![]() |
#121 |
BAN stały
|
Dot.: butt workout ćwiczenia na pośladki i uda
Może źle wykonujesz ćwiczenia, przyjrzyj sie raz jeszcze technice wykonywanego ćwiczenia.
Natomiast to co doskonale działa na pupę to squady, wymachy wyprostowana nogą w bok i unoszenie pośladków ku górze. Można też spróbować z obciążeniem, ze sztangą. Edytowane przez lovebefit Czas edycji: 2015-01-21 o 09:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Dzięki za wszystkie odpowiedzi!
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Hahaha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
BAN stały
|
Hantelki będą tylko obciążeniem dla rąk i nóg, natomiast sztanga stanowi obciążenie dla całego korpusu ciała, dlatego np. crossfiterki mogą chwali się dużą, jędrną pupą a' la ''brazylijska'' dzięki właśnie przysiadom ze sztangą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale nawet na siłowni nieraz instruktorzy polecają nowym dziewczynom lżejsze wersje bez obciążenia ![]()
![]() |
![]() |
#125 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#126 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#127 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ćwiczenia jak najbardziej na temat, tyle, że co do ciężarków nie są wcale potrzebne, chyba, że potrzebujemy urozmaicenia i włączamy ramiona oraz ręce. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
Ja rąk włączać jednak nie chcę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
Dot.: PROBLEM - Fałdki pod pośladkami
Podbijam, czy komuś udało się skutecznie pozbyć tego problemu i jakimi ćwiczeniami?
Robiłam BBL, mel b i inne ćwiczenia oraz przysiady. Troszkę zmalało, pośladki stały się bardziej krągłe i uniesione. A to cholerstwo zostało... Niedługo spróbuję z Ewą Chodakowską. Pomału tracę wiarę... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Trening na pośladki :)
Cytat:
1. The Butt Bible (wszystkie levele można znaleźć na YT); 2. Killer buns & thighs z Jillian Michaelsl; 3. Brazil Butt Lift (można wybrać plan ćwiczeń według tego, co potrzebujesz, czyli schudnąć ogólnie, zrobić pupę ładniejszą, zmniejszyć pupę itd.) Albo wpisz na YT butt workout i naprawdę dużo tego jest. Bardzo lubię zwłaszcza ten https://www.youtube.com/watch?v=mRuB0rPB9Zs |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Przyczajenie
|
hej jest wiele fajnych treningów, które mogę polecić.
Wpisz na YT - 1/activewoman 5 minut pośladki 2/Butt Workout 1: Tone Up | 30 DAY BUTT LIFT 3/5 Minute Butt and Thigh Workout for a Bigger Butt każdy daje wycisk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
Od żadnych z tych ćwiczeń wymienionych i podobnych posladki nie będą ani trochę większe. Trochę się ujędrnią, podniosą. Tak gwoli ścisłości.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Przysiady zwykłe, sumo, bułgarskie, martwy ciąg. U mnie działa super, zakwasy na zadku gwarantowane
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Wtajemniczenie
|
Ja polecam:
naprzemianstronne wykroki na podeście ze sztangielkami trzymanymi w rękach niepełne przysiady ze sztangą na wąsko rozstawionych nogach wszelkie unoszenia nogi (prostej,ugietej) w górę z klęku podpartego ale także orbitrek bieżnia skakanka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Rozeznanie
|
podejrzewam, że jak autorka pyta czy ćwiczenia z mel b coś dadzą na ujędrnienie pośladków, to raczej nie ma jeszcze sztangi :P ale oczywiście może pójść na siłownię.
a tak ogólnie, zgadzam się że przysiady zwykłe, sumo, bułgarskie, martwy ciąg, naprzemianstronne wykroki na podeście ze sztangielkami trzymanymi w rękach, niepełne przysiady ze sztangą na wąsko rozstawionych nogach wszelkie unoszenia nogi (prostej,ugietej) w górę z klęku podpartego to są najlepsze ćwiczenia na podnoszenie pupy. jak oglądam zdjęcia, które pracują z żelazem, to moja reakcja jest taka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a jak biegam i dodatkowo chcę ujędrnić pośladki, to kiedy najlepiej ćwiczyć? Od razu po bieganiu? Czy może innego dnia? A może jeszcze jakoś inaczej?
Biegam mniej-więcej co drugi dzień, 3-4 razy w tygodniu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
Trening siłowy na powiększenie pośladków jest najlepszy. Martwy ciąg, wszystkie możliwe rodzaje przysiadów, wykroki i gdzieś tam przy okazji wchodzenie po schodach (po dwa schodki). A na samo ujędrnienie, pozbycie się cellulitu, lekkie uniesienie polecam Mel B albo żelazny trening na pośladki z YT. Połączenie siłowego i od czasu do czasu tych filmików może dać fajne efekty
![]()
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
witam Was
![]() a jak częste robicie przerwy między treningami siłowymi? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
Z tego co wiem każdy miesień powinien się regenerować przynajmniej dwa dni. Czyli np jeśli robisz na raz trening całego ciała to kolejny trening siłowy robisz dopiero po dwóch dniach wolnych. Jeśli robisz trening dzielony to wtedy można powiedzieć że nie ma tego problemu. Dzień wolny wybierasz sobie kiedy Ci tam pasuje. Np. poniedziałek nogi i pośladki, wtorek brzuch środa górne partie ręce barki, plecy, czwartek wolne i od piątku od nowa
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
do tej pory robiłam jednodniowe przerwy :p czyli chyba muszę coś zmienić
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Przyczajenie
|
Przerwy chyba muszą być zdecydowanie większe jak ten 1 dzień. Akurat taka przerwa jest za mała i trzeba tutaj stosować takie przerwy co 2 dni wtedy będzie zdecydowanie lepiej. Jeśli chodzi o ćwiczenia na tyłek to zdecydowanie polecam przysiady i jeszcze także coś takiego jak no nie wiem - pływanie stylem jakim oczywiście, że żabką.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
Wedlug mnie posladki swietnie rzezbi zumba, odkład zaczelam uczęszczać na zajecia widze ogromna roznice
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
a myślałam, że tak szybciej będę mieć efekty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
BAN stały
|
Dot.: Powiększenie mięśni pośladków
Jak masz z natury płaską pupkę to żadna dieta ci jej nie powiększy bo nie ma tak żeby cos jeść i urośnie albo pupa albo same piersi nie ma tak!!! nawet kim Kardiashan ma dużą pupę ale ona stosuje specjalną bieliznę to takie majtki z pasem pod pośladki i podnoszą pośladki i uwypuklają wyglądają jak po operacji tak sterczą .Jak chcesz to zobaczyć to wejdź na portal xxx w dział kompozycje i w temacie: bra fitting i slim- fitting tam masz pokazane dokładnie te majtki jak je zakładać i w ogóle wszystko na ten temat. Zakładasz pod spodnie i sterczą ci pośladki jak u Kim. xxx
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2015-03-11 o 15:48 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększenie mięśni pośladków
Ja też ćwiczę pośladki z MelB
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.