|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ilu miałaś facetów?
|
|
|
|
|
#122 |
|
BAN stały
|
Jak już miałbym jakąś liczbę dawać to dla mnie hmm wszystko powyżej 10 różnych osób to ... dużo.
Raczej nie chciałbym takiej partnerki. Pewnie dlatego, że sam nie jestem typem wspomnianego wyżej hehe Alvaro i seks z przypadkowymi dziewczynami jakoś nigdy nie był na szczycie moich priorytetów. Więc dziewczę, któremu się "podoba zbyt duża liczba facetów" jest w innym, dość odległym od mojego świecie ![]() Dla mnie optymalna liczba to "kilka". Dlaczego ? Bo wtedy wiem, że i dla tej dziewczyny (tak jak i dla mnie) przypadkowy seks, z przypadkowymi ludźmi, nie jest na szczycie jej priorytetów. Poza tym, nigdy nie przepadałem za dziewczynami, które "płynnie" przechodziły w jednej relacji w drugą. 2-3 tygodnie pochodziła z jednym, z nastepnym tygodniu już nastepny, potem kolejny. Zawsze patrzyłem na to z politowaniem. Przy takim podejściu do życia to faktycznie licznik można bardzo szybko nabić. ![]() Nie krytykuję tego, po prostu mam inny system wartości, co innego jest dla mnie ważne i w sumie chyba oczekuję tego, że druga strona podobnie patrzy na życie w tej kwestii. |
|
|
|
|
#123 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam niewielu- tych ze związków + jeden z którym się spotykałam, ale nie wyszło, czyli 4. Uważam to za optymalną liczbę. Póki co licznik nie rośnie, bo nikogo sensownego nie poznaję, a z kimś kogo nawet nie lubię nie uprawiam seksu
Trochę mi tego brakuje. Kobiety mają gorzej pod tym względem- w razie wpadki to kobieta ma przerąbane bardziej, do tego opinia społeczna i jej podwójne standardy...
|
|
|
|
|
#125 |
|
Konto usunięte
|
Jak mi się chce, to idę i uprawiam seks, bo czemu nie? Bez związku. Jak mi się nie chce, to mogę rok żyć w celibacie. Czy jestem niemoralna?
|
|
|
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#127 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
normalna jestem na pewno, moralnie to wiesz... nie puszczam się z kim popadnie, ale czemu mam odmawiać przystojniakowi, jeśli mnie podrywa, podoba mi się, też chcę seksu? Oczywiście, że skorzystam.
|
|
|
|
|
|
#128 |
|
Konto usunięte
|
monikusssia91, kurde, a jak z trzecim nie pyknie to co zrobisz?
|
|
|
|
|
#129 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#130 |
|
Konto usunięte
|
ale tam nie można z "przebiegiem" ; /
|
|
|
|
|
#131 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#132 |
|
Konto usunięte
|
tym bardziej nie mozna, no ej XD
|
|
|
|
|
#133 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#134 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#135 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#136 |
|
Konto usunięte
|
Tak swoją drogą to badania dziewictwa wcześniej funkcjonowały. Może dalej gdzieś się uchowaly.
|
|
|
|
|
#137 |
|
Przyczajenie
|
No to ja wracam do tematu i powiem, że facetów to miałam dwóch i akurat jeden to był w liceum ale niestety nasze drogi się rozeszły przez pewną kłótnie bo ja chciałam w innym mieście studiować i on w innym i jakoś nam nie wyszło..Później na studiach poznałam takiego Bartka byłam z nim przez cały czas jak mieszkałam w akademiku ale on później nie zdał roku i wyjechał bez słowa za granicę : ((
|
|
|
|
|
#138 |
|
Konto usunięte
|
Mam dokładnie tak samo i totalnie nie widzę powodów, żeby to zmieniać. Mało tego, uważam że nikt nie ma prawa oceniać czy jest to moralne, czy też nie.
|
|
|
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
fajny wątek się zrobił
|
|
|
|
|
#140 |
|
Przyczajenie
|
Dobra, wracając do tematu
Oficjalnie, chłopaków miałam dwóch. Obecnie z tym drugim leci mi już 4 rok związku i to on był moim pierwszym partnerem seksualnym.
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
Też tak mam i zastanawiam się, czy tego właśnie chcę. Bo lubię, niby mi nie przeszkadza ale czasem myślę, jak to będzie mi na psychikę i przyszłość rzutować.
|
|
|
|
|
#142 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#143 |
|
Przyczajenie
|
Nie, dosłownie kilku z którymi było coś, ale bez konkretnego związku. Oczywiście mam na myśli zwykły pocałunek czy flirt, bez większych zabaw, bo takie coś to nie dla mnie, nie dla mnie zabawy bez zobowiązań.
|
|
#144 |
|
Raczkowanie
|
Na poważnie był tylko jeden i jest do dzisiaj.
Jak czytam te posty to żałuje, że sobie nie poszalałam wcześniej
|
|
|
|
|
#145 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A wracając do tematu, oficjalnych związkowych partnerów seksualnych było 4, nie związkowych kolejne parę sztuk (dokładnej ilości nie podam, TŻ zna nick i czasem zagląda, a nie musi wiedzieć ).Tak w sumie to myślę, że to nadal niezbyt wiele, ale mam tak silnie zakorzenioną monogamię, że nic z tym nie zrobię Natomiast uważam, że dzięki większej ilości partnerów seksualnych można lepiej określić co się lubi i czego się potem szuka.
|
|
|
|
#146 |
|
Konto usunięte
|
Mam 28 lat, w swoim życiu byłam w 2 poważnych związkach (jeden 7,5 roku, drugi 2 lata) i w sumie miałam 13 facetów. Zawsze wydawało mi się, że to mało...
|
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
30 lat i 7 partnerów, bez jednorazowych przygód. Właśnie rozmawiałam z facetem, z którym mam zamiar się spotykać i napomknęłam o tym wątku. Dla niego 5 w moim wieku jest do zaakceptowania, powyżej, to już dużo, więc nie będę się przyznawać
Edytowane przez Keket Czas edycji: 2015-03-31 o 11:36 |
|
|
|
|
#148 |
|
Konto usunięte
|
Ja również uważam, że najpierw należy się wyszaleć, a potem być wierną żoną
|
|
|
|
|
#149 |
|
BAN stały
|
Wielu. Ale to bez znaczenia, od wielu lat mam jednego.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:29.

normalna jestem na pewno, moralnie to wiesz... nie puszczam się z kim popadnie, ale czemu mam odmawiać przystojniakowi, jeśli mnie podrywa, podoba mi się, też chcę seksu? Oczywiście, że skorzystam.