![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chanel No 5 ,Chanel Cristalle,JPG Fragile, Kenzo,MUFE Mat Bronze/grudzien
Pamietam ze to edt i taki chce właśnie przetestować na sobie...
Ja generalnie uwielbiam cięższe zapachy jak kenzo jungle elephant i hypnotic poison diora, ale ze idzie (mam nadzieje) wiosna, przydałoby sie coś lżejszego (ale tez z charakterem) ![]()
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Cześć Gosiu, ja po Cristalle, ostatnio mnie się spodobał
![]()
Ubrania 44-46,dla chłopca 110-116, decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265168 Kosmetyczny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590 Chudnę sobie... 83kg-78kg -75......................6 2 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Nakręciłam się na Cristalle i z chęcią je przygarnę chyba nawet w ciemno bo nie wiem czy będę miała kiedy wyskoczyć przetestować... i niestety z wysyłką tel (jeśli się dogadamy) też będę miała problem. Mogę wysłać jedynie w sobotę rano... Mam tylko pytanie - doczytałaś o drobinkach kurzu w rogach pod ekranem/szybką? oprócz tego i tych rysek w górnym rogu (jak widać na zdjęciu) wszystko działa jak należy Miałam zanieść do czyszczenia ale dostałam nowy tel i ten leży... a szkoda żeby leżał ![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Z bateria myśle ze ok, chociaż wiadomo jak to smartfon - im więcej sie korzysta z netu (filmy z YouTube itp) tym krócej bateria trzyma, ale z tego co pamietam było w porządku. Ja go używałam ok pół roku także myśle ze nie powinno byc problemów. A jeśli chodzi o muzykę to dobrze trafiłaś - ma system Beats audio ![]() Pa: przepraszam za literówki ale właśnie z tel pisze... Sprawdzę słuchawki czy są z gumkami i dam znać jak bede w domu ![]()
wymiana Edytowane przez ida999 Czas edycji: 2015-01-21 o 18:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic nie znalazłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Hej Gosiu
![]() ![]() Eaudemoiselle Bois de Oud to wielkie zaskoczenie, bo po opisie z Fragrantiki czekałam na "oud" i "balsamic" a czuję tylko delikatnie owoce i kwiaty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hej moze cos u mnie za
Valentino, Rock'n Rose edp 50 ml bez 3 psików bez pudelka ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- kurcze no amorka za dużo ![]() buciki chętnie zobaczę moze cos wymyslimy ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Ja oud czuję gdzieś daleko w tle w ostatniej fazie zapachu. Powiem Ci, że to ok. 1/10 niszowych oudów
![]() Ale cieszę się, że poznałam ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.