![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015
No a mi się właśnie o ten środek rozchodzi, tam gdzie wosk się zbiera kurka ;/
I u nas obcinanie pazurków to też zajęcie Tż, u stóp też już obciął małemu ![]()
#122 |
Zakorzenienie
|
Moj M pierwszy raz jak obcinal, to skubnal go w opuszek
![]() ![]() nienawidze tego :P zreszta wielu czynnosci przy dziecku nie lubie np. wyciagania glutow z nosa tez nie lubie :P i o dziwo nie lubie spacerow, bo wiaze sie to z mega stresem przy ubieraniu, potem spacer nie za dlugi bo on sie budzi jesc znow co 1,5-2 godz wiec sobie nie pochodze do tego dochodzi moj bol kregoslupa i brak radosci z chodzenia murowany ![]() maruda jesteeeeeeem ok ide do Bejbika ![]() ale beda rachunki ![]()
#123 |
Zakorzenienie
|
Ja tam spacery lubię, ale najgorsze jest zejście u mnie z windy na dół. Muszę odpinać gondolę, zostawiam małego u góry ( w sensie 8 schodów wyżej), biorę stelaż, znoszę. Wracam po gondolę- znoszę. Przypinam gondolę do stelaża i heja
I ciężko mi się wchodzi do windy samej z wózkiem bo nie mam jak przytrzymać sobie tych drzwi a są kurde ciężkie ;/ Aga dobrze, że chociaż ta suszarka na niego działa ![]()
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeej ale bym sobie poszla na zakupy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Joasiunia no u nas największa rozpacz jest właśnie przy ubieraniu kombinezonu
![]()
#126 |
Zakorzenienie
|
To musze obczaic te szczepienia... bo moze zrobimy te pneumo jak bedzie jedna dawka juz... teraz mnie kwotowo to przeraza..
![]() Aga.. a suszarka z apki na tel na niego nie dziala?... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#127 |
Wtajemniczenie
|
Aga jeszcze chwilke i też będzie gugal i krzyczał, cudowne to jest
![]() Inco mi się wczoraj śniło że moi rodzice umarli. Że byłam w takim stanie że śmierci taty nie przyswoilam w ogóle a na pogrzeb mamy nie poszlam, była na nim tylko siostrą jedną jedyna ![]() Przy podaniu stwierdził i że jest problem z miesniami czy po wywiadzie jak mowilyscie że dzieci się wyginaja?
#128 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Wtajemniczenie
|
Ja wózek z piwnicy wciagam za raczke, wiem strasznie to brzmi i gorzej wygląda ale mija kolezanka tak zawsze robiła z 2 piętra a ka z Zuza z parteru i teraz też tak robie
#130 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój nienawidzi kombinezonu Cytat:
O kurde ale masz przeprawę.. Nie zazdroszcze Cytat:
O tak..jeszcze czapka..Horror Cytat:
Mój Cycoholik je właśnie śniadanie po ryczacej akcji na przewijaku.. Głodny był a mamie się zachciało go balsamowac hihi ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Moja przyjaciółka potrafiła tak z 4 piętra zejść hihi
![]() |
#131 |
Wtajemniczenie
|
Ja idę z nosidelkiem do piwnicy, wyciagam wózek chowam nosidelku i na dwór : ) to tak w skrócie: ) bo zanim się tam obrobie to że mnie leci
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja boję się, że nie utrzymam wózka i razem z nim polecę ;/
![]() |
#133 | |||||
Zadomowienie
|
Witaj Joasiu! Możemy używać takiej formy, żeby nie mylić z Asia?
W ciąży też miałam koszmary, ale nie takie. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A jak tam Twoje szwy? Boli już trochę mniej? Cytat:
![]() Za gluty w nosie odpowiedzialny jest M. Spacery lubię tylko z M. Sama jakoś nie jestem w stanie wszystkiego ogarnąć. Ubrać siebie, Małego, wynieść go w gondolce na dół (dość ciężka sprawa, I piętro, wąska klatka, Mały +gondolka=spory ciężar) - koniec końców jestem już na wstępie zmęczona. Może jak go zacznę chustować, to na dół będzie znoszony w chuście a gondolka w ręku i na dole Go przełożę. Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
|
![]()
To schodzenie po schodach w bloku to chyba najgorsze więc wcale Wam się nie dziwię
![]() A ja przy zakładaniu kombinezonu i czapy śpiewam Mu piosenkę Jedziemy na wycieczkę bierzemy misia w teczkę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Joasiunia:) Czas edycji: 2015-03-10 o 07:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
Mały troszkę podjadł i teraz śpi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Paulina, Inco współczuje brzydkich snów :/
A my jeszcze paznokci nie obcinalismy. Jeszcze są w miarę.... ![]() Mój mały od 6 sobie śpi. Mam nadzieje, ze jeszcze trochę sobie pośpi.... Idę zjeść sniadanie |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Hej
U nas noc w miare przespana po wczorajszym dniu tylko na cycu Dzus do pediatry idzieny,caly czas nie wiem jakie szczepienia wziac,te 5w1 czy zwykle Ilonka ja czyscilam mlodej patyczkiem uszy ale tylko na zewnatrz,bo akurat tam jej sie zebralo tej woskowiny troche A do srodka nic nie wkladam Jak masz jakies obawy to w aptece sa rozne preparaty ktore sie aplikuje do uszka i rozpuszczaja woskowinke,tylko nie wiem od jakiego wieku mozna to stosowac bo ja to mam dla starszej U nas wszystkie kombinezony i kurteczki za duzo i sie mloda topi w tym :-( wszystkie czapki za duze na ta jej malutka glowke Dostalam znow mnostwo ciuszkow tylko wszystkie za duze,moja T to kupuje mi wszystko chyba na rok ![]() ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Olcia my malej obcinalismy bo tak mnue drapala ze masakra Aga no u mijej starszej suszarka tez sie sprawdzala,tylko pamietaj zeby mocno nawilzac pokoj bo cieple i suche powietrze wysusza sluzowki My mamy wozek na dole ale wlasnie znoszenie gondoli to masakra |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Konto usunięte
|
Te specyfiki do uszu to od 3 miesiąca
Mój brat używa. Są super Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Wygląda tak jakby @ mi się zaczynał. A przecież karnie. Zobaczę co ginekolog powie w czwartek Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Inco dziękuję, że pytasz
![]() ![]() A te Twoje jak? Jeszcze je czujesz? A o te uszy to zapytam za tydzień pediatrę, bo mamy szczepienie ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- W ogóle to wiecie kiedy Szymon najwięcej sobie guga i się śmieje? Jak mu zdejmę portki i leży na gołych nóżkach ![]() Wtedy ma największy fun ![]()
#140 |
Zakorzenienie
|
Ilonka, fajny Twój synek
![]() ![]() Aaaa a my dzisiaj kończymy tydzien ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
ja i tak Wam zazdroszcze tego spania
![]() ja tu w szpitalu spie po 2-3godziny ![]()
#142 |
Zakorzenienie
|
Madzia niedługo wszystko wróci do normy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Malutka bardzo jest malutka? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jejku to pewnie masz dość... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#144 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Twój też za chwilę zacznie się uśmiechać, z tygodnia na tydzień widać u takich maluchów postępy ![]() Wczoraj leżał sobie w wózku po spacerze i jak się przebudził to w ryk. Podeszłam, włożyłam głowę do gondoli a on w śmiech ![]() No niestety jeszcze nie taki w głos, ale micha się cieszyła ewidentnie Oby więcej takich momentów Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#145 | |
Wtajemniczenie
|
U nas masakra!!
![]() Cala noc odciagalam gile!! Oblesne, zolte!! Fuuuuuuuuuj Marudzi, wkurza sie, jeszcze ta kolka! Ale niemiecki specyfik zamienilismy na rodzimy Esputicon, zobaczymy. Na 20 jedziemy do lekarza, bo boje sie, zeby ten katar nie zrobil wiekszych szkod... Ojjj macierzynstwo :P Jazda bez trzymanki! ![]() Dzisiaj o 12:26 konczymy miesiac ![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
![]() Szybko zlecialo, co?? Nam miesiac jak 5 minut ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak..bardzo szybko ![]() Asia, super ![]() ![]() Biedna Ty i Misia z katarkiem, powodzenia u lekarza ![]() Dziewczynki dziękujemy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Co do katarku... Mam nadzieję,że nic złego się nie dzieje. Jejku jak takie maleństwo ma katarek to przewalone! Nie ma jak oddychać jak je ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Katar niby nic ale u takiego maluszka to masakra
A ten czas faktycznie zasuwa jak nie wiem Miesiąc minął nie wiadomo kiedy, zaraz pół roku, rok, 10 lat i się wyprowadzą zanim się obejrzymy
#149 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Rozeznanie
|
Hej,
a my dzisiaj kolejna nieprzespana noc przez katar. Masakra, nie wiem jak już dziecku pomóc ![]() Zabrałam się dzisiaj za załatwianie żłobka państwowego bo na prywatne za 850 to za bardzo nas nie stać. Marne szanse żeby Mała się dostała w styczniu ![]() ![]() Moja Alicja skończyła 3 tygodnie dzisiaj. martu_la- ja nie doradzę w kwestii skazy ale żal mi Maluszka mam nadzieję że szybko poradzicie sobie z tym problemem ![]() zielona butelka- u mnie z tej sapki zrobił się dziwny katar, widzę się dzisiaj z położną może ona coś doradzi bo mi się pomysły wyczerpały jak dziecku pomóc ![]() emdzik- biedne dziewczyny jesteście z tym szpitalem, trzymam kciuki za szybkie wyjscie ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:11.