|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Kochane kłopoty" wracają !!!
zachecam do ogladania Sin City, mimo iż to jest brutalny film. Ale jest ciekawie zrobiony, tak graficznie, no i nie poznalybyście tam naszej Rory, to w Sin City postac z zupełnie innym stylu, ale nie zdradzę kim jest i co robi
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
|
#122 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale może jednak się skuszę choćby z ciekawosci, by zobaczyć Rori w "innym wcieleniu" no i ta Alba Hmm czy Sin City jest filmem czarnobialym z częściowym przywróceniem kolorów...?
|
|
|
|
|
|
#123 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Seemore, właśnie zauważyłam, ze mail do mnie wrócił. Masz zapełnioną skrzynkę, potrzeba 5.6 MB wolnego miejsca...
|
|
|
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
cos dla "fanek" gilmore girls
|
|
|
|
|
#125 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#126 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zupełnie odmienną od roli Rory Tak na marginesie to film Sin City podobał mi się. Ciekawie się go ogladało od samego początku ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
te kolorowe wstawki w Sin City np. podkreślony kolor oczu (u Rory są niebieskie
co widac na zdjeciu), ust, połysk sukienki, daja bardzo ciekawy efekt. po raz pierwszy spotkałam sie z tego typu filmem i podobał mi sie.
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#128 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Muszę jeszcze poszukać tej odświerzonej wersji, która leci w serialu
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam wersję serialową (Carole King & Louise Goffin), jeśli ktoś by chciał
![]() Edit: chyba się przeliczyłam, to ma prawie 8 mega, wątpię, żebym dała radę wysłać
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Mój ukochany serial
|
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Tak zachęcasz Yennefer, że już zaczynam szukać tego filmu
![]() Tam gra też Alba, jeśli dobrze kojarzę? (: |
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Jessica Alba, Brittany Murphy, Rosario Dawson, Clive Owen, Bruce Willis, Elijah Wood, Mickey Rourke, Devon Aoki, Jamie King, Benicio del Toro, no i Alexis Bledel
reszty nie pamietam
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no bo akcja tak mnie nie wciągnęła, że gapiłam się tylko przez inne pół odcinka i kojarzę taką czarną bluzkę (a przez resztę zajęłam się czymś i tylko podsłuchiwałam A bluzeczka faktycznie słodka (przydadzą się jak się znów zabiorę za szycie )
|
|
|
|
|
|
#134 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Oj, ja bym chciała umieć sobie uszyć
|
|
|
|
|
#135 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo np. ja "samoukiem instynktownym" jestem
|
|
|
|
|
|
#136 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Chyba musiałabym recznie szyć, bo nie mam maszyny
![]() Ja tam mam wiarę w swoje siły Tzn myślę, że po paru próbach coś bym tam stworzyła, ale nie mam nawet czasu zajać się czymś bardziej absorbujacym
|
|
|
|
|
#137 |
|
Wtajemniczenie
|
To może zacznij od czegoś prostego i szybkiego- jak Cię wciągnie, okaże się, że czas (prawie zawsze
) się znajdzie Choć bez maszyny trudno... Moja się zepsuła buuuueeeeueueueueee |
|
|
|
|
#138 |
|
Raczkowanie
|
Uwielbiam ten serial
Cieszę się bardzo, że wrócił To co mnie w nim najbardziej zaczarowało to przyjacielsko-kumpelskie stosunki matki z córką (chciałabym takie w domu). No i ogólnie dialogi Kocham też piosenkę z openingu A ponieważ to mój pierwszy post na forum - witam wszystkie wizażanki i wizażystów |
|
|
|
|
#139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PS. Co do stosunków mamy z córką - mam podobne w domu Tyle, że moja mama jest parę lat starsza od Lorelai, co jednak nie przeszkadza w przyjaźni
|
|
|
#140 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Witaj, Himeko |
|
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
No i ja też Cię witam, Himeko
|
|
|
|
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#143 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za miłe powitanie
Jak myślicie: czy nie czas już w życiu Rory na jakiegoś nowego faceta? Mogliby wprowadzić jakiś nowy wątek Dean to ostatnio totalny smutas (no i żonaty na dodatek), Jess pewnie się stoczy W końcu - nowa szkoła, nowe otoczenie, może coś (ktoś) się pojawi
|
|
|
|
|
#144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I że nie musiałam Cię długo namawiać do rejestracji
|
|
|
|
|
|
#145 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I dzięki za przyciągnięcie mnie tutaj, bo chociaż jestemkrótko już widzę, że zaczyna mi się to przeradzać w nałóg |
|
|
|
|
|
#146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciepliwości! (^^)
|
|
|
|
|
|
#147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#148 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Wizaż niebezpieczny jest
![]() Witam na forum |
|
|
|
|
#149 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochani a macie może inną piosenkę Carole King, "Really Rosie" ja dosłownie musze ją miec
proszę jakby ktoś miał
Życie jest piękne. Nareszcie w Niemczech Edytowane przez seemore Czas edycji: 2006-11-18 o 22:59 |
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś przyglądałam się ubraniom Rory i Lorelai i strrrasznie spodobała mi się czarna sukienka Lorelai z różową wstawką w pasie
.Co do Rory, to jakoś czasem dziwnie się ubiera, nie chodzi mi tylko o film, miała pare fajnych ciuchów, ale zauważyłam, że zdarza jej się ubrac jak ciocia klocia , taki dziwny fason i kolor :/Podoba mi się natomiast w wydaniu doroślejszym, jakoś tak smuklej i bardziej kobieco wyglada: http://www.my-wc.com/celebs/alexis_bledel/alexis_1.html http://www.gilmore-girls-tv.de/bilder/alexis.jpg http://tv.zap2it.com/photos/index/0,...103082,00.html http://www.afterdreams.com/photos/14...xis_Bledel.jpg http://us.movies1.yimg.com/movies.ya.../pantsprec.jpg http://katie2002ca.tripod.com/sitebu...g.w180h226.jpg http://inlandempirestrikesback.net/v...5169.sized.jpg |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.

ale może jednak się skuszę choćby z ciekawosci, by zobaczyć Rori w "innym wcieleniu"
Hmm czy Sin City jest filmem czarnobialym z częściowym przywróceniem kolorów...?

.
, taki dziwny fason i kolor :/