![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ♥ WIELKI come back Cali ♥ October 2014 ♥
Calu Wielkoduszna, jeśli oddasz mi Tommiego i Zarę, to w takim razie ja deklaruję, że obsypię Cię z wdzięczności próbkami,że bardzo mi ta propozycja odpowiada
![]() ![]()
![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za Niebieskie rurki firmy Bershka. Rozmiar S?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zadomowienie
|
Szary, gruby, wiązany w pasie sweterek firmy Atmosphere. Rozmiar 36. Nowy!
wpadł mi w oko, co w zamian proponujesz?? i jeśli mozna prosiłabym o wymiary ![]() PS. albo mi sie wydaje albo masz w wątku tą samą koszulę co ja tylko skracaną? ![]()
Wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post59492381 Książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=876761 Nadal aktualne! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post58076556 Edytowane przez Kulka88 Czas edycji: 2014-10-25 o 14:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
koci świat
|
Dot.: WIELKI come back Cali October 2014
hej
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Kremowy kardigan oversize firmy Bik Bok. Rozmiar M. Stan bardzo dobry. Kremowa bluza firmy SC&CO. Rozmiar M. Nowa. ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- ok ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
koci świat
|
Kochana dam ci znac pozniej bo teraz jestem na telefonie a na nim fot nie widze ☺
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Hej,
Mogę zrezygnować z mandarynki, bo chciałam ją na prezent i z pędzelka sephory, ale nadal interesują mnie te rzeczy: Truskawkowy box THE BODY SHOP. Pełnowymiarowy. Nowy! W skład zestawu wchodzi 5 rzeczy: * żel pod prysznic 250 ml * masło do ciała 200 ml * peeling do ciała 200 ml * mydło 100 g * myjka do ciała Mandarynkowy box THE BODY SHOP. Pełnowymiarowy. Nowy! W skład zestawu wchodzi 5 rzeczy: * żel pod prysznic 250 ml * masło do ciała 200 ml * peeling do ciała 200 ml * mydło 100 g * myjka do ciała Box 3 masełek do ciała firmy THE BODY SHOP. Nowy! W skład zestawu wchodzi masło: * shea 50 ml * olivkowe 50 ml * kokosowe 50 ml Mydełko shea THE BODY SHOP. Nowe, zafoliowane. 100 g. Przy okazji identyczne chinosy mam jeszcze w kolorze wojskowej zieleni, bo kupiłam wtedy trzy pary, pewnie one powędrują do wystawienia w przyszłym rzucie, ze sweterków mam głównie swetry zapinane kardigany z ZARY ale też na większe guziki z Cubusa. Do tego dołączą jeszcze spódnice ołówkowe różne kolory miałam czarną, brązową, zieloną wojskową i granatową. Rurki mam nowiutkie z papierową metką SISLEY w kolorze bladego różu dżinsowe. Niestety one były dość drogie i pewnie za nie ograbiłabym Cię bardziej, bo kupiłam we Włoszech a potem w Polsce juz nie założyłam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
koci świat
|
znaleźć to ja bym i znalazła i to dużo
![]() ![]() więc strzelam Box 3 masełek do ciała firmy THE BODY SHOP. Nowy! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
hej,
Podoba mi się sukienka pensjonarska i koszula mgiełka, będę dokładać sporo rzeczy, może coś byś dobrała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Rozeznanie
|
o którą sukienkę h&m pytałaś?
u ciebie podoba mi się: Biustonosz push-up firmy Cubus. Rozmiar 75C. Stan bardzo dobry. Folkowa kremowa chusta floral z frędzlami. Duuuża. Stan bardzo dobry. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Rozeznanie
|
tak jak napisałam podoba mi się stanik i chusta... pewnie jeszcze bym coś chciała tylko nie wiem co... ciuchy nie są w moim rozmiarze, a kosmetyki, które mi się podobają są drogie w stosunku do ceny sukienki. może coś zaproponujesz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
koci świat
|
na wszelki wypadek miałam jeszcze upatrzone
Niebieskie rurki firmy Bershka. Rozmiar S. Stan idealny ![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- ![]() ![]() ![]() a co byś oddała za 2 róże ??? bo za sam sleek to nie warto to co byś mi dała - buzi chyba ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- dzięki za buzi ![]() no sorki za róż smashboxa ![]() jasne że poczekam na decyzję bratanka ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- no i oczywiście pozdrów młodego dżentelmena ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Rozeznanie
|
a czego szukam? zawsze chętnie przygarnę jakieś perfumy (słodziaki) również męskie, naturalny (w stronę jasnego) podkład do twarzy... zabawki też są mile widziane.
![]() jak widzisz nie mam sprecyzowanej listy... po prostu to co mi wpadnie w oko... u ciebie podobają mi się jeszcze masła do ciała... no ale wydaje mi się, że sukienka nie pokrywa się do nich ceną ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- hm... a co byś powiedziała na Podwójny brzoskwiniowy róż firmy Catrice i Srebrny pierścionek kwiatek z cyrkoniami. Stan idealny! ![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- mogłabyś mi jeszcze napisać jaki jest rozmiar pierścionka? ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- zaczekam... jeśli nie jest mniejszy niż 13 to dla mnie ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
a co ci się u mnie spodobało ?
![]() |
#138 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chinosy są zgniło zielone zrobię fotki w wolnej chwili. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zadomowienie
|
Jestem zainteresowana zestawami the boy shop i pedzlami sephora,
a co Ci sie u mnie podoba? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zadomowienie
|
jak widzisz wymiane? top i buty za?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
koci świat
|
Hmm sprobuje w weekend cos lepszegp porobic. Nie jestem dobra w fotografii 😈 ale dam z siebie wsxystko ☺
---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Sorki juz nie wiem co pisze - zdjecia po weekendzie bo przeciez nie bedzie mnie w domu - na groby jade ☺ |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Kurczę zapomniałam o tych chinosach a chcę foto robić przy świetle dziennym bo inaczej wyszedł kolor przy sztucznym swietle.
Mogę dorzucić Ci drugie spodnie piżamiaki albo coś z wątku. Mam chętną koleżankę na zieloną marynarkę ale jeśli jej ode mnie nie weźmie to mogę Ci dać nawet tę zieloną lub tę czarną z ZARY i wtedy dorzuciłabyś mi np. pedzelek. i tak będę musiała wysyłać kurierem wiec dla mnie ilość obojetna. Ciuchy bede musiała wyjąć z worków próżniowych to grubsza operacja potrzebuję właściwie pół wolnego dnia na tę zabawę więc wolę nie umawiać się kiedy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do siebie: Wystarczy wejść w "Wszystkie przedmioty użytkownika"
http://www.finta.pl/ref/aga1616/inne...na-rozm-xs-m-1 Zapraszam też do linka w podpisie. Zainteresowało mnie u Ciebie: Truskawkowy box THE BODY SHOP. Pełnowymiarowy. Nowy! W skład zestawu wchodzi 5 rzeczy: * żel pod prysznic 250 ml * masło do ciała 200 ml * peeling do ciała 200 ml * mydło 100 g * myjka do ciała Mandarynkowy box THE BODY SHOP. Pełnowymiarowy. Nowy! W skład zestawu wchodzi 5 rzeczy: * żel pod prysznic 250 ml * masło do ciała 200 ml * peeling do ciała 200 ml * mydło 100 g * myjka do ciała
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Acha no i mam miniatury tuszy do rzęs np. ten Marc Jacobs MUFE różne mini maskary.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
koci świat
|
hehehehe
Kremowy kardigan oversize firmy Bik Bok. Rozmiar M. Stan bardzo dobry. Kremowa bluza firmy SC&CO. Rozmiar M. Nowa. ale oczywiście możemy negocjować ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- tak tak ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Rozeznanie
|
jak dla mnie wszystko ok
![]() jeśli się zdecydujesz to czekam na info -może być od razu na priv. ![]() ps. zdjęcie przetarć na torebce widziałaś? (post2,jpg5) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
koci świat
|
ja mogę na priv ale przecież zdjęć płaszczyka jeszcze ci nie dałam
![]() chcesz tak w ciemno ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.