![]() |
#121 |
Rozeznanie
|
Dot.: Nasza waga oszalała - ponad 100 kg pokazała -> CZĘŚĆ III
Mi się ostatnio nawet ćwiczyć nie chce
![]() ![]()
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Szlag mnie trafi dostałem skierowanie do pracy z Urzędu i firma widmo ani adresu siedziby, tylko numer telefonu podany, dzwoniłem w zeszłym tygodniu dwa razy, jakiś gościu powiedział mi że przekaże mój numer do biura i się ze mną skontaktują. Dziś święto to nie liczę że się ktoś odezwie, ale żeby przez tydzień nic? A 13 mam oddać skierowanie i co z pustym pójdę żeby mnie wyrejestrowali??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Rozeznanie
|
Dudi spróbuj zadzwonić jeszcze raz i powiedz, że musisz mieć podbite skierowanie. A jak się nie uda to idź do urzędu i powiedz jak było, pokaż, że wykonywałeś telefon- powinni zrozumieć. Gdyby jednak robili problemy to niestety, ale musisz na nich z ryjem (przepraszam za kolokwializm), że oni Ci takie chłamy podsyłają i, że są od tego, żeby Ci pomóc a nie jeszcze naciągać na wydawanie pieniędzy na telefonowanie, że powinni mieć sprawdzonych pracodawców a nie takich co na dzień dobry mają Cię gdzieś, bo później z pensją będzie podobnie.
Niestety takie czasy- jak nie da się po dobroci to trzeba inaczej a urzędasy to też ludzie pod warunkiem, że zdążą wypić od rana kawę ![]() Pamiętaj: najpierw grzecznie z uśmiechem ![]()
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Hej! Widzę, że u każdego lepiej i gorzej...
U mnie lipa straszna,. obżeram się, słodycze idą w mega ilościach... Pocieszam się, że TŻ ostatnio stwierdził, że powinniśmy coś zdrowiej jeść, może się uda. Nie mam za grosz motywacji. W pracy też obowiązków dokładają, a kasa ta sama, a jak dyrektorowi powiedziałam, że od 3 lat pracuję i zarabiam tyle co koleżanką, którą przyjęli w lipcu to stwierdził, że u niego w dziale jestem od kwietnia i reszta go nie interesuje. Niby pnę się p stanowiskach bo zaczęłam od produkcji a teraz jestem w dziale finansowym, a jednak nic to nie daje. Gdybym miała jakieś doświadczenie to szukałabym już nowej pracy... Do tego wszystkiego u mojej mamy wykryli raka płuc. ![]() (wybaczcie też musiałam się wyżalić) pysia1987 brałam ślub 2 miesiące temu, jak chcesz chętnie Ci pokażę zdjęcia, że jak się dobrze sukienkę dobierze to nie wygląda się źle,żebyś nie schizowała, przynajmniej ja byłam zadowolona.
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja sie boje, że sie w kiece nie zmieszcze, którą mam juz kupioną ![]() ![]() no i że na zdjęciach będę wyglądac jak wieloryb ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Hey u mnie padaka nie wazyłąm się już kilka dni bo się boję
![]() Przybyłam powiedzieć że u mnie nic nowego poczytam co u Was ![]() Natus przykro mi ![]() ![]()
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2014-11-13 o 12:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
U mnie już 103 na wadze, ale kto się waży w środku dnia, po dwudaniowym obiedzie?
![]() W urzędzie spoko, to znaczy nie spoko bo okazało się że w tym samym dniu kiedy dostałem skierowanie ktoś już został zatrudniony. Tylko nie mogli mi tego powiedzieć przez telefon?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Rozeznanie
|
Natus
![]() Ja pogodziłam się dziś z dietą i zaczęłam od nowa. Mam nadzieję, że jakoś pójdzie.
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Ehkm!
![]() Ja jestem urzędas i przyznaję, że często jestem bardzo dobitna, bo ludzie nie słuchają co się do nich mówi (ba! powtarza kilkakrotnie), a pretensji całe mnóstwo mają. Jak się powie odpowiednio, to potem jakaś część zapamiętuje i na następny raz jest łatwiej i petentowi i mnie, bo nie muszę tłumaczyć setny raz. Odwieczna walka petentów z urzędnikami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Rozeznanie
|
Dobitność dobitnością, ale czasem urzędnikom po prostu się nie chce. Wiem co mówię, bo też mam do czynienia bardzo dużo z urzędami a i na prawie się znam. Oczywiście jak czasami słyszę, że Pani setny raz tłumaczy petentowi jedno i to samo to aż mi się samej chce powiedzieć głośno "weź się człowieku ogarnij, albo naucz się czytać, bo moje 5letnie dziecko już by dawno zrozumiało".
Wina zawsze jest po środku. Dietka jakoś idzie, ale to co zobaczyłam na wadze to jakiś koszmar ![]() ![]() ![]()
![]() |
#131 |
Przyczajenie
|
Czesc wszystkim
![]() Postanowilam do was dolaczyc , zaczelam sie odchudzac jakis czas temu i juz jestem 8 kg lzejsza. To wlasnie dzis zrobilam ten decydujacy krok i wybralam sie do dietetyka:P Czeka mnie od jutra dieta bez wedlin, pieczywa i nabialow. Same warzywa owoce i soki warzywne. Eh mam nadzieje ze jakos to zleci.. Pisze tu poniewaz chcialabym byc motywowana i Was rowniez motywowac ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
witam cie serdecznie same warzywa i owoce a to niby dlaczego??? jakos dziwnie mi to wyglada zeby nie bylo efektu jojo i zachowalo sie zdrowe odzywianie w diecie potrzebne sa wszytskie skladniki lacznie z tluszczami czy oby napewno ten dietetyk jest dobry czy tylko po kursie a jego jedyna umiejetnoscia jest wyciaganie wydrukowanych jadlospisow z pod biurka dla kazdego taki sam ja przepraszam nie chce zniecheciac ale wiem jacy sa dietetycy z reszta uwazam wogole dietetykow za wyrzucanie pieniedzy bo mozna samemu sie nauczyc zdrowo jesc
![]() ![]()
![]() |
#133 |
Przyczajenie
|
Mam teraz 7 dni oczyszczania
![]() ![]() Czy rzeczywiscie bedzie to dzialac ..to sie dopiero zobaczy ![]() Do dietetyka postanowilam pojsc po efektach mojej kuzynki ktora wybrala sie do dietetyka jakis nie caly miesiac temu. Rowniez miala najpierw tygodniowa diete oczyszczajaca po ktorej schudla 8 kg. po miesiacu ma juz -14 kg . Po takich wiadomosciach...rowniez popedzilam do dietetyka ![]() Warze 129 kg , wazylam okolo 10 wiecej. Totalnie sie zagubilam w wadze...wlasciwie przytylam tyle po operacji po ktorej nie moglam miec zbytnio ruchu a pozniej..no coz zrobilam sie leniem ![]() Czas to skonczyc...i wziasc sie za siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
a no chyba ze tak
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
U mnie tragedia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Rozeznanie
|
Ja tez walcze z kompulsami
![]() bi bi witaj ![]() Wreszcie ktos z moich rejonow ![]()
![]() |
#137 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Anna Sedziak - znam,byłam raz. Niestety koszty wizyt i dojazdu mnie powaliły i nie chodzę. Mój brat dzięki jej dietom zrzucił ponad 20 kg.
---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Agnik ja jestem z niedaleka Poznania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Rozeznanie
|
ogolnie a w jakim czasie zrzucil tyle kg? ja tez jestem z okolic Poznania. To moze jak osiagniemy swoj cel to bedziemy wspolnie swietowac przy kawie
![]()
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Rozeznanie
|
A ja na południu
![]() ![]()
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
A co tutaj taka cisza?
Przepraszam za błędy. Mój telefon czasami za mną nie nadąża Edytowane przez DudiBoy Czas edycji: 2014-11-18 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Rozeznanie
|
Ja jestem, ale nie będę sama ze sobą pisać
![]() Poza tym dieta nie idzie zgodnie z planem, więc nie ma się tu czym chwalić ![]()
![]() |
#144 |
Zadomowienie
|
JA sie za siebie wzielam od poniedzialku bo juz ile mozna treningi nadal robie ale dieta byla do dupy i postanowilam ze do swiat 3 kg musze zwalic wiem moze malo ale malymi krokami do przodu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
U mnie też nie idzie. Pracy nie ma i się chyba nie zanosi przed końcem roku, więc siedzę w domu i się pasę
W dodatku mojej mamie ciężko wytłumaczyć że muszę jeść dużo warzyw, białka i zero słodyczy czy smażonego. Codzień wmusza we mnie a to drożdżówkę już od samego rana, a to ciasta tortowe popołudniu. W panierze jest coś na obiad średnio trzy razy w tygodniu, a nie daj Boże czegoś nie zjedz to obraza majestatu. Sama mi wypomina że "miałem się odchudzać" jak kupię sobie np zestaw z kebapem (samo mięso i full wypas surówek, bez sosu, bez frytek), czy tłustą rybę albo orzechy i jakieś owoce do owsianki, a tego czym ona mnie futruje to nie widzi. Dzisiaj mi całą czekoladę z Milki przyniosła i oczywiście słodką do bólu drożdżówkę rano. No dajcie spokój ![]() Czekam aż kumpel wróci z jednostki z ćwiczeń i umówiłem się z nim że będziemy razem chodzić na siłownię i mi pomoże, wszystko wyjaśni i pokaże ![]() [size=1,5]Przepraszam za błędy. Mój telefon za mną nie nadąża, a ja czasami nie trafiam w klawisze.[/size] ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Na plus można zaliczyć tylko to, że co prawda mam bilet miesięczny ale nauczyłem się wysiadać 2 przystanki wcześniej i zawsze wracam 20minut spacerem jak tylko gdzieś jadę. [size=1,5]Przepraszam za błędy. Mój telefon za mną nie nadąża, a ja czasami nie trafiam w klawisze.[/size] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Rozeznanie
|
Hej, bo juz nam watek spadl na druga strone
![]()
![]() |
#147 |
Przyczajenie
|
![]()
Cześć!
![]() ![]() Trzymajcie kciuki! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() może dzięki Tobie wątek ożyje, bo jak na razie jestem tu sama ![]() Nie wiem co z resztą, ale ja miałam ostatnio ciężkie czasy, już ważyłam 96,7 a teraz wstyd się przyznać 98,2 i tym samym mój kolejny cel nie zostanie osiągnięty ![]() Napisz coś o sobie, wiek, wzrost no i najważniejsze waga ![]()
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Jak to sama?!
![]() Ja też jestem, ale nie ma co czytać, skomentować. A we dwoje to se możemy na czacie popisać a nie tu ![]() U mnie bez zamian 103 ![]() Przepraszam za błędy. Mój telefon za mną nie nadąża, a ja czasami nie trafiam w klawisze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zadomowienie
|
no dobra ja tez jeste
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.