|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wyglądasz na swój wiek?
chyba miało być podrywają
|
|
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze z takich wątków dowiaduję się, że 25 lat to już czas na zmarszczki i jesli się ich nie ma, to jakiś cud, że 30 lat to albo dostojna matrona, albo dają jej 17, a jak ma 22 i dają jej mniej, to tragedia, bo dowód trzeba pokazać, obciach i w ogóle![]() Na pocieszenie powiem tylko, że około trzydziechy też wygląda się spoko i wcale nie trzeba sobie odejmowac tych 10 lat
|
|
|
#123 |
|
Konto usunięte
|
wyglądam na tyle ile mam,
i nie kojarzę nikogo kto wygląda całe 10 lat młodziej (poza jedną farmaceutką, która kiedyś rozprowadzała wichy) całkiem niedawno wysyłałam dzieciaka na zieloną szkołę, klasa trzecia, dzieci miały po te 8 i 9 lat, więc mamy mogły mieć lat 30 minus i 40 plus nie widziałam tam mamy 20-letniej, nawet ta która urodziła dziecko będąc w szkole średniej 20 z wyglądu nie była jedną dziewczynkę odprowadziła na autobus siostra, studentka teraz i ta studentka wyglądała dużo, dużo młodziej niż inne mamy |
|
|
|
|
#124 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak, już poprawiam
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#125 |
|
Przyczajenie
|
ja mysle ze wygladam akurat
nie za mlodo,nie za staro w sklepie o dowod juz nie pytaja
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:21.

Zawsze z takich wątków dowiaduję się, że 25 lat to już czas na zmarszczki i jesli się ich nie ma, to jakiś cud, że 30 lat to albo dostojna matrona, albo dają jej 17, a jak ma 22 i dają jej mniej, to tragedia, bo dowód trzeba pokazać, obciach i w ogóle
nie za mlodo,nie za staro