![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Katalogu KWC - uwagi, sugestie, oceny, pytania
Cytat:
Kwestia wielokrotnego kupna jest dla mnie wyznacznikiem dodatkowym, ale niezbędnym. To nie jest hit, jak coś kupuje się raz i ma dobre chęci, żeby mu ten tytuł dać, ale potem się o tym zapomina, bo przychodzi przecież jakiś nowy potencjalny hit. Poza tym potrzeby i reakcje skóry się zmieniają z biegiem czasu, jedna tubka może działać świetnie, a druga już niekoniecznie. Zgadzam się. Jak będzie więcej, to kogo będzie interesowało przeglądanie długaśnej listy czyichś hitów. Ten tytuł po prostu straci znaczenie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Konto usunięte
|
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rochelle_ Czas edycji: 2015-12-16 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Mów mi Rosia :)
|
Gdybyście miały jeszcze jakieś sugestie, piszcie śmiało! :
#94 |
damn good coffee
|
Dot.: Nowy katalog KWC - uwagi, sugestie, oceny, pytania
Ale tylko opcjonalnie, bo np mi się to kompletnie nie podoba i nie chciałabym mieć czegoś takiego.
Ja ponawiam prośbę o znaczek ' testerka wizazu' albo coś w ten deseń, żeby od razu było widać które recenzje są pisane przez recenzentki. |
![]() ![]() |
![]() |
#95 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też tak uważam, bo mi także to niepotrzebne i u wielu recenzentek nawet nie da się określić takiego typu. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Konto usunięte
|
A propos jednej recenzji superpowermezoserum: czy nie możnaby zrezygnować w nowym KWC z istnienia kratki / tagu "bez parabenów" i nie napędzać już i tak świetnie się mającej nagonki na nie? Jeśli to dla kogoś kwestia życia i śmierci i nowe filtry składników będą działać jak trzeba, prawdopodobnie i tak będzie można ustawić je tak, żeby ukrywały kosmetyki z parabenami...
/Edycja: rozproszyłam się. Gdyby jeszcze dało się filtrować recenzje przez typ skóry Recenzentki, byłoby super. Np.: pokaż mi tylko recenzje żelu do mycia twarzy pisane przez osoby z suchą skórą. Edytowane przez 201605110926 Czas edycji: 2015-12-17 o 10:50 Powód: dodanie głównej sugestii |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Chciałabym poczytać recenzje osób z tłustą skórą, czego w tym momencie nie da się zrobić i kojarzę tylko jedną recenzentkę (BBRAT), która takową ma. Ba, w tym momencie to jak w treści recki nie mai info o rodzaju skóry/włosów piszącej, to pozostaje mi tylko szukanie tego w jej profilu (nie zawsze jest), czego przeważnie nie robię, bo za dużo z tym zachodu. I czytam potem recki jakiegoś pudru, jak to on świetnie matuje, napalam się jak szczerbaty na suchary, po czym się okazuje, że pisały to osoby z suchą albo normalną cerą, które nie wiedzą co to znaczy przetłuszczająca się skóra. Edytowane przez chimay Czas edycji: 2015-12-17 o 15:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Przyczajenie
|
Pytanie nieaktualne.
Edytowane przez aamelija Czas edycji: 2015-12-22 o 16:29 Powód: Nieaktualne. |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Konto usunięte
|
Ja też popieram możliwość filtrowania recenzji na podstawie rodzaju cery.
![]() Poza tym moim zdaniem powinien być obowiązek podawania w profilu rodzaju cery-niemało recenzentek nie wypełnia tych pół, a potem się zastanawiaj jaki ma rodzaj cery albo włosy, to sprawia, że recenzja nie jest do końca przydatna(no chyba, że opisze cerę w recenzji). Może na takiej zasadzie-nie można recenzować dopóki się nie uzupełni jaką się ma cerę i włosy. Nie wiem czy pojawiał się ten temat, ale może powinno się w nowym katalogu KWC zrobić kategorię Lakiery Hybrydowe. Ostatnio są w modzie, ale według mnie nie powinny znajdować się w tej samej kategorii co zwykłe lakiery ponieważ różnią się od nich znacznie właściwościami. Co do hitów-według mnie powinno być ich góra 15. Dla mnie hit to kosmetyk którego nie da się zastąpić niczym innym, bez którego nie mogę sobie wyobrazić życia i który zawsze mam. Są osoby które i tak nadają hity prawie każdemu produktowi, to już tylko kwestia tego, że te hity nie wyświetlają się na jej profilu KWC, jednak znaczek i tytuł KWC pozostają i są uwzględniane w statystykach produktu. Ja mam takie pytanie-wiadomo może kiedy zacznie funkcjonować nowy katalog KWC? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Konto usunięte
|
Nie jestem zupełnie w temacie, ale jedna rzecz mnie zawsze bardzo irytowała w KWC : brak podanego wieku recenzentki. To jest oczywiste kryterium na wszystkich innych stronach z recenzjami. Zdarza się, że ktoś wychwala pod niebiosa krem rewitalizujący skórę, a potem sprawdzam, że ta osoba ma 18lat (a nie każdy ma wpisany wiek, więc czasem recenzje produktów do twarzy można o kant drzewa roztrzaść).
Kiedy wejdzie w życie nowa wersja KWC? Cytat:
Edytowane przez 201604131205 Czas edycji: 2016-03-14 o 15:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
damn good coffee
|
Ale to ważna informacja. Fajną opcją byłoby podanie chociaż przedziału, np 20+, 20-30 albo coś w ten deseń.
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Konto usunięte
|
Przedział wiekowy co pięć lat spokojnie by wystarczył, tak jest na zagranicznych stronach, i nawet przy recenzjach w sklepach internetowych
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Mów mi Rosia :)
|
Konto na wizaz.pl jest wspólne - czyli informacje podawane przy rejestracji są dziedziczone do profilu KWC. Niestety większość z użytkowniczek nie podaje wieku i nikt ich do tego nie zmusi. Plus część podaje nieprawdziwe dane. Takie usprawnienie może i jest fajne (i sama chętnie bym je wprowadziła), jednak to od użytkowniczek zależy, czy to zadziała. Teraz mimo istnienia takiej opcji, mało która osoba podaje swój wiek.
Nowe KWC zostało wdrożone. Bardzo proszę o kierowanie uwag w nowym wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=871086
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:28.