 17:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zadomowienie
|
ech, ja dziś pogrzeszyłam bo byłam z siostrą na zakupach cały dzień, o ile kalorycznie się mieszczę to jakościowo już nie i jestem trochę zła na siebie, ale teraz już będzie grzecznie bo nigdzie się nie wybieram w najbliższym czasie
Edytowane przez Beatagr3 Czas edycji: 2014-08-01 o 17:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
Nie uwierzycie, od tego gadania pozbierałam się i pojechałam po hula hop hahah!
![]() ![]() ![]() ![]() przy okazji koszulke do biegania sobie kupiłam, ale nie mam z kim iść biegac ![]() ![]() Beata nie daj się! tak naprawdę to wychodzenie z domu nie jest żadnym usprawiedliwieniem ![]()
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
Maureen
- http://www.youtube.com/watch?v=raQh-D6V8iU - http://www.youtube.com/watch?v=uMHreHGYH9w - http://www.youtube.com/watch?v=n__d2sNj4iA ![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- dodałam arkusz 3 w tabelce, sprawdź czy to będzie wygodniejsze, a jak nie to usuń. To tylko moja luźna propozycja. Popijam zieloną herbatkę ![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
Hej, przeczytałam wszystko i postanowiłam dołączyć!
![]() Opowiem coś o sobie, choruję na cukrzycę od ponad 4 lat, i odkąd leczę się pompą insulinową zaczęłam tyć, bo wiedziałam, że dzięki niej mogę sobie pozwolić na więcej co do jedzenia, no i efektem był wzrost wagi z 45 na 63... To była masakra dla mnie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.