|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV
Cytat:
![]() Nawet o usg za bardzo nie myślę
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
A pamiętacie na którą Nati miała wizytę? Jakoś pod wieczór chyba, nie?
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
chyba tak
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
To pewnie jutro rano napisze.
Do jutra dziewczynki. Idę "spać", mam nadzieję, że chociaż trochę mi się uda. Dobranoc
|
#126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
#128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
ja też zmykam
do jutra
|
#130 |
|
Rozeznanie
|
już nowa część wstyd mi, że tak mało się udzielam, ale nie mam sposobności po prostu... teraz lato, to większość czasu na dworku spędzam, albo coś robiąc ![]() u mnie dzis lepsze samopoczucie, bo psina "podniosła uszy" no i szaleje już jak nie wiem... w sb jedziemy na wizytę kontrolną. Dziękuję za słowa wsparcia Witam Ewelinkę ![]() Aneczko fajna sprawa z tą położną.Żanetko przykro mi bardzo Ewuniu przejdzie Ci pewnie to negatywne myślenie, kiedy już zostaną same uroki macierzyństwa Kasiu załatw szefa l4 Madziu Franiu za pęcherzyk. Też bym chciala mieć a dla faceta! ja do następnego cyklu muszę z moim jechać na badanie przyjemnościowe starym debilem mnie rozwaliłaś Aga guerka rozpraw się z zębolem ![]() Ciekawe jak tam Karolcia na wakacjach i jak Nati po wizycie ![]() Aniu Indio mam nadzieję, że tym razem zaowocuje i pochwalisz się II ![]() Aniu annasar nie martw się, uda się w końcu z tym kredytem Dorotko może dzidzia się w końcu ułoży jakoś prawidłowo do rozwiązania jeszcze trochę czasu, więc może wróci do normy, oby Madzia violino zaglądaj czasem, napisz co tam u Ciebie Aniu ksuwko rozpraw sie raz dwa z pracą! no chyba, że znów zostaniesz zawalona nową, to rób powoli Aguś agolandia odpoczywaj tam, wracaj do pełni sił Martuś oby lepsze samopoczucie wróciło szybko Ola, Justynka, koliberek
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Annasar, dobrej nocy
Aniutka, ![]() Wzruszyłam się Tak miło mnie przyjełyście ![]() W tamtym wątku juz wyłączyłam sub Zostaje z wami!
|
#132 |
|
Rozeznanie
|
Jak pobędziesz trochę z nami, to zobaczysz, że nie będziesz mogła bez nas żyć
a tak serio, to tutaj są same kochane dziewczyny ![]() ale u mnie burza i oczywiście... ulewa! dawno nie było masakra jakaś z tą pogodą
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pobyłam z wami tylko parę chwil i już nie chce mi się stad w ogóle wychodzić
|
|
#134 |
|
Rozeznanie
|
to fajnie ja uciekam, bo zmęczona trochę... dzisiaj robiłyśmy z mamą różne przetwory- ogórki chili, z pomidorami, sałatki i takie tam naciachałam się tych warzyw, że hoho ![]() Dobrej nocy
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Przydałby mi się jakiś przepis na ogórki, ale nie małosolne...
![]() Śpij dobrze, dobranoc
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Ale postów natrzaskałyście, ale tak pobieżnie nadrobiłam!
Fajnie, że się o mnie martwiłyście ![]() Dziewczyny,meldujemy się po wizycie ![]() U nas fasolinka ma 0,65 cm i serducho pięknie bije ![]() Aaaaa, i jeszcze dzisiaj od rana dzidzia funduje mi atrakcje w postaci przytulania się z kibelkiem, zaliczyłam dzisiaj w sumie 4 seanse i mam dość I ostatecznie zdecydowaliśmy się dzisiaj powiedzieć moim rodzicom, bo jak dalej tak słabo się będę czuła to i tak się nie ukryje. Mama się w sumie ucieszyła, choć twierdzi, iż sądziła że na podróży poślubnej sobie zmajstrujemy Mała aktualizacja - nie skończyłam Wam dopisać posta do końca, bo musiałam lecieć znowu się z kibelkiem przytulać Idę spać, mam nadzieję że chociaż w nocy dzidzia da mi pospać
|
#137 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Aniutka, mi ziolka i inofolic pewnie pomogl na ten pecherzyk. Jest piekny okraglutki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Nati, współczuje zbliżeń z muszelką....
U mnie by się mdłości i wymioty przydały, bo jem dzisiaj wszystko co mi staje na drodze najpierw trzeba spłodzić bejbulka ![]() Franka, podejrzewam, ze już niedługo i tez tak będę
|
#139 |
|
Zadomowienie
|
Na bank
laski uzalezniaja marudza narzekaja maja mdlosci wymiotuja a i tak je kochasz Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
Zupełnie jak w jednej wielkiej rodzinie
![]() Pooglądałam sobie testy owulacyjne, bo wgl pierwszy raz w życiu trzymam je w rękach i jestem przerażona czy ogarnę tą elektronikę... Bo mam testy clearblue ovulationtest digital no ale podobno dobre
|
#141 |
|
Wtajemniczenie
|
nati
![]() eee dzidziulek gigantus ![]() jeziuuuus jask sobie pomysle ze tam u ciebie ewci i meliski wszystko sie tak szybciutko rozwija i serduszko pieknie bije ahhhhh ![]() z tego co mowia nati to wiek ciazy i termin porodu najbardziej wiarygodny jest z tych pierwszych usg ja juz po sniadaniu wczoraj przed spaniem tez poszlam na bajerke do kibelka ahhh co tam niemoge wyjsc z wprawy ![]() oby dzis rano juz bez takich aniutka ze maly chyba poczul i tak sie krecil ehhh ![]() jade dzis znowu po ta farbe jak nie bedzie to aaaa ewentualnie skusze sie na calkiem nowy kolorek ![]() aaaa noi dzien dobry ![]() ---------- Dopisano o 06:38 ---------- Poprzedni post napisano o 06:34 ---------- aaa noi dostalam wczoraj ubranka dla mlodego nic nie kupuje ewentualnie mojemu poiwiem zeby cos przywiozl dla syna zostal mi tylko kombinezon plus czapa i szalik i pare drobnostek taki jest plan ale wiecie jak to jest jak sie wpadnie do dzieciecego ![]() ---------- Dopisano o 06:41 ---------- Poprzedni post napisano o 06:38 ---------- czarnulka ja to jestem noga z tymi testami wiec nie pomoge
moje szczęście Navidek 02.12.2014 Edytowane przez dorotape1987 Czas edycji: 2014-08-14 o 06:36 |
|
|
|
#142 | |
|
Wtajemniczenie
|
witaj Czarnula powodzenia
![]() Frania no to teraz bzykać sie i czekać na efekty ![]() Cytat:
Spokojnej ciąży i nielicznych seansów muszlowych a jak dasz radę na ślubie jak Cię tak będzie męczyć? ale napisałyyyyyyyyyy
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Doszłam do końca bo naskrobałyście troche ![]() Natalko super że fasolinka tam Wam rośnie Widzisz tak się bałas reakcji rodziców, a mamcia się ucieszyła. Dziewczynki macie pozdrowienia i całuski od Meliski bo tak jak jej obiecała "pochwaliłam się" wynikiem bety. India może to Ty otworzysz wątek II kreseczkami ![]() ---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ---------- Aneczko teraz tak piszesz ze starania były takie fajne ![]() Fakt samo bzykanko jest super, ale już oczekiwania na owulke potem zastanawianie sie czy się trafiło w odpowiedni moment a potem czekanie czy sie udało to koszmar!!!!
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny :-D dzisiaj póki co jest lepiej, tfu tfu oby tak dalej! Dzidzia wyczerpała limit do końca tygodnia na meczenie mamusi :-P
MalinOla, liczę na to,że do tego czasu już mi się trochę uspokoi,a jeżeli nie to poproszę doktora żeby mi coś przepisał na złagodzenie, albo będę robić dobrą minę do złej gry samo wesele to pół biedy, najgorsza będzie msza ---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- Kocurku! Zapomnialam Ci wczoraj napisać,że strasznie mi przykro,ale może po prostu jednak było za wcześnie i za parę dni okaże się,że jednak Wam się udało! ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- Dorotka,dużo tego dostałaś? ;-)
|
#145 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nati super Kurcze jak się już wie o ciązy to pewnie korci, aby tę nowinę ogłosić całemu światu Cytat:
ja wczoraj też zmieniłam kolorek ![]() Cytat:
![]() No właśnie wczoraj po tym całym dziwnym uczuciu motylków w brzuchu, zawrotach głowy (no niestety pogoda faktycznie się zmieniła, więc to mogło być zmiana ciśnienia) ok. 22 zrobiłam się strasznie słaba, normalnie jakby ktoś wyssał ze mnie energię i zaczęłam wymiotować. Niestety wymioty u mnie wcale nie muszą oznaczać fasolki, bo mi się często zdarzają, z racji tego, iż jestem dośc wrażliwa na stres,a to mogłoby się zgadzać, bo niestety nie mogę się odciąć od pracy nawet w urlop i wkurzam się wieloma sprawami. Co nie zmienia faktu, że zostało zasiane ziarno niepewności w związku ze zbliżającym się terminem @
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Natalko dziekuje
![]() No mam jeszcze gdzies małą nadzieje ze to bylo poprostu za wcześnie. Wczoraj czulam mega kłócia w macicy to moze dopiero wczoraj bylo zagnieżdżenie ![]() nie chce się nakręcac niepotrzebnie. musze cierpliwie poczekac do niedzieli. Jak do tego czasu @ nie przyjdzie to wtedy ewentualnie moge zrobic test w poniedziałek. ---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- India ja tez przez kilka dni czułam jakby ktoś ze mnie wyssał energie. Wczoraj to chyba nawet poszłam spac przed 22 a fakt moze byc tak ze juz bedziemy w połowie wątku ![]() a Ty we wtorek planujesz testowac tak? Dorotko pochwal sie ubrankami
|
#147 | ||
|
Zakorzenienie
|
właśnie zerknęłam na pierwsza stronę, a tam naprawdę wysyp testowania. Ale fajnie
![]() Cytat:
![]() Kocurko z perspektywy czasu, w momencie gdy masz w sobie fasolkę patrzysz na to inaczej ![]() Cytat:
oprócz tego jednego razu 2 dni temu.Jak nie przyjdzie @ to pewnie będę testować w śr
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
to moze u ciebie zagnieżdżenie było 2 dni temu
|
#149 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
żartuje mam nadzieję, że minie Ci do tego czasu ![]() Masakra moje jajniki mnie wykończą, czasem ćmią, czasem mocniej bolą, wczoraj prawy dzisiaj lewy, co jest? oby nie na @
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
oj a to nie za szybko? poza tym ten ból trwał dosłownie kilka sekund
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:26.

do jutra
wstyd mi, że tak mało się udzielam, ale nie mam sposobności po prostu... teraz lato, to większość czasu na dworku spędzam, albo coś robiąc 
no i szaleje już jak nie wiem...
za pęcherzyk. Też bym chciala mieć
do rozwiązania jeszcze trochę czasu, więc może wróci do normy, oby 
Zostaje z wami! 

no ale podobno dobre
ahhh co tam niemoge wyjsc z wprawy
nic nie kupuje