|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
Pokaż wyniki sondy: Która wersja nazw stażu użytkowniczek podoba Ci się najbardziej? | |||
stara (uzależenienie-nałóg) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
21 | 25,00% |
pudernicowa (obecnie prezentowana) |
31 | 36,90% |
czarodziejska (elf-czarodziejka) |
15 | 17,86% |
pudernicowo-wojskowa (kapral pudernica) |
16 | 19,05% |
żadna |
1 | 1,19% |
Głosujący: 84. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
![]()
Wiecie co, nasuwa mi się tylko taka refleksja... Ja chyba naiwna idealistka jestem.
Bo zdawało mi się, że najważniejsze na tym forum jest to, że można poduskutować z fajnymi ludźmi, pośmiać się, pogadać o głupotkach, wyżalić się... I że to jaki jest status nie ma żadnego znaczenia. Zdawało mi się, że jeśli ktoś lubi forum, lubi wizażanki, to nic a nic go nie obejdzie jakiś durny status. Zdawało mi się, że zmiana statusu to zwykła zabawa, po tym jak wizażankom spodobało się nazwanie ich "pułkownikiem" dajmy na to. I że to będzie fajne. Okazało się, że dla niektórych status jest tak ważny, że są w stanie zacząć nas obrażać tylko po to, żeby dostać bana. Smutne to i tyle ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Zmiana nazw statusu użytkowniczek
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ![]() ************************* ********************** |
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#124 |
Wtajemniczenie
|
Ja nie wiem może gdzieś przeoczyłam bo przyznam że tylko przeciałam cały wątek widząc jak wojna się toczy...... Może o faceci nie moggliby mieć mieć osobną opcję statusów .... nie możnaby zrobić jakiegoś przedziału statusu dla facetów (np starszy pędzelek hihhi) ? Zaznaczyliby płeć w panelu i już....
I ja sie nie dziwię że facet nie chce zostać pudernicą.. Choć braku kultury to nie tłumaczy |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Nie, Karmeleiro, nie czytaj tego... nie warto
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#127 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Problem polega na tym, ze testosteron tez moze zaszkodzic, jesli ktos nie umie nad soba zapanowac.
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
wlasnie spojrzalam pare postow wyzej i zdebialam, ehhhh
a potem przeczytalam slowa Lexie i podpisuje sie pod nimi wszytskim czym moge.
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ![]() ************************* ********************** |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Kolega, do którego o tym pisałam na gg twierdzi, ze to nie powinno być odbierane jako obraźliwe i że to wpły ego... Widać są faceci i faceci.
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
chyba namowie, zeby moj TZ sie zalogowal, on nie bedzie miec nic przeciwko statutowi puderniczki ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Wtajemniczenie
|
No dobra, wypowiem się, chociaż nie jest mi łatwo, ze względów oczywistych. Przeczytałam tę całą dyskusję i zrobiło mi się cholernie przykro i cholernie smutno, a na dodatek rozbolały mnie wrzody. Nie mam zamiaru nikogo tu popierać, chociaż nie dziwię się trochę facetom, że nie podoba im się status pudernicy. Zważcie drogie panie, że określenie "baba z jajami" ma wydźwięk pozytywny, określenie faceta zaś mianem "baby w spodniach" ma wydźwięk pejoratywny. Tym niemniej portal jest z założenia portalem przeznaczonym dla kobiet, więc ze względów oczywistych statusy "pudernic" takich czy innych, pasują do jego tematyki. Panowie - przesadziliście i to zdrowo.
Więcej nie powiem, bo mi głupio i smutno. |
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#134 |
Wtajemniczenie
|
Ktoś tu mocno przegiął z udowadnianiem męskości. Zmieniam zdanie
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Mrs Mrau
|
Cytat:
![]() a tak w ogole to popieram Koko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
Otoz to, Nan. Glupio i smutno. Taka swietna zabawa sie zapowiadala, a wyszla wojna i do tego obrazliwe teksty ponizej wszelkiego poziomu.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Rozeznanie
|
Ja tam się wcale nie dziwie, temu co się tu dzieje.
Fistaszek i Ekstelencja pokazali swoje prawdziwe MĘSKIE oblicze, bo widocznie obecnie słowo męskość zyskało nowe znaczenie wg. słownika Sitc oznacza w niektórych przypadkach: chamstwo, bezmyślność, zachowanie wskazujące na rozwój intelektualny pięciolatka, przejawiający się min. w ogromnym zawodzie, a wskutek czego obrazie gdy MĘŻCZYZNA przestaje być pepkiem świata. ![]() W jednym sie z nimi zgadzam, również proszę o bana dla obu panów ![]() Jako ciekawostkę moge dodać, że jeden z moich wykładowców zwracał się do grupy skaładającej się z 23 bab i 1 faceta słowani "Dear ladies... and one gentelman"- gdy przypomniał sobie ze jest tam jednak jeden facet. Taki z tego morał, że poprostu pewne rzeczy trzeba zaakceptwać, niestety widac jak dla niektórych to trudne. Ot tyle, ode mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Mrs Mrau
|
wiele krzyku o nic ,taka jest prawda.Z igły widły jak kto woli
|
![]() ![]() |
![]() |
#140 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Wtajemniczenie
|
Weszłam za sprawą linku w podpisie Pomadki i zdębiałam
![]() Jestem zalogowana na kilku forach pilkarskich i miałam tam męskie statusy, nie uwazałam tego za seksizm, dyskryminacje czy co tam jeszcze przyjdzie do głowy ale poprostu przyjełam je do wiadomości. Jesli panom sie to nie podoba i w tak wulgarny sposob dają temu upust to chyba zadna strata ze ich tu nie będzie... Mam nadzieje ze wyniki sądy będa akceptowalne przez wszystkich. |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Killing me softly
|
Fuj, dawno się tak nie zniesmaczyłam wątkiem wizażowym. Zastanawiam się, ile razy Złoś pluł już sobie w brodę za pomysł ze zmianą statusu
![]() Powiem jeszcze jedno, bo mnie ręce świerzbią ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
ale oni przeciez specjalnie przeklinali by dostać bany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Po co ta wojna? Po co się spierać? Tutaj poprę Lexie-mądre słowa!
Chłopaków poniosło, bo nie chca byc pudernicami. Ja też w męskim portalu nie chcialabym, osiągnawsze 3000 postów zostać facetem z jajami, na wierzchu, czy w kalesonach! Nie dziwię się ich prostesowi... Czy nie można temu zaradzić w jakiś techniczno-przyzwoity sposób? Program forum jest rzeczywiście tak bardzo wąski? My same się też nie możemy dogadać odonośnie statusu, każdy chcę co innego. Dlatego myślę, że rozsądnym wyjściem z sytuacji jest po prostu zaprzestać statusowania i dać se luz. ![]()
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#146 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Killing me softly
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
wiele hałasu o nic
![]() najlepiej zostać przy starych statusach,te były przynajmniej uniewersalne. Co nie znaczy ze opowiadam sie za którąś ze stron w tym wątku |
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Mrs Mrau
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mi was nie będzie brakować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:00.