![]() |
#121 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 2
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
hejo
![]() ![]() u nas raczej dziewucha, choć gin nie dał mi 100% pewności, bo maleństwo za chiny ludowe nie miało ochoty ładnie się obrócić ![]() ![]() gratuluję dzisiejszych dziewuszek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#124 |
Wtajemniczenie
|
Logoasiu to oszczedzaj sie przy tym lozysku, coby sie podnioslo wyzej i nie zagrazalo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Zadomowienie
|
No nie wszystkie mamy córek oczekują kolejnych córek, o ile u nas się srawdzi gdybanie z 12 tygodnia, no ale my specjalnie ciśnienia na parkę nie mieliśmy... mam tyle ładnych ubranek dla dziewczynki
![]() maladT gratuluje córci ![]() logoasia, dbaj o siebie, dobrze że za wczasu ratują sytuację! Aga, wstydliwą masz tą córcię ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
DuszonaMarchewka o matko! co za sen!
![]() 1141655 Aga - szkoda, że dzidzia taka wstydliwa ![]() ![]() maladT gratuluję dziewczynki! ![]() logoasia kuurcze, szkoda że szyjka się tak skróciła, ale grunt, że wszystko pod kontrolą.... no i fajnie, że prawdopodobnie kolejna dziewczynka będzie ![]() witam się w nowym wątku! po weekendzie i jednocześnie po urlopie... szkoda że tak szybko minął - jak każdy urlop chyba... udało mi się nadrobić stary i nowy wątek po kilku dniach nieczytania, ale niestety już nie pamiętam co komu miałam odpisać... teraz postaram się byc już bardziej na bieżąco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
maladT Gratuluję kolejnego babska ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja jutro z ranca na basen a po południu wizyta.. ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
hehehe nie no jak bedzie synuś, to będzie tak samo fajnie, ale się nakręciliśmy jak bąki na córę i wszyscy dookoła też tak gadają więc nakręcenie podwójne
![]() Dziś odebrałam moją poduchę z Motherhood i....całe popołudnie na niej spędziłam i seans telewizyjny no powiem wam, że na leniuchowanie na siedzaco/polleżąco sie sprawdza zaraz dokonam testu nocnego jesli ona oszczedzi moje biodra to ją ozłocę ![]() ![]() jutro mąż jedzie w delegację, a ja do mamy na noc ![]() ale mama do 15 w pracy,potem jedzie do taty do szpitala (mi wciaz nie pozwalaja jechac,bo zarazki) a ja w tym czasie zajde do lumpka, zawioze zwolnienie do pracy,pojade do kolezanki tez ciezarowki ![]() a wieczor z mama ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
No wlasnie wszystkie wyniki <d-dimery, itp> byly złe, wiec lekarz sam oczy z wrazenia przetarl,ale mowil,ze tetnice piekne, czyste ze sam jest w szoku, tata ma lekka arytmie ,ale jest to do podregulowania lekami nowymi a to pogorszenie zdrowia wynika,ze wyszlo z płuc podejrzewaja obturacyjna chorobe pluc , problemy z oddechem spowodowaly dusznosci, do tego podwyzszony do granic cukier i ta arytmia dalo ładny popis , tak ja podejrzewam, tak wszyscy gdybamy pewnie przeniosa go na pulmunologie do innego szpitala , bo w tym nie ma Tak podejrzewam ale informacja,ze tetnice czyste jest wspaniala,bo juz mielismy przed oczami jakies bajpasy itd a to juz powazna sprawa ![]()
![]() |
#129 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:29 ---------- Poprzedni post napisano o 06:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 06:30 ---------- Poprzedni post napisano o 06:29 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:33 ---------- Poprzedni post napisano o 06:30 ---------- Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, ja już nie śpię od 5, wiadomo, jak Tż wstaje to wszyscy wstają- w sensie i ja i kot
![]() Logoasia a wiesz ile dokładnie ma Twoja szyjka? Bo moja niby na styk, 3 cm, a boję się jaka będzie na następnej wizycie, aby tylko nie była krótsza ![]() Bolało Cię zakładanie tego szwu?
#131 |
Zakorzenienie
|
A on wam tę szyjkę badał na fotelu ?Bo mój gin powiedz. mi wczoraj (albo zle zrozumialam),ze do 30tc nie bede badana na fotelu ze wzgledu na ryzyko wczesniejszego rozwierania szyjki, pozniej juz bada, bo jest wzglednie bezpieczny czas... a ja wczoraj bylam jak pol dupy zza krzaka na tym badaniu to nie dopytywalam, bo z poczatku myslalam,ze mowi o foteliku dzieciecym
![]() Wstalam i ja, alleluja temu kto wymyslil tę poduszkę jest cudowna i ja kocham, i biodro nie boli i cala noc przespana ![]()
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak wpadłaś na to, że mówi o foteliku dziecięcym? ![]() ![]() Masz jakiś link albo coś do tej poduchy? Bo ja też się strasznie kręcę i wiercę w nocy, niewygodnie mi
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo on powiedzial "A fotelik to tak od 30tygodnia" ![]() a ja OOOOO ale se mysle: no tak, duzo babek rodzi szybciej i potem w tym szoku fotelikowym bylam a on mowil,ze wlasnie sie moze szyjka rozwierac juz wtedy ![]() a ja stwierdzilam,ze to chodzi o to,ze mam kupic fotelik ok 30tc bo szyjka sie rozwiera i bedzie potrzebny a w domu zaczelam analizowac to co powiedzial ![]() Moj mąż tez go nigdy nie rozumie ![]() http://merlin.pl/Motherhood-Kojec-po...q9waAhwP8P8HAQ poducha cudo ![]() Ja kupilam uzywke, mialam opory,ale wszystko sie ladnie pierze wlasnie ![]() ![]()
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
A jest wystarczająco duża, by na niej karmić? Bo widzę, że na obrazku jest pokazane ale to wiesz.
Haha ja to nie będę wiedziała jak mam się nią owinąć ![]() Muszę poszukać gdzieś na allegro albo coś bo naprawdę.
#135 |
Zakorzenienie
|
bedzie mozna
![]() ![]() ale ja pewnie zwyklego rogalika tez kupie w razie W- mniejszy to do szpitala juz wezme ![]() ![]()
#136 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry.
Nadrobiłam, wczoraj oczywiście czytała o wizytach i ciesze się że wszystko jest dobrze. Logoasia dobrze że niebezpieczeństwo wykryte i można działać ![]() Ja jestem w jakimś amoku, czarne chmury wiszą nad moją rodzinką coś ostatnio. Mama z tatą się dogadać nie może sis już zakłada ze będzie sama synka wychowywała. Jeszcze wczoraj mama siostrze powiedziałą że ma do załatwienia ważną sprawę ale nie może powiedzieć i martwimy się z sis że tu chodzi o jej zdrowie. Na pewno odnowił się guz w piersi, dziś lub jutro jadę z mamą na mamografię ale jeszcze podejrzewamy że chodzi o płuca ![]() ![]()
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Logoasia szybko CI się szyjka skracać zaczęła...mam nadzieję, że wróci do normy. A Ty dużo leż, bo ruch źle działa na szyjkę. A ja znów mam problem z zebęm... znów mi chyba pękł. Jeszcze jest na miejscu, ale czuję rysę...Masakra wczoraj płakałam, że będę bez zęba ( to piątka, ale ja nie mam dwójki, także ta 5 jest na miejscu 4 i niestety jak się uśmiecham to widać tego ząbka) Niedługo idę do dentysty i zobaczymy czy coś zaradzi..
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Maciejka spokojnie, dentysta na pewno coś zaradzi, teraz takie cuda robią w stomatologii
![]() Mama Zuzi współczuję, musisz być teraz silna podwójnie, za siebie i za mamę, ona teraz będzie bardzo potrzebowała wsparcia. Będzie dobrze ![]() Do mnie dzisiaj koleżanka z pracy wpada, mam nadzieje, że nie wystawi mnie tak jak wczoraj kuzynki ![]()
#139 |
Wtajemniczenie
|
Maciejka tak to jest że jak coś się dzieje to wszystko na raz. Najbardziej jestem zła na mamę. Jak ona może coś ukrywać
![]() ![]() Jak jej coś będzie dziewczyny słowo daje nawet nie będzie wiedziała kiedy mam wizyty i kiedy na porodówkę pojadę, nic ![]() ![]() Biedna Ty jesteś z tymi zębami.
Zuzanna ![]() Magdalena ![]() Edytowane przez MaamaaZuzi Czas edycji: 2014-09-02 o 07:49 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja się spakowałam na nockę do mamy, zjadłam szybką bułkę na śniadanie, zapakowałam do torebki cukierki,bo jadę dziś do pracy zwolnienie zawiezc ![]()
![]() |
#141 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Maciejka no wiem... :/
Ehh na zęby trzeba chuchać zawczasu, sama wiem coś o tym ![]()
#143 |
Zadomowienie
|
mamazuzi wszystko będzie dobrze
![]() 114 padłam ze śmiechu odnośnie fotelika ![]() byłam na badaniach, pobrali mi 4 probowki krwi ![]() jutro najpozniej pojutrze będą wyniki ale nie będę na nie patrzeć, dam z zamkniętymi oczami lekarzowi ![]() i myślałam, że padnę z głodu o 3.00 w nocy byłam taka głodna, że szok, więc jeszcze dobrze nie wyszłam z gabinetu a już bułkę wcinałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Gratuluję udanych wizyt
![]() ![]() Duszona Marchewka straszny sen... tez czasem mam koszary jak długo śpię Cytat:
![]() na prośbę Kasiulki dodaję zdjęcia wózka moich dzieciątek ![]() Aaaa i kupiłam wczoraj poduszkę ciążową, tą taka długą ![]() ![]() Edytowane przez ally5 Czas edycji: 2014-10-12 o 13:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Ally haha jaki fajny wózek, nie wiem czemu ale zawsze podobały mi się takie podwójne
![]() ![]() Pamiętacie jak wczoraj pisałam, że winda się u mnie popsuła i musiałam wejść na 10 piętro? Dzisiaj mam takie zakwasy na łydkach że o mój Boże ![]()
#147 |
Zadomowienie
|
Ally świetny wózek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
Ally- fajny wózek
mamazuzi- przykro mi,mam nadzieje że wszystko się ułoży szczęśliwie. Postaraj się nie martwić bo wiesz że to szkodzi dziecku( ja wiem że łatwo się mówi, gorzej wykonać ![]() ![]() przeklete_pragnienia- w czwartek będą poduszki do spania na boku w Lidlu coś około 39 zł, sama mam ochotę iść ją zobaczyć i kupić Logoasia- dobrze że z dzidzią ok ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
ally5 fajny wózek
![]() ![]() byłam u dentystki, powiedziała, że jeśli nic więcej do wypełnienia ostatecznego sie nie ukruszy to ząb jest do uratowania ( bez zbędnych wydatków). Mam nie jeść nic tą stroną - jakbym nie była w ciąży to 2 tygodnie na płynach bym była, a tak to będę w miarę normalnie jeść i modlić się o niewykruszenie się.
#150 |
Zakorzenienie
|
Ally fajny wozek, dosc zgrabny jak na blizniaka i fajne te spiworki ma
![]() ![]() Ja dojechalam do mamy, ona ma w pracy, a ja dostalam smsa , ze .. moj tata chyba jutro wychodzi do domu ze szpitala ![]() ![]() na arytmie dostanie leki... uffffffff teraz jeszcze moja awidnosc niech bedzie ok i wracam do spokojnego zywota ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:14.