|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: "How To Get Away With Murder"
|
|
|
|
|
#122 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wes mnie denerwuje jak mało kto w tym serialu, mam nadzieję że nie będą razem. Oby wrócił Frank. Co do nieżyjącej osoby to obstawiam Nate'a, Eve, Wesa albo Bonnie. Gdyby to był Wes to bym nie narzekała ![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
|
|
|
#123 |
|
Raczkowanie
|
Laurel powiedziała Wesowi i Annalise, że nie wybaczy Frankowi tego co zrobił, więc na nich chyba na razie nie ma szans.
Laurel wygląda pięknie z nowym kolorem i fryzurą. Już nie przypomina kujonki z początku serialu ![]() Uwielbiam ją w roli przyjaciółki reszty grupy. |
|
|
|
|
#124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Początek faktycznie mało porywający. Zobaczymy co będzie dalej.
|
|
|
#125 |
|
Raczkowanie
|
Laurel pasuje do Franka, miejmy nadzieję, że go w tym sezonie zrehabilitują.
Ostatnio nawet polubiłam Ashera, co jest niezwykłe. Jego sposób bycia działał mi na nerwy, ale teraz na horyzoncie pojawił się inny dupek żeby mnie wkurzać. |
|
|
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
Asher jest niedoceniany i przez fanów, i swoją grupę. Czasem te jego wygłupy są naprawdę zabawne, czasem nie. Chce zwrócić na siebie uwagę, ot uprzywilejowany, bogaty dzieciak.
|
|
|
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo dobry odcinek, ten 3x02. Connor mi zaimponował. Podoba mi się kiedy studenci zachowują się jak dobrzy przyjaciele i mogą liczyć na swoje wsparcie.
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
Boję się o Connora, bo miał kilka death flag w tym odcinku. Ze swoją pierwszą sprawą poradził sobie za to świetnie. Widać, że mu zależy. Trudno będzie innym to przebić, przynajmniej w moich oczach.
Historia kobiety walczącej o zwolnienie warunkowe po 30 latach mnie wzruszyła. HTGAWM ma zdolnych scenarzystów, a przy niektórych zwrotach akcji i finałach sezonów nazwałabym ich szalonymi. Oby nie przeholowali i nie zabili moich ulubieńców |
|
|
|
|
#129 |
|
Rozeznanie
|
Nie sądzę, że zabiją Connora. Jest zbyt lubiany.
O jakich death flagach piszesz>>>? |
|
|
|
|
#130 |
|
Raczkowanie
|
Też nie sądziłam, że zabiją moją ulubioną bohaterkę w Orange Is the New Black w minionym sezonie, ale stało się
No death flagi to takie okoliczności zwiastujące śmierć i dla Connora pojawiło się kilka. *Najbardziej przejmuje się postępkami grupy. *Wypaplał dla swojej klientki tajemnicę morderstwa Sama. *Nie ma gdzie mieszkać i jak pójdzie koczować do Annaliski to może 'załapać się' na pożar. *W futurospekcji Annalise mówi Oliverowi, że nie ma ciała, a przecież z odcinka wcześniejszego wiemy, że było, co również może wskazywać na Connora. |
|
|
|
|
#132 |
|
Raczkowanie
|
Mogą zawsze zabić którąś z dziewczyn. Też byłby szok.
|
|
|
|
|
#133 |
|
Rozeznanie
|
Zawsze ginęły osoby związane z grupą, ale nigdy jej członkowie, dlatego myślę, że ten sezon to zmieni. Jednak mówię wam, to nie będzie Connor.
My tu gadu gadu, a ja mam jeszcze dwa odcinki do nadrobienia.
|
|
|
|
|
#134 |
|
Konto usunięte
|
Jak ja lubię czasami przespać początek nowego sezonu i zdać sobie sprawę, że mam 3 odcinki do obejrzenia. Idę po popcorn.
|
|
|
|
|
#135 |
|
Rozeznanie
|
Póki co mamy bezpiecznych Olivera i Bonnie. Ciekawe kto następny.
Zanosi się na zgon kogoś z Keating 5. Daleko mi do typowania, bo od teorii już w głowie mi się kręci, ale chyba to możemy potraktować jako pewnik. |
|
|
|
|
#136 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wierzę, że uśmiercą Connora
|
|
#138 |
|
Rozeznanie
|
Niekoniecznie by kogoś odsuwali. Mogą wysuwać tę osobę na pierwszy plan żebyśmy mocniej odczuli jej/jego śmierć.
Annalise jest świetną aktorką. Tyle kłamstw, manipulacji, tuszowania zbrodni, że nic dziwnego, że policjanci i biuro prokuratora jej nienawidzą. Mogła udawać swoją reakcję, tylko jest pewne ale... W wywiadach już wielokrotnie potwierdzano, że na tym wózku jest główny bohater, a Karla Souza w swoim wywiadzie powiedziała, że obsada była zszokowana/płakała gdy się dowiedziała kto odchodzi. Może to być granie pod publiczkę, a może nie. Za 5 odcinków dowiemy się prawdy. |
|
|
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
Zaczęłam oglądać za namową przyjaciół i nie żałuję. Serial jest bardzo dobry. Aktorstwo pierwsza klasa, barwni bohaterowie, ciekawe sprawy i wątki oraz oczywiście zwroty akcji - przemawiają za jakością, a podobno im dalej tym lepiej.
|
|
|
|
|
#140 |
|
Rozeznanie
|
Wow. 3x04 - najlepszy odcinek w tym sezonie.
Tym razem okazało się, że Laurel żyje, ale ledwo i jest w ciąży (!). Annalise się łamie, problemy się spiętrzają straciła Nate'a, pozwoliła Eve odejść, starła się z dyrektorką, ale chyba odzyskała licencję. Wiele się u niej działo. Tak jak przewidziałam, mieliśmy powrót starego Connora, a sam Frank był genialny w ostatniej scenie. No nie mogę go nie lubić. Żadnego z nich. Dlatego szkoda, że ktoś odpadnie w finale z zabawy. |
|
|
|
|
#141 |
|
Rozeznanie
|
Serial jest świetny, ale raz jeszcze muszę pochwalić znakomicie dobrane piosenki, które pasują idealnie do scen. To dzięki temu serialowi odkryłam IAMX czy Son Lux
|
|
|
|
|
#142 |
|
Rozeznanie
|
W tym odcinku też dali IAMX. Świetnie ta muzyka pasuje do tego serialu.
![]() Ogólnie świetny soundtrack.https://www.youtube.com/watch?v=b4qcLyJdMFA Podobała mi się również piosenka ze sceny tańca Annalise i Eve. Ktoś może podpowiedzieć co to było? |
|
|
|
|
#143 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Z drugiej strony to rzeczywiście miałoby sens, bo nie mogło to trwać wiecznie (że intrygi, trupy, a "drużyna A." bez ofiar).
Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2016-10-15 o 23:23 |
|
|
|
|
|
#144 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=BI2Et19vDCM
|
|
|
|
|
|
#145 |
|
Rozeznanie
|
To to, tylko chyba trochę zmienione. W serialu brzmiało inaczej, pewnie dlatego, że to jakiś remiks. Dziękuję za odpowiedź.
|
|
|
|
|
#146 |
|
Raczkowanie
|
Chyba porównywalnie. Końcówka piosenki to był właśnie ten moment w serialu (pewnie nie dosłuchałaś do końca).
|
|
|
|
|
#147 |
|
Raczkowanie
|
Jestem trochę do tyłu i nie czytam tematu, bo boję się spoilerów, ale o muzyce mogę się wypowiedzieć.
Ścieżka dźwiękowa jest świetna i podoba mi się, że wykorzystują głównie utwory dwóch zespołów. Bardzo to wszystko dopracowane i zawsze pasuje do sytuacji. |
|
|
|
|
#148 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=T8Wln9SuZGc Promo następnego odcinka mocno sugeruje Connora, ale to chyba celowe wprowadzanie w błąd, dodatkowo za dużo zawiłości z jego telefonem u Michaeli. Cytat:
Nadal słucham tych utworów. Insomnia, Happiness, a teraz doszło Scars. Cytat:
Edytowane przez ink1313 Czas edycji: 2016-10-22 o 20:13 |
|||
|
|
|
|
#149 |
|
Raczkowanie
|
Czyli główny bohater ma umrzeć ;( Nie piszcie jeszcze kto, bo jestem daleko.
|
|
|
|
|
#150 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:24.

.

Z drugiej strony to rzeczywiście miałoby sens, bo nie mogło to trwać wiecznie (że intrygi, trupy, a "drużyna A." bez ofiar).