|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: chce płassi brzuch!!!!
Cytat:
![]() Ale tak na poważnie to staram się o tym nie myśleć i uważam, że to najlepszy sposób na jakiekolwiek postępy. Dużo biegam, ale własciwie robie to bardziej dla mojej psyche niż somy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przez pare miesięcy snułam plany o maratonie za kilka lat,albo może na początek mini-maratonie, ale tegoroczne Helsinki zmusiły mnie do ponownego rozpatrzenia tych planów ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
SIEMKA!! Jestem znowu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
JASNE ŻE MOŻNA!! ![]() ![]()
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
To dobrze ze rusza znow bo mi tez sie przyda kopniak
![]() ![]() ![]()
#127 |
Rozeznanie
|
Ja dziś wybieram sie biegać, po ostatnim razie stwierdziłam że to jest nawet przyjemne jak nikt Cie do tego nie zmusza i jak możesz biec swoim tempem nie za szybko ale za to długo.
Co do hula hopa to nie wychodzi mi to, a ja jestem nie cierpliwa. Po paru próbach mam dość i ide odłożyć kółeczko. Takim sposobem to ja sie nigdy nie naucze kręcić. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O Witamy witamy Effule!!! hehe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też nie umiem kręcić , gdyż należe do osób nerwowych i to nawet baaaaaaaaaardzo ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
JA SIE ZAWZIELAM I W TYDZIEN NAUCZYLAM SIE KRECIC NAJPIERW PO PARE MINUT A TERAZ MOGE OGLADAC TELENOWELKE
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Przyczajenie
|
![]()
Zachęcam Cie do zapisania sie na jakies tańce...gatunków jest cała masa a mysle ze takim tancem w którym szczególną role odgrywa brzusio jest '' taniec brzucha'' ja akurat chodziłam 2 razy w tyg. na szybki,dynamiczny taniec
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
JA (?) jakbym mogła zapomnieć ![]() ![]() TAK JEST wracamy do ćwiczeń! A tu... będziemy się wspierać ![]()
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Nasteczko ja tez mialam kilka razy zalamke(zaniedbanie podczas dazenia do wymarzonej sylwetki)ale jak zobaczylam jakas laske w tv albo co gorsze na ulicy(gdy szlam z moim lubym) to az mnie skrecalo z zazdrosci ze ona moze a ja co gorsza mam byc? tez moge tak wygladac:dhihi i na drugi dzien znow sie bralam ostro do pracy na dsoba
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#134 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Wtajemniczenie
|
acha i tak na marginesie co do tego hula hopa to jest bez różnicy czy krecic na goły brzuch czy np. na bluzce? hehe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Ja krece na goly brzuszek bo tak mi wygodniej
![]() ![]()
#140 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#141 |
Wtajemniczenie
|
Okej więc ja sprobuje z koszulką i bez hehe
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Ja sie do Was dołączam
![]()
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej Dziewczyny!
Moze to troche nie na temat, ale myśle ze warto poczytać. Swego czasu byłam bardzo tłuściutka (największa moja waga sięgała aż 66 kilogramów), lecz w odpowiednim momencie postanowiłam wziąć sie za siebie i zaczełam się odchudzać. Wprowadziłam w swoje życie kilka zelaznych zasad: - 0 kolacji, najpóźniejszy posiłek przed 18 - 0 białego pieczywa,(nie zrezygnowałam z pieczywa w ogóle tylko przerzuciłam sie na ciemne pieczywko, bo sama nie potrafie sobie wyobrazic jak miała bym sie najeśc kawałkiem serka albo wedlinki bez niczego to jest dla mnie obłed) - dużo chodziłam, czasem nawet wbiegałam po schodach (mieszkam na 10-tym pietrze ![]() - dużo piłam głownie woda mineralna (od czasu do czasu wypiłam herbatke wspomagającą odchudzanie bo mam problemy z przemianą materii) Efekt po jakiś 3 miesiącach kuracji bym rewelacyjny zrzuciłam około 10-ciu kilo. Wcale nie musiałam sie głodzic, nie wiadomo jak sie zamęczac, wystarczy ze przestrzegałam kilku zasad i nadal się ich trzymam.. Więc dziewczyny myśle ze są inne sposoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hmm ale Ty chyba nas nie zrozumiałaś , bo tu chyba<?> nikt nie napisał o tym aby się głodzić , tylko właśnie staramy się mniej jeść i robić to z umiarem no i dochodzą do tego ćwiczonka.... typu brzuszki , hula hop itp. itd. wiec nie rozumiem twojej wypowiedzi... ale muszę przyznać że podziwam Cię za to że wytrzymałaś bez jedzenia od godz. 18 ... tylko o której kładałaś się spać?? bo to tez jest b.ważne, no i zgadzam się z Tobą że te wszystkie metody na schudnięcie są dobre .... Pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Wtajemniczenie
|
Effullu$ właśnie wykrakałaś i nie zaczęłam ćwiczyć , ach Ty wredotko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
ja jeśli chodzi o brzuch to za bardzo narzekac nie mam na co, fakt ze w wakacje ciut mu przybyło ale to sie da szybko zgubic
![]() ![]() wracając do brzuszków, na początek proponuje zwykłe połóweczki czyli kladziemy sie na plecki, nozki ugiete w kolankach posladki napięte łokcie jak najszerzej, (żeby nie były przy uszach - najlepiej rownolegle do podłogi) to sprawia ze cwiczenia sa bardziej wydatne wazne tez zeby myslec o tym co robimy i nie ciagnac rękoma czy nogami do góry tylko mięśniami brzucha. i podnosimy głowke na jakies 20 - 30cm. bardzo istotne tez jest zeby podnosząc głowe "ciągnąć brode do sufitu" a nie "przyjklejać do klatki" to też dużo daje. te bardziej zaawansowane są albo proste albo po skosie: proste to nóżki do góry, z uwagi na krągosłup mozna nawet lekko nad siebie, mozna lekko ugiąc w kolanach(jak kto lubi) i ciągnac głowe do gory przyciągamy rownoczesnie do niej kolana. poczatkowo moze ciut męczyc ale kwestia przyzwyczajenia ![]() ![]() i po skosie to jak sie łatwo domyslic ciągniemy raz na prawo raz na lewo ![]() na niższe partie brzucha dobre są też nożyce zarówno pionowe jak i poziome ![]() miłego cwiczenia... czuje ze ja niebawem tez sie wezme ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
a swoja droga jak juz widze ze zaczynaja sie tematy o dietach, ja z tymi cwiczeniami trzymam sie swojej ulubionej - pizza, chipsy i dużo słodyczy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.