![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015 cz.II
Zaglądam z tego powodu,ze jestem ciekawa co u niektórych sie dzieje dziewczyn . Które niestety nie maja fb.
Z reszta ja tłumaczyć sie nie zamierzam. Publiczne forum publiczne. Każdy może wejść i czytać ![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Pepa nie ma zazdrości miedzy rodzeństwem . Aczkolwiek czasem młoda chce aby na nią skierować uwagę . Ale to naturalne ![]() ![]() ![]()
#122 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kurcze, wszystko z tą moją panną jest inaczej niż z synem... Zero porównania! Syn był łysy a potem mu wyrosły loki blond do ramion a córa urodziła się z irokezem. Syn nie miał śladu ciemnienuchy a teraz nie mogę się tego cholerstwa pozbyć! W desperacji chyba krem na ciemieniuchę kupię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
wróciłam do świata internetów.
Moje skromne zdanie jest takie, że jesteśmy na odchowalni zupełnie inną ekipą niż na poczekalni i powinny być umieszczone te dziewczyny, które są tu z nami faktycznie a nie które kiedyś były i uciekły na fb. a co do fb ja nie uznaje takich rzeczy, uzewnętrznianie siebie wrzucanie zdjęć co chwilę i chwalenie się światu swoją za☠☠☠istością. ale ile ludzi tyle opinii. a później na internetach można znaleźć wszystko o sobie łącznie z filmem na youtubie który ukazuje sesję zdjęciową po kuracji odchudzającej. czym większa anonimowość tym lepiej. moje dziecko jest łyse po ojcu i pewnie będzie łysa tak jak ja do drugiego roku życia tzn posiada tylko mały meszek, więc zazdroszczę tych kiteczek. właśnie tak siedziałam i kminiłam, że muszę testament spisać. pytanie dlaczego? bo mój cały majątek ma dostać moja córka a dopóki nie ukończy 18 roku życia ktoś musi nim rozporządzać mądrze. o zbyt duże pieniądze chodzi by wpadły w niepowołane ręce. a co do wakacji to ja chyba w tym roku będę częstym gościem w wielkopolsce nawet myślę czy nie wynając sobie tam mieszkania. oh ma podłość. |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Rozeznanie
|
Baba u nas tez problem z ciemieniucha- pozbyć się cholerstwa nie możemy- ciagle jakiś strupek na glowie się pojawia ani linomag ani oliwka całkowicie nie rozwiazaly tematu- chyba poszukam jakiś innych specyfikow- niby to wielkie nie jest, ale do końca nie znika ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Katerina my chcieliśmy z mężem jakby była możliwość właśnie po 20 września lecieć do gr, ale mogłoby być tak jak piszesz że wszystko zamknięte.. bo właśnie do 20 maja i od 20 września jest połowę taniej :/
A wielki kryzys też widziałam :d chciałabym taki u mnie :P Moje maleństwo też łyse ![]() ![]() ![]() I zaplanowaliśmy małej że tatuś nauczy ją grać w szachy od maleńkości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
a mojej córce jak zaczęła się robić ciemieniucha to kupiłam emolium na suchą skórę głowy i od razu wszystko zeszło, a teraz smaruje jej tym główkę, bo dobrze nawilża i robię to zapobiegawczo.
naamarelle to górnicy chyba dobrze zarabiają skoro co roku możecie pozwolić sobie na takie wczasy? |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() justyna właśnie też tak pomyslałam ![]() kinga bratowa urodziła drugie dziecko roznica 3 lata i jak mała pojechała do siostry do szpitala poszła do kąta wszyscy sie interesowali mała a ona siedzi w kacie i mowi K..ulwa k..ulwa k...ulwa ![]() zeby zwrocic uwage ![]()
#129 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Szczerze mowiac nie wiem co napisac po takim czasie kiedy atmosfera tutaj jest... Ciezka ![]() Ewka555 bardzo przykre sa Twoje slowa odnosnie lizania d i wysylania serduszek. Jestem na fb i na tyle na ile czas mi pozwala jest mi tam dobrze. To ze panuje tam mila atmosfera to jedno( nie nie tylko sobie lizemy d i ciumkamy, sa tez wymiany zdan na powazne tematy ale wszystko w kulturalny sposob), ale fb jest dla mnie o wiele wygodniejsze w uzytkowaniu niz wizaz. Nie mam czasu ani sil uzwac ciagle wieszajacej sie aplikacji, dziwacznie jej odswiezac. A komputera od porodu praktycznie nie uzywam. Nawet nie jest tak ze podczytuje i sie nie odzywam sama. Niestety ale nie mam pojecia co u dziewczyn ktore znam z okresu ciazy bo nie podczytuje. Nie mam czasu, a jak mam czas to poswiecam go na cos innego, niestetety. Poza tym nie chce tu na publicznym forum pisac o corce zbyt wiele. Rowniez myslalam ze bedzie inaczej. Dla dziewczyn, ktore jeszcze mnie pamietaja i podejda do moich info z sympatia: Ja i Krysia mamy sie dobrze. Rosnie doslownie jak na drozdzach, wazy prawie 8kg i ma ponad 70cm dlugosci. Zrobila sie niebieskookim, blondwlosym lachonem jak to mowi moj maz ![]() Caly czas karmimy sie tylko piersia, a jak skonczy 5 miesiecy zaczne rozszerzac diete. Czyli juz niedlugo. Daje mi popalic w nocy wiec chodze zwykle jak zombie,(spi ale budzi sie co chwile na cyca) ostatnie tygodnie spalam po 1,5-2 godziny na dobe. Co najwazniejsze- ardzo malo placze, musi miec konkretny powod jak np ociagam sie z cycem. I ciagle sie smieje. Od dawna. Jest malym smieszkiem i ktokolwiek ja widzi mowi ze nugdy nie widzial tak wesolego dziecka ![]() Przepraszam dziewczyny, z ktorymi przechodzilam okres ciazy i jeszcze pozostaly tutaj, mam nadzieje ze wybaczycie. Moze jeszcze kiedys bedzie z czasem lepiej ale narazie jest ciezko. Pozdrawiam i zycze Wam jak najlepiej i przesylam caluski dla dzieciaczkow.
#130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na chorwacje jak jeździmy to 3 tyg nasz kosztuje 700-800 zł za nocleg, w grecji mamy znajomych więc za nocleg nie płacimy a w tamtym roku szaleliśmy wyjątkowo w hotelu bo podróż poślubna ![]() Edytowane przez naamarelle Czas edycji: 2015-05-22 o 20:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Buc
|
Chyba forum publiczne pomyliło Ci sie z grupa zamknięta.
#132 |
Zadomowienie
|
ale że kopie dół pod firmą? dlatego chodzi ciągle na nocki? zaraz będzie słychać w telewizjach i internetach o jakimś brawurowym napadzie na skarbiec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#134 |
<3 <3 <3
|
tak jedno (chyba) zdjęcie jak się maluszek urodził
![]()
#135 |
Rozeznanie
|
a ja wam powiem, ze lubie jak pojawiają się nawet nie za często os z poczekalni, nawet jak tylko podczytują- czasem wracam wtedy myślami do okresu ciąży i robi się milo wspominając tamtem czas- ta jedna wielka niewiadoma i emocje, których nie da się opisac... ehh jak ten czas szybko leci
fashion- milo widzieć ze u was wszystko ok ![]() to z mojej strony tak słodko-pierdzaco haha |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Rozeznanie
|
Aaaa! Dziewczyny, córa mi obiad oczami z gardła wydzierała jak jadłam więc coś mnie podkusiło i zrobiłam jej wodnisty kleik ryżowy. O ja GŁUPIA!!!
Dziecko je pięknie, ma odruch połykania, głowę trzyma dobrze (nawet z paszczą do łyżki leci) ale niestety żołądek jeszcze nie gotowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kopalnia ma swoich górników 'kopalnianych' i wynajmuje oprócz tego różne firmy, które wykonują część robót.. i tam jest już inaczej, nie ma socjali, 13, węgla, premie mniejsze itp. no i jak firma nie wygra przetarg to wylot, zwolnienia. Jakby pracował jako górnik 'kopalniany' to bym się już chyba o nic nie musiała martwić i pewnie byśmy dom remontowali ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez pepa_ Czas edycji: 2015-05-22 o 20:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny wyluzujcie
![]() Fashion, fajnie ze sie odezwalas. Mialysmy takie same tp(kiedy to bylo :p ) i bardzo mi utkwilas w pamieci ![]()
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
raczej to zależało od Smerfetki, nie od ciebie ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Mój były pracował pod firmą, ale na kopalni.Najgorsze bylo to, ze jak nie było co robic, to wysyłali ich na nieplatne wolne, czasami mieli przestoje po 2 tygodnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Ja tu zachodze bo ze "starymi" sie zzylam i zagladam co słychać ![]() Katerina spokojnie odrosna.pewnie sie wycieraja. Justyna na fb sa grupy tajne . I to co sie pisze nigdzie nie jest pokazywane.a zeby pokazać zdjęcia swoje, rodziny to uwazam ze trzeba mieć do siebie za☠☠☠iste zaufanie. Ewka nie wysylamy sobie serduszek , ani nie lizemy dupy. Wiec nie wiem po co taka złośliwość ? Tak jak pisze fashion. Fb w telefonie jest do ogarnięcia ma.szybko , a same wiecie jakie czesto sa jazdy z wejściem na wizaz na apce... nie mówiąc o klubie do ktorego przez apke nie ma.dostepu Swoja drogą zachodze tutaj zawsze kiedy czas mi pozwala Dusiolka napisze Ci jutro zupke z kuraka z fasolka szparagowa ! Jest mega i mogla bym ja jeść dniami i nocami. I jeszcze nawet zdradze Ci sekret jak zrobić ryz pierwsza klasa ![]() Moje dziecko dzisiaj zjadlo pol sloiczka kalafiorka serowego ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Dziecko spi ! Matka idzie sie zrekaksowac do wanny z książką 😍
Zakochani ...zaczarowani od 02.11.2008 ![]() 11.05.09 żegnaj kruszynko ![]() 17.03.10 żegnaj kruszynko ![]() wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę ![]() 07.05.13 ciąża pozamaciczna ![]() 04.05.14 - II kreseczki ![]() 20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Wtajemniczenie
|
Ale sie dzieje.
Pepa dobrze prawisz.. Odchowalnia to był super czas ![]() ![]() Pamietam jak wczoraj, jak nie mogłyśmy doczekać sie brzucholi. Ja byłam w miare na bieżąco dopóki nie trafilysmy z młoda do szpitala z zapaleniem płuc jak miala 2,5 mies. Pózniej tyle zaległości sie narobiło i przepadłam. Cały czas wracam wspomnieniami do naszej starej dobrej odchowalni ![]() Teraz młoda ma 5 ![]() Askaa spacerujecie z młoda? Bo my ostatnio całe dnie ![]() KP? Moze juz kiedyś gdzies cię widziałam na ławeczce w parku ![]()
#143 |
Zadomowienie
|
wiecie śmiać mi się chcę bo chyba poszło coś na fb, że tu jakaś afera się kręci, bo wracają stare twarze z poczekalni i coraz więcej też jest 'starych' osób na pasku odwiedzających.
|
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Brawurka wlasnie słyszałam cos na temat tajników gotowania ryżu;d ze pod szmatka jakas czy cos?;p czekam z niecierpliwością na przepis
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Ale juz jutro . Bo teraz ide sie kąpać , a potem zaraz pewne padne jak kloda
![]()
Zakochani ...zaczarowani od 02.11.2008 ![]() 11.05.09 żegnaj kruszynko ![]() 17.03.10 żegnaj kruszynko ![]() wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę ![]() 07.05.13 ciąża pozamaciczna ![]() 04.05.14 - II kreseczki ![]() 20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Ok ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Wtajemniczenie
|
Styczniowe mamusie 2015 cz.II
Pepa dopatrzyłam ze starego
![]() Chuda, długa ![]() Ostatnio byłam odwiedzić swoja położna i mowię jej ze nie ulewala nigdy, kolek nie było, cyca doi bez problemu a ta do mnie: ee to nuda jednym słowem ![]() ![]() A jak twoje maleństwo sie chowa? Katerina no nie wydalam czasowo ![]() Rano wychodzę, wieczorem wracam ![]() ![]() Jak sobie radzisz z dwójka maluchów?
❤️Majka 21.12.2014 Szczęścia nie da się kupić, ale można je sobie urodzić .. Edytowane przez ellyunia Czas edycji: 2015-05-22 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Pepa nie nie moj całkowicie inaczej robi, ale moze i praza gdzies tam.ale jest sypki taki mniaaaam - perfekcyjny
No ja porozsylalam meile do dziewczyn ze afera na wizazu i zeby przyszly poczytać 😂😂😂😂
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.