|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowa linia Dove Oxygen & Moisture
I kolejne mycie za mną. Dzisiaj w ruch poszedł tylko szampon, bo rano się śpieszyłam i nie miałam czasu na nic więcej. Jeśli chodzi o działanie to wciąż jestem zadowolona, włosy są dobrze nawilżone, lekkie, miękkie. Z szamponem na pewno się polubię na dłużej
Jutro jeszcze raz przetestuję suflet.
|
|
#122 |
|
Raczkowanie
|
U mnie suflet spisał się na medal - wcale nie obciążył włosów jak to bywało w przypadku stosowania innych masek. Włosy są lekkie i miękkie i co najważniejsze nawilżone aż po same końce. Znikł też efekt puszenia. Może nie unosi włosów tak jak spray, ale nie jest źle.
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Na mnie suflet działa źle. Dałam mu kolejną szansę, ale zdecydowanie nie lubi się z moimi włosami.
Szampon + suflet = siano. Fakt, włosy są miękkie, gładkie ale zamiast loków mam proste siano o olbrzymiej objętości
|
#124 |
|
Przyczajenie
|
Miałam użyć sufletu dopiero w piątek, ale zdecydowałam się zrobić to wczoraj i póki co jestem zadowolona, choć, i tu bez zaskoczenia, efektu uniesienia niestety brak. Jutro okaże się, czy kombinacja szampon + suflet potrafi utrzymać moje włosy w świeżości przez dwa dni.
|
|
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Użyłam samego szamponu dziś i jestem bardzo zadowolona, świetnie sobie daje radę sam, no ale nie oszukujmy się to nie jest taki sam efekt jak po użyciu sufletu, który pokochałam
|
|
|
|
|
#126 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
Suflet zaskoczył mnie pozytywnie. nie spodziewałam się po nim wiele, a tu proszę, faktycznie dodaje objętości, nawilża, nie obciąża włosów. Dodatkowo piękne pachnie, jak i cała seria.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#128 |
|
Przyczajenie
|
Kosmetyki do pielęgnacji włosów z linii Dove Oxygen & Moisture spełniły moje oczekiwania, jestem z nich zadowolona. Szampon nawilżył moje cienkie włosy, bardzo dobrze się pieni usuwając zanieczyszczenia z moich włosów. Odzywka jest dość lekka-delikatnie nawilża i wygładza włosy- po jej zastosowaniu lepiej się rozczesują. Suflet lubię za to, że nie trzeba go długo trzymać na włosach by widzieć efekty- nawilża włosy i nadaje im objętości. Spray unoszący włosy spełnił swoje zadanie po części- nie widziałam tych 95% więcej objętości w stosunku do włosów przetłuszczonych. Jednak całościowo jestem zadowolona z tych kosmetyków.
|
|
|
|
#129 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję Dove za tak świetną serię, od teraz moje ulubione kosmetyki do włosów, mam nadzieję, że na długo zagoszczą na półkach bo sa rewelacyjne. Użyłam już 3 raz mojego zestawu i włosy wyglądają o niebo lepiej, są błyszczące, zdrowiej wyglądają i z układaniem nie mam takich problemów. Rewelacja po prostu
![]() |
|
|
|
#130 | |
|
Zakorzenienie
|
Po ponownym użyciu sufletu mogę stwierdzić, że działa o wiele lepiej na moje włosy niż odżywka. Włosy po wysuszeniu ładnie się układają, są miękki, chyba troszeczkę zyskały na objętości. I tym samym suflet znajduje się u mnie na drugim miejscu, zaraz po szamponie
![]() Cytat:
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#132 |
|
Raczkowanie
|
Miło czytać tyle zadowolonych opinii
Ja jeszcze nie znalazłam sposobu na spray. Za każdym razem chyba nakładam go za dużo albo moje włosy są tak liche, że nawet lekkie produkty je obciążają.Natomiast jestem bardzo zadowolona z sufletu i odzywki. Świetnie wygładzają, nawilżają i nie obciążają. Szampon jest chyba zbyt delikatny, bo muszę zawsze umyć nim włosy dwa razy. Po jednym razie nie są wystarczająco czyste. Tak dla jasności dodam, że nie biorę udziału w aktualnym testowaniu i dlatego nie mam bannerka
Edytowane przez marjories Czas edycji: 2014-11-13 o 13:25 |
|
|
|
#133 |
|
Zadomowienie
|
Muszę przyznać, że im dłużej używam serii O&M, tym bardziej jestem nią zachwycona. A suflet to po prostu mistrzostwo świata
Włosy są na prawdę nawilżone, lekkie i uniesione. Mam jedynie małe zastrzeżenia co do sprey'u, wg mnie ma za bardzo octowy zapach, to jedyny mankament, który przeszkadza mi w jego używaniu, ale na szczęście po rozpyleniu na włosy nie jest on wyczuwalny. U mnie najlepiej się sprawdza na pół wyschniętych włosach i psikam około 5 razy a nie 10-12 tak jak zaleca producent Po takiej dawce sprey'u włosy po jakimś czasie wyglądały na nieświeże i przetłuszczone.
|
|
|
|
#134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#135 |
|
Przyczajenie
|
Zacznę od szamponu:jest bardzo delikatny,dobrze się rozprowadza,ma przyjemny zapach.Po umyciu nim włosów są zdecydowanie świetnie nawilżone.Jeśli chodzi o większa objętość to nie zauważyłam szczególnej różnicy.
Odżywka:Podobne jak szampon bardzo dobrze nawilża włosy,sprawia iż są miękkie błyszczące,ładnie pachnie.Nie dodaje za bardzo objętości,ale jest lekka i przyjemna w użytkowaniu. Suflet:jest znacznie lepszy od odżywki,bardzo delikatny.Znakomicie nawilża i sprawia iż moje przyklapnięte włosy są nieco uniesione.Wydaje mi się iż regeneruje i dobrze odżywia włosy. Sprej unoszący włosy:Próbowałam używać go na sucho jak i na mokro.Zdecydowanie lepiej spełnia swoje funkcje użyty na mokrych włosach.To według mnie najlepszy produkt z tej serii,który oprócz nawilżania daje efekt uniesionych włosów u nasady.Nie jest to efekt super spektakularny,ale moje opadające włosy są dzięki sprejowi uniesione i przy tym super się błyszczą.Niestety posiadam włosy ze skłonnością do przetłuszczania i po nałożeniu spraju szybciej staja się nieświeże-ale myje włosy praktycznie codziennie-więc to nie problem. Podsumowując Linie Dove Oxygen & Moisture jestem bardzo zadowolona.Wszystkie produkty świetnie nawilżają włosy,dbają o ich kondycje,sprawiają że są miękkie i błyszczące,a sprej daje fajny efekt lekko uniesionych i nabłyszczonych włosów.Myślę,że będę sięgać po te kosmetyki jeszcze nie raz. ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- A mi zapach bardzo się podoba>w ogóle kiedyś sceptycznie podchodziłam do produktów z serii Dove- ale to był błąd-są znakomite!
|
|
|
|
#136 |
|
Przyczajenie
|
Chciałabym się też podzielić swoimi spostrzeżeniami odnośnie Dove Oxygen & Moisture, które w większości pokrywają się z opiniami innych Wizażanek. Po pierwsze od razu pokochałam cudowny, orzeźwiający zapach tej serii
Kosmetyki stosowałam w różnych kombinacjach i u mnie również najlepiej sprawdza się kombinacja szampon + suflet. Pierwszym pozytywnym zaskoczeniem była niesamowita wydajność szamponu, bardzo mała ilość starcza na porządne umycie włosów (długość za łopatki). Po jego użyciu włosy nie plączą się, są gładkie, przyjemne w dotyku i uniesione - uniesienie zauważyłam od razu po osuszeniu włosów ręcznikiem. Jeśli chodzi o odżywkę, to uważam, że jest w porządku, ma przyjemną, lekko lejącą konsystencję, nawilża i wygładza włosy, natomiast mam wrażenie, że lekko je obciąża. Uważam, że lepiej radzi sobie suflet. Odżywkę używam zgodnie z zaleceniem - omijając nasadę włosów, natomiast suflet stosowałam na całe włosy i mimo to, po suflecie włosy były bardziej uniesione niż po zastosowaniu odżywki. Oba produktu dobrze nawilżają, wygładzają i "dyscyplinują" włosy, jednak suflet bardziej je nawilża Jeśli chodzi o spray, to faktycznie powoduje uniesienie włosów - u mnie prawie na cały dzień. Lepiej sprawdza się u mnie na wilgotnych włosach, ale na suchych też sobie poradził, gdy chciałam odświeżyć fryzurę. Z ostrożności psikam tylko ok 5 razy, myślę, że to wystarczająca ilość Jedyny minus jaki zauważyłam, to po użyciu, w spryskanych miejscach włosy stają się szorstkie.Ogólnie jestem bardzo zadowolona z tej linii, szampon, suflet i spray na pewno zostaną u mnie na dłużej, odżywce dam jeszcze trochę czasu
|
|
|
|
#137 |
|
Przyczajenie
|
Fantastyczny zestaw! Kazdy produkt z tej serii spelnia sie na moich wlosach w 100 procentach.
Jestem mega zadowolona bo do tej pory zaden produkt nie byl w stanie dac takich rezultatow jak te z lini Dove Oxygene & Moisture. Moje wlosy sa odzywione, pelne objetosci,latwo sie je rozczesuje, co wczesniej bylo to moim najwiekszym problemem. Goraco polecam bo warto uzywac
|
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajny zestaw to prawda Ale naprawdę są aż tak pełne objętości Twoje włosy?
|
|
|
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
Zapach obłedny kocham go. Szmpon jest świetny, dobrze się pieni , dobrze myję włosy. Niestety odżywka obciąża mi włosy oddałam mamie, bo za tłuste miałam. Suflet rewelacyjny, włosy są gładkie pachnące, lśniące nie tłuste. Spray stosuję na suche i mokre włosy. Ale spryskuję z 6 razy i jest ok. Nie obciąża włosów i nie są tłuste. Ale nie daja tyle objętości co zapewnia Dove.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#140 |
|
Przyczajenie
|
Te kosmetyki są super!!!! Czad!
|
|
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
Jak pomyślę, że byłam dziś w drogerii i nie kupiłam, bo dopiero teraz przeczytałam te wszystkie opinie to sobie nie mogę tefo wybaczyc.
Zrobię to w poniedziałek może, powiedzcie tylko, który kosmetyk z tej linii polecacie najbardziej do przetłuszczających się włosów? Suflet czy spray? |
|
|
|
#142 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki bardzo za cenne wskawówki i informacje
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#145 |
|
Raczkowanie
|
Testowałam szampon i odżywkę, w duecie spisują sie całkiem nieźle, muszę przyznać. Obawiałam się, że szampon nie domyje mi włosów i obciąży je silikonem ale nawet dał radę i faktycznie, były uniesione i takie miłę w dotyku.
|
#146 |
|
Raczkowanie
|
ja dzięki waszym opiniom kupiłam całą serię na prezent dla babci i szczerze mówiąc zaczynam jej już zazdrościć
![]() jak się odbiję trochę z dołka po świętach, to sobie też kupię. w hebe była fajna promocja, że za 2 produkty płaciło się sporo mniej. |
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny właśnie kupiłam szampon Dove Oxygen i jestem nim oczarowana
![]() Chciałabym kupić sobie spray, ale powiedzcie mi, jak on współpracuje z prostownicą? Czy prostownica chce się ślizgać po włosach? Bo niektóre tego typu spraye powodują, ze prostowanie włosów trwa dwa razy dłużej, bo prostownica nie chce gładko sunąć po włosach. No i gdzie można dostać całą serie, bo w Rossmannie widziałam tylko odżywkę i szampon. |
|
|
|
#148 |
|
Przyczajenie
|
w jakiej są cenie?
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, z jakiej odległości psikacie spray na włosy?
|
|
|
|
#150 |
|
Przyczajenie
|
|
|
Nowe wątki na forum Dove - Wizażanki o pielęgnacji włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:42.

) Użyłam samego szamponu dziś i jestem bardzo zadowolona, świetnie sobie daje radę sam, no ale nie oszukujmy się to nie jest taki sam efekt jak po użyciu sufletu, który pokochałam

Jestem mega zadowolona bo do tej pory zaden produkt nie byl w stanie dac takich rezultatow jak te z lini Dove Oxygene & Moisture. Moje wlosy sa odzywione, pelne objetosci,latwo sie je rozczesuje, co wczesniej bylo to moim najwiekszym problemem. Goraco polecam bo warto uzywac