![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co sądzicie o polskiej policji? Zapraszam do dyskusji
salut rzymski należy dzisiaj piętnować bo to nie jest normalne salutować podczas gdy gest ten kojarzy się jednoznacznie.
wiem czym był salut, ale on wraz z nadejściem Hitlera stał się gestem zbrodniczej ideologii i głupotą dzisiaj jest salutować podcierając sobie tyłek tym co kiedyś gest ten oznaczał i jaką ma ogólnie historię. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Całe szczęście, że mój ulubiony klub słynie z ultraprawicowego i antykomunistycznego nastawienia. W końcu to na jego stadion bali się wchodzić milicjanci! Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
BAN stały
|
Uwaga - milicjanci zakuwają kobietę z dzieckiem pod przedszkolem!
https://www.youtube.com/watch?v=w3Vl...ature=youtu.be |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
a ja sobie ostatnio mogę pochwalić straż miejską, przebiegłem na czerwonym świetle w miejscu gdzie jeździ tylko tramwaj, lecz zgarnęli mnie strażnicy, chwilę pogadali czym to grozi itd, a potem po prostu pouczyli i na tym się skończyło.
nigdy nie wiadomo na kogo się trafi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Moje dziecko już zaliczyło komisariat policyjny, bo mąż w małym miasteczku zle zaparkował, policjanci nie znali angielskiego, on polskiego, nie było czasu dzwonić po innego tłumacza (bo ja rodzina) no i wylądowaliśmy wszyscy na komisariacie (przecież dziecka na ulicy nie zostawię żeby iść tłumaczyć co oni tam mieli mu do powiedzenia), mandat był w miarę niski bo za moje tłumaczenie odliczyli.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
BAN stały
|
Polska policja lubi również przejeżdżać osoby, które wolno przechodzą przez jezdnię:
https://www.youtube.com/watch?v=X31GhCYRuHA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Rozeznanie
|
Dlaczego uogólniasz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
BAN stały
|
Sugerujesz, że młodzi policjanci nieudolnie naśladują Froga? Przecież oni mu do pięt nie dorastają jeśli chodzi o jazdę samochodem! Już nie mówiąc o tym, że Frog raczej pieszymi się nie interesuje i bynajmniej i straszy ich.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Rozeznanie
|
Żałosne.
Policja nie może lubić, bo to formacja. W której nie każdy powinien pracować, służyć, czy jak się tam zwie. W każdym zawodzie znajdą się czarne owce. I w ogóle wszędzie. Ale jak było o marszu niepodległości, to się miotałeś, że zadymy robi tylko procent i to jest ok. Widzę, że frog Ci imponuje? Ciekawe czy nadal byłbyś tak zachwycony, gdyby kogoś z Twoich bliskich wysłał na spotkanie ze stwórcą, tak jak koleś z kamienia pomorskiego. Ten też Ci imponuje? tacy sami są, tylko jeden już zabił, a drugi jeszcze nie. Kwestia czasu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
podobni do froga szaleją na Polskich drogach, widziałem jednego takiego jak chwalił się na youtubie filmem gdzie wpadał na przejście dla pieszych gdy miał czerwone a przed przejściem był znak że w pobliżu znajduje się szkoła, tacy to inteligentni ludzie a ciemnota pod filmikiem niemal posikała się ze szczęścia że ich idol taki za☠☠☠istym kierowcą jest. Frog jako kierowca jest idiotą, a i marnym kierowcą bo świetny kierowca jedzie na tor gdzie rywalizować może z fanatykami, a nie szaleje na ulicach gdzie to inny uciekają mu z drogi aby nie doszło do kolizji i pozostaje przed długi czas dzięki rodzicom bezkarny. chcesz uogólniać i z każdego policjanta robić idiotę, ok zaraz możemy się pobawić i wrzucać do jednego wora każdego i tak Peję wrzucimy do worka z Mezo czy Liberem a Chopina do woreczka z Boysami itd i będzie fajnie, tak w Twoim stylu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
wymiar sprawiedliwości czyli prokuratura, tak oni dają dupy w jego sprawie, bo policja robi co może i to od dawna, no ale jak ma się mamuśkę w prokuraturze a tatuś przy forsie to policja na rzęsach może stanąć a mamusia przy pomocy znajomych prokuratorów i sędziów sprawie ukręci łeb jak to było w jego wielu sprawach bywało.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:09.