![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Starania z PCOS cz. III
Anevo, Megan, Ewusia zęba babeczka mi dwa tygodnie temu zatruła i mam nadzieję, że nic nie będzie bolało i mi nerw już obumarł. Inaczej nie wiem jak to będzie
![]() ![]() A ja dzisiaj ostatni dzień w robocie i urlopik do 6 stycznia ![]() ![]() Jakie macie plany weekendowe?
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Ewusia
![]() ![]() ![]() Ana przykro mi ![]() Cabra mam nadzieję, że nic Cię nie będzie bolało ![]() Anevo oj, nasza przyszła mamusiu, już żyjesz w innym świecie ![]() simka biedny Natuś i biedna Ty ![]() ![]() lubiekawe no cóż... dwie córeczki to cud. Dwóch chłopców to też cud. W ogóle dzieci to cud. Rozumiem, że chcesz chłopca, ale na to chyba nie mamy wpływu. Najwazniejsze jest to, co mówią dziewczyny - żeby było zdrowe. Meg kiedy testujesz? Już widzę fasolkę ![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Moje plany weekendowe wyglądają następująco - w sobotę sprzątanie, spotkanie wigilijne ze znajomymi w Wawie, w niedzielę pieczenie ciasteczek na choinkę, bo TŻ oczywiście w pracy a potem ma gdzieś iść z chłopakami... mam nadzieję, że nie wróci późno ![]() A Ty, Cabra? Gdzie na początku ruszacie?
![]() |
#123 |
Wtajemniczenie
|
Ewusiu kurna u mnie jeszcze @ nie przylazła.
Pocę się jak świnia, brzuch mnie bolał, złam jak bąk i apetyt mam młodego źrebaka (nie mylić z Kucem)... PMS tysiąclecia... Dziś mam 12 dpo (ewenatualnie 11dpo) - ja mam fazę lutealną 10 dni - jak brałam dupka to już 10dpo go wieczorem czekało na mnie plamienie. Oczywiście szczam równo na test i jak Ana mam tłustą obrzydliwą krechę bez cienia cienia. Poszłam na betę dziś - wieczorem będą ponoć wyniki w alabie w necie ale to bardziej dla spokojności i tego czego się mogę w szkole spodziewać w weekend. czuję się okropnie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
My mamy tę dobrą sytuację, że nasi rodzice mieszkają 8 kilometrów od siebie, więc Święta spędzamy trochę tu, trochę tu. Równo musimy podzielić, żeby każdy był zawodolony. Dziś jedziemy do teściów i zostajemy u nich do niedzieli, a później śmigamy do mnie do domu. Świąt jeszcze zaplanowanych nie mamy.
Lamparcica masz jakiś dobry przepis na pierniki? Mi w tym roku wyszły kamienie ![]()
![]() |
#125 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ooo, to podobnie jak u mnie - dzieli nas 6 km ![]() ![]() Meg trochę wiary, nooo! Czekamy na betę
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Mega
![]() Ewusia mam nadzieje ze @ sie nie spozni.i zsczniecie staranka pelna para
![]() |
#127 |
Wtajemniczenie
|
Niewiecie jak ja się cieszę na te święta 5 dni TŻ pomoże mi przy mlodym
![]() Co do świat to my zostajemy w domku z rodzicami ![]() Jak TŻ będzie chciał to może się do jego przejedziemy acz kolwiek nie koniecznie mi się tousmiecha.. Z pozytywnych spraw to ogarnelam kwestie prezentów mikolajkowych dla dzieciaków ![]() ![]() ![]() Wspolczuje @ chociaż w weekend i do mnie powinna zawitac ![]() Boże znów mu się matura wlacza ![]() Co gotujecie na święta? Macie jakieś ciekawe dania? A ma może któraś MOP parowy?
[COLOR="Blue"]Skończyłem ROK!!!!: ![]() ,, Ty masz juz ROK -I tysiąc lat masz i więcej. Początkiem i końcem świata jest Twoje malutkie serce. Ty jesteś jabłkiem i drzewem, Obłokiem, gwiazdą, rozumem.-Przez ciebie to, czego nie wiem, Już umiem. Kocham |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() do 11-12 dpo to jaki by test nie był powinien cień wyjść - a u mnie doopa więc jakoś nie mam złudzeń. Łatwiej będzie to zobaczyć po prostu na papierze i już... ![]() Cabra - pierniki mają mięknąć 3 tygodnie ![]() ![]() Lamparciczko plany na weekend są takie że idę do szkoły na 8 i wracam na 19 ![]() u nas rodzice są oddaleni od siebie o 140 km, a od wwy najbliżej mamy moich - 50 km, więc zaczniemy u nich, potem do tesciów, potem wrócimy do moich i do wwy. Ja nic pewnie nie ugotuję ![]() wezmę jakieś moje szamy na święta i może upieke sobie dozwolony sernik np żeby nie kusił mnie nikt i nie proponował "no raz w roku możesz przecież" ![]() ![]() ![]() Simko u nas też od pyty dzieci do obdarowania za przeproszeniem - też mamy wsio na szczęście. Sobie nic nie kupujemy bo robimy badania... ;/ Natek ma pierwsze święta ![]() ![]()
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
To ja chyba pobije rekord bo nasi rodzice mieszkają od siebie jakieś 3km więc z przemieszczaniem się nie ma problemu. Wigilię spędzamy u moich a potem jedziemy do Tż i tak przez całe święta właściwie.
Cabraloca ale Ci zazdroszczę tego dluuugaśnego urlopu ![]() Megan Kciuki za betę. Kiedy ten wyniki bo jajo zniesiemy ![]() Podziwiam Cię, że nawet w Święta potrafisz odmówić słodkości. Ja wpierniczam ciacha aż wstyd ![]() Simko W Święta Natek na pewno da mamie odpocząć wystarczy, że posadzisz go obok choinki i on na pewno już sobie znajdzie zajęcie ![]() Edytowane przez Casablanca0 Czas edycji: 2014-12-19 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Wtajemniczenie
|
casablanca teraz to masz pomysł.. I będzie jak w plushu ,,hu,..babki strzeli..,, a na wiosnę budowa domu
![]() Da odpocząć bo go sprzedał ciotkom.. meg strzelec mu kilka fot na pamiątkę.. ![]()
[COLOR="Blue"]Skończyłem ROK!!!!: ![]() ,, Ty masz juz ROK -I tysiąc lat masz i więcej. Początkiem i końcem świata jest Twoje malutkie serce. Ty jesteś jabłkiem i drzewem, Obłokiem, gwiazdą, rozumem.-Przez ciebie to, czego nie wiem, Już umiem. Kocham |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
megan nie za długo was w tej szkole trzymają
![]() Zadzwoń tam powiedz ze widziałaś podejrzana reklamówkę na korytarzu może was puszcza wcześniej ![]() Casablanca wow to prawie jak sąsiedzi ![]() Simka pochwal się co kupiłas moze mi jakiś pomysł podsuniesz ![]() Lamparcia jakie te ciasteczka ozdabiane? ![]() ![]() Moje plany są takie: jutro U mnie, sobot/ niedziela -na wsiokę do rodziców tż , Kraków,wtorek u mnie , wigilia na wiosce u rodziców, u mnie na reszte swiat ![]() - u mnie w domu rodzinnym,
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
Casablanca ależ my mamy wspólnego z tym jedzeniem
![]()
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Starania z PCOS cz. III
Simko jak moje dziecię było malutkie to jak go w leżaczku położyłam obok choinki to dziecka nie było
![]() My wigilie u dziadkow spędzamy, pierwszy dzien swiat w domku a drugi u TŻ rodziców. Plany sie pozmieniały, miało byc wszystko u mnie ale jestem totalnie rozregulowana - nie mam na nic siły... Wiec impreza urodzinowa w restauracji a swieta poza domem ![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Megan kciukasy za betę ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Synuś i Córcia ![]() Edytowane przez roxana_lu Czas edycji: 2014-12-19 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja wróciłam do domu i zjadłam 1 kromkę pieczywa pełnoziarnistego z dodmowym hummusem + surowe warzywa, i sałatkę z rukolą, jajem, tuńczykiem i granatem. Ale sscie mnie cały czas przed @ i zjadłam jeszcze 2 kromki wasy z masłem orzechowym i jogurt naturalny miałam mega wyrzuty sumienia... ![]() ![]() ![]() dzięki za kciukasy! Anevo, wolę jednak spędzić święta w domu niż w kryminale ; pale pomysł z siatką przedni!!! Simko czekamy na sesję Natiego ![]() dzięki za kciukersy ![]()
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
Cabraloca No a mnie jakiś czas temu naszło na gorzką Wedla i w pracy zawsze mam taką w szafce i właśnie teraz wcinam aż mi się uszy trzęsą
![]() Ale jednak bijesz mnie na głowe bo ja po zjedzeniu polowy tabliczki mam już wyrzuty sumienia ![]() Roxana I dobra decyzja ![]() U mnie cholera wie, na pewno nie w cycki ![]() Edytowane przez Casablanca0 Czas edycji: 2014-12-19 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
A ja totalnie antyczekoladowa jestem :P jak zjem kostkę malutka w ciagu miesiąca to jest dobrze :P
![]() |
#137 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Meg podziwam, że tak się odżywiasz! Naprawdę. A, nie chcę nic mówić, ale nie możesz umrzeć, nie jedząc hambugsa z maka ![]() ![]() Dziewczęta, która chce przyjechać do Wawy i się z nami spiknąć po nowym roku? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja do Wawy mam daleko ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Zgłaszam się po dłuuuuuugiej i ciężkiej nocy
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Lamparcia ja bym chetnie ale za daleko haha chyba ze kiedyś PENDOLINO dojade
![]() ![]() A ja polełniłam najwiekszy grzech zjadłam paczkę chipsów bekonowych nie sama ale zjadlam troche, ewentualnie na bliski slask się moge zapuścić ![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Bianeczka Zdrowka jelitówka jest cieżka ale trwa krótko musisz duzo pic zeby nie odwodnic organizmu
Zaręczyny ![]() ![]() Ślub ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Anev0 Czas edycji: 2014-12-19 o 11:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Wtajemniczenie
|
Mi idzie w cycka! Hehe
![]() bianeczka wspolczuje ![]() Boże z tym jedzeniem ..mi się chce to co mi nie wolno?-. meg czekam na wynik bety ![]() Bo ktoś musi kolejne II krechy strzelić Cos u bianeczki wyczowam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bianeczka sie jelitowka wykręca ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#144 |
Wtajemniczenie
|
normalnie dziś się dzień taaaaaaaaak ciągnie że ciężko wyrobić... normalnie bym obie poszła do domu i olała tą całą imprezę bo mi się nie chce iść
![]() ps. Ana Powtórz w niedzielę i nie smutaj - cholera wie co tam się kryje ![]() Bianeczka szybkiego powrotu do zdrowia ![]() Casablanca ja bym się przygramoliła - z brzuchem czy bez brzucha - wsio rawno ![]() Lamparciczko jak powiedziałam Francuzowi kiedyś że nie jadłam nigdy hamburgera w mc donalds to spytał czy dotarła do mnie cywilizacja i czy mam prąd w mieszkaniu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#145 |
Wtajemniczenie
|
Wchodzą ciągle sprawdzić czy meg ma juz bete..
I znów będę gadula roku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Wtajemniczenie
|
Beta negatywna... promyk nadziei szybko zgasł niestety
![]()
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
megan713 Ojj bardzo mi przykro
![]() ![]()
![]() |
#148 |
Wtajemniczenie
|
meg Tule
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
Meg tulę, ściskam i całuję
![]()
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
Meguś Przykro mi strasznie. Nosz cholera nie wiem co jest u Ciebie niby wszystko jest jak trzeba a ciągle nie może zaskoczyć
![]() Czuję, że iui u Was może być strzałem w 10 i tego Ci życzę kochana ![]() Trzymaj się ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- A miałaś robione badanie na wrogi śluz, może w tym jest problem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:37.