|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015, część 31
Cytat:
kolos jakiś ?? |
|
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak wódce dam to gdzie bym nie dała słoiczkom, hehehe
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
"własność istnienia i istoty"
|
#124 |
|
... choć nie Westwood
|
Filozofia to był najgorszy przedmiot jaki mógł być na moich studiach lic, a zarazem był to najlepiej zdany egzamin w mojej akademickiej karierze
Facio na jednych z ostatnich zajęć rzucił jakąś podniosla myśl, cytat mysliciela i spytał czyje to slowa. Rzuciłam totalnie z kosmosu: Platon. Facet zachwycony, zwolnił mnie z egzaminu i wstawił 5 . A inni męczyli się potem z warunkami
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Majster nadal brzmi to dla mnie obco chociaż miałam ze 4 różne filozofie hm...chyba mi pasowało uaktualnić wizytówkę... |
|
|
|
|
#126 |
|
Konto usunięte
|
O bez kitu te nauki....
Najpierw było z ojcem... trochę gadał z sensem, trochę bez sensu... Od niego padło, że "amerykańscy naukowcy" zbadali, że osoby, które "nie testowały się seksualnie" przed ślubem mają bardziej udane i trwałe małżeństwo... I że on się nie będzie zagłębiał, że rodziny które stosują NPR mają trwalsze małżeństwo bo na to składa się jednak więcej czynników. Ale ale... Na kolejne zajęcia wchodzi Pani z poradni i mówi, że właśnie Ci co stosują NPR to mają trwalsze małżeństwo... No jaaaaaa Albo jeszcze lepsze - jak para nie planuje w danym cyklu dzieci, ale kobieta ma dni płodne, to małżonkowie mają sobie okazywać bliskość, ale bez dążenia do zaspokojenia i orgazmu, czyli że tak powiem... poruchane Znaczy no, nic nie można... No chyba, że takie zbliżenie np oral wyjdzie niezamierzenie, aaaa to wtedy ok .... Wtedy już padłam ![]() No i bardzo chciałam zadać pytanie - kto to ustalił i kiedy? Bo w Biblii o tym nie ma, Jezus tego nie nauczał... A na usta mi się cisnęło: "chce ojciec powiedzieć, że zadecydowało o tym paru starych facetów w czarnych sukienkach, kiedy małżeństwo może mieć zbliżenie, a kiedy nie?", ale niestety nie wbiłam się w zagorzałą dyskusję pt. "no to czym się różni NPR od stosowania prezerwatywy" i się poszło paść.
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam pojęcia o czym piszę
|
#128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powodzenia!
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
06.06.2015 Kilka słów o mnie: Pedantyczna wariatka, uparta, często szczera do bólu, fanka seriali, którą potrafi wzruszyć prawie wszystko M&R: Poznaliśmy się jako dzieci. Tańczyliśmy taniec towarzyski w jednej grupie ale nie razem Żyliśmy zupełnie obok siebie aż do czasu, kiedy trafiliśmy do jednego liceum. Jesteśmy w tym samym wieku. Nasze drogi znów się spotkały podczas wycieczki do Londynu Jesteśmy ze sobą od maja 2008. W 2009 poszliśmy na studia do jednego miasta i zamieszkaliśmy razem Zaręczyliśmy się podczas wakacji w Tunezji we wrześniu 2012 (tutaj relacja). załatwione/przemyślane: Kościół: Bazylika św. Andrzeja Apostoła Godzina ślubu: 16:00 Oprawa muzyczna:skrzypce + gitara Sala: Restauracja Victoria DJ: Legato Fotograf i Kamerzysta: VipStudio Samochód: moje retro marzenie Barmani: podpisana umowa Tort: z zewnątrz biały w niebieskie grochy z kokardką ^^ Smak prawdopodobnie będzie podzielony na czekoladowo-orzechowy i czarny las (zdjęcie wersji miniaturowej, którą zamówiłam na próbę na urodziny) Bukiet: biało-niebieska kula lub białe piwonie przewiązane niebieską wstążką Fryzura: luźne upięcie na bok do tego fascynator z kokardą (już gotowy) Buty: 3 pary już czekają w szafie obcasy, trampki i balerinki wszystkie szafiroweObrączki: soczewkowe, okrągłe, białe złoto (zdjęcie w załączniku) Suknia: w trakcie powstawania, długość 7/8 w stylu retro, tiulowy dół, koronkowa góra, gorset w serduszko, odkryte plecy, szafirowy pas w talii Wygląd Pana Młodego: garnitur smokingowy, koszula z czarnymi guziczkami i mucha a na plener szelki i trampki Papeteria ślubna: Wszystko robię samodzielnie: zaproszenia, save the date, numerki na stoły, winietki, ślubne drzewko (już gotowe czeka). Większość niebieska w białe kropeczki z dodatkami miętowego ![]() Kolor przewodni: odcienie niebieskiego od szafiru do granatu, biały, miętowy Motyw przewodni: retro/vintage, lata 60, grochy/kropy, rock&roll, kokardki itepe Edytowane przez existence Czas edycji: 2014-11-03 o 12:19 |
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;48581462]O bez kitu te nauki....
Najpierw było z ojcem... trochę gadał z sensem, trochę bez sensu... Od niego padło, że "amerykańscy naukowcy" zbadali, że osoby, które "nie testowały się seksualnie" przed ślubem mają bardziej udane i trwałe małżeństwo... I że on się nie będzie zagłębiał, że rodziny które stosują NPR mają trwalsze małżeństwo bo na to składa się jednak więcej czynników. Ale ale... Na kolejne zajęcia wchodzi Pani z poradni i mówi, że właśnie Ci co stosują NPR to mają trwalsze małżeństwo... No jaaaaaa Albo jeszcze lepsze - jak para nie planuje w danym cyklu dzieci, ale kobieta ma dni płodne, to małżonkowie mają sobie okazywać bliskość, ale bez dążenia do zaspokojenia i orgazmu, czyli że tak powiem... poruchane Znaczy no, nic nie można... No chyba, że takie zbliżenie np oral wyjdzie niezamierzenie, aaaa to wtedy ok .... Wtedy już padłam ![]() No i bardzo chciałam zadać pytanie - kto to ustalił i kiedy? Bo w Biblii o tym nie ma, Jezus tego nie nauczał... A na usta mi się cisnęło: "chce ojciec powiedzieć, że zadecydowało o tym paru starych facetów w czarnych sukienkach, kiedy małżeństwo może mieć zbliżenie, a kiedy nie?", ale niestety nie wbiłam się w zagorzałą dyskusję pt. "no to czym się różni NPR od stosowania prezerwatywy" i się poszło paść. [/QUOTE]Dokładnie... ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Ex mamy chyba ten sam pierścionek
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
to nie jesteśmy tu jedyne
ale i tak go lovam
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam uaktualnić dzisiaj, ale poczekam aż jutro wydrukujemy zapro i aż dostanę fotki od dekoratorki, to wrzucę wszystko hurtem.
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#134 | |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#135 |
|
Zadomowienie
|
[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;48581462]O bez kitu te nauki....
Najpierw było z ojcem... trochę gadał z sensem, trochę bez sensu... Od niego padło, że "amerykańscy naukowcy" zbadali, że osoby, które "nie testowały się seksualnie" przed ślubem mają bardziej udane i trwałe małżeństwo... I że on się nie będzie zagłębiał, że rodziny które stosują NPR mają trwalsze małżeństwo bo na to składa się jednak więcej czynników. Ale ale... Na kolejne zajęcia wchodzi Pani z poradni i mówi, że właśnie Ci co stosują NPR to mają trwalsze małżeństwo... No jaaaaaa Albo jeszcze lepsze - jak para nie planuje w danym cyklu dzieci, ale kobieta ma dni płodne, to małżonkowie mają sobie okazywać bliskość, ale bez dążenia do zaspokojenia i orgazmu, czyli że tak powiem... poruchane Znaczy no, nic nie można... No chyba, że takie zbliżenie np oral wyjdzie niezamierzenie, aaaa to wtedy ok .... Wtedy już padłam ![]() No i bardzo chciałam zadać pytanie - kto to ustalił i kiedy? Bo w Biblii o tym nie ma, Jezus tego nie nauczał... A na usta mi się cisnęło: "chce ojciec powiedzieć, że zadecydowało o tym paru starych facetów w czarnych sukienkach, kiedy małżeństwo może mieć zbliżenie, a kiedy nie?", ale niestety nie wbiłam się w zagorzałą dyskusję pt. "no to czym się różni NPR od stosowania prezerwatywy" i się poszło paść. [/QUOTE]O masakro :O jak czytam albo słyszę takie rzeczy to mnie trzepie w środku
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz zwariuję...
muszę jeszcze ukulać kilka zdań. Najfajniejsze jest to, że materiału źródłowego mam na 15 linijek... a opracować mam na dwie strony ![]() ex, nie chce mi się
|
#137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Ej ej... Piję właśnie Varne wino różowe polslodkie polecam polecam bardzo :-D to paa
|
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
chyba zaczynam panikować ze ślubem
3 miesiące i coś... masakra nic, idę sobie. jutro niedziela, wstaję o 7:00
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie cudne butki.. Gdybym miała mniejszą stopę i chętkę na buty w kolorze to chyba na takie bym się zdecydowała:
ImageUploadedByTapatalk1413665791.431454.jpg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nadrobiłam i witam w nowym wątku
|
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Najpierw było z ojcem... trochę gadał z sensem, trochę bez sensu... Od niego padło, że "amerykańscy naukowcy" zbadali, że osoby, które "nie testowały się seksualnie" przed ślubem mają bardziej udane i trwałe małżeństwo... I że on się nie będzie zagłębiał, że rodziny które stosują NPR mają trwalsze małżeństwo bo na to składa się jednak więcej czynników. Ale ale... Na kolejne zajęcia wchodzi Pani z poradni i mówi, że właśnie Ci co stosują NPR to mają trwalsze małżeństwo... No jaaaaaa Albo jeszcze lepsze - jak para nie planuje w danym cyklu dzieci, ale kobieta ma dni płodne, to małżonkowie mają sobie okazywać bliskość, ale bez dążenia do zaspokojenia i orgazmu, czyli że tak powiem... poruchane Znaczy no, nic nie można... No chyba, że takie zbliżenie np oral wyjdzie niezamierzenie, aaaa to wtedy ok .... Wtedy już padłam ![]() No i bardzo chciałam zadać pytanie - kto to ustalił i kiedy? Bo w Biblii o tym nie ma, Jezus tego nie nauczał... A na usta mi się cisnęło: "chce ojciec powiedzieć, że zadecydowało o tym paru starych facetów w czarnych sukienkach, kiedy małżeństwo może mieć zbliżenie, a kiedy nie?", ale niestety nie wbiłam się w zagorzałą dyskusję pt. "no to czym się różni NPR od stosowania prezerwatywy" i się poszło paść. [/QUOTE]o żesz w mordkę jeża kopane... nie załamuj mnie... muszę poprosić P. żeby mnie mocno ściskał za rękę co bym się w dyskusję nie wdała... ja jego zresztą też... powiedz, że to chociaż nie trwa tak długo jak jest podane
|
#146 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wyszliśmy o 19:15... Jutro tak samo. Niby można się dzisiaj było urwać na spokojnie i nikt by pewno nie zauważył... Ale miała nadzieję, że coś mi się uda ciekawego usłyszeć, byłam tak nastawiona... A tu |
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;48582162]
Wyszliśmy o 19:15... Jutro tak samo. Niby można się dzisiaj było urwać na spokojnie i nikt by pewno nie zauważył... Ale miała nadzieję, że coś mi się uda ciekawego usłyszeć, byłam tak nastawiona... A tu nie no świetnie... a P. będzie miał jeszcze 200 km do przejechania w niedzielę...
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na dziś mówię dobranoc
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#149 |
|
Jedyna oryginalna Lips :)
|
dobranoc! idę zasmarkana spać!
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
i ja też się żegnam dziś. dobranoc
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:43.

!!!!! wyślij mi taką 

ale jestem wykamana... a jeszcze muszę na poniedziałek ogarnąć filozofię ... 

Wyszliśmy o 19:15... Jutro tak samo. Niby można się dzisiaj było urwać na spokojnie i nikt by pewno nie zauważył... Ale miała nadzieję, że coś mi się uda ciekawego usłyszeć, byłam tak nastawiona... A tu