Nowych tarzy szukamy bo umarły wątek rozkręcamy-odchudzanie górą - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-11-13, 23:38   #121
nadiaaa171
Zakorzenienie

Dot.: Nowych tarzy szukamy bo umarły wątek rozkręcamy-odchudzanie górą

Dziewczyny co z Wami? Gdzie sie podziewacie ? wracać !

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

.95..89..85..80....75 :... 73.. 71.:..69

.." i wyciągnęła do mnie malutka rączkę..i siłę mi dała niespotykaną, i miłość największą, bezinteresowną.."
nadiaaa171 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-15, 07:59   #122
paulinika
Zakorzenienie

Hej. Przepraszam za nieobecnosc, ale uspilismy sunie pare dni temu i ciezko mi bylo cokolwiek zrobic, czy nawet siasc do komputera...
paulinika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-16, 09:55   #123
olusia10101
Przyczajenie

Hej dIewczynki! Melduje się o 1 kg lżejsza przepraszam ze nie pisałam ale nie mam czasu, mój bąbelek go absorbuje w calosci

Paulinka wspolczuje straty pieska też mamy bardza chora sunie, mopsika i walczymy o jej zdrowie.

Co do diety. W dalszym ciągu zdrowo jem, próbuje przekonać do tego domownikow(nie chce mi się gotować dwóch obiadow+ zupka dla Małego). Nie mam za bardzo czasu i chęci na ćwiczenia. Myślę o tabacie na pobudzenie metabolizmu, te 10 min dziennie wygospodaruje. Do tego chciałabym zaczac 30 dniowe wyzwanie na uda i posladki (składy) i moze jakieś wyzwanie na brzuch ale nie wiem za bardzo co.
Czy ktoras chciałaby się przyłączyć??
Pozdrawiam buziaki
olusia10101 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-19, 22:31   #124
justynan01
Rozeznanie

GG do justynan01

Hej Dziewczyny... ŻYJECIE?
Chciałabym do Was dołaczyć żeby wspólnie w koncu udalo sie pozbyc tych nadprogramowych kg
Mam 27 lat, wzrost 169, waga 85 i tysiące prob odchudzania, ale teraz ma byc juz na powaznie , latka leca i w koncu trzeba spelnic swoje marzenie o szczuplej sylwetce.
Moje załozenie: zdrowe odzywianie i treningi z chodakowska lub innymi trenerami oraz szybkie spacery---> docelowo bieg
Pozdrawiam i czekam na odpowiedz

justynan01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-20, 19:34   #125
nadiaaa171
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynan01 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny... ŻYJECIE?
Chciałabym do Was dołaczyć żeby wspólnie w koncu udalo sie pozbyc tych nadprogramowych kg
Mam 27 lat, wzrost 169, waga 85 i tysiące prob odchudzania, ale teraz ma byc juz na powaznie , latka leca i w koncu trzeba spelnic swoje marzenie o szczuplej sylwetce.
Moje załozenie: zdrowe odzywianie i treningi z chodakowska lub innymi trenerami oraz szybkie spacery---> docelowo bieg
Pozdrawiam i czekam na odpowiedz
Hej witaj
Dołączaj do nas i czesto sie odzywaj, moze dzieki temu bedzie tu głośniej

.." i wyciągnęła do mnie malutka rączkę..i siłę mi dała niespotykaną, i miłość największą, bezinteresowną.."
Stary 2014-11-21, 18:01   #126
justynan01
Rozeznanie

GG do justynan01

Mam nadzieje, że coś się tutaj rozkreci, bo narazie jakas cisza
Jak Wam idzie? Mi srednio ale do przodu, jeszcze tylko jakis trening dzis musze wykonac i kolacje zjesc i spoko
Jeszcze chlebek musze upiec, bo taki wlasny najlepszy

Stary 2014-11-22, 10:58   #127
olusia10101
Przyczajenie

hej Dziewczyny! witamy Justyna! Widzę, ze mamy podobne założenia! Zdrowsze odżywianie i ćwiczenia z Ewa. Niestety treningi z Chodakowska mnie strasznie
nudzily. A jak wygląda Twój przykładowy jadłospis?
Ja wlasnie siedzę na wykladach.
Na sniadanie byla owsianka z bananem
na 2 sniadanie bulka z wedlina
a na obiadek czeka na mnie nalesnik z maki pelnoziarnistej z warzywami i wedzonym kurczakiem. Juz nie moge sie doczekac 13

Szkoda, ze się dziewczyny nie odzywają juz. Nikt nie chciał dołączyć do mnie do wyzwania szkoda, razem raźniej.
Napiszcie chociaż co u Was słychać.

Pozdrawiam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-22, 14:33   #128
nadiaaa171
Zakorzenienie

Ja mam problemy z netem , ale jak sie skonczą napewno bede ma bierząco
A gdzie reszta ?

Stary 2014-11-22, 20:42   #129
justynan01
Rozeznanie

GG do justynan01

Hej Olusia
Moj jadlospis nie jest bardzo urozmaicony i glownie opiera sie na tym co mam pod reka, ale musi byc zdrowe. Sniadanie to kromka chleba mojej roboty z chuda wedlinka i pomidorem lub ogorkiem.
Drugie sniadanie w robice to serek wiejski lub salata z ogorkiem, pomidorem czasami jajem... Zalezy co w pracy na kantynie daja
Potem jem obiad w pracy, czyli jesli podaja cos dietetycznego to to jem, a jak nie to robie saltae z pomidorami i piersia kurczaka.
Podwieczorek w domu serek wiejski przed treningie.
Kolacja to juz tworczosc wlasna, cos tam kominuje jakies zupy warzywne, omlety a jak mam wszystkiego dosc to salata.
Jak mam dzien wolny to cos gotuje ciekawszego do jedzenia.

Dzis 7 km szybkiego marszu wykonane, niestety nie mialam sily na ewkę. Chwila reklaksu i jutro do pracy.

Jak tam Wam minoł dzień.?

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:
Napisane przez olusia10101 Pokaż wiadomość
Do tego chciałabym zaczac 30 dniowe wyzwanie na uda i posladki (składy) i moze jakieś wyzwanie na brzuch ale nie wiem za bardzo co.
Czy ktoras chciałaby się przyłączyć??
Pozdrawiam buziaki
Zaczełas juz jakies wyzwanie? Bo jak jeszcze nie to moge sie przylaczyc zwlaszcza do pracy na brzuch... Brzuszki czy plank. Zaproponuj jakies wyzwanie to moze zaczniemy razem

Edytowane przez justynan01
Czas edycji: 2014-11-22 o 20:38
Stary 2014-11-22, 21:04   #130
olusia10101
Przyczajenie

Justynka ja tak samo, staram się jeść zdrowo ale zeby nie zrujnować budżetu na kplacje przeważnie jakas sałatkę lub warzywa na patelnie z czymś białkowym. chudne od 0.5-1 kg tygodniowo. Walcze juz caly miesiąc
A co do wyzwania: tak ja pisałam: squady- zaczęłam od 40 codziennie dokładam po 5. A na brzuch robię 5 brzuszków i 5 spięć i tak na zmiane, również zaczęłam od 40. W weekendy wolne.
Ogólnie długo po porodzie nie mogłam zrobić ani jednego brzuszka a teraz powoli widzę ze poprawia mi się sila mięśniowa.
Co drugi dzień wykonuje tabate ok 10 min. A Tobie jak idzie z Ewka? Jaki program lubisz?

Nadia, czekamy na Ciebie!!!
Stary 2014-11-27, 11:26   #131
Wyrm
Przyczajenie

Hej dziewczyny!
Macie może jeszcze jedno wolne miejsce w wątku ?
Założyłam konto w poszukiwaniu wsparcia w odchudzaniu, domu słyszę tylko "nie dasz rady"...

Mam 22 lata, 166cm wzrostu i ważę 80kg. Siedzę, nie z własnej woli, non stop przed komputerem i zajadam emocje. Wśród znajomych zawsze byłam i jestem "tą największą", bardzo mi to przeszkadza. W ciągu roku przytyłam 15kg. Stało się to szybko- pojawiły się paskudne rozstępy na udach i mam trochę zaburzone postrzeganie siebie bo czuje się o wiele 'szczuplejsza' (ciężko to wytłumaczyć po krótce).

Potrzebuję Waszej pomocy i liczę, że mnie przyjmiecie
Stary 2014-11-27, 19:51   #132
nadiaaa171
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wyrm Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Macie może jeszcze jedno wolne miejsce w wątku ?
Założyłam konto w poszukiwaniu wsparcia w odchudzaniu, domu słyszę tylko "nie dasz rady"...

Mam 22 lata, 166cm wzrostu i ważę 80kg. Siedzę, nie z własnej woli, non stop przed komputerem i zajadam emocje. Wśród znajomych zawsze byłam i jestem "tą największą", bardzo mi to przeszkadza. W ciągu roku przytyłam 15kg. Stało się to szybko- pojawiły się paskudne rozstępy na udach i mam trochę zaburzone postrzeganie siebie bo czuje się o wiele 'szczuplejsza' (ciężko to wytłumaczyć po krótce).

Potrzebuję Waszej pomocy i liczę, że mnie przyjmiecie
Hej pewnie ze mamy miejsce witamy ! udzielaj sie jak najvzesniej

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

Cytat:
Napisane przez olusia10101 Pokaż wiadomość
Justynka ja tak samo, staram się jeść zdrowo ale zeby nie zrujnować budżetu na kplacje przeważnie jakas sałatkę lub warzywa na patelnie z czymś białkowym. chudne od 0.5-1 kg tygodniowo. Walcze juz caly miesiąc
A co do wyzwania: tak ja pisałam: squady- zaczęłam od 40 codziennie dokładam po 5. A na brzuch robię 5 brzuszków i 5 spięć i tak na zmiane, również zaczęłam od 40. W weekendy wolne.
Ogólnie długo po porodzie nie mogłam zrobić ani jednego brzuszka a teraz powoli widzę ze poprawia mi się sila mięśniowa.
Co drugi dzień wykonuje tabate ok 10 min. A Tobie jak idzie z Ewka? Jaki program lubisz?

Nadia, czekamy na Ciebie!!!
Już jestem na stałe !
Co u Was ?

Stary 2014-11-29, 17:57   #133
onagory
Zadomowienie

Dziewczyny co tutaj taka cisza ?Gdzie się podziewacie ??Cały czas poczytuje sobie wątek . Jak dieta ?? ile kg już na minusie ?
U mnie ok ciąże przechodze kiepsko mam ciągle mdłości , brak apetytu ogólnie nie najlepiej ledwo wysiaduje 8h w pracy
onagory jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-30, 07:39   #134
nadalka
Zakorzenienie

Justa zawsze to możesz iść na zwolnienie zwłaszcze że Twoja praca do przyjemnych w ciąży nie należy.
Stary 2014-12-01, 12:49   #135
imnot4u
Przyczajenie

hej dziewczyny jestem nowa, tj., świeżynka odchudzałam się już kilka razy w życiu, za każdym razem udało mi się schudnąć ok 20 kg. stosowałam dietę mż no i przy tym ćwiczyłam na siłce plus aerobic. Na miesiąc chudłam ok 3-4 kg. wszystko super, tylko, że zaraz po tym jak schudłam i trochę stopowałam z ćwiczeniami, czy też dietą kilogramy wracały po ok 3 miesiącach :/ od 19 miesięcy nie ćwiczyłam i nie stosowałam diety, byłam w ciąży, urodziłam dziecko (9m) nie karmiłam piersią...miałam w ogole problemy z zajsciem w ciąże i zapychałam smutki jedzeniem, z 75 kg przytyłam do 82, gdy udało się mi i mężowi w końcu przy pomocy fachowej opieki lekarskiej począć dziecko, przytyłam podczas ciąży dodatkowe 19 kg. 102 kg. masakra!!! po porodzie straciłam15 kg, ale teraz po 9 miesiącach nie ważyłam się, bo się boję co zobaczę. uzależniałm się o d coca-coli i chipsów, ostatnio nie było dnia, bym nie wypiła coli, lub tygodnia bez ogromnej paki chipsów. Doszło do tego, że chowałam po kątach i różnych skrytkach colę i chipsy i jadłam i piłam ukrywając to przed mężem i rodzinką, gdy tylko miałam wolną chwilę i mąż był w pracy (chore!!!!) jak alkoholik!!!! ukrywałam, to dlatego, że mój mąż się na mnie złościł, bo powiedział, że nie taką osobę poślubił (ważyłam wówczas 70 kg). Ciągle mi powtarza, że jestem gruba, raz prośbą raz groźbą i kłótnią (ale mnie to dobijało jeszcze bardziej, i jak wychodził to objadałam się, by poprawic sobie nastrój) prosi mnie, żebym coś z tym zrobiła, no i w pewnym sensie rozumiem go. Dzisiejsze społeczeństwo jest okrutne, dla tych co odstają...pewnie się mnie wstydzi, choć nigdy mi tego nie powiedział...Impulsem do spięcia tyłka i wzięcia się w garść, była chwila, w której zobaczyłam siebie na płycie z wesela kuzynki. STRASZNIE WYGLADAM, jak słoń to był dla mnie okropny widok, dotąd myślałam, że nie jest tak źle, skoro w hm wchozę w rozmiar 18 (48)...dlatego też od 2 tyg mam dietę mż, i znów chodzę na siłkę plus aerobic, tylko, że nie tak jak wtedy, bo mam dziecko i nie mogę chodzić codziennie, tylko wtedy gdy mąż jest... Zrobiłam z siebie potwora...((
imnot4u jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-03, 09:09   #136
olusia10101
Przyczajenie

Hej Dziewczynki! Witam nowe dziewczyny! Imnot4u, mój mały też ma 9'mc podziwiam Cię ze w ogóle masz czas na siłownię. Ja to ledwo 15 min wieczorem coś tam zdzialam polecam Ci tabate, poczytaj na necie, znajdź na youtube. Badania dowodzą ze krótki i intensywny trening bardziej spala tłuszcz niż bieg czy aeroby. Mi to pasuje wiec w to wierze hihi
Zamówiłam na allegro hula-hop z masazeren, podobno dobrze robi na brzuch i uda, zmniejsza obwod. Próbowała ktoras juz?
Co do diety to w andrzejkowy weekend sobie odpuscilam i teraz nie moge wrócić na dobre tory, tzn troszkę podjadam ale nie jest tak zle. Na wadze przez chwilę widziałam 62,8. Wolno mi to idzie ale mam nadzieje że trwale!!
A u Was Kobietki jak tam idzie? Pozdrawiam!!! I życzę bogatego Mikołaja w sobotę

Edytowane przez olusia10101
Czas edycji: 2014-12-03 o 09:11
Stary 2014-12-03, 11:08   #137
nadiaaa171
Zakorzenienie

Hej witam nowa dziewczyne
Znow mam problemy z netem

Stary 2014-12-04, 15:27   #138
imnot4u
Przyczajenie

Wink Dot.: Nowych tarzy szukamy bo umarły wątek rozkręcamy-odchudzanie górą

hej coś powoli się ciągną odpowiedzi ;] Olusia101010 mam czas na siłownię, bo chodzę wieczorami po 20 (siłka czynna do 22) a na aerobic chodzę na 19.15. na szczęście ma kawałek do budynku, gdzie odbywają się ćwiczenia. Zanim wyjdę muszę wykąpać synka, nakarmić i uśpić a mąż tylko go pilnuje gdy śpi...przychodze do domu, sprzatam jeszcze, coś tam zrobię np. kanapki mężowi do pracy i dopiero kładę się (ok23), a wstaję ok 6 rano, bo tak synek mi wstaje-) i tak mi upływa dzień za dniem...nie słyszałam o tym programie, który wymieniasz, musze poczyta ć sobie. powiem Ci, że lubię chodzić na ćwiczenia, mam po tym lepszy nastrój, mimo, że jestem potem wykonczona fizycznie. nie stosowałam hula hop, ale moja koleżanka ma, na poczatku boli i since są ale potem daje efekty, bo rozbija tkankę tłuszczową, pomaga w każdym bądz razie...a stosowałaś taki pas termoaktywny na brzuch, ja zawsze z takim ćwiczę, kosztuje ok 30 zł i przy cwiczeniach podnosi temp w tych partiach np. na brzuchu, gdzie jest umieszczony, dzięki temu szybciej spalana jest tkanka tłuszczowa Co do czasu ćwiczeń, odnośnie tego programu tabata , to specjaliści się wypowiadają, że dopiero po 30-sto minutowym wysiłku jest spalany tłuszcz, więc optymalnie należałoby ćwiczyć ok 45 minut W andrzejki nie podjadałam, ale za to obawiam się świąt ehhh pewnie nie wytrzymam i się będę opychać smakołykami....wrrrrrr A w ogole jak tam macieżyństwo?
Czy odchudzając się jadłyście pieczywo razowe z ziarnem? bo ja tylko takie teraz kupuje...wcześniej przy odchudzaniu w ogole nie jadłam chleba, tylko wafle ryżowe, ale teraz nie mogę na nie patrzeć blehhh...
Stary 2014-12-04, 20:16   #139
olusia10101
Przyczajenie

INOT4U skąd Ty masz sile na silke o 20 i sprzątanie przed 23?a mój mąż to moze pomarzyć o kanapkach do pracy robionych przez zonke! Hehe
No macierzyństwo wiadomo cieszy, ale nie wygląda to tak jak w reklamach czy gazetach hehe sama przecież wieszMój mały od początku ma straszne wzdęcia nocne, kolek nie miał. Ale strasznie się budzi w nocy z płaczem. Robione miał testy w kierunku alergii różnych i nic ;/ są noce gdzie obudzi się dwa razy ale są noce gdzie budzi się co 15-30 min z jękiem. Mam nadzieje ze w koncu z tego wyrosnie.. W dzień go brzuszek nie męczy, ale dlugo nie śpi, dwa razy po 30-60 min. W ten czas sprzątam i gotuje i próbuje coś cwiczyc(na to ostatnie nie zawsze mi starcza czasu).
a Ty jak sobie radzisz?
Co do tabaty chodzi tu o pobudzenie metabolizmu, ze niby kalorie są spalane dlugo po treningu. Poczytaj o tym. slyszalam o tym pasie, najpierw próbuje hula hop .
Ja dzis z dieta do obiadu oki ale potem masakra- na podwieczorek napchalam się pasztecikow z pieczarkami wiec zrezygnowalam z kolacji.

ja jem dziennie jedna bułkę razowa na śniadanie. Kupowałam kiedyś chleb z samych ziaren, ma strasznie dużo kalori ale jest zdrowy! Wafli ryżowych nie kupuje, nie przepadam.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-05, 16:58   #140
imnot4u
Przyczajenie

Ola10101 wiesz, sama się sobie dziwię, że mam jeszcze energię na cokolwiek, ale muszę być twarda...wiesz, wczoraj się ważyłam - 99 kg - straszne plan początkowy jest taki, że chciałabym do końca stycznia schudnąć do 90 kg. chcę planować powoli, by małymi kroczkami dojsć do celu ;] mam na to 8 tygodni a jeszcze jedno, co do zmęczenia - to czasami jak mi się uda, śpię razem z synkiem podczas jego drzemki zazwyczaj to ok 1 godzinka ;] między 9 - 11 rano. i to trochę mi pomaga, a przy drugiej jego drzemce 15-17, robię obiad i takie tam domowe obowiązki wypełniam. o dziwo chodzenie na siłkę powoduje, że jestem zmęczona, ale i mam energię na to wszystko ;]
Mój synek ma masę energii, nie jest typem dziecka, które usiedzi w miejscu na dłuższą chwilę i pobawi się zabawkami, psoci, rozrabia, wszędzie wejdzie, wszędzie zajrzy, wszystko go ciekawi, jeeest baaaardzo absorbującym dzieckiem i jeżeli coś mu nie pasuje i się rozkręci, to ciągle płacze z byle powodu. Spi mi od 3 miesiąca całą noc, zazwyczaj od 19-20 do 5.30-6.30 rano. tak go przyzwyczaiłam.Wiesz, ale też mi się budzi często w nocy z płaczem, daje mu smoczka i jest ok, moim koleżankom też tak się budzą maluchy, a różne są tego przyczyny - ból brzuszka, ząbkowanie, i inne, albo po prostu coś się przyśni, czytałam w swoim poradniku, że dziecko może tak się budzić w nocy do 2 roku życia czasami...co do drzemek, to tak jak pisałam wyżej, ma dwie - po jednej godzince zazwyczaj, czasami półtorej godziny, a dziś to przespał dwie od 10 do 12 ;]
Dziś robiłam mężowi skwareczki z cebulką na obiad (ok 16) i też trochę zjadłam, i też nic nie będę dziś jadła już. garstkę co prawda zjadłam, ale mam ogromne poczucie winy. A na swój obiad wcześniej zjadłam małą rybkę wędzona makrele plus połówka bułki razowej z ziarnem.
Stary 2014-12-05, 18:32   #141
olusia10101
Przyczajenie

Imnot4u no to chyba każde dziecko jest absorbujące.. Ja Ci powiem rozleniwilam się przy dziecku bo a to tu z nim przysiade a to kolo niego położę, pokazuje mu zabawki a kontem oka patrzę w Tv. Wcześniej tak nie było, byłam ciągle w biegu.
no 99 kg to ostatnia liczba dwucyfrowa,potem to juz trzycyfrowe będą,wiec wez się w garść a ile masz wzrostu?
a mam do cb pytanie, gotujesz małemu swojemu obiadki?
do mnie dzis kuzynki przychadza, maja kupić piwo ale odrazu im zapowiedzialam ze żadnej przegryzki
A jak innym laseczkom idzie?
Stary 2014-12-06, 18:55   #142
imnot4u
Przyczajenie

Olusia mam 163 cm wzrostu i 99kg, nie wyglądam dobrze...
ale moje dzidzi jest absorbujące potrójnie, ja nie leżę z nim, tak jak ty, bo nie mogę, Juliusz mój jest cały czas w ruchu i ciągle chce chodzić na czworaka to tu, to tam ja rzadko kiedy oglądne coś przy nim i przysiądę, ale to muszę mu wynaleźć jakies nowe zabawki - ciekawostki, bo szybko się nudzi ;] Gotuje mu przeważnie sama, ale zdarza się, że nie mam weny i kupię mu słoiczek mam wujaszka, ktory hoduje kroliki, i od niego raz na jakis czas dostanę świeży towar hihi :_) i na tym bazuję ;] zupki, czasm naleśniczka cieniutkiego, mazonego na patelence bez tłuszczu, kanapeczki z jakąś dobrą lekką wędlinką albo z dzemem swojej roboty. jogurty naturalne je np, wkrawam mu śweże owoce i trochę płatków owsianych do tego, czasem danonki zje, czasem normalny jogurcik mu dam np, danon biszkoptowy, dziś kupiłam mu pierwszy raz monte i dam mu na spróbowanie. Tylko że tych danonków i jogurcików innego typu to nie daję często, wolę do naturalnego dodać swoje składniki i też zajada z apetytem ;]
ODCHUDZANIE_ :
Stary 2014-12-07, 15:57   #143
olusia10101
Przyczajenie

Imnot4u Ładne imię Julisz, mój ma na imię Julian, bardzo podobnie też mu sama gotuje, czasami jemy to samo gotowane na parze

Dziewczyny od polowy października rzuciłam 5 kg. Teraz caly czas podjadam, chyba spoczelam na laurach teraz jest okres świąteczny, bedzie jeszcze gorzej. Dlatego postanowiłam teraz sobie trochę odpuścić, na tyle aby utrzymać obecna wagę. Zaczynam znowu od 1 stycznia takze żegnajcie, wracam w styczniu a jezeli ten watek umrze to do zobaczenia na noworocznym wątku pozdrawiam!!!
Stary 2014-12-09, 10:30   #144
KasiakGW
Raczkowanie

Witajcie Kobitki!
Chętnie z Wami pochudnę... jednak dopiero od przyszłego poniedziałku. W ten weekend moja córcia kończy rok, więc zaczynanie w tym momencie jest... niewygodne.
Moja historia jak wiele innych. W ciąży przytyłam... aż wstyd się przyznać... 30kg! Ale cóż, taka prawda. Jadłam co chciałam i ile chciałam, a słowa rodzinki typu "jedz, zgubisz przy dziecku" rzeczywiście dawały mi taką nadzieję. W końcu nadszedł czas porodu i co... tylko 7kg mniej! O zgrozo! Przez pół roku karmiłam piersią, więc nie stosowałam żadnych diet. Jednak minął już rok, a ja dalej wyglądam jak wieloryb. Przy dziecku nie schudłam, bo Ninka jest spokojna i grzeczna. Nie trzeba za nią biegać po całym mieszkaniu.
Mam 172cm wzrostu i tłuste 82kg. Rozmiar... 46!!
Mój cel to 65kg.
KasiakGW jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-18, 23:29   #145
Nicole`_
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny

Zajrzałybyście czasem do klubu...

Justynka gratulacje!! Ja będę miesiąc po Tobie
Stary 2014-12-19, 07:55   #146
onagory
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

Zajrzałybyście czasem do klubu...

Justynka gratulacje!! Ja będę miesiąc po Tobie
WoW a to nowina Gratuluje
Stary 2014-12-19, 07:57   #147
nadiaaa171
Zakorzenienie

Super Dziewczynki Dbajcie o siebie, bardzo sie ciesze ze Wam sie udalo

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-12-19, 08:09   #148
onagory
Zadomowienie

Nadia jak tam twoja dieta ??
Stary 2014-12-19, 08:10   #149
nadiaaa171
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onagory Pokaż wiadomość
Nadia jak tam twoja dieta ??
Narazie leży i kwiczy przed świetami sie nie zmotywuje, nie ma szans

Stary 2014-12-19, 20:05   #150
Nicole`_
Zakorzenienie

Przed Świętami bez sensu... Nie zaczynałabym raczej, nie ma co się oszukiwać. Od 2 stycznia ruszaj

A jak Iza? I reszta? Nadalka?

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości