![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe Panny Młode 2015 :) - cz. II
Panipuchatkowa,
![]()
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2015-03-02 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Opryszczki obawiam się przez stres.
i z pierdół tego, że ktoś od rana będzie chodził, stukał, pukał i się nie wyśpię. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Melka i bardzo źle się w niej czujesz? :/
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Może to jest kwestia dopasowania jeszcze. Może jak ją zbiorą jeszcze tej talii to będzie mniej odstawać. Ja się czułam jak ciążówka z leksza, ale druga osoba mówiła, że wcale tak nie jest.
A może za dużo się naoglądałam innych.. Nie wiem. Nie raz tak mam, że w sklepie ok, a przyjeżdżam do domu i :sciana:
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Na pewno będzie pięknie!
![]()
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Oby..
Szkoda, że o tym zdjęciu zapomniałyśmy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Siusianie. Zawsze z nerwów chce mi się siku. :/ Boję się akcji "szukanie toalety" przed samym rozpoczęciem ślubu. 2. Dmuchanie nosa. Podobnie - zawsze z nerwów mam katar. Jak panna młoda ma elegancko wydmuchać nos przed ołtarzem? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:15 ---------- Poprzedni post napisano o 01:45 ---------- Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
O pierdołach to nawet jeszcze nie myślałam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Mój ksiądz w niedzielę oglosił, że rozmawiał w sprawie .malowania kościoła. Mam. Nadzieję, że pomalują na pierwszą komunię lub Boże Ciało i u nAS będzie już czysto.
W domu może ktoś nie przestawić prysznica (niestety juz to przeszlam) i wtedy dostanę prysznic na uczesane wloski i umalowaną buzkę. Zamierzam powiesić w lazience kartkę, żeby nie było niespodzianek (jak będzie kartka to ja będę pamiętała, żeby to sprawdzić przed odkręceniem wody. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | ||||
Komplikatorka
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja się chyba jeszcze pierdołami nie stresuje ![]() Ogólnie podchodzę na luzie do tego ![]() ---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ---------- A znając mojego tatę to coś odwali jak będzie mnie prowadził ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Wiem że można. Ale jak będę chciała stopy umyć albo się odświeżyć przed ubraniem to wolę nie mieć prysznica, którego się nie spodziewam. Juz wiem, ze jak jest ktoś w domu to muszę sprawdzić, ale wolę mieć kartkę niż zapomnieć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Wtajemniczenie
|
hej
Bylismy w koscile dać dokumenty, spisaliśmy protokół, kiedy się płaci ![]() ![]() mam ślub jako trzecia i ostatnia para w tym dniu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja mam rusztowania w kościele ale no trudno się mówi ![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Z mojej lazienki korzystam tylko ja, zawsze przestawiam kran. Tylko ci goście się zapominają. Nie odpowiadam za siebie jak mi woda zaleje głowę. (Brat juz miał dyngusa za takie coś).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Komplikatorka
|
Wiecie co, tak sobie myślę że chyba dobrze wybrałam moją suknie. Oglądam cały czas inne i żadna mi się nie podoba tak jak moja
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 | |
Zadomowienie
|
witam sie z wami dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w 3 dni udalo sie nam rozdac ok. 50 zaproszen (najwiecej w jednym domu zostawilismy 9 haha), kilkanascie wyslalismy poczta, jeszcze tutaj mamy do rozdania kilka i zaproszenia z glowy ![]() my wysylalismy zwykla poczta na terenie Polski, natomiast za granice lotniczym priorytetem ![]() ![]() mielismy spotkanie z dekoratorka, przemila babeczka, taka rozgadana ze siedzielismy z 2 godz a pewnie gdyby nas czas tak nie gonil siedzielibysmy drugie tyle ![]() ![]() ![]() ![]() co do ksiedza poinformowalismy go, ze do slubu przygotujemy sie tutaj, stresowalam sie, ze bedzie krecil nosem, ale nawet przyjal to dobrze ![]() ![]() ![]() Flofferek piekna ta suknia ![]() ![]() Ewula88 u nas wiem, ze daje sie kase po spisaniu protokolu i dokumentow na zapowiedzi a nastepnie w dniu slubu po slubie ![]() zonamojegomeza hmm ciezko z tym nazwiskiem masz, a bardziej sklaniasz sie do swojego zeby zostawic tak? smieszka z tym dmuchaniem nosa rzeczywiscie niezrecznie.. ale ten katar masz jakis bardzo obfity wtedy czy jak? ja mam tez "maly" problem, moze to smieszne, ale juz od jakiegos czasu mam takiego schiza, ze w kosciele ciagle wydaje mi sie ze zaraz zemdleje.. i niewazne, ze stoje na zwyklej mszy czy uroczystej, po prostu schizuje . rece mi sie poca, a najbardziej jak jest malo ludzi obok i wtedy wiem ze w razie W nikt mnie nie zlapie i wyrzne o podloge. dlatego nie wyobrazam sobie stac w centrum kosciola na przodzie tego dnia.. staram sie zawsze ubierac tak, zeby bylo mi zimno a nie goraco, ale wiadomo tu beda emocje, stres.. no nawet nie chce myslec o tym.. kazdy sie smieje, ze chyba szatan we mnie siedzi ![]() ![]() ale sie rozpisalam ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem czy dwa czy tylko Meza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Komplikatorka
|
eeyesblue to faktycznie na wysokich obrotach byliście, ale ważne że większość załatwiliście co chcieliście
![]() Fajne uczucie z sukienką, nie ? ![]()
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Eeyes :P ja tez często slabnw w kościele.. Tz sie smieje ze ślubu nie będzie jak mi będzie slabo i zemdleje.. Często wychodzę z kościoła :P
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 | ||
Zadomowienie
|
powiem tak, ja bym zostawila meza tylko, tak wygodniej aczkolwiek jesli pasuja do siebie oba i nie sa zbyt dlugie to zostaw
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Moje podwojne Będzie długie bo razem mają 20 liter. I to nie jest problemem dla mnie. Mam jeszcze miesiąc wiec odsuwam to od siebie na maxa.
Ja byłam w niedzielę w kościele i całą mszę mi się morska śmiała, jak sobie pomyslałam, ze to juz za 4 miesiące. Ze bedzie pięknie, cudownie i będę wychodziła z tego kościoła jako żona. Chyba do tej pory to jeszcze nie miałam w sobie takiej radości jak w te niedzielę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() A co do welonu, to chciałabym, ale mam ślub cywilny i na 5 minut bez sensu, a później nie chce mi się z nim bujać, choć momentami myślę i dumam. Narzeczony nie chce, mówi, że to badziew ![]() Mam pytanie. Musimy zarezerwować już noclegi i mini poprawinowy obiad (w sumie na ok.20-30 osób). Dzwoniliśmy do Pana od sali z zapytaniem, jaka kwota zaliczki, a ten dowalił, że 3 tys. Chyba go delikatnie pogięło. Przypuszczam, że chodziło mu o to, żeby powoli za salę płacić, ale w umowie mamy zapis, że do 20 dni przed imprezą 50%, reszta kilka dni przed. Myślicie, że 300zł wystarczy? Bo takiej kasy to choćbym chciała, to nie dam. Niech cokolwiek się wydarzy, to zostajemy bez kasy do momentu zwrotu, a wiadomo jak to bywa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Jedziemy do Zakopanego w lipcu. I miejscówka gdzie byliśmy ostatnio nie ma wolnych miejsc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
my za salę zapłaciliśmy 2 tysiące zaliczki.
Welonu nie będę mieć, może na kimś mi się podobają ale nigdy nie chciałam mieć na sobie welonu w dniu ślubu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Ale konkretnie za salę, nie za noclegi? Myśmy za salę też płacili zaliczkę, po prostu zatkało mnie jaką kwotę teraz krzyknął.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
Ja też nie mam welonu, tworzymy z mama woalkę, już prawie skończona
![]()
![]() |
#147 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tak samo jedni znajomi. Może tak być że ludzie już mają czerwiec zarezerwowany, u mnie w pracy już od miesiąca wszyscy urlopy rozpisane mają i oczywiście walka jak zawsze była o maj i czerwiec (tańsze wakacje itp ![]() też się waham, niestety obydwoje mamy dłuuugie nazwiska a do tego moje długi imię (teraz czasem mi się literki w formularzu nie mieszczą:P), więc zostaje opcja albo moja albo jego...ostatnio zmienił zdanie i powiedział że jeśli bardzo chcę to mogę zostać przy swoim, on to rozumie (bo mam ładniejsze:P) ale dzieci wszystkie maja mieć jego ![]() Czy któraś z Was kupiła koronkową suknie? Jeśli tak to wybrałyście opcje białą czy ivory? Sukienki koronkowe które mierzyłam ( i mi się podobały) były w kolorze ivory. Ale ponieważ wydaje mi się że za bardzo zlewam się z suknią w kolorze ivory chciałam kolor biały, jednak Pani twierdzi że wygląda on gorzej-przyniosła dla porównania białe koronkowe sukienki (oczywiście inny model) i rzeczywiście koronka wyglądała sztuczniej, tandetniej. Zastanawiam się czy to kwestia modelu sukni, czy koronka w wersji białej wygląda gorzej? Mierzyłam też suknie niekoronkowe (czyli gorset+tiul) w kolorze białym i ivorym - obie wersje wyglądały dobrze.
Kawa, kartony i wesele ![]() Tło za stołem Młodych-inspiracje pomóżmy innym: http://www.pajacyk.pl/ Edytowane przez edelweiss Czas edycji: 2015-03-03 o 18:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
Czemu sie przeniosłysmy?
![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Dagunia ja 6.06 ![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Dziewczyny a widzialyscie gdzieś literki na tort? ![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Chciałabym takie duże E&D ![]()
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Bo wątek miał więcej niż 5000 postów.
Mamy nocleg w lipcu ![]() a jedna fitoksiazka nie ma polowy zdjęć i okładki. Jak dobrze, ze nie czekaliśmy do czerwca z tym. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.