![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowa pielęgnacja + dokładki. Marzec
Podobają mi sie:
Garnier Hydra Fix ten mniejszy Garnier Oil Beauty duże wałki Pudru mogę zrobić odsypkę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
hej, chętnie wymienię spodenki za płyn miceralny Garniera lub jakiś żel do mycia buzi Garniera
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Nie Bardzo się znam na tych osypkach gramowych. No nie wiem, a ile by Cię interesowało? Mi zamiast wałków podoba się UltraDoux szampon żurawina i olejek arganowy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Wtajemniczenie
|
odpisane
---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
na listku nic nie ma
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
Ok mnie pasuje.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Hej znalazłabyś coś u mnie za micel Garniera?
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Hej,
rozumiem, jesli chodzi o Mixe. Jestem skłonna oddać kosmetyki, które wymieniłaś u mnie za: UltraDoux odżywka: cytryna i oliwka (włosy suche, matowe) UltraDoux szampon i odżywka żurawina i olejek arganowy (włosy farbowane) UltraDoux szampon henna i ocet jeżynowy (włosy ciemne) Francuski żel pod prysznic - hypoalergiczny, 400ml Francuski krem pod prysznic - z masłem karite, 400ml klik Francuski żel pod prysznic 250ml: - cedr ENERGISE [Reunion] - kwiat pomarańczy HAMMAM [Maroko] klik - świeżość oceanu SHAMPOOING DOUCHE [Arktyka] - owoc granatu VITALISE [Azory] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Czekam jeszcze na odpowiedź od dwóch dziewczyn zainteresowanych sweterkiem Atmosphere, ale reszta na razie wolna. Wstępnie widzę, że coś by się dla mnie znalazło, ale tylko w wątku kosmetycznym, ubrania fajne, ale górę mam w większym rozmiarze :/ Odezwę się jak dostanę odpowiedź. Czy samymi butami i lakierem też byłabyś zainteresowana?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Na razie niestety nic, dziękuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że około 7-10g mogłabym odsypać. Tylko w co?
![]() Czyli ja od Ciebie bym chciała: Garnier Hydra Fix ten mniejszy Garnier Oil Beauty UltraDoux szampon żurawina i olejek arganowy |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Najbardziej i na tych rzeczach zależy:
UltraDoux szampon i odżywka żurawina i olejek arganowy (włosy farbowane) Mixa z miodem krem pod prysznic duża butla 750ml Mixa hydratante pod prysznic duża butla 750ml jakbys to widziala? a w zegarku trzeba wymienic baterie jeslii chcesz sprawdzac godzine ![]()
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do mnie spokojnie można słać InPostem ![]()
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Hej,
przepraszam za ciszę, ale nie zaglądałam na wizaz ostatnio. Nie mam juz karm, ani zabawek dla kota. Ew. jakaś karma dla psa by się znalazła. Cień (cienie, bo moge oddać oba) chętnie oddam. A mnie się podobaja: - Mixa duża butla x 2 - Tonik Essentials Garniera (o ile nowy)
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Hej, cos u mnie? Jak zwykle sporo mi sie podoba
![]() Z wish moglabym oddac odlewke 5ml Royal Muska. Odbior osobisty tak jak zwykle - mozliwy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Ja bym chciala:
Mixa z miodem krem pod prysznic duża butla 750ml Mixa hydratante pod prysznic duża butla 750ml Francuskie mydło w płynie - lawenda Francuski żel pod prysznic - hypoalergiczny, 400ml Francuski krem pod prysznic - z masłem karite, 400ml klik Garnier mleczko z olejkami Rodzina żeli (oferuję 4 widoczne na zdj. 6) Jak zwykle duzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Spoko. W sumie na firmie mi w tym przypadku az tak nie zalezy
![]() To daj prosze znac, bo mam sporo chetnych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Hej,
Wiesz co, wobec tego zamiast Mixy przygarnelabym dwa szampony - masa perłowa i kwiat wiśni 250ml i kwiatem lotosu i migdałem 400ml Czyli podsumowujac, za Kerastase i Royal Muska (5ml, z wizazowej rozbiorki, w szklanym atomku) chcialabym: Te dwa szampony co wyzej Mixa hydratante pod prysznic duża butla 750ml Rodzina żeli (oferuję 3 widoczne na zdj. 6) kwiat pomarańczy HAMMAM [Maroko] klik - świeżość oceanu SHAMPOOING DOUCHE [Arktyka] - owoc granatu VITALISE Francuskie mydło w płynie - lawenda Francuski żel pod prysznic - hypoalergiczny, 400ml Francuski krem pod prysznic - z masłem karite, 400ml klik Garnier mleczko z olejkami: makadamia, arganowym, karite i rożanym, 250ml, pompka i odżywka: z masą perłową i kwiatem wisni 200ml I olejkiem kokosowym i kakao 200ml Daj prosze znac czy Ci to pasuje. Jesli uwazasz ze za duzo lub za malo to napisz prosze,a bedziemy zmieniac bysmy obie byly zadowolone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Ok, wobeC tego czy moglabys cos zaproponowac co by Ci pasowalo?
![]() Oczywiscie do grosza nie wyliczajmy, ale napisze, ze olejek kosztowal 139zl, ma troche zuzycia. Za Royal Muska zaplacilam ok 30zl, dlatego myslalam,ze to bedzie ok |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Witchdoctor
|
Mektarynko mam nowy zestaw Comme Une Evidence edp 100 ml i CuE żel perfumowany 200ml,
czy masz może jeszcze (albo będziesz miała do końca czerwca) jakieś Garnierowe odżywki do włosów? ![]()
![]() |
#149 |
Wtajemniczenie
|
Coś za żel i tonik Garnier pure activ
Oraz męski antyperspirant ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
widze, że wątek jest już nieaktualny, ale może jesteś zainteresowana kremami cetaphil Da ultra i lipoaktywny. Jeśli tak, to daj znać, bo kilka rzeczy mi się u ciebie spodobało.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:36.