|
|
#121 |
|
serum z nanopletami
|
Dot.: Test Therm Line - dyskusja ogólna
Nie ma Cię na liście niestety. Nabór już się skończył, testerki zostały wybrane, do każdej została wysłana pw na forum i sprawdziłam - nie ma Cię wśród adresatek...
Próbuj następnym razem, ja się w ogóle nie liczyłam z tym, że się dostanę
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kawa, maślanki, ryż, zdrowe jedzenie a tu nic :/ czuje sie masakrycznie
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny powiem wam ze póki co mam negatywne zdanie na temat tych tabletek.
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
wystarczy to ze przez tydzień załatwiłam się 1 raz. Uważam że jest to bardzo niepokojące ttm bardziej ze nigdy wcześniej nie miałam takich problemów.
|
|
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
Iza powiem Ci, że ja też jak do tej pory spektakularnie zachwycona nimi nie jestem. Chodzenie do wc swoją drogą, poza tym jakiegoś dobroczynnego działania niwelującego kilogramy na przykładzie mojej osoby też nie widzę. Wiem, że jeszcze czas na rezultaty, ale póki co jestem odrobinę zawiedziona, przecież TLF jak sama nazwa wskazuje powinno wspomóc szybciej niż inne produkty.
|
#127 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie podobnie sie, zastopowało. Jem rano owsiankę z otrębami i zawsze na mnie działała, czasem mogłam nawet 2 razy w ciagu dnia iść na dwójeczkę a teraz masakra jakaś. do tego po serce mi jakby mocniej pompuje i lata za mocno podczas ćwiczeń. Podejrzewam tabletki bo innych zmian nie wprowadzałam ostatnio.
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Coś czuje ze jeśli się to nie unormuje to będę musieć odpuścić branie tabletek.
|
|
|
|
#129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czemu nikt nie odpisuje odnośnie regulaminu? U mnie podobnie dzisiaj w pracy ogromnie wzdety brzuch i twardy ;/ Istny koszmar a pije juz 2 kefiry - maślanki dziennie. Do tego przyspieszenie bicie serca i fale goraca
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Szczerze to mi to zwisa czy można czy nie można, ja nie będę brała czegoś co mi szkodzi...daje tym tabletkom tydzień czasu i jeśli ma być tak jak dotychczas to odpuszczam bo bez jaj :/
|
|
|
|
#131 |
|
Raczkowanie
|
Ja szczerze zawsze byłam na bakier z suplementami tego typu, nie wierząc w skuteczność i dobroczynny wpływ na organizm. I póki co choć drugi tydzień przede mna brania TlF to i tak nie przekonują mnie te tabletki
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna mam podobne zdanie do Twojego.. poczekajmy jeszcze kolejny tydzień i zobaczymy jakie będą dalsze efekty.
|
|
|
|
#133 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Na każdego działa inaczej
ale ja mam nadzieje ze jeszcze się wszystko unormuje. .być może to jakiś szok dla organizmu i tak się dzieje w naszym przypadku..sama nie wiem
|
|
|
|
#135 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny. Jakos wcześniej nie miałam czasu zeby tu coś popisać. Jem TL odkąd je dostałam dzis zaczelam 3 listek czyli od 10 dni. Najpierw serducho mi walilo ale już jest ok. Po tych 10dniach spadlo mi 2kg i jestem mega happy. Od początku mojego odchudzania jest -5kg a do pelnego sukcesu brakuje mu 10kg i mam nadzieje do lata zdazyc
Edytowane przez gosbaj Czas edycji: 2015-03-02 o 08:36 |
|
|
|
#136 |
|
Rozeznanie
|
Cześć, ja nie zauważyłam kibelkowych problemów.Na poczatku owszem serducho waliło strasznie, ale odstawiłam kawe i jest ok.
|
|
|
|
#137 |
|
Przyczajenie
|
ja wysłałam swoje zgłoszenie jak był nabór jeszcze. widocznie nie miałam szczęścia.
Kibicuje wam dziewczyny jak się wam uda to tez sobie kupie. miałam term line 2 i po 2 opakowaniach spadło 6kg. |
|
|
|
#138 |
|
Raczkowanie
|
Hej!
Trochę tu coś cicho ostatnio... Dziewczynki jak się czujecie po takim okresie brania TLF? Są już jakieś spadki? U mnie prezentuje się to tak: -3kg samopoczucie ok(nie odczuwam już przypływów energii, ani odpływów )z wc jako-tako (bez rewelacji, ale też tragedii nie ma) póki co jeszcze "nie zgrzeszyłam" ani razu
|
#139 |
|
Przyczajenie
|
u mnie też efekt marny ,tylko wzdęcia non stop
|
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zrezygnowałam z brania tabletek..waga spada zdecydowanie lepiej i załatwiam się jak człowiek codziennie a nie 1 raz na tydzień.
|
|
|
|
#141 |
|
Wtajemniczenie
|
spadek wagi i centymetrów:
toaleta: jakiś taki zastój...nastrój: do bani chęci i siły: nie u mnie Ogólnie klapowato
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie również waga stoi w miejscu. W poniedziałek rano się pomierzę, mam nadzieję, że chociaż parę centymetrów ubyło
|
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie -7 kg jak na razie od początku kuracji, no i walki oczywiście też, bo nie ma co się oszukiwać, że tabletka zrobi za nas wszystko, a my sobie możemy bezkarnie wcinać co chcemy i leżeć na kanapie
Jeśli ktoś tak myśli to i najlepsza tabletka mu nie pomoże
|
#144 | |
|
Zadomowienie
|
U mnie spadek wagi -1kg na tydzień czyli rewelacji nie ma
Tak właściwie musiałam na 4dni odstawić tabletki z powodu choroby i gorączki - tak lekarz mi zalecił, więc ten drugi zagubiony kg raczej jest wynikiem kompletnego braku apetytu podczas choroby ![]() ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Cytat:
![]() Cieszę się, że chociaż Tobie służy lepiej niż nam
|
|
|
|
|
#145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy Therm Line tak działa czy moja silna wola, ale wszystko ze sobą połączone działa. Ale też radykalnie zmieniłam swoje jedzenie, pory spożywania posiłków i jeszcze tylko muszę ruszyć upkę żeby poćwiczyć
|
|
#146 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To i tak podziwiam, że tyle kg Ci zeszło, skoro jeszcze za ćwiczenia się nie zabrałaś Ja do tej pory zawsze trochę ćwiczyłam i dodatkowy ruch wymuszony mam przy 3 dzieciTylko uważaj, żeby Ci sukienka ślubna za duża nie była po tym odchudzaniu no chyba, że jeszcze nie masz Trzymam kciuki bo wiem, że tego wyjątkowego dnia, jakim jest ślub, chce się wyglądać najpiękniej
|
|
|
|
|
#147 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Piękny spadek! Życzę kolejnych takich spektakularnych wyników! Pięknie! Dla mnie też oprócz tego, że wiadomo TLF wspomaga nas od środka to dodatkowo jest takim motywatorem, z cyku "Jak nie teraz to kiedy?". O właśnie... Uważaj z sukienką, bo trzeba będzie drugą kupić
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#148 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu nie jem słodyczy, węglowodanów w drugiej połowie dnia, poza owocem na podwieczorek Posiłki małe co 3-4 godziny. Na kolację głównie białko z twarogu z warzywkami. A to ogromna zmiana w moim życiu, bo do teraz jadłam co popadło i kiedy popadło No i Therm Line jest dla mnie takim motywatorem, że jak już go łykam to trzeba coś poza tym robić ![]() A sukienka była ciut przy mała, poza tym ma możliwość regulacji obwodów, a póki co jestem i tak w tym wyższym rozmiarze jak na jej możliwości ![]() Cytat:
|
|
#149 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W sumie jem w miarę normalnie, z tym, że o ludzkich porach i wystrzegam się zła w postaci słodyczy i innych koszmarków ![]() Z ćwiczeniami tez nie to, żebym szarżowała-jak mnie naleci ![]() Ja jeszcze piję te 2-2,5 litra wody i w zasadzie wydaje mi się, że spadek jest też dużą zasługa tego. Z tym, że u mnie spadek mniej piorunujący, ale i tak bardzo się z niego cieszę Z resztą jaki by on nie był bym się cieszyła, byle tylko nie w górę szła waga
|
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu zdrowy rozsądek Powodzonka dalszego
Nowe wątki na forum Forum Recenzentek Therm Line
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:44.

dziwna sprawa
ale ja mam nadzieje ze jeszcze się wszystko unormuje. .być może to jakiś szok dla organizmu i tak się dzieje w naszym przypadku..sama nie wiem