|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XXII)
Amela w złości rzuciła pilota, niestety, nie dało się go uratować, Deli nie obejrzy M jak miłość
smutno. No nic, pozostaje pisać prace mgr. Nie wiem jak ja się obronie...
|
|
#122 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ale przy tym bardzo się babrze;p Cytat:
![]() Cytat:
Hania nie chce przy stole tylko w krzesełku;pCytat:
Cytat:
współczuję:/idziemy jutro chociaż mam cichą nadzieję, że dzisiaj nocka już będzie lepsza:/ boję się bo ostatnio jak miała kaszel w nocy to było to zapalenie płuc
|
|
#123 |
|
Lurker ;)
|
W naszym zlobku grasuja wampiry
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Kubson zazyczyl sobie na kolacje obiadek
![]() bylismy dzis u fryzjera. od kilku di juz mu tlumaczylam i dzis pieknie sie zachowal. co prawda siedzial u mnie na kolanach i nie dal sobie zalozyc pelerynki ale nawet nie mruknal |
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Filip do fryzjera tylko z babcią chodzi
jeszcze jakiś czas temu TŻ go brał, ale teraz tylko babcia i tylko jedna pani fryzjerka, która cukierki daje
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
My mamy drewniane krzesełko do karmienia. Takie co to z tego można zrobić krzesłko i stoliczek po rozłożeniu , więc bez problemu po tym sama wchodzi. Zuzia od kilku dni na śniadanie je zupę. Nic innego nie chce mi zjeść
|
|
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no, jak JE w ogóle, to wg mnie raczej nie problem, zupa na śniadanie to nie grzech przecież
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#128 | |||
|
Konto usunięte
|
a proszę:
http://www.dzieciologia.blogspot.com...-z-kredek.html Cytat:
Cytat:
omg, panie coś powiedziały??? Cytat:
|
|||
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Pstryczku a z czym wolisz? Bo ja jeszcze na salacie ale frytki sa gites
Ellmi wspolczuje zgagi ja pod koniec ciazy to sie mlekiem gasilam No i wogole u mnie sajgon.Bunt 2 latka pelna para nawet nie mam sil by pisac.A Marina zabkuje i nauczula sie siadac z pozycji lezacej, bylam przeraxona bo moje dzieci byly duzo starsze kiedy to opanowaly ale rehabilitantka powiedziala,ze jest ok i mala jest po prostu silna. Ta umiejetnosc w pierwszych dniach tak jej sie spodobala,ze nawet przez sen siadala Meneq zazdroszcze ramenu Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem co się dzieje z moim dzieckiem
Jest tak marudna od kilku dni ,że wytrzymać nie idzie. Mama, mama,mama,mama,mama i ryk. I ruszyć się nie mogę. Wczoraj był z nią mąż. I miał to samo. Tata, tata, tata, tata, tata i ryk.......Znów budzi się w nocy ,że do nas chce. A tak ładnie już spała. Poza tym od tygodnia boi się kąpać stanie do wanienki , postoi minutę i ryk. Usiąść nawet nie chce nie wiem co to się porobiło. Zawsze kochała kąpiel.Myślałam,że pupka ją boli bo miała jakąś czerwoną. Sama nie wiem. Co to za pogoda???? Dziś u nas było słońce, śnieg, deszcz, okropny wiatr, a na koniec dnia koło 20.30 straszna burza i ulewa ![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Widziałam,że o jedzeniu pisałyście. Daria przeważnie je sama. Czasem jej się nie chce to muszę ją nakarmić. Już się tak bardzo nie brudzi jak je sama, ale śliniak na wszelki wypadek jest
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2015-03-31 o 21:21 |
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Huragan do Polski idzie czy przyszedl. Ostrzezenia drugiego stopnia dla kilku wojewodzw.
Silver Dawid tez ostatnio nie chcial sie kapac, tylko prysznic szybki. Edytowane przez hope01 Czas edycji: 2015-03-31 o 21:43 |
|
|
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to z czym oprocz frytek to mozna jeszcze szamac? juz siada? WOW! a ile ona juz ma? |
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
U nas prądu nie było w części powiatów dwóch, w obrębie spokojnie jakichś 60 km. Do 1 miało nie być, ale na szczęście szybciutko naprawili.
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
myslalam ze obiadowa kolacja o 19 to juz bedzie basta na dzis ale krolewicz zazyczyl sobie jeszcze kaszke
![]() wkurza mnie ta zmiana czasu jutro mam wolne, bede z nim caly czas, sprobuje go przetrzymac caly dzien wiec zobacze o ktorej zasnie bo narazie to chodzi spac w okolicach 22 no ale drzemkuje sie, a ze pozniej ciut wstaje to i drzemka pozniej jest wiec i spac na noc idzie tez pozniej i kolo sie zamyka. do doopy z ta zmiana czasu
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Silver, lęk separacyjny łelkam
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
innymi słowy MAMIZM
![]() ale kurde, jest u kogos jeszcze taki lęk? teraz... bo ostatnio debrah o tym pisala ale to tez bylo juz jakis czas tem a tak to sobie nie przypominam. czyzby nowa fala szla?
|
|
|
|
#137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to minęło, jest spokojniej.Edition Czy jecie soczewicę i w jakiej postaci? Edytowane przez Debrah Czas edycji: 2015-03-31 o 22:32 |
|
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zupa właśnie, musze zrobic.
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Coś w ten deseń, bardziej jak fasola. |
|
|
|
|
#141 | ||||
|
Zakorzenienie
|
witam sie wieczorowa poram chłopaki spią, jem serek tutti waniliowy i mi dobrze
o losie, jaka ☠☠☠☠ziawica za oknem... Cytat:
(dzis dwie miseczki pomidorówki na obiad, poprawił mielonym i butelką kompotu po czym stwirdził, ze brzuch pełny i mozna isc spac ). Zresztą on nawet jak nie je to tez uwalany jest, czysty tylko jak spi po kąpieli wyjatkowy brudzący egzemplarz mi sie trafił, są dni ze przebieram 3-4 razy bo wygląda jak siedem nieszczęsc ja mam na swieta kurtke "grubosci" bawełnianej marynarki jakby było bardzo tragicznie to najwyzej zeszłoroczny płaszczyk wloze ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() PSTRYKU, Twoje dziwy na takie cuda rozwalają mnie na łopatki LITTLE, o kurczaki, ale ślad.... mała sie broniła? HOPE, łelcom ![]() U nas dzis podobny repertuar jak u Silver: wychodziłam o 6,30 to piękne słonce, zajechałam do pracy- leje, potem snieg sypał, potem juz tylko lało,a jak wróciłam to ledwo próg domu przekroczyłam i zaczęło padac prostopadle
|
||||
|
|
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Deli-Leo ostatnio powiedzial papa mamusia wracaj szybko.
Debrah powiedz mi dlaczego moje dziecko mowi: zjadlam,zrobilam,sama itp Poprawiam go w taki sposob- zjadles? Swietnie, zabiore talerz Efektu brak Skad faza na forme zenska? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Ale trzese gaciami na ten wiatr....brrrtt Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, u nas trwa, pisałam kilkakrotnie. Niezmiennie od 5 miesięcy prawie, z może 2 tygodniami, gdzie nie płakała, jak nie siedziałam z nią w pokoju. |
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Mówicie że to lęk separacyjny- mamizm :/ hmmm
Ale np z moimi rodzicami dziś była. Miała super humorek. Bez problemu z nimi została. Pojechali i zaczęło się... mama, mama, mama. Ani na krok nie mogłam odejść. Chciała żebym siedziała ciągle obok niej i trzymała ją za rękę albo przytulała. No więc nie rozumiem czemu przy moich rodzicach zachowywała się normalnie.
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2015-03-31 o 23:09 |
|
|
|
#147 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#148 |
|
Konto usunięte
|
Deli, bo coś nie mogę pw wysłać - niestety, nic na kompie nie mam, wszystkie jakieś rzeczy ze studiów miałam na starym :/
Co do organizowania klas integracyjnych to masz od września 2012r. (rozporządzenie, kij wie jakie :/ musisz poszukać) że już dla 1 dziecka może być klasa integracyjna zrobiona, wczesniej założenia były: 3-5 uczniów niepełnosprawnych i do 15 zdrowych, czyli max. 20 osób w klasie. http://www.slideshare.net/alicjawk/u...spole-klasowym tu masz o autystyku w klasie dobrze |
|
|
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Przeciez o niczym innym nie pisze od ponad miesiaca :P
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.

smutno. No nic, pozostaje pisać prace mgr. Nie wiem jak ja się obronie...

ale przy tym bardzo się babrze;p 
Hania nie chce przy stole tylko w krzesełku;p

umyłam w zeszłym tygodniu wszystkie okna, wyszorowałam ramy po zimie i co!! I qrwa wczoraj taka wypiz.ducha przyszła że okna wyglądają jakby z kilka lat nikt ich palcem nie dotknął 

współczuję:/![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

nie wiem co to się porobiło. Zawsze kochała kąpiel.