|
|
#121 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Orgazm pochwowy
Cytat:
Wystarczy przy koncowce orgazu napinac miesnie takjakbys kurczyla je i zacznie sie nastepny orgazm Sprobuj
|
|
|
#122 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to może i ja kiedyś w końcu będę miała ten orgazm?skoro każda,to nawet ja oczywiscie nie licze na to za szybko,nie predzej niz za kilka lat ale jakos trzeba sie nauczyc to przezywac...Cytat:
|
|
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja akurt nie raz to przezylam Cudo...
|
|
|
#124 |
|
Zadomowienie
|
Najwazniejsze jest to zeby uwierzy
Trzeba sie wczuc i bardzo,bardzo skupic na kazdym bodzcu,a orgazmik sam przyjdzie niespodziewanie jak u mnie.
|
|
#125 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Na pewno nie zalezy to od budowy czy czegos takiego. Tu chyba chodzi bardziej o relaks o pociag fizyczny i uczucia do partnera. pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#126 |
|
Przyczajenie
|
orgazm pochwowy
hej mój problem to taki że od 4 lat współżyje z chłopakiem i nigdy niemiałam oragazmu pochwowego czy to jest normalne?? może jestem chora??
|
|
|
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: orgazm pochwowy
Cytat:
2. watek nadaje sie na inne forum dlatego przenosza. Tam zostanie polaczony z innymi
|
|
|
#128 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: orgazm pochwowy
Cytat:
|
|
|
|
#129 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Orgazm pochwowy-wątek zbiorczy.
JA ZMIENILAM PARTNERA ROK TEMU I TEZ MIALAM PROBLEM Z OSIAGNIECIEM ORGAZMU. TO CO MI POMAGA:
MYSLE O TYM JAK WLASNIE SIE O MNIE OCIERA MOJ PARTNER I WYOBRAZAM SOBIE JAK TO WYGLąDA "TAM NA DOLE" MOZE TO DZIWNE ALE POMAGA ![]() POZOSTALE DWIE METODY TO: 1) PODCZAS STOSUNKU PODNOSZE JAK NAJWYZEJ PUPE I KOLANA PRZYCISKAM DO SIEBIE OBURąCZ (POZYCJA TZW. PO BOZEMU) 2) DLUGA GRA WSTEPNA PRZED CZASAMI KIEDY JESTEM ZDENERWOWANA MAM DUZY PROBLEM ZE SZCZYTOWANIEM POZDRAWIAM |
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez Alvesta Czas edycji: 2008-07-11 o 18:47 |
|
|
|
|
#131 |
|
Przyczajenie
|
Witam Wszystkie Panie no i Panów czytających te forum, otóż sam szukałem rozwiązania dotyczącego tego jak doprowadzić Moją dziewczynę do orgazmu pochwowego. Przegrzebałem mnóstwo forów na ten temat w tym i te i w końcu się udało. Ale może zacznę od początku: Chodzę ze swoją dziewczyną już od 3 lat (z małymi przerwami), od samego początku dochodziła ona do orgazmu jedynie łechtaczkowego. W sumie było ok tzn nawet po 6 orgazmów podczas jednego dłuższego sexu miała(zazwyczaj 2) ale brakowało tego czegoś. W końcu o tym zapomniałem i dopiero z jakiś miesiąc temu pomyślałem, że może jednak przydałby się orgazm pochwowy. OTO MOJE ROZWIĄZANIE: zrobiłem trochę jedzenia z róznych afrodyzjaków, od rana opowiadałem dziewczynie różne takie które będę z nią robił wieczorem, dzięki czemu była Ona już na wejsciu mocno podniecona. Najpierw trochę poświrowałem językiem a kiedy już była rozpalona na maxa włożyłem palec i zacząłem szukać punktu G. Wytłumaczyłem jej że jak cos poczuje to żeby mówiła. Na początku myślałem że się nie uda bo juz wiele razy tak próbowałem i zawsze konczylo się na tym że chciało się Jej siku,ale po jakiś 10 min coś znalazłem. Na początku było jej po prostu fajnie,a z czasem coraz lepiej. Dodam tylko że robiłem okrężne ruchy Paluszkiem w jej wnętrzu z jakieś 5cm od wejścia, na górnej ściance. Ogólnie nic nie wyczułem żadnego zgrubienia ani nic ale jej było dobrze więc kontynuowałem. Po jakimś czasie 30 min doszła do orgazmu pochwowego. (Widok normalnie zabójczy oddechu nie mogła złapać). Po wszystkim powiedziała że ten jest dużo dłuższy ale ogólnie to są one podobne. Od tamtego czasu nauczyłem się ją doprowadzać do orgazmu samym Penisem. Chodzi tylko o to by napierać na odpowiednią ściankę i postarać się wytrzymać. Moja dziewczyna lubi okężne ruchy w pozycji misjonarskiej z podniesionymi lekko nogami. Ale co polecam to na początku próbować najpierw rozgrzać punkt G paluszkiem, a potem wchodzić i tak aż do skutku. Na początek polecam pozycję od boku tzn dziewczyna leży na plecach z ugiętymi nogami w kolanach a chłopak wchodzi od boku, leżąc przy niej(podobnie jak na łyżeczkę). Podczas sexu chłopak powinien złapać za prącie i kierować go w kierunku górnej ścianki. Oczywiście w ten sposób nie wejdzie ono całe ale po dziewczynie będzie widać że jej to wcale nie przeszkadza i że jest super. Po takich kilku orgazmach będzie coraz łatwiej i łatwiej. Teraz to już pozycja prawie nie gra żadnej roli. Pozdro All i życzę szczęscia bo widok niezapomniany!!
|
|
|
|
|
#132 |
|
Raczkowanie
|
słyszałam o tym iż wyróżnia się 3 rodzaje orgazmów...otóz...jest pochwowy łechtaczkowy i sutkowy...niemoge doznać orgazmu pochwowego;/czy ktoś zna na niego sposób??
i mi pomoże?? łechtaczkowy mam ale działa na mnie zaledwie kilka sekund;/
|
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma uniwersalnego sposobu na osiagniecie jakiegokolwiek orgazmu. Ciesz sie, ze masz chociaz lechtaczkowy, bo polowa kobiet nie ma nawet tego...
|
|
#134 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Zapraszam do przeczytania postu wyżej tzn mojego postu, wytłumaczyłem tam pokrótce wypróbowany i dobry sposób, radzę spróbować w razie pytań proszę pisać
|
|
|
|
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#136 |
|
Raczkowanie
|
a my pochowowego uczyliśmy się kilka miesięcy
zaznaczę ze TŻ nie jest moim pierwszym partnerem, a żaden poprzedni nie potrafił doprowadzić mnie do orgazmu łechtaczkowego a co dopiero pochwowego. Z TŻ-em orgazmy łechtaczkowe osiągałam przy pozycji "na żabki" (mężczyzna leży na plecach zupełnie płasko, nogi wyprostowane) a kobieta leży na nim również z wyprostowanymi nogami i sama sie porusza, penetracja jest naprawdę płytka ale penis pobudza w tym czasie okolice zaraz przy wejściu do pochwy. No i łechtaczka ociera się o ciało partnera. A pierwszy ograzm pochwowy przyszedł z nienacka... w misjonarskiej oboje byliśmy po alkoholu i ja bardzo rozluźniona jak to tż powiedział - taka frywolna . No a kolejne to właśnie w pozycji na żabki ale staram sie tak ruszać żeby penis leciutko ocierał się o ścianki zaraz przy wejściu.A już myślelismy że nigdy się nie uda i nie osiągne orgazmu... bo i na łechtaczkowy musieliśmy długo pracować ![]() ale <jupi> udało się
|
|
|
#137 | |
|
Zakorzenienie
|
Mój TŻ zrobił to, co napisał Kamil-21. Świetne uczucie, mało brakowało do orgazmu. Myslę, że po kilku razach się uda
|
|
|
|
#138 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Myslalam ze tylko kilka procent
|
|
|
#139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sposob Kamila, mi np. nie odpowiada, gdyz nie lubie palcow w ... , dlatego napisalam, ze nie ma uniwersalnego sposobu na osiagniecie jakiegokolwiek orgazmu. To co jednej sie podoba innej sprawia bol. Ja nap. lubie, gdy moj partner ssie lechtaczke, nawet po orgazmie... Inne zaraz po nim nie daja sie nawet dotknac w tym delikatnym miejscu a co dopiero mowic o ssaniu... Aby osiagnac orgazm kazda kobieta powinna wyrobic swoj wlasny "szlak przyjemnosci"
|
|
|
#140 |
|
Przyczajenie
|
Oczywiście że każdy lubi co innego, ale cieszę się że choć trochę mogłem pomóc gdyż te fora dużo mi pomogły. Jednak co mogę powiedzieć to to byś Neciak89 pamiętała o tym by się wypościć (z tydz przerwy, może być to np spowodowane okresem), skorzystać z afrodyzjaków ( np cynamon z kawą, herbatą, ananas posypany chili, czekolada itd) można je połączyć i wtedy będziesz już gotowa na Pierwszy orgazm pochwowy. Potem skorzystać z technik które opisałem już i się rozkoszować. Pamiętaj tylko o tym byś nie myślała o orgazmie jako celu tylko rozkoszuj się przyjemnością jaką ci chłopak sprawia (po afrodyzjakach wzmocnianą). W końcu się uda
A odnośnie statystyk to powiem szczerze że to nie jest wina kobiet że one orgazmów pochwowych nie maja ( no może poza kilkonastoma procentami które są zestresowane, mają kompleksy, lub chorują na coś). To wina facetów z których duża część wogóle nie obchodzi czy kobieta ma orgazm, część nie wie jak doprowadzić kobietę do orgazmu, i jeszcze inna część po prostu myśli że jego kobieta i tak nie będzie miała orgazmu pochwowego bo skoro tyle czasu już nie miała a ma łechtaczkowy to myślą że należy ona do tych 70% bez orgazmu pochwowego, i się tym nie przejmują. Takie jest moje zdanie. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem czy jest jakiś niezawodny sposób aby osiągnąć taki orgazm. Ja go miałam najpierw sporadycznie, wręcz bardoz rzadko, potem nagle same się pojawiły, może dlatego, że mój partner nauczył się dłużej wytrzymywać. Za to nie jestem w stanie osiągnąć orgazmu łechtackzowego z moim partnerem, nawet gdy to ja ją pobudzam :/ więc bywa naprawdę baaardzo różnie
|
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam prośbę.
Szukam tego magicznego punku sama, szuka mój TŻ i jakoś nam to nie wychodzi. Parę razy podczas stosunku byłam blisko, już tuż tuż i .... klapa nic, zero, koniec ![]() Mam prośbę, do którejś, której to wychodzi, czy mogłaby mi opisać (może być na PW) jak samej trafić na to właściwe miejsce paluszkami? Jak to "rozpoznać" ? To musi gdzieś tam być, tylko bawi się ze mną w chowanego i niestety nie potrafię sobie z tym poradzić. Pomocy.
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kiedyś czytałam, że punkt G(bo o niego chodzi, tak?) znajduje się jakieś 4 cm ''od góry'' od wejścia pochwy, ma kształt''5 zł''
albo 2 zł, jakoś tak to pisało w jakimś artykule... i trzeba go rytmicznie masować
|
|
|
#144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ma ktoś może doświadczenia własne, bo w artykułach do dużo różnych rzeczy piszą.
|
|
|
#145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest wielkosci ok. 20 groszowki Czasem po jego nacisnieciu ma sie ochote zrobic siusiu tak wiec niekoniecznie ciagle jego masowanie musi od razu doprowadzic do orgazmu, to brednie...
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Siusiu?
Ja czułam kiedyś własnie podczas poszukiwań parcie na pęcherz, czyżbym przypadkowo odkryła ten punkt?
|
|
|
#147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
Troszkę pobuszowałam po necie i z waszymi poradami myślę, że czas zacząć poszukiwania. Wskazówki są, punkt powinien być (podobno każda go ma) więc może się tym razem uda.
4-5 cm, to jeszcze linijką zmierzyć i do dzieła ![]() Mam nadzieję w końcu kiedyś trafię
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Rozwaliłas mnie tekstem o linijce
Hm...
Edytowane przez Sovilo Czas edycji: 2007-08-21 o 21:53 |
|
|
|
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przed szukaniem postaraj sie byc juz podniecona Niech Cie partner popiesci . Ja przyjemnosc odczuwalam, gdy TZ wlozyl mi dwa palce do pochwy i je rozchylil aby ja rozciagnac, gdyz czasem mam problem i przed stosunkiem czuje ogrony bol Gdy jednak wlozyl te owe palce, jeden znajdujacy sie na gornej scianie pochwy tak pocieral o moj punkt G, ze niewiele brakowalo do orgazmu...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.

Sandrunia, przezywasz tego rodzaju orgazm podczas stosunku czy podczas pieszczot? Ja w czasie stosunku nigdy nie mialam, ale ten wielokrotny osiagnelam podczas pieszczot oralnych. Najciekawsze jest to, ze ja wogole o niego nie prosilam, wystarczalo mi to czym obdarowywal mnie TZ 

oczywiscie nie licze na to za szybko,nie predzej niz za kilka lat
Co najdziwniejsze, kiedyś potrafiłam przeżyć orgazm(ale tylko łechtaczkowy) w czasei stosunku, nie wiem co się stało.

i mi pomoże?? łechtaczkowy mam ale działa na mnie zaledwie kilka sekund;/

Myslalam ze tylko kilka procent
, dlatego napisalam, ze nie ma uniwersalnego sposobu na osiagniecie jakiegokolwiek orgazmu. To co jednej sie podoba innej sprawia bol. Ja nap. lubie, gdy moj partner ssie lechtaczke, nawet po orgazmie...

Ja czułam kiedyś własnie podczas poszukiwań parcie na pęcherz, czyżbym przypadkowo odkryła ten punkt?
Gdy jednak wlozyl te owe palce, jeden znajdujacy sie na gornej scianie pochwy tak pocieral o moj punkt G, ze niewiele brakowalo do orgazmu...