![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowych tarzy szukamy bo umarły wątek rozkręcamy-odchudzanie górą
Dziewczyny co z Wami? Gdzie sie podziewacie ?
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Hej. Przepraszam za nieobecnosc, ale uspilismy sunie pare dni temu i ciezko mi bylo cokolwiek zrobic, czy nawet siasc do komputera...
![]() |
#123 |
Przyczajenie
|
Hej dIewczynki! Melduje się o 1 kg lżejsza
![]() ![]() Paulinka wspolczuje straty pieska ![]() Co do diety. W dalszym ciągu zdrowo jem, próbuje przekonać do tego domownikow(nie chce mi się gotować dwóch obiadow+ zupka dla Małego). Nie mam za bardzo czasu i chęci na ćwiczenia. Myślę o tabacie na pobudzenie metabolizmu, te 10 min dziennie wygospodaruje. Do tego chciałabym zaczac 30 dniowe wyzwanie na uda i posladki (składy) i moze jakieś wyzwanie na brzuch ale nie wiem za bardzo co. Czy ktoras chciałaby się przyłączyć?? Pozdrawiam buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny... ŻYJECIE?
Chciałabym do Was dołaczyć żeby wspólnie w koncu udalo sie pozbyc tych nadprogramowych kg ![]() Mam 27 lat, wzrost 169, waga 85 i tysiące prob odchudzania, ale teraz ma byc juz na powaznie , latka leca i w koncu trzeba spelnic swoje marzenie o szczuplej sylwetce. ![]() Moje załozenie: zdrowe odzywianie i treningi z chodakowska lub innymi trenerami oraz szybkie spacery---> docelowo bieg ![]() Pozdrawiam i czekam na odpowiedz ![]()
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dołączaj do nas i czesto sie odzywaj, moze dzieki temu bedzie tu głośniej ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#126 |
Rozeznanie
|
Mam nadzieje, że coś się tutaj rozkreci, bo narazie jakas cisza
![]() Jak Wam idzie? Mi srednio ale do przodu, jeszcze tylko jakis trening dzis musze wykonac i kolacje zjesc i spoko Jeszcze chlebek musze upiec, bo taki wlasny najlepszy ![]()
![]() |
#127 |
Przyczajenie
|
hej Dziewczyny! witamy Justyna! Widzę, ze mamy podobne założenia! Zdrowsze odżywianie i ćwiczenia z Ewa. Niestety treningi z Chodakowska mnie strasznie
nudzily. A jak wygląda Twój przykładowy jadłospis? Ja wlasnie siedzę na wykladach. Na sniadanie byla owsianka z bananem na 2 sniadanie bulka z wedlina a na obiadek czeka na mnie nalesnik z maki pelnoziarnistej z warzywami i wedzonym kurczakiem. Juz nie moge sie doczekac 13 ![]() Szkoda, ze się dziewczyny nie odzywają juz. Nikt nie chciał dołączyć do mnie do wyzwania ![]() Napiszcie chociaż co u Was słychać. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Ja mam problemy z netem , ale jak sie skonczą napewno bede ma bierząco
![]() A gdzie reszta ? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#129 | |
Rozeznanie
|
Hej Olusia
![]() Moj jadlospis nie jest bardzo urozmaicony i glownie opiera sie na tym co mam pod reka, ale musi byc zdrowe. Sniadanie to kromka chleba mojej roboty z chuda wedlinka i pomidorem lub ogorkiem. Drugie sniadanie w robice to serek wiejski lub salata z ogorkiem, pomidorem czasami jajem... Zalezy co w pracy na kantynie daja Potem jem obiad w pracy, czyli jesli podaja cos dietetycznego to to jem, a jak nie to robie saltae z pomidorami i piersia kurczaka. Podwieczorek w domu serek wiejski przed treningie. Kolacja to juz tworczosc wlasna, cos tam kominuje jakies zupy warzywne, omlety a jak mam wszystkiego dosc to salata. Jak mam dzien wolny to cos gotuje ciekawszego do jedzenia. Dzis 7 km szybkiego marszu wykonane, niestety nie mialam sily na ewkę. Chwila reklaksu i jutro do pracy. Jak tam Wam minoł dzień.? ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
![]()
... Piękność jest dla kobiety ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyźnie łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie... Edytowane przez justynan01 Czas edycji: 2014-11-22 o 20:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Przyczajenie
|
Justynka ja tak samo, staram się jeść zdrowo ale zeby nie zrujnować budżetu
![]() ![]() A co do wyzwania: tak ja pisałam: squady- zaczęłam od 40 codziennie dokładam po 5. A na brzuch robię 5 brzuszków i 5 spięć i tak na zmiane, również zaczęłam od 40. W weekendy wolne. Ogólnie długo po porodzie nie mogłam zrobić ani jednego brzuszka a teraz powoli widzę ze poprawia mi się sila mięśniowa. Co drugi dzień wykonuje tabate ok 10 min. A Tobie jak idzie z Ewka? Jaki program lubisz? Nadia, czekamy na Ciebie!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny!
Macie może jeszcze jedno wolne miejsce w wątku ? ![]() Założyłam konto w poszukiwaniu wsparcia w odchudzaniu, domu słyszę tylko "nie dasz rady"... Mam 22 lata, 166cm wzrostu i ważę 80kg. Siedzę, nie z własnej woli, non stop przed komputerem i zajadam emocje. Wśród znajomych zawsze byłam i jestem "tą największą", bardzo mi to przeszkadza. W ciągu roku przytyłam 15kg. Stało się to szybko- pojawiły się paskudne rozstępy na udach i mam trochę zaburzone postrzeganie siebie bo czuje się o wiele 'szczuplejsza' (ciężko to wytłumaczyć po krótce). Potrzebuję Waszej pomocy i liczę, że mnie przyjmiecie ![]()
![]() |
#132 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
![]() Co u Was ? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny co tutaj taka cisza ?Gdzie się podziewacie ??Cały czas poczytuje sobie wątek . Jak dieta ?? ile kg już na minusie ?
U mnie ok ciąże przechodze kiepsko mam ciągle mdłości , brak apetytu ogólnie nie najlepiej ledwo wysiaduje 8h w pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Justa zawsze to możesz iść na zwolnienie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny jestem nowa, tj., świeżynka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczynki! Witam nowe dziewczyny! Imnot4u, mój mały też ma 9'mc podziwiam Cię ze w ogóle masz czas na siłownię. Ja to ledwo 15 min wieczorem coś tam zdzialam
![]() ![]() Zamówiłam na allegro hula-hop z masazeren, podobno dobrze robi na brzuch i uda, zmniejsza obwod. Próbowała ktoras juz? Co do diety to w andrzejkowy weekend sobie odpuscilam i teraz nie moge wrócić na dobre tory, tzn troszkę podjadam ale nie jest tak zle. Na wadze przez chwilę widziałam 62,8. Wolno mi to idzie ale mam nadzieje że trwale!! A u Was Kobietki jak tam idzie? Pozdrawiam!!! I życzę bogatego Mikołaja w sobotę ![]() Edytowane przez olusia10101 Czas edycji: 2014-12-03 o 09:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Znow mam problemy z netem ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#138 |
Przyczajenie
|
![]()
hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czy odchudzając się jadłyście pieczywo razowe z ziarnem? bo ja tylko takie teraz kupuje...wcześniej przy odchudzaniu w ogole nie jadłam chleba, tylko wafle ryżowe, ale teraz nie mogę na nie patrzeć blehhh... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Przyczajenie
|
INOT4U skąd Ty masz sile na silke o 20 i sprzątanie przed 23?a mój mąż to moze pomarzyć o kanapkach do pracy robionych przez zonke! Hehe
No macierzyństwo wiadomo cieszy, ale nie wygląda to tak jak w reklamach czy gazetach hehe sama przecież wiesz ![]() a Ty jak sobie radzisz? ![]() Co do tabaty chodzi tu o pobudzenie metabolizmu, ze niby kalorie są spalane dlugo po treningu. Poczytaj o tym. slyszalam o tym pasie, najpierw próbuje hula hop . Ja dzis z dieta do obiadu oki ale potem masakra- na podwieczorek napchalam się pasztecikow z pieczarkami wiec zrezygnowalam z kolacji. ja jem dziennie jedna bułkę razowa na śniadanie. Kupowałam kiedyś chleb z samych ziaren, ma strasznie dużo kalori ale jest zdrowy! Wafli ryżowych nie kupuje, nie przepadam. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Przyczajenie
|
Ola10101 wiesz, sama się sobie dziwię, że mam jeszcze energię na cokolwiek, ale muszę być twarda...wiesz, wczoraj się ważyłam - 99 kg - straszne
![]() ![]() ![]() ![]() Mój synek ma masę energii, nie jest typem dziecka, które usiedzi w miejscu na dłuższą chwilę i pobawi się zabawkami, psoci, rozrabia, wszędzie wejdzie, wszędzie zajrzy, wszystko go ciekawi, jeeest baaaardzo absorbującym dzieckiem i jeżeli coś mu nie pasuje i się rozkręci, to ciągle płacze z byle powodu. Spi mi od 3 miesiąca całą noc, zazwyczaj od 19-20 do 5.30-6.30 rano. tak go przyzwyczaiłam.Wiesz, ale też mi się budzi często w nocy z płaczem, daje mu smoczka i jest ok, moim koleżankom też tak się budzą maluchy, a różne są tego przyczyny - ból brzuszka, ząbkowanie, i inne, albo po prostu coś się przyśni, czytałam w swoim poradniku, że dziecko może tak się budzić w nocy do 2 roku życia czasami...co do drzemek, to tak jak pisałam wyżej, ma dwie - po jednej godzince zazwyczaj, czasami półtorej godziny, a dziś to przespał dwie od 10 do 12 ;] Dziś robiłam mężowi skwareczki z cebulką na obiad (ok 16) i też trochę zjadłam, i też nic nie będę dziś jadła już. garstkę co prawda zjadłam, ale mam ogromne poczucie winy. A na swój obiad wcześniej zjadłam małą rybkę wędzona makrele plus połówka bułki razowej z ziarnem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Przyczajenie
|
Imnot4u no to chyba każde dziecko jest absorbujące.. Ja Ci powiem rozleniwilam się przy dziecku bo a to tu z nim przysiade a to kolo niego położę, pokazuje mu zabawki a kontem oka patrzę w Tv. Wcześniej tak nie było, byłam ciągle w biegu.
no 99 kg to ostatnia liczba dwucyfrowa,potem to juz trzycyfrowe będą,wiec wez się w garść ![]() a mam do cb pytanie, gotujesz małemu swojemu obiadki? do mnie dzis kuzynki przychadza, maja kupić piwo ale odrazu im zapowiedzialam ze żadnej przegryzki ![]() A jak innym laseczkom idzie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Przyczajenie
|
Olusia mam 163 cm wzrostu i 99kg, nie wyglądam dobrze...
ale moje dzidzi ![]() ![]() ![]() ODCHUDZANIE_ : |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Przyczajenie
|
Imnot4u Ładne imię Julisz, mój ma na imię Julian, bardzo podobnie
![]() ![]() ![]() Dziewczyny od polowy października rzuciłam 5 kg. Teraz caly czas podjadam, chyba spoczelam na laurach ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
Witajcie Kobitki!
Chętnie z Wami pochudnę... jednak dopiero od przyszłego poniedziałku. W ten weekend moja córcia kończy rok, więc zaczynanie w tym momencie jest... niewygodne. Moja historia jak wiele innych. W ciąży przytyłam... aż wstyd się przyznać... 30kg! Ale cóż, taka prawda. Jadłam co chciałam i ile chciałam, a słowa rodzinki typu "jedz, zgubisz przy dziecku" rzeczywiście dawały mi taką nadzieję. W końcu nadszedł czas porodu i co... tylko 7kg mniej! O zgrozo! Przez pół roku karmiłam piersią, więc nie stosowałam żadnych diet. Jednak minął już rok, a ja dalej wyglądam jak wieloryb. Przy dziecku nie schudłam, bo Ninka jest spokojna i grzeczna. Nie trzeba za nią biegać po całym mieszkaniu. Mam 172cm wzrostu i tłuste 82kg. Rozmiar... 46!! ![]() Mój cel to 65kg. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Zajrzałybyście czasem do klubu... Justynka gratulacje!! ![]() ![]()
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Super Dziewczynki
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
Nadia jak tam twoja dieta ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Narazie leży i kwiczy
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Przed Świętami bez sensu... Nie zaczynałabym raczej, nie ma co się oszukiwać. Od 2 stycznia ruszaj
![]() A jak Iza? I reszta? Nadalka?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.