Gdy prawiczek idzie do prostytutki... - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-08-12, 00:27   #121
Peg
Raczkowanie

Dot.: Gdy prawiczek idzie do prostytutki...

Cytat:
Napisane przez _ema_ Pokaż wiadomość
Swoją drogą, czy tylko ja jestem świadoma tego absurdu? Nie możliwe, że ludzie się kochają, nie istnieje szczerość, wszyscy to świnie. Powiedz ludziom - kazdy zdradza, uwierzą. Powiedz - można inaczej - no jak???? głupia! naiwna!
Powiesz - kłam, opłaca Ci się to - odpowiedzą: no ba, dobrze prawi.
Powiesz - nie kłam, nie zbudujesz nic na kłamstwie, a usłyszysz - idiotko, jeszcze się zdziwisz.
Heh, powtórzę się, wolę nie opuszczac mojej kuli, tam jeszcze panują inne obyczaje.
Zupełnie mnie nie zrozumiałaś. Nigdzie nie stwierdziłam, że ludzie się nie kochają, ciągle okłamują, zdradzają itd. Spróbuję ci to szerzej objaśnić.

W twojej postawie widać wielką pewność siebie - ja mam zasady, a wy jesteście szambem, bo śmiecie dopuszczać seks z prostytutką. JA jestem moralna, WY - dno moralne, upadek cywilizacji.

Jeśli mam być szczera, nienawidzę takiej postawy i dlatego być może udzieliły mi się nerwy. Słyszę takich ludzi w telewizji, na ulicy, w pracy, na uczelni i zawsze mam ochotę zapytać - kim ty jesteś, że z taką pewnością siebie ferujesz wyroki? Że kogoś oceniasz i tak szybko go kwalifikujesz: dobry/zły, autorytet/zakała, normalny/zboczony. Skąd wiesz, że twój system wartości jest tym jedynym i słusznym? Co powoduje, że gdy ktoś go nie uznaje, czujesz się upoważniona do pomiatania nim i wyzywania od gorszych?

Tym bardziej w takiej sytuacji - gdy nie mówimy o seryjnym dziwkarzu, tylko zwykłym chłopaku, który chce sobie po prostu pociupciać jak facet z babą. Dla mnie po prostu trzeba być koszmarnie ograniczonym, a wręcz nawiedzonym żeby takie coś porównywać do złodziejstwa albo morderstwa.

Kurczę, może nie żyję na tym świecie nie wiadomo ile lat, ale poznałam kilka ludzkich historii, przeczytałam parę mądrych książek, obejrzałam kilka filmów. I zawsze wynosiłam z nich jedną, najważniejszą według mnie naukę - życie jest w chuj skomplikowane i niejednoznaczne. Wszelkie kategoryzacje, sprowadzanie ludzkich zachowań i pobudek do jakiejś z góry przyjętej normy nie ma sensu. Jedyna norma jaka ma sens brzmi: nie krzywdź drugiego człowieka.

Bardzo poruszył mnie np. wywiad z jedną z uczestniczek powstania warszawskiego, która ze łzami w oczach mówiła, z jakim poświęceniem walczyły... prostytutki. I jak bardzo były w to zaangażowane, jak wiele z nich zginęło. Tak, te obrzydliwe istotny z rynsztoku, którymi tak bardzo pogardzasz też miały swój heroiczny wkład w powstanie. I gdy słyszę takie historie, myślę sobie - świat nie jest czarno-biały, a ludzie nie są albo chodzącymi ideałami, albo złem wcielonym. Ludzie są LUDŹMI.

Przykro mi, że muszę ci takie podstawy tłumaczyć. Ludzie mają prawo do słabości, mają prawo do błędów. Nie musisz tego pochwalać, ale nie skreślaj ich. Jeden człowiek może pójść do prostytutki, bo jest po prostu nieszczęśliwy i zdesperowany, a inny z wyrachowania i hedonizmu. I ty obojga tych ludzi sprowadzasz do tego samego poziomu. To niesprawiedliwe.
Peg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-12, 00:46   #122
beznadziejny123
Wtajemniczenie

GG do beznadziejny123

No własnie. Już 5 wątków o pierwszym razie z prostytutką temu, to zauważyłem _emo_.

Czym innym moralnie jest wybrać prostytutkę zamiast normalnego kochającego się związku kiedy masz możliwość wejść w taki związek a czym innym prostytutkę kiedy nie ma się żadnego wyboru.

Pierwszy raz z nią to jest taki krzyk rozpaczy i utrata wiary, że ktoś kiedykolwiek będzie miał normalne życie gdzie jest kochany i potrzebny.
Nie pojmiesz tego chyba nigdy bo nie będziesz nigdy w takiej sytuacji.

Oddaj głos w ankiecie:
Męska dominacja... <ziewa>... znowu?

Cytat:
Napisane przez elvegirl
Babskie forum, normalna rzecz że jest dużo jednoczesnych PMSów i się baby raz na jakiś czas pokłócą
beznadziejny123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-12, 01:06   #123
Pestka88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez beznadziejny123 Pokaż wiadomość
No własnie. Już 5 wątków o pierwszym razie z prostytutką temu, to zauważyłem _emo_.

Czym innym moralnie jest wybrać prostytutkę zamiast normalnego kochającego się związku kiedy masz możliwość wejść w taki związek a czym innym prostytutkę kiedy nie ma się żadnego wyboru.

Pierwszy raz z nią to jest taki krzyk rozpaczy i utrata wiary, że ktoś kiedykolwiek będzie miał normalne życie gdzie jest kochany i potrzebny.
Co prawda nie do mnie, ale zapytam: A co to jest za problem być strasznie moralanym, kiedy się nie ma pokus i dylematów? Jak to mówią: brak okazji nie jest cnotą.

Nie trudno mówić: nie powinno się odbijac cudzych mężów, kiedy się jest z kochającym facetem. Sztuka się tego trzymać, jak się jest długoletnią singielką, a świetny naszym zdaniem żonaty facet do nas podbija (sprawdzone na własnym przykładzie).

Pisałam dlaczego dla mnie osobiście korzystanie z usług prostytutek jest naganne moralnie (obok tego, że nie wolałabym, żeby mój partner miał podobne zapatrywanie na seks jak ja, ale to inna kwestia), więc nie ma dla mnie znaczenia, czy chłopak pójdzie, bo nie chce mu się tworzyć związku, czy bo nie ma na niego żadnych perspektyw. I mam prawo przecież takiego człowieka nie chcieć za partnera na ten przykład - nikt tu nie postuluje, żeby takich stawiać pod ścianą i do nich strzelać

Z resztą auto sam pisze, że raczej się nie zdecyduje, więc widać sam, nawet będąc w takie sytuacji, uważa takie rozwiązanie za niewłaściwe.

2014:

książki: 12
filmy: 70
"Fizyka rzeczy niemożliwych" Michio Kaku
"Epidemia" Robin Cook

miesiąc z hula hop: 2/30
Pestka88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-12, 01:27   #124
Hibiku
Zakorzenienie

Cytat:

Cóż... jeśli się zamykasz na banalnie prosty wybór czyli "biorę się za siebie" i zamiast tego wolisz krzyczeć z rozpaczy to nikt poza tobą nie jest winien... Serio jeśli samemu, bądź z pomocą bliskich nie można sobie poradzić z emocjami to trzeba pomyśleć o pomocy specjalisty (od tego w końcu jest) zamiast zachowywać się jak idiota. Kto ci ma pomóc jak ty sam nie chcesz się za to wziąć?
Hibiku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-12, 08:45   #125
_ema_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Peg Pokaż wiadomość
Zupełnie mnie nie zrozumiałaś. Nigdzie nie stwierdziłam, że ludzie się nie kochają, ciągle okłamują, zdradzają itd. Spróbuję ci to szerzej objaśnić.

W twojej postawie widać wielką pewność siebie - ja mam zasady, a wy jesteście szambem, bo śmiecie dopuszczać seks z prostytutką. JA jestem moralna, WY - dno moralne, upadek cywilizacji.

Jeśli mam być szczera, nienawidzę takiej postawy i dlatego być może udzieliły mi się nerwy. Słyszę takich ludzi w telewizji, na ulicy, w pracy, na uczelni i zawsze mam ochotę zapytać - kim ty jesteś, że z taką pewnością siebie ferujesz wyroki? Że kogoś oceniasz i tak szybko go kwalifikujesz: dobry/zły, autorytet/zakała, normalny/zboczony. Skąd wiesz, że twój system wartości jest tym jedynym i słusznym? Co powoduje, że gdy ktoś go nie uznaje, czujesz się upoważniona do pomiatania nim i wyzywania od gorszych?

Tym bardziej w takiej sytuacji - gdy nie mówimy o seryjnym dziwkarzu, tylko zwykłym chłopaku, który chce sobie po prostu pociupciać jak facet z babą. Dla mnie po prostu trzeba być koszmarnie ograniczonym, a wręcz nawiedzonym żeby takie coś porównywać do złodziejstwa albo morderstwa.

Kurczę, może nie żyję na tym świecie nie wiadomo ile lat, ale poznałam kilka ludzkich historii, przeczytałam parę mądrych książek, obejrzałam kilka filmów. I zawsze wynosiłam z nich jedną, najważniejszą według mnie naukę - życie jest w chuj skomplikowane i niejednoznaczne. Wszelkie kategoryzacje, sprowadzanie ludzkich zachowań i pobudek do jakiejś z góry przyjętej normy nie ma sensu. Jedyna norma jaka ma sens brzmi: nie krzywdź drugiego człowieka.

Bardzo poruszył mnie np. wywiad z jedną z uczestniczek powstania warszawskiego, która ze łzami w oczach mówiła, z jakim poświęceniem walczyły... prostytutki. I jak bardzo były w to zaangażowane, jak wiele z nich zginęło. Tak, te obrzydliwe istotny z rynsztoku, którymi tak bardzo pogardzasz też miały swój heroiczny wkład w powstanie. I gdy słyszę takie historie, myślę sobie - świat nie jest czarno-biały, a ludzie nie są albo chodzącymi ideałami, albo złem wcielonym. Ludzie są LUDŹMI.

Przykro mi, że muszę ci takie podstawy tłumaczyć. Ludzie mają prawo do słabości, mają prawo do błędów. Nie musisz tego pochwalać, ale nie skreślaj ich. Jeden człowiek może pójść do prostytutki, bo jest po prostu nieszczęśliwy i zdesperowany, a inny z wyrachowania i hedonizmu. I ty obojga tych ludzi sprowadzasz do tego samego poziomu. To niesprawiedliwe.
Smutne, że musiałaś pisać takie wypracowanie na próżno.
Wystarczyłoby czytać ze zrozumieniem i zaoszczędziłabyś sobie niepotrzebnego czasu na tłumaczenie mi tego, co w sumie nie jest do mnie.
Polecam zwłaszcza fragment [parafrazuję, jak chcesz oryginał, to sobie poszukaj]: jak chce to niech idzie, pytał o opinię, to mówię, że dla mnie to nic nie zmieni, podwazy tylko jego 'zasady', które sam wyznawał, ale jego wybór. Jedyne co neguję to nakłanianie do kłamstwa bo to upadek na dno. Kobieta musi mieć możliwość zdecydowania z kim chce być.
Widzę, że nie zrozumiałaś tych słów, a warto je przeanalizowac, bo nie ma tam nic o 'ja mam zasady, a wy jesteście szambem, bo śmiecie dopuszczać seks z prostytutką'. Na przyszłość jeszcze raz polecam czytanie postów na które się odpowiada.

Edytowane przez _ema_
Czas edycji: 2014-08-12 o 08:46
_ema_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-12, 10:33   #126
nowyfacet
BAN stały

Cytat:

Zgadzam się z tym. Dodam jeszcze jedno, kobiety chyba nigdy nie zrozumią facetów bo są w innej sytuacji. Dziewczyna bez problemu znajdzie chętnego na seks, nawet jak jest mało atrakcyjna to na jeden raz jakiś przystojniak się skusi. Z facetami jest inaczej, jak chłopak mało urodziwy i normalnie zarabiający bez super wypchanego konta, to bardzo nikłe szanse ma na poznanie atrakcyjnej dziewczyny, i nie każdy potrafi być w związku z nieatrakcyjną dla niego dziewczyną, stąd braki związków i doświadczeń seksualnych. Znam takich ludzi, rozmawiałem z nimi. Powiedzieli tak: ja lubię muzykę POP a ktoś mi włącza disco polo i mam jej słuchać, czegoś co mnie denerwuję i nie cierpię? Podobnie z dziewczynami są nieprzystojni i nie mają powodzenia, podobają im się szczupłe dziewczyny a jedyne które się nimi zainteresowały były puszyste, mają się na to godzić? Nie potrafią, i są singlami, nieszczęśliwymi singlami, którzy albo dalej są prawiczkami albo stracili cnotę właśnie z prostytutką, dlaczego z nią? Bo wybrali sobie młodą i ładną, oczywiście było to wszystko mechaniczne ale przynajmniej robili to z kimś kto im się Fizycznie podoba. Tacy ludzie są pokrzywdzeni przez los, i ja im współczuje....że żadna fajna dziewczyna nigdy się nimi nie zainteresowała i raczej nie zainteresuje....a nie każdy potrafi wchodzić w związek byle jaki z braku laku, tez chcą uczuć, pożądać swoją dziewczyne etc. Dziewczyny tego nie ogarniacie bo nie macie tego problemu, ładnie się ubrać, makijaż.... i jazda do lokalu, chętny zawsze się znajdzie......wy to macie dobrze.
nowyfacet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-12, 10:56   #127
Hibiku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nowyfacet Pokaż wiadomość
Zgadzam się z tym. Dodam jeszcze jedno, kobiety chyba nigdy nie zrozumią facetów bo są w innej sytuacji. Dziewczyna bez problemu znajdzie chętnego na seks, nawet jak jest mało atrakcyjna to na jeden raz jakiś przystojniak się skusi. Z facetami jest inaczej, jak chłopak mało urodziwy i normalnie zarabiający bez super wypchanego konta, to bardzo nikłe szanse ma na poznanie atrakcyjnej dziewczyny, i nie każdy potrafi być w związku z nieatrakcyjną dla niego dziewczyną, stąd braki związków i doświadczeń seksualnych. Znam takich ludzi, rozmawiałem z nimi. Powiedzieli tak: ja lubię muzykę POP a ktoś mi włącza disco polo i mam jej słuchać, czegoś co mnie denerwuję i nie cierpię? Podobnie z dziewczynami są nieprzystojni i nie mają powodzenia, podobają im się szczupłe dziewczyny a jedyne które się nimi zainteresowały były puszyste, mają się na to godzić? Nie potrafią, i są singlami, nieszczęśliwymi singlami, którzy albo dalej są prawiczkami albo stracili cnotę właśnie z prostytutką, dlaczego z nią? Bo wybrali sobie młodą i ładną, oczywiście było to wszystko mechaniczne ale przynajmniej robili to z kimś kto im się Fizycznie podoba. Tacy ludzie są pokrzywdzeni przez los, i ja im współczuje....że żadna fajna dziewczyna nigdy się nimi nie zainteresowała i raczej nie zainteresuje....a nie każdy potrafi wchodzić w związek byle jaki z braku laku, tez chcą uczuć, pożądać swoją dziewczyne etc. Dziewczyny tego nie ogarniacie bo nie macie tego problemu, ładnie się ubrać, makijaż.... i jazda do lokalu, chętny zawsze się znajdzie......wy to macie dobrze.

lol... bo ty jako facet wiesz jakie kobiety mają możliwości, a kobiety nigdy nie zrozumieją jak to jest być facetem Serio to co piszesz to zaklinanie świata na zasadzie "trawa u sąsiada zawsze jest bardziej zielona". Zarówno kobietom jak i mężczyznom bywa trudno, ale w znakomitej większości nie są to "osoby pokrzywdzone przez los" tylko same siebie piętnujące i wpędzające w bagno. Serio zarówno kobieta jak i mężczyzna w każdym wieku może znaleźć kogoś dla siebie, tylko musi najpierw spojrzeć krytycznie na SIEBIE a nie ŚWIAT i zastanowić się, gdzie popełniłem błąd i co muszę zmienić. Zamiast biadolić "na takich jak ja dziewczyny nie patrzą" trzeba iść i oswajać się z tymi kobietami i walczyć o kontakty.
Stary 2014-08-12, 11:23   #128
skara
Zakorzenienie

Przepraszam, nie przeczytałam całego wątku więc może ktoś już to poruszył. Ale ja widzę kwestię 1 razu z prostytutką w sposób następujący:
+ może wyrwiesz się z kręgu kompleksów, nieśmiałości i zahamowań
- jednorazowa wizyta niewiele zmieni
- prostytutki to ZAWODOWCY. Jak Ci taka pani po 1000 klientów zakręci nogami na lampie to może późniejsze zwyczajne kobiety wydadzą Ci się nieciekawe, niedoświadczone, byle jakie w łóżku. Może po prostu przez to, że seks dla prostytutki to zawód zrobić to za dobrze i zaburzyć na zawsze Twoje oczekiwania wobec seksu ze zwykłymi kobietami. Bo zwykłe kobiety nie zrobią Ci w jednym pakiecie analu, miłości francuskiej i kubańskiej i tańca na rurze. Jesteś powien autorze, że potem nie będziesz miał zbyt wysokich / spaczonych oczekiwań?
skara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-12, 11:23   #129
Pestka88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hibiku Pokaż wiadomość
lol... bo ty jako facet wiesz jakie kobiety mają możliwości, a kobiety nigdy nie zrozumieją jak to jest być facetem Serio to co piszesz to zaklinanie świata na zasadzie "trawa u sąsiada zawsze jest bardziej zielona". Zarówno kobietom jak i mężczyznom bywa trudno, ale w znakomitej większości nie są to "osoby pokrzywdzone przez los" tylko same siebie piętnujące i wpędzające w bagno. Serio zarówno kobieta jak i mężczyzna w każdym wieku może znaleźć kogoś dla siebie, tylko musi najpierw spojrzeć krytycznie na SIEBIE a nie ŚWIAT i zastanowić się, gdzie popełniłem błąd i co muszę zmienić. Zamiast biadolić "na takich jak ja dziewczyny nie patrzą" trzeba iść i oswajać się z tymi kobietami i walczyć o kontakty.
E tam, opowiadasz! Po prostu są mało przystojni i nie mają wielkiej kasy = nie mają szansy na związek, trzeba przebzykac prostytutkę. A kobiety to wszystkie mają opcji na pęczki. Poza tym potrzeb seksualnych przecież nie mamy, więc nigdy nie zrozumiemy zflustrowanego seksualnie dwudziestokilkolatka. Bo dwudzistokilkuletnich dziewic nie ma, a jeśli są to tylko z własnego wyboru, bo im się seksu nie chciało

Ciekawe tylko dlaczego moi mało atrakcyjni fizycznie i wcale niebogaci kumple mają fajne, ładne dziewczyny..., a znam kilka ślicznych, inteligentnych kobiet w drugiej połowie 20 i po 30, które nigdy faceta, ani kontaktów seksualnych nie miały. Dziw nad dziwy. I niech nowy facet powie im, że nigdy nie zrozumieją biednych, sfrustrowanych facetów

Sama dziewictwo straciłam późno i sama myślałam, że związek z interesujacym mnie facetem mnie nie czeka, a z braku laku jakoś nie potrafiłam. Ale zainwestowałam w siebie fizycznie i psychicznie, przeanalizowałam, co robię źle, co mnie blokuje przed wejściem w fajny związek, włożyłam sporo wysiłku z odblokowanie i zwalczenie kompleksów i polubienie siebie i kiedy tylko to zrobiłam facet odpowiadający mi pod każdym zwględem stracił dla mnie głowę.

Mogłam oczywiście lecieć tracić dziewictwo z przypadkowym facetem, albo szukć usług, ale prawdopodobnie to pogłębiłoby mój problem, a nie rozwiązało. Ale co ja tam wiem, jestem tylko kobietą.

2014:

książki: 12
filmy: 70
"Fizyka rzeczy niemożliwych" Michio Kaku
"Epidemia" Robin Cook

miesiąc z hula hop: 2/30

Edytowane przez Pestka88
Czas edycji: 2014-08-12 o 11:27
Pestka88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-12, 12:18   #130
sweater_weather
Raczkowanie

Nie radzę.

Po pierwsze - która kobieta chciałaby faceta, który przeżył swój pierwszy raz z prostytutką?

Po drugie...jak sam się będziesz z tym czuł? Owszem - 'zaliczysz'. Ale później zaczniesz sobie wmawiać że stać cię tylko na prostytutki, a tak istnieje jeszcze szansa, że pójdziesz do łóżka ze swoją dziewczyną.

Po trzecie - dla mnie pierwszy raz był bardzo ważny, właściwie każdy kolejny 'pierwszy raz' ale z kolejnym partnerem również ma znaczenie, więc nawet libido nie może sprawić, że dojdzie do tego z byle kim.

Można wymieniać tak w nieskończoność. Zastanów się poważnie. To będzie tylko raz, może kilka, jeśli ci się spodoba i będziesz chciał się zaspokoić. Ale prostytutka nie okaże ci uczucia, może się starać stworzyć otoczkę jeśli dobrze zapłacisz, ale to wszystko. Sztuczne, smutne i najprawdopodobniej będziesz mimo to rozczarowany. Zaczekaj na odpowiednią dziewczynę.
sweater_weather jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-12, 12:55   #131
Meeegy
Raczkowanie

Jeżeli chcesz to idź jak ma Ci to pomóc.
Aczkolwiek uważam, że pierwszy raz z prostytutką to nie najlepszy pomysł.
Po pierwsze - będziesz miał kiedyś dziewczynę ( bo na pewno trafisz na tą odpowiednią ) i zaczniecie szczerze rozmawiać i zejdziecie na tematy współżycia. ona wtedy zapyta jak przeżyłeś swój pierwszy raz? Odpowiesz jej wtedy że z jakąś ku**ą z burdelu ?? nie sądzę by była szczęśliwa.
Po drugie - chcesz się czymś zarazić i jeszcze za to płacić?
po Trzecie - taka prostytutka Ci nie pomoże ponieważ Ona nie ma na celu doświadczać facetów , tylko na Nich zarabiać.
Więc podsumowując Pierwszy raz z prostytuką - STANOWCZO NIE !!
Stary 2014-08-12, 17:26   #132
beznadziejny123
Wtajemniczenie

GG do beznadziejny123

Cytat:
Kto ci ma pomóc jak ty sam nie chcesz się za to wziąć?
Ty mi bardzo pomogłaś

Cytat:
Dodam jeszcze jedno, kobiety chyba nigdy nie zrozumią facetów bo są w innej sytuacji. Dziewczyna bez problemu znajdzie chętnego na seks, nawet jak jest mało atrakcyjna to na jeden raz jakiś przystojniak się skusi. Z facetami jest inaczej, jak chłopak mało urodziwy i normalnie zarabiający bez super wypchanego konta, to bardzo nikłe szanse ma na poznanie atrakcyjnej dziewczyny, i nie każdy potrafi być w związku z nieatrakcyjną dla niego dziewczyną, stąd braki związków i doświadczeń seksualnych.
Wybacz ale za to ja nie mogę się zgodzić z Tobą i to co napisałeś to są zwyczajne brednie

Akurat wygląd i kasa nie ma znaczenia jak chcesz się przespać z ładną dziewczyną. (zakładam, że przez atrakcyjną rozumiesz ładną, bez względu na to co ma w głowie, np siano) Gdybyś chciał założyć rodzinę to tak. Ale przespanie się jest bardzo łatwe w obecnych czasach i żeby tego nie umieć to trzeba być beznadziejnym (o popatrz jaki zbieg okoliczności).

Czasem wystarczy 2 czy 3 wyjścia za marne grosze jak pizza czy piwo, wolna chata i już. A jak dziewczyna sama szuka prącia to wystarczy, że będziesz czysty i nie będziesz chory na downa

Oddaj głos w ankiecie:

Cytat:
Napisane przez elvegirl
Babskie forum, normalna rzecz że jest dużo jednoczesnych PMSów i się baby raz na jakiś czas pokłócą
Stary 2014-08-12, 17:44   #133
ARAKSJEL
Hrodebert

Cytat:
Czasem wystarczy 2 czy 3 wyjścia za marne grosze jak pizza czy piwo, wolna chata i już. A jak dziewczyna sama szuka prącia to wystarczy, że będziesz czysty i nie będziesz chory na downa
A tam, ta pizza i piwo to zbytnia rozrzutność
ARAKSJEL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-12, 17:54   #134
nowyfacet
BAN stały

Cytat:
Ty mi bardzo pomogłaś

Wybacz ale za to ja nie mogę się zgodzić z Tobą i to co napisałeś to są zwyczajne brednie

Akurat wygląd i kasa nie ma znaczenia jak chcesz się przespać z ładną dziewczyną. (zakładam, że przez atrakcyjną rozumiesz ładną, bez względu na to co ma w głowie, np siano) Gdybyś chciał założyć rodzinę to tak. Ale przespanie się jest bardzo łatwe w obecnych czasach i żeby tego nie umieć to trzeba być beznadziejnym (o popatrz jaki zbieg okoliczności).

Wybacz, ale teraz z tobą też się nie do końca zgodzę. W dużych aglomeracjach to tak, masz rację, ale w mniejszych niekoniecznie. Gdy jestem w swoim miescie rodzinnym poniżej 100 tysięcy ludności, i gdy bywam w tutejszym clubie to ciężka sprawa przelecieć jakąś niewiastę i szczerze jak teraz sięgam pamięcią to nigdy nie widziałem bzykającej się pary w toalecie pod toaletą czy pod lokalem nawet w aucie, może z tego to wynika że w małym mieście sporo ludzi z widzenia się zna, i żadna nie chcę mieć łatki szmaty! Więc punktu widzenia zależy od punktu siedzenia.
nowyfacet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-12, 18:15   #135
Hibiku
Zakorzenienie

Cytat:
Wybacz, ale teraz z tobą też się nie do końca zgodzę. W dużych aglomeracjach to tak, masz rację, ale w mniejszych niekoniecznie. Gdy jestem w swoim miescie rodzinnym poniżej 100 tysięcy ludności, i gdy bywam w tutejszym clubie to ciężka sprawa przelecieć jakąś niewiastę i szczerze jak teraz sięgam pamięcią to nigdy nie widziałem bzykającej się pary w toalecie pod toaletą czy pod lokalem nawet w aucie, może z tego to wynika że w małym mieście sporo ludzi z widzenia się zna, i żadna nie chcę mieć łatki szmaty! Więc punktu widzenia zależy od punktu siedzenia.
Albo kwestia czego i jak się szuka... zarówno w moim rodzinnym pipidówku, w Zamościu, czy w bieszczadzkiej knajpie można było znaleźć chętnych.
Stary 2014-08-12, 18:22   #136
ARAKSJEL
Hrodebert

Cytat:
Albo kwestia czego i jak się szuka... zarówno w moim rodzinnym pipidówku, w Zamościu, czy w bieszczadzkiej knajpie można było znaleźć chętnych.
Ale tu patrzysz ze swego punktu widzenia ,niezaprzeczalnie w tym pipidówku facetowi jest ciężej .
ARAKSJEL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-12, 18:29   #137
beznadziejny123
Wtajemniczenie

GG do beznadziejny123

Najlepszy sposób na podryw to mieć pole koło jej pola

Oddaj głos w ankiecie:

Cytat:
Napisane przez elvegirl
Stary 2014-08-12, 18:35   #138
dominikmeller25
Zakorzenienie

Cytat:

nawet beznadziejny może "zamoczyć" o ile coś zrobi a nie będzie siedział i z kolegami zastanawiał się co zrobić, lub też nie będzie robił sobie w klubie spotkania "loży szyderców".

i tak jak piszesz dzisiaj jedna randka czy dwie i już do łóżka można iść, krótkie przejrzenie forum to potwierdza, wystarczy na drugiej randce rzucić "kocham cię, daj mi dowód miłości" i już ma się seks a nawet i związek z późniejszymi tematami na forum "czy on mnie naprawdę kocha?"

jak pisałem pójście do prostytutki jest najprostszym wyjściem i do tego po prostu głupim, bo po cholerę iść aby tylko sobie raz to zrobić? chyba że pójdziesz do "nauczycielki" i to na całą noc aby przerobiła z Tobą całą kamasutrę, jak nie to nie ma sensu iść na godzinę czy nawet dwie.
dominikmeller25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-12, 18:46   #139
Hibiku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ARAKSJEL Pokaż wiadomość
Ale tu patrzysz ze swego punktu widzenia ,niezaprzeczalnie w tym pipidówku facetowi jest ciężej .
Mnie nigdy podrywy dyskotekowe i one night standy nie interesowały, więc to raczej nie "mój punkt widzenia", a to co wiem od osób zainteresowanych. Nie jestem taka pewna;p w mieście dziewczyn jest więcej, ale i większa konkurencja, tak samo nie ma co udawać - im większe miasto tym większe stężenie osób lepiej wykształconych i przyzwyczajonych do nieco wyższego standardu. Wszystko zależy od osoby - można mieć zerowe zainteresowanie w stolicy, a powodzenie na wsi - ot kwestia dostosowania się do targetu.
Stary 2014-08-12, 19:31   #140
beznadziejny123
Wtajemniczenie

GG do beznadziejny123

Autorze, z jakiego jesteś miasta?

Oddaj głos w ankiecie:

Cytat:
Napisane przez elvegirl
Stary 2014-08-12, 19:38   #141
Shira Yuki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez prawiczek26 Pokaż wiadomość
Kontrowersyjny temat, ale muszę go poruszyć.

Nie będę ukrywał, że żyjąc 26 lat i starając się o względy kobiet zupełnie mi nie wychodziło. Nie jestem zaniedbany czy też brzydki, okropny z charakteru też nie, bo jednak mam wielu znajomych, paradoksalnie większość kobiet.

Zdaję sobię sprawę, że zostanę przez niektóre użytkowniczki nazwany frajerem przez wielkie F, ale nie potrafię stworzyć chemii, zainteresować kobiet jakoś bardziej niż tylko przyjaźń.

Ukończyłem studia, mam teraz dobrą pracę, w wolnym czasie sporo czasu poświęcam na sport - jednak nie jestem w pełni szczęśliwy, bo nie było mi dane nawet chociażby się pocałować.

Ogólnie to całe życie nieakceptowałem prostytutek i miałem złą opinię o facetach, którzy płacą za seks. Ponadto jest ryzyko chorób wenerycznych i kac moralny.

Jednak chciałbym poznać jak to jest całować kobietę czy uprawiać z nią seks, wiadomo, że kobieta jest kimś znacznie więcej, ma uczucia, marzenia i swoje plany, jednak mi nie było dane tego poznać.

Niedługo będę mieć 27 lat i 0 kontaktu z kobietą, jest mi przykro i czuję smutek. Ponadto mam całkiem wysokie libido, jestem po prostu ciekawy doświadczenia. Niektórzy tracą dziewictwo w wieku 15 lat i jest to społecznie akceptowalne, jednak pójście do prostytutki dlatego, bo jest się zbyt beznadziejnym facetem i nie potrafi się stworzyć chemii już akceptowalne nie jest. Może i jestem nieudacznikiem, ale też chcę mieć coś z życia.

Jak uważacie drogie wizażanki? Czy w mojej sytuacji powinienem sobie sprawić taki prezent, niestety obarczony ryzykiem, że będzie on z bonusem?
nie czytałam całego wątku,bo strasznie sporo tego,ale prócz prostytutek sa jeszcze inne możliwości.
ponoć portale pomagają poznac ludzi w potrzebie.
znam kilka osób,które mają nietypowe preferencje i znalazły partnera o podobnych zainteresowaniach.
może i tobie poszczęści się wianuszkiem kobiet,które chetnie ciebie "rozprawiczą"
Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu.
Jestem jak dziki Mustang.
Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja
.
Shira Yuki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-12, 21:36   #142
pankasztan
Rozeznanie

Cytat:
Niech zapłaci panience, która będzie go kochała, będzie mu okazywała uczucia, bliskość, interesowała się nim. Doskonała metoda na... nauczenie się, że uczucia są za pieniądze.
Nauczy się obcować z dziewczyną: jak ją dotykać, całować, itd. To pozwoli mu zyskać doświadczenie.
pankasztan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-12, 21:52   #143
Leszy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pankasztan Pokaż wiadomość
Nauczy się obcować z dziewczyną: jak ją dotykać, całować, itd. To pozwoli mu zyskać doświadczenie.
Nauczy się obcować z kurtyzaną, nie z dziewczyną.

Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap.
http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20
http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30
Leszy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-12, 21:58   #144
prawiczek26
Przyczajenie

Cytat:
Autorze, z jakiego jesteś miasta?
prawiczek26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-12, 22:30   #145
Nuova
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Cytat:
Nie jestem przeciwko pójściu do prostytutki, ale to jest akurat głupi argument. Facet u kurtyzany nie nauczy się niczego, ewentualnie tego gdzie jest cipka i cycki. Raz, że czas jest płatny i limitowany, dwa, że nie ma takiego geniusza, który po jednorazowym seksie nauczyłby się "obsługiwać" kobiece ciało, a trzy, że przygoda z diwą to zupełnie inne przeżycie niż z normalną dziewczyną. Prostytutka nie będzie nieśmiała, nie będzie miała kompleksów, oporów, będzie jej obojętne jak wyglądasz, jak się zachowujesz, jakie masz poglądy. Moim zdaniem jedna wizyta pociągnie następną i tak cały czas.
Nuova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-12, 22:50   #146
Hibiku
Zakorzenienie

Cytat:
Nie nauczy, uwierz inaczej wygląda spotkanie ze specjalistką za pieniądze, a inaczej sytuacja w której bliskość wynika z uczuć (niekoniecznie miłości, wystarczą te uczucia i chemia, które pojawiają się przy krótkich relacjach).

Poza tym na co ułamek bezwartościowego jednorazowego mechanicznego "doświadczenia"(na dodatek nastawionego głównie na JEGO przyjemność), kiedy nadal nie będzie w stanie doprowadzić do intymnego spotkania z zwyczajną kobietą?
Stary 2014-08-12, 23:00   #147
201604181004
Konto usunięte

W sumie ktos ma racje. Mozna dac ogloszenie na seks anonsach ze prawiczek szuka nauczycielki bardzo mozliwe ze uda sie nawiazac seksualna relacje za darmo i z czystyh pobudek
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-18, 17:44   #148
X77
Przyczajenie

Ja mam prawie 30 lat.... A byłem w wieku autora wątku gdy miałem pierwszy raz z "agentką towarzyską". I o ile wtedy zastanawiałem się, czy rzeczywiście dobrze postąpiłem... o tyle teraz bardzo żałuję, że nie poszedłem tam znacznie wcześniej.
Życie, a zwłaszcza młodość jest tylko jedna i szkoda marnować ją(zwłaszcza najlepsze lata życia na seks) dla celibatu, emocjonalnego cierpienia(np. z powodu nieszczęśliwej miłości) itp.

Nie każdy ma szczęście w miłości/relacjach z płcią przeciwną(bądź jak kto woli: nie każdemu pisana jest udana miłość/związek) a nie każdy w związku z tym chce się umrzeć/zestarzeć się jako prawiczek/dziewica.
X77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-18, 18:07   #149
thirky
on tired little feet

Cytat:
Napisane przez X77 Pokaż wiadomość
Ja mam prawie 30 lat.... A byłem w wieku autora wątku gdy miałem pierwszy raz z "agentką towarzyską". I o ile wtedy zastanawiałem się, czy rzeczywiście dobrze postąpiłem... o tyle teraz bardzo żałuję, że nie poszedłem tam znacznie wcześniej.
Życie, a zwłaszcza młodość jest tylko jedna i szkoda marnować ją(zwłaszcza najlepsze lata życia na seks) dla celibatu, emocjonalnego cierpienia(np. z powodu nieszczęśliwej miłości) itp.

Nie każdy ma szczęście w miłości/relacjach z płcią przeciwną(bądź jak kto woli: nie każdemu pisana jest udana miłość/związek) a nie każdy w związku z tym chce się umrzeć/zestarzeć się jako prawiczek/dziewica.
Od kiedy to trzeba być w związku żeby uprawiać seks?

I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it.
Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet.
thirky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-18, 18:16   #150
X77
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez thirky Pokaż wiadomość
Od kiedy to trzeba być w związku żeby uprawiać seks?
Dlatego też napisałem "w relacjach z płcią przeciwną". A relacje to nie zawsze oznaczają związek. Czasem po prostu znajomość, choćby od wczoraj, bądź nawet dzisiaj.
X77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości