![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "Walentynki"
Autorko, przejrzyj na oczy. Jestes dla niego połączeniem dziewczyny na telefon z przedszkolanką. On ci MOWI ze kocha. Mowic kazdy moze. A ty za co go kochasz?
![]() |
#122 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ,,Nie czuje się jakby był z kobietą ", co to w ogóle znaczy ?
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
myślę, że to jest lekki przytyk, gdyż mieszkamy ze sobą pół roku, wcześniej mieszkał z rodzicami, jego mama nie pracuje i zajmuje się domem więc zawsze u niego było posprzątane, ugotowany obiad i w ogóle...ja studiuję i nie zawsze mam na to czas...i myślę, że o to chodziło, że nie dbam odpowiednio o ognisko domowe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Rozeznanie
|
strasznie Ci współczuję takiego chłopaka. sama mam 19lat i wśród znajomych w moim wieku czy nawet młodszych nie widziałam jeszcze nikogo kto byłby takim, za przeproszeniem, debilem.
W poszukiwaniu życiowej drogi. ![]() 12.02.19 ![]() 'Świat podobny jest do amatorskiego teatru; więc nieprzyzwoicie jest pchać się w nim do ról pierwszych, a odrzucać podrzędne. Wreszcie, każda rola jest dobra, byle grać ją z artyzmem i nie brać jej zbyt poważnie.' - Bolesław Prus, Lalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Dlaczego niektóre dziewczyny tkwią w takich dziwnych, przykrych, męczących układach? Związek, owszem, wymaga pracy, ale nie ciągłej nieustannej batalii i czekania, aż partner (sic!) zmieni się na lepsze. Nie rozumiem tego... Stuknijcie się Dziewczyny w głowę i posłuchajcie rozumu, bo pieprzycie sobie życie.
![]() |
#126 |
Rozeznanie
|
Mnie dziwi bardzo jeszcze jedna rzecz...
Z ciekawości przejrzałam Twoje wcześniejsze rozpoczęte wątki i na jednym mówisz, że chłopak jest od Ciebie o rok młodszy, a na kolejnym, że młodszy o 2 lata.... ![]() I w ogóle to nie chcę mi się komentować tej całej sprawy. bo po tym jak przeczytałam Twój przeszły wątek o robieniu loda temu kolesiowi, któremu Twoje techniki nie pasują bo wcześniej miał ekskluzywne panienki to mi ręcę opadły...
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
"Ognisko domowe" w jego wydaniu to posprzątana chałupa i kotlet podetknięty pod nos? Siedź sobie z nim dalej, jak chcesz skończyć jako sfrustrowany, nieszanowany robot kuchenny+gumowa lala.
Od razu widać, skąd to wyniósł... O tym, że cham i umysł prosty jak budowa cepa, to nawet nie wspominam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.