Co sądzicie o polskiej policji? Zapraszam do dyskusji - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-12-08, 19:08   #121
dominikmeller25
Zakorzenienie

Dot.: Co sądzicie o polskiej policji? Zapraszam do dyskusji

salut rzymski należy dzisiaj piętnować bo to nie jest normalne salutować podczas gdy gest ten kojarzy się jednoznacznie.
wiem czym był salut, ale on wraz z nadejściem Hitlera stał się gestem zbrodniczej ideologii i głupotą dzisiaj jest salutować podcierając sobie tyłek tym co kiedyś gest ten oznaczał i jaką ma ogólnie historię.
dominikmeller25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-08, 19:21   #122
Imperialista
BAN stały

Cytat:
Napisane przez dominikmeller25 Pokaż wiadomość
salut rzymski należy dzisiaj piętnować bo to nie jest normalne salutować podczas gdy gest ten kojarzy się jednoznacznie.
Skojarzenia mogą być różne - ja jestem liberałem w kwestiach symboli, nawet tych czerwonych. Jedynie co mnie wkurza to brak równowagi. Pamiętam, że na meczach dochodziło do skarg leśnych dziadków z PZPN na flagi z przekreślonym sierpem i młotem, który nazywają zakazanym symbolem (coś im się pomieszało), a potem policja ścigała osoby wieszające takie flagi. Niedługo będą zamykać za Szczerbiec i Falangę.

Całe szczęście, że mój ulubiony klub słynie z ultraprawicowego i antykomunistycznego nastawienia. W końcu to na jego stadion bali się wchodzić milicjanci!

Cytat:
wiem czym był salut, ale on wraz z nadejściem Hitlera stał się gestem zbrodniczej ideologii i głupotą dzisiaj jest salutować podcierając sobie tyłek tym co kiedyś gest ten oznaczał i jaką ma ogólnie historię.
Przez taką lemingozę jaką reprezentujesz niedługo paradowanie z flagą "Polskie Wilno, Polski Lwów" będzie karalne.
Imperialista jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-22, 19:01   #123
Imperialista
BAN stały

Uwaga - milicjanci zakuwają kobietę z dzieckiem pod przedszkolem!

https://www.youtube.com/watch?v=w3Vl...ature=youtu.be
Stary 2014-12-22, 20:07   #124
dominikmeller25
Zakorzenienie

a ja sobie ostatnio mogę pochwalić straż miejską, przebiegłem na czerwonym świetle w miejscu gdzie jeździ tylko tramwaj, lecz zgarnęli mnie strażnicy, chwilę pogadali czym to grozi itd, a potem po prostu pouczyli i na tym się skończyło.
nigdy nie wiadomo na kogo się trafi.
Stary 2014-12-22, 20:26   #125
Hvid
Zakorzenienie

Moje dziecko już zaliczyło komisariat policyjny, bo mąż w małym miasteczku zle zaparkował, policjanci nie znali angielskiego, on polskiego, nie było czasu dzwonić po innego tłumacza (bo ja rodzina) no i wylądowaliśmy wszyscy na komisariacie (przecież dziecka na ulicy nie zostawię żeby iść tłumaczyć co oni tam mieli mu do powiedzenia), mandat był w miarę niski bo za moje tłumaczenie odliczyli.
Hvid jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-30, 11:35   #126
Imperialista
BAN stały

Polska policja lubi również przejeżdżać osoby, które wolno przechodzą przez jezdnię:

https://www.youtube.com/watch?v=X31GhCYRuHA
Stary 2014-12-30, 14:36   #127
Northpole
Rozeznanie

Dlaczego uogólniasz?
Northpole jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-12-30, 17:07   #128
dominikmeller25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Imperialista Pokaż wiadomość
Polska policja lubi również przejeżdżać osoby, które wolno przechodzą przez jezdnię:

https://www.youtube.com/watch?v=X31GhCYRuHA
dlaczego znowu uogólniasz? a mało to rajdowców mamy w kraju? taki Frog czy inni naśladowcy nawet sobie nagrywają swoje zabawy i mają tłum debili za fanów w internecie i wtedy też można napisać że młodzi lubią przejeżdzać ludzi bo za wolno idą bądź też jadą.
Stary 2014-12-30, 18:45   #129
Imperialista
BAN stały

Cytat:
dlaczego znowu uogólniasz? a mało to rajdowców mamy w kraju? taki Frog czy inni naśladowcy nawet sobie nagrywają swoje zabawy i mają tłum debili za fanów w internecie i wtedy też można napisać że młodzi lubią przejeżdzać ludzi bo za wolno idą bądź też jadą.
Sugerujesz, że młodzi policjanci nieudolnie naśladują Froga? Przecież oni mu do pięt nie dorastają jeśli chodzi o jazdę samochodem! Już nie mówiąc o tym, że Frog raczej pieszymi się nie interesuje i bynajmniej i straszy ich.
Stary 2014-12-30, 19:12   #130
Northpole
Rozeznanie

Żałosne.
Policja nie może lubić, bo to formacja. W której nie każdy powinien pracować, służyć, czy jak się tam zwie. W każdym zawodzie znajdą się czarne owce.
I w ogóle wszędzie. Ale jak było o marszu niepodległości, to się miotałeś, że zadymy robi tylko procent i to jest ok.

Widzę, że frog Ci imponuje?
Ciekawe czy nadal byłbyś tak zachwycony, gdyby kogoś z Twoich bliskich wysłał na spotkanie ze stwórcą, tak jak koleś z kamienia pomorskiego.
Ten też Ci imponuje? tacy sami są, tylko jeden już zabił, a drugi jeszcze nie. Kwestia czasu.
Northpole jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-30, 19:34   #131
dominikmeller25
Zakorzenienie

Cytat:
Sugerujesz, że młodzi policjanci nieudolnie naśladują Froga? Przecież oni mu do pięt nie dorastają jeśli chodzi o jazdę samochodem! Już nie mówiąc o tym, że Frog raczej pieszymi się nie interesuje i bynajmniej i straszy ich.
widzę fan Froga.
podobni do froga szaleją na Polskich drogach, widziałem jednego takiego jak chwalił się na youtubie filmem gdzie wpadał na przejście dla pieszych gdy miał czerwone a przed przejściem był znak że w pobliżu znajduje się szkoła, tacy to inteligentni ludzie a ciemnota pod filmikiem niemal posikała się ze szczęścia że ich idol taki za☠☠☠istym kierowcą jest.
Frog jako kierowca jest idiotą, a i marnym kierowcą bo świetny kierowca jedzie na tor gdzie rywalizować może z fanatykami, a nie szaleje na ulicach gdzie to inny uciekają mu z drogi aby nie doszło do kolizji i pozostaje przed długi czas dzięki rodzicom bezkarny.

chcesz uogólniać i z każdego policjanta robić idiotę, ok zaraz możemy się pobawić i wrzucać do jednego wora każdego i tak Peję wrzucimy do worka z Mezo czy Liberem a Chopina do woreczka z Boysami itd i będzie fajnie, tak w Twoim stylu.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-30, 20:56   #132
Imperialista
BAN stały

Cytat:
widzę fan Froga.
podobni do froga szaleją na Polskich drogach, widziałem jednego takiego jak chwalił się na youtubie filmem gdzie wpadał na przejście dla pieszych gdy miał czerwone a przed przejściem był znak że w pobliżu znajduje się szkoła, tacy to inteligentni ludzie a ciemnota pod filmikiem niemal posikała się ze szczęścia że ich idol taki za☠☠☠istym kierowcą jest.
Nie jestem fanem Froga, ale rzeczywiście można się pośmiać z nieudolności wymiaru sprawiedliwości, który nie potrafi go powstrzymać.

Cytat:
chcesz uogólniać i z każdego policjanta robić idiotę, ok zaraz możemy się pobawić i wrzucać do jednego wora każdego i tak Peję wrzucimy do worka z Mezo czy Liberem a Chopina do woreczka z Boysami itd i będzie fajnie, tak w Twoim stylu.
Wspominając Peję przypomniałeś mi jego dzieło ("997").
Stary 2014-12-30, 22:14   #133
dominikmeller25
Zakorzenienie

Cytat:
Nie jestem fanem Froga, ale rzeczywiście można się pośmiać z nieudolności wymiaru sprawiedliwości, który nie potrafi go powstrzymać.
wymiar sprawiedliwości czyli prokuratura, tak oni dają dupy w jego sprawie, bo policja robi co może i to od dawna, no ale jak ma się mamuśkę w prokuraturze a tatuś przy forsie to policja na rzęsach może stanąć a mamusia przy pomocy znajomych prokuratorów i sędziów sprawie ukręci łeb jak to było w jego wielu sprawach bywało.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości