|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: w kwietniu nowe kosmetyki Avon
Nosidełko mam takie do noszenia na plecach/brzuchu rodzica
|
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Żele pod prysznic chętnie wzięłabym dwa
![]() Ja może wypiszę co mi się jeszcze podoba, a Ty napisz co mogłabyś z tego oddać ![]() tusz do rzęs (czy któryś z nich ma silikonową szczoteczkę?) Planet Spa olejek Bali Botanica 150ml Tomorrow for him 75ml Dynamic Fresz for men hair and body 250ml Naturals spray ułatwiający rozczesywanie 150ml i jeszcze w załączniku zdjęcia poglądowe tej książeczki
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
a mogłoby być tak?
drugi żel + Planet Spa olejek Bali Botanica 150ml + Dynamic Fresz for men hair and body 250ml ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Dorzucę Ci caaaaaałą masę próbek dla dzieci
|
|
|
|
|
#124 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem czy jeszcze mam, sprawdzę jutro po pracy i napiszę.
|
|
#125 |
|
Welcome to Jamrock
|
spr i dam znać jutro
|
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz co rozmawiałam właśnie z mężem i on jednak nie chce tego
Dynamic Fresz for men hair and body 250ml więc wezmę dla siebie Naturals spray ułatwiający rozczesywanie 150ml ok? ![]() No to podsumowując 14 ciuszków dziecięcych od urodzenia do kilku miesięcy (2szt nowe reszta używana stan bdb) zdjęcia wyżej książeczka BabyOno używana stan bdb+ nosidełko używane Cindico stan bdb+ próbki dla dzieci ZA Planet Spa olejek Bali Botanica 150ml Little Black Dress 50ml Care intensywnie kojący balsam 400ml Solutions głęboko oczyszczajaca 75ml Naturals spray ułatwiający rozczesywanie 150ml żel My moment 250ml żel Amore 250ml Jeśli wszystko się zgadza to zapraszam na PW |
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
ok wiec ja wybrałam te:
Maroccan Delight 250ml SSS z olejkiem arganowym 250ml SSS Złocisty blask 250ml My moment 250ml moze 4 z powodu ze troche zapłace za przesyłkę ? jezeli sie zgadzasz to pisz adres na wp
|
|
#128 |
|
Welcome to Jamrock
|
Hey to co znalazłam:
- zimowa,gruba,ciepła czapa z uszami w kolorze biało-żółtym Carter's 100% bawełna, nie ma na niej rozmiaru ale bd dobra tak na 8-14mies, stan bdb/idealny i dodatkowo wpadły mi w łapki: - letni kapelusik biały,przeszyty pudrowa nitka z kilkoma cekinami, Yorker na 48cm (obw.główki) stan bdb/idealny - letnia chusteczka na głowę biała,przeszyta pudrową nitka, rozm uniwersalny (wiązana) stan db (delikatne żółte przebarwienia) aa, zdj zapomnialam
Edytowane przez chellaria Czas edycji: 2015-05-05 o 10:06 |
|
|
|
|
#129 |
|
Rozeznanie
|
Hej, sprawdziłam i niestety nie mam już sliniaków.
|
|
#130 |
|
Zadomowienie
|
odpisane
|
|
#131 |
|
Welcome to Jamrock
|
to nic, w dalszym ciągu jestem chętna na;
Secret Fantasy 50ml Pur Blanca Charm 50 ml Zapachy męskie: My Vibe 50ml+słuchawki Płyny do kąpieli: Zielone jabłuszko 250ml ,Wiosenny ogród 500ml Sun złocisty balsam wzmacniający opaleniznę 150ml Naturals pachnąca mgiełka Owoc granatu i mango 100ml ![]() jeżeli Ci pasuje za: 2. Niebieskie (w maleńką kratkę) body z kaczuchą na 68cm stan bdb/idealny 2. Biało-niebieskie (w maleńką kratkę) spodnie H&M na 62cm stan idealny/nowe 5. Pomarańczowe/żółte krótkie spodenki na gumce z granatowymi paskami po bokach Utility na 0-9mcy stan bdb/idealny 2. Niebieski sweterk/bluza z misiem, kolorowe guziki Serkon na 7/8mcy stan bdb (brakuje sznureczka do regulacji w kapturku, gdzieś uciekł;p) 2. Dwukolorowy polarek na zameczek na o-8mcy stan db/bdb 2. Granatowe body z pieskiem Baby Code na 68cm stan idealny 5. Pudrowo zielone body z lwem Baby Code na 80cm stan dobry (kilka widocznych plamek, pewnie da sie sprać) 5. Błękitne rękawiczki na sznureczku z włochatymi łapkami stan db 9. Błękitna mata interaktywna z misiem Kolorino z grzechotką na sznureczku; uszka misia szeleszczą; jedna gwiazdka ma piszczałkę; chmurka grzechoczy, kolejna gwiazda szeleszczy;oprócz tego wykonana jest z różnych materiałów wiec jojko poznaje tekstury. Jest nieprana wiec sa plamy, przypuszczam że po wizirze zejdzie. Ogólnie stan techniczny bdb - biały sweterek na guziki tak na 6mcy stan db (jedna plamka do sprania) - niebiesko-zielony polarek Disney baby na zamek tak na 9-12mcy stan bdb - błękitne body na zatrzaski Coccobello rozm 80, stan bdb - czerowono-granatowa bluza Baby URit 60%cotton tak na 12mcy stan bdb - niebieski polarek na guziki rozm 12-18mcy stan db (troche sie obral, myślę że po praniu zejdą te paproszki - zimowa,gruba,ciepła czapa z uszami w kolorze biało-żółtym Carter's 100% bawełna, nie ma na niej rozmiaru ale bd dobra tak na 8-14mies, stan bdb/idealny i dodatkowo wpadły mi w łapki: - letni kapelusik biały,przeszyty pudrowa nitka z kilkoma cekinami, Yorker na 48cm (obw.główki) stan bdb/idealny - letnia chusteczka na głowę biała,przeszyta pudrową nitka, rozm uniwersalny (wiązana) stan db (delikatne żółte przebarwienia) co o tym myślisz ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Moge zrezygnowac z płynów do kąpieli ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- a jeszcze zapytam po raz któryś , czy ta maseczka z kawiorem poszła? bo tak się na nią napaliłam (ta botanica bardzo mi sie spodobała![]() gdybyś zdecydowała się dołożyć to byłabym happy odp mi we wątku i przejdz na pw (czyściłam skrzynke więc nie mam adresu ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- to negocjowane są aż 2 sztuki? to zaklepmy wymiankę tak jak jest, a jak do wysyłki (u mnie dopiero możliwa w nst tygodniu) się wyjasni to ją dołozysz, a w razie co chętnie tez wyprobuje tą z oliwek może byc? ![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- haha oke, dziękuje ![]() to przechodzę na pw Edytowane przez chellaria Czas edycji: 2015-05-06 o 14:01 |
|
|
|
|
#132 |
|
Wtajemniczenie
|
Może w nowym wątku znajdziesz coś u mnie za:
Łagodny płyn do higieny intymnej o zapachu kwiatowym 300ml Odświeżający płyn do higieny intymnej kwiat czereśni 300 ml szampon nutri maska nawilzajaca do wlosow balsam spf 10 do opalania? ![]() edit: mam ramkę ze smyka z gipsem do odcisniecia nóżki lub rączki noworodka na pamiątkę nowe tylko ze kartonik wyrzucilam Edytowane przez Eva888 Czas edycji: 2015-05-06 o 16:31 |
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj .
![]() Rzeczywiście ktoś mi zwinął sprzed nosa zapachy na które miałam chrapkę. (na jeden z nich: Secret Fantasy 50ml lub Pur Blanca Charm 50 ml) Wczoraj jeszcze sobie o nich czytałam Podobają mi się SSS rozświetlajacy krem do ciała 200ml i SSS z olejkiem arganowym 250ml / lub SSS Złocisty blask 250ml Mogłabym wymienić nowe czapeczki +szalik za dwa kosmetyki. Zgodziłabyś się? Edytowane przez zioła Czas edycji: 2015-05-06 o 19:34 |
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
hej,
pamietam o Tobie cały czas przepraszam, ale po prostu nie mam czasu żeby odgrzebać te rzeczy i zrobić zdjęcia, jak tylko znajdę chwilę na pewno wrzucę, obiecuje |
|
|
|
|
#136 |
|
:)
|
Może teraz znajdziesz coś w moich wątkach za kilka kosmetyków ?
|
|
|
|
|
#137 |
|
Rozeznanie
|
Przepraszam że tak długo nie pisałam ale siedziałam do późna w pracy i nie miałam kiedy. Możemy zostać przy ustalonych rzeczach tylko że nie mogę znaleźć termosu
|
|
#138 |
|
Rozeznanie
|
Może grzechotke do wózka? Ewentualnie jakaś zabawkę lub mam pieluchy tetrowe i flanelowe jakieś ciuchy?
---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Są używane lecz tylko do wycierania buzi lub do spania.
|
|
#139 |
|
Rozeznanie
|
Mi pasuje, tylko jeszcze zapytam czy nie ma problemu że becik w środku ma ślady po oliwce? Chyba o tym nie pisałam dlatego wolę poinformować.
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
hej,
jestem chetna naLBD, Co proponujesz?
|
|
#141 |
|
Rozeznanie
|
Mam, przejze i jutro prześlę ci zdjęcia bo dzisiaj już nie dam rady.
|
|
#143 |
|
Rozeznanie
|
Napiszesz mi na jaki rozmiar szukasz czapeczek oraz na jaką porę roku?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 |
|
Konto usunięte
|
Cześć, coś u mnie za:
-Avon Glow perełki brązujące kolor: warm 10g -Cienie Colortrend kolor true romance (róż i szarość) 3,6g -Tusz Aero Volume kolor: black 7ml -Tusz Luxe kolor: caviar black 7ml -Szminka Kolor Absolutny 3,6g kolor soft coral -Szminka Ultra Color Deffodil Petal -żele pod prysznic Ascent for men 500ml, Dynamic Fresz for men fair and body 250ml i Lagoon 250ml albo przynajmniej za niektóre z tych rzeczy?
|
|
|
|
|
#145 |
|
Rozeznanie
|
Hej, zdjęcia czapeczek (również cienkie na początek) oraz znalazłam jeszcze kilka śliniaków. Czy potrzebujesz czegoś jeszcze z ciuszków lub dodatków?
|
|
#146 |
|
Rozeznanie
|
Rękawiczki, szaliki i te cieńsze czapeczki też? Przy białej czapeczce (na górze po prawej) nie ma na zdjęciu szalika ale jest w komplecie. Przeglądając rzeczy to mam jeszcze różne body, kaftaniki, śpiochy, ręcznik (z kapturkiem) z myjką itp.
---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Jasne tylko że dopiero jutro bo muszę dziecko położyć spać i dzisiaj już nie dam rady. Co będziesz miała chłopiec czy dziewczynka i na kiedy termin? ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Odnośnie rzeczy to na razie interesowało by mnie to: -Clearskin korektor antybakteryjny 4g -Spray odżywczy z olejkiem arganowym 100ml -Lagoon 250ml -Romantyczna róża 500ml -Złota orchidea 250ml
Odpowiedź nie zajmuje wiele czasu. Ja nie olewam nikogo, więc proszę o to samo! Ciuchy-buty-torebki-dodatki-dziecko-dom Kosmetyczny Książkowy Wish Edytowane przez vika09 Czas edycji: 2015-05-14 o 21:15 |
|
|
|
|
#147 |
|
Wtajemniczenie
|
Pretty Glamorous 50ml
Summer White Sunrise 50ml Perfumowany spray Perceive 75ml Deo spray Instinct 75ml Płyny do kąpieli: Zielone jabłuszko 250ml Złota orchidea 250ml Biała herbata i jaśmin 500ml Wiosenny ogród 500ml Romantyczna róża 500ml Francuska lilia 500ml Żele pod prysznic: Lagoon 250ml Ascent for men 500ml Dynamic Fresz for men fair and body 250ml Naturals Pomarańcza i imbir 200ml Myjka różowa Rozświetlający 100ml(2szt) Ujędrniająco-naprawczy krem do rąk z olejkiem babassu 75ml ważny do grudnia 2015! Łagodny płyn do higieny intymnej o zapachu kwiatowym 300ml Odświeżający płyn do higieny intymnej kwiat czereśni 300 ml Włosy: Szampon z kompleksem Nutri 5 400ml Spray odżywczy z olejkiem arganowym 100ml Planet Spa nawilżający olejek do włosów z oliwą z oliwek 60ml Naturals maska nawilżajaca Awokado i Orzechy makadamia 125ml Anew Reversalist 30+ na dzień 50ml Anew Clinical E-defence na dzień 30ml Naturals mleczko do mycia twarzy 50+ 100ml Anew Platinum mleczko do mycia twarzy 125ml Perfumowany balsam z drobinkami Love Pulse 100ml(2szt) Naturals mus do ciała lilia i gardenia 200ml Senses nawilżająca mgiełka do ciała 100ml SSS rozświetlajacy krem do ciała 200ml SSS olejek Satynowa miękkość 150ml SSS mineralny olejek z drobinkami 150ml ?
|
|
#149 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za:
Płyny do kąpieli: - Zielone jabłuszko 250ml - Złota orchidea 250ml - Biała herbata i jaśmin 500ml - Wiosenny ogród 500ml - Romantyczna róża 500ml - Francuska lilia 500ml Żele pod prysznic: - Lagoon 250ml Do włosów Długie i Piękne - (szampon 250ml, odzywka 250ml, spraj zapobiegający łamaniu 150ml) - Utrwalający spray do makijażu 125ml ? )Proszę o odp.
|
|
|
|
|
#150 |
|
Rozeznanie
|
Zdjęcie ręcznika z myjką.
W kapturku jest piszczałka, lecz po pierwszym praniu przestała piszczeć.
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:25.

(ta botanica bardzo mi sie spodobała

Wczoraj jeszcze sobie o nich czytałam